contact_mehdi
کاربر قدیمی پرشین تولز
دوستان دیگه میشه راهنمایی بفرمائید ؟
سلام رفيق ، اسم شريفتون رو نميدونم !خوب اگه کانکت بشه دیگه باید آیتونز رو باز کرد و مث گذشته انتقال رو انجام بدید، این کار فقط کابل رو حذف میکنه باقی کارها مث گذشت انجام میشه
فكر كنم منظور اين دوستمون ريست ستينگ باشه !یعنی باید چیکار کنم ؟
همه برنامه ها و فایلهام پاک میشن ؟
منم همین دیوایس شما رو دارم و تا حالا سه بار اینجوری شد. البته شروع همش تو تلگرام بود، داشتم با تلگرام کار میکردم که اینجوری شد. من هربار تنظیمات دستگاه رو ریستور کردم تا درست شد.
درود گرامیسلام
آیپد مینی دو دارم تازه به آخرین ورژن iOS آبدیت کردم دستگاه رو
ولی از اون موقع به بعد کیبورد دستگاه موقع تایپ میاد وسط صفحه و جلوی چشم رو میگیره (دقیقا شبیه به حالت شاتی که ضمیمه کردم )
چیکار کنم ؟
چشم برات عکس میگیرم صبر کنیدآخه عزیز چطوری ؟ یه راهنمایی میکنی تصویری ؟ من الان با گوشیم عکس گرفتم ولی سنیک نمیشه با wifi روی کامپیوتر
خواهش میشه گرامیسلام رفيق ، اسم شريفتون رو نميدونم !
ماشالله يه تنه بخش ios رو داري جورشو ميكشي ! واقعا خسته نباشيد ، بنده به نوبه خودم از وقتي كه ميزاري و پاسخ دوستان رو ميديد تشكر ويژه ميكنم ![emoji122]
مك هم داريد شما ؟اگر بله :
اين دسكتاپ من دو تاشده ! رو اعصابه ! جاي تنظيمات داره ؟
مرسي
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی و با یه روش دیگه حل شد .چشم برات عکس میگیرم صبر کنید
با یه آی پی دیگه تست کنید و سعی کنید با خود iTunes ای دی بسازیدساخت اپل ای دی مشکل داره
با یه آی پی دیگه تست کنید و سعی کنید با خود iTunes ای دی بسازید
خیر متاسفانه ندام پیدا کردید مارو هم دریابیدقند شكنم خرابه فك كنم
با خود ايتونز ميسازم اين موردو ميده
قند شكن واس خود ايفون ندارين
قند شكنم خرابه فك كنم
با خود ايتونز ميسازم اين موردو ميده
سلامخیر متاسفانه ندام پیدا کردید مارو هم دریابید
با سایفون باید جواب بده البته این رو هم بگم که دیگه این اپل ای دی بالا رو که نوشته با اپل تماس بگیرید فراموش کنید چون فک کنم رفته داخل بلک لیست و این اپل ای دی هایی که این خطا رو میگیره من ندیدم کسی بتونه دوباره راشون بندازه
به یه اپل ای دی دیگه فکر کنید که از ابتدا با یه ای پی دیگه بسازید
منظور از تعویض آی پی اینه که از آی پی خارج از ایران استفاده کنیدمنم جند وقته نمیتونم آیدی بسازم با 3 تا سرویس دهنده اینترنت جداگانه و آی پی متفاوت.کسی از دوستان جدیدا تونسته آیدی بسازه؟ با آیتونز میسازم نمیشه
چرا هستخیر متاسفانه ندام پیدا کردید مارو هم دریابید
با سایفون باید جواب بده البته این رو هم بگم که دیگه این اپل ای دی بالا رو که نوشته با اپل تماس بگیرید فراموش کنید چون فک کنم رفته داخل بلک لیست و این اپل ای دی هایی که این خطا رو میگیره من ندیدم کسی بتونه دوباره راشون بندازه
به یه اپل ای دی دیگه فکر کنید که از ابتدا با یه ای پی دیگه بسازید
چی هست چی چطوریه؟ چی رو نقل قول کردیچرا هست
ماهانه 10 تومن
من خودم نمیدونم چطوریه:دی
الان چن روزه نه میتونیم اپدیت کنم برنامه هارو و نه میتونم دانلود کنم:general208:
چی هست چی چطوریه؟ چی رو نقل قول کردی
الان مشکلت چیه؟
خیر متاسفانه ندام پیدا کردید مارو هم دریابید
اینطوری جالب نیست که نیاز به برنامه خاصی داشته باشه
گفتی وی پی ان برای ایفون گیر اوردی خبر بدم
امروز رفتم مغازه طرف گفته خودم پنل دارم
اسمشو یادم رفت
اها یادم اومداینطوری جالب نیست که نیاز به برنامه خاصی داشته باشه
اگه بتونید به همون صورت که داخل General هست با اون پورت ها وصل شید بسیار پسندیده است