Dr.Cnet
Registered User
ظاهرن مشکل از اکانت شماست.با سافاري تست كردم ، نميشه كامنت گذاشت !! ظاهرا بلاك شدم ! يه بلايي سر اكانتم اومده ! تا فردا ببينم چجوري ميشه ، مرسي رفيق
Sent from my iPhone using Tapatalk
ظاهرن مشکل از اکانت شماست.با سافاري تست كردم ، نميشه كامنت گذاشت !! ظاهرا بلاك شدم ! يه بلايي سر اكانتم اومده ! تا فردا ببينم چجوري ميشه ، مرسي رفيق
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه بهترین راه اینه که اول از سایت ipsw.me دقیقن فریمور مورد نظر رو دانلود کنی بعد گوشی رو وصل کنی به ایتونز و اول یه بکاپ بگیری وقتی بکاپ تموم شد گوشی رو ببری به حالت dfu مود و از قسمت update , restore دکمه شیفت رو نگه داری و روی ریستور کلیک کنیو اونوقت ادرس فایلی رو که از سایت دانلود کردی میدی و میره واسه ریستور کاملسلام بهترین شکل آپدیت به ios 9.1 به چه شکلی هست ؟
گوشی رو وصل کنم به کامپیوتر و از طریق آیتونز آپدیت کنم ؟
ممنون
بپرسید بتونیم جواب میدیممیشه راجب اندرویید هم سوال بپرسم
خدمت شما:یه سوال چطوری اینستاگرام را داخله ناتیکشن فعال کنم نمیادش ؟ اکثر برنامه هام هستن ولی اینستا توش نیست ؟
سوال دیگه من میتونم بدون اسکرین از گوشیم استفاده کنم ؟ خط نمی افته با لمس ؟ مراقب هستم همیشه زمین نخوره یا جایی نزنمش صفحه اشو میخوام بدونم با مرور زمان اگه فقط لمس کنم بدون اینکه ناخن غیره بزنم خط خش می افته ؟
گوشی 6s هست .خدمت شما:
http://www.wikihow.com/Turn-Notifications-On-or-Off-in-Instagram
به نظرم اگه گلس نمیخوای بزنی حداقل یه برچسب پلاستیکی بزن، بسته به اینکه گوشیت کدوم مدل باشه ممکنه مقاومتش هم فرق کنه اما خوب باز هم نمیشه انتظار داشت که تکنولوژی صفحه آیفون مثل اپل واچ از یاقوت باشه.
اگه ۶اس داری که دیگه این گلس های تو بازار بکارت نمیاد چون عملن تریدی تاچ رو خیلی سخت میکنه باید به یه برچسب بوف کفایت کنی تا نوع جدیدی از گلس بیاد البته شاید ۶اس نسبت ب۵ اس خیلی سختر باشهگوشی 6s هست .
راستی اینا تنظیمات درست بودن ولی نمیاد داخله ناتیکشن
9.1 هست . مشکل رفع شد . چون بک آپ قبلی را ریستور کرده بودم . اینستا روی ناتیکشین نبود هر کاری میکردم نمیومد ولی بقیه مشکلی نداشتن . ولی یکبار مجدد اینستا را حذف کردم نصب کردم درست شد .اگه ۶اس داری که دیگه این گلس های تو بازار بکارت نمیاد چون عملن تریدی تاچ رو خیلی سخت میکنه باید به یه برچسب بوف کفایت کنی تا نوع جدیدی از گلس بیاد البته شاید ۶اس نسبت ب۵ اس خیلی سختر باشه
بهرحال بابت مشکل شما ورژن دیوایس رو میفرمایید؟
از طریق فعال کردن Sync over WiFiچطور میتونیم عکس ها را از گوشی بدون کابل با وایرلس به کامپیتور بریزیم ؟
دادا کانکت شد ولی چطوری عکس را به کامپیوتر بریزم ؟از طریق فعال کردن Sync over WiFi
خوب اگه کانکت بشه دیگه باید آیتونز رو باز کرد و مث گذشته انتقال رو انجام بدید، این کار فقط کابل رو حذف میکنه باقی کارها مث گذشت انجام میشهدادا کانکت شد ولی چطوری عکس را به کامپیوتر بریزم ؟
عزیز متوجه نشدی منظورمو ! من میخوام از گوشیم عکسهای گرفته شده راه به کامپیوترم انتقال بدم !خوب اگه کانکت بشه دیگه باید آیتونز رو باز کرد و مث گذشته انتقال رو انجام بدید، این کار فقط کابل رو حذف میکنه باقی کارها مث گذشت انجام میشه
فرقی نمیکنه که شما اگه سینک کنی همه عکسای لایب رری با عکسای داخل گوشی سینک میشهعزیز متوجه نشدی منظورمو ! من میخوام از گوشیم عکسهای گرفته شده راه به کامپیوترم انتقال بدم !
این روشی که شما گفتید بر عکس هست از کامپیوتر به گوشیه !
آخه عزیز چطوری ؟ یه راهنمایی میکنی تصویری ؟ من الان با گوشیم عکس گرفتم ولی سنیک نمیشه با wifi روی کامپیوترفرقی نمیکنه که شما اگه سینک کنی همه عکسای لایب رری با عکسای داخل گوشی سینک میشه
ولی خوب همیشه بک اپ یادت نره بگیر که مشکلی پیش نیاد
منم همین دیوایس شما رو دارم و تا حالا سه بار اینجوری شد. البته شروع همش تو تلگرام بود، داشتم با تلگرام کار میکردم که اینجوری شد. من هربار تنظیمات دستگاه رو ریستور کردم تا درست شد.سلام
آیپد مینی دو دارم تازه به آخرین ورژن iOS آبدیت کردم دستگاه رو
ولی از اون موقع به بعد کیبورد دستگاه موقع تایپ میاد وسط صفحه و جلوی چشم رو میگیره (دقیقا شبیه به حالت شاتی که ضمیمه کردم )
چیکار کنم ؟
یعنی باید چیکار کنم ؟منم همین دیوایس شما رو دارم و تا حالا سه بار اینجوری شد. البته شروع همش تو تلگرام بود، داشتم با تلگرام کار میکردم که اینجوری شد. من هربار تنظیمات دستگاه رو ریستور کردم تا درست شد.