راهی تا امروز پیدا نشده که کار بکنهسلام دوستان
من یک ایفون 4s دوستم داره از کسی گرفته اپل ایدی روش قبلا روش بوده الان میخواد ریست فاکتوری کنه رمز اپل ایدی میخواد رمز هم نداره حالا میخوام دوستان راهی میدونند که بشه ریست فاکتوری کنم بهم بگید ممنون میشم
مگه میشه الان پس باید چکار کنیم گوشی رو بندازیم بیرون؟راهی تا امروز پیدا نشده که کار بکنه
با خود شرکت اپل مشورت کنید جواب در خور توجه ای خواهید گرفتمگه میشه الان پس باید چکار کنیم گوشی رو بندازیم بیرون؟
دروددوستان Facetime و iMessage گوشی من خاموشه ولی چند ساعت یک بار این پیغام روی گوشیم میاد و معمولاً در ماه حدود ۱۰ الی ۲۰ هزار تومان هزینه اساماس سر همین موضوع روی قبض میاد... راه حل چیه؟!
تنها کافیه عبارت «آموزش ساخت اپل آیدی» رو در گوگل سرچ کنید... :general105:سلام دوستان برای ساخت اپل ایدی ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
من چندبار تلاش کردم حتی با سرور کشور دیگه اما متاسفانه نتونستم و به همون خطای assistant برخورد کردم.سلام دوستان برای ساخت اپل ایدی ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
فک میکنم دیگه ساختن اپل آی دی اگه پراکسی نداشته باشی خیلی سخت شده.تنها کافیه عبارت «آموزش ساخت اپل آیدی» رو در گوگل سرچ کنید... :general105:
http://www.aparat.com/v/e4Tn1/اموزش_کامل_ساخت_اپل_ایدی_تضمینی
به حالت DFU مود ببرید و دوباره ریستورش کنیدوسط آپدیت اینترنت قطع شده و آیفون 4 اس بدون سیستم عامل هست و ارور 1394 میده آیا راهی برای درست شدنش هست ؟
اگه میتونید با اپل آی دیتون app دانلود کنید شما مشکلی از بابت اپل ای دی ندارید! من صحبتی که بالا کردم واسه همین ساختنش بود!من این مشکل ارور پراکسی رو چطور از بین ببرم نابودم کرد
*** زدم اوکی شد ولی میخوام همینطوری اوکی باشه بدون هیچی
همین ارور 1009 رو همیشه از من میدهاگه میتونید با اپل آی دیتون app دانلود کنید شما مشکلی از بابت اپل ای دی ندارید! من صحبتی که بالا کردم واسه همین ساختنش بود!
اما بعد از ساختن اپل ای دی به یه مشکل دیگه میخوریم که ارور 1009 هست و این مربوط به ای پی ماست که نمیتونه وصل شه به سرور اپل
این مشکل گاه به گاه اتفاق میوفته و برداشته میشه، الان من میتونم بدون پراکسی فایل از آیتونز بگیرم، اما واسه ساخت اپل ای دی به مشکل میخورم
باید صبر کنید.همین ارور 1009 رو همیشه از من میده
قطع نمیشه
بعدن دوباره تست کنیداره الان ارور دارم