Dr.Cnet
Registered User
بعید میدونم IP sec پورتش باز باشهاها یادم اومد
اس وی پی انش سیسکو بود
از همون جنرال فک کنم کانکت بشه
ادد وی پی ان داره
خودش سرور داشت که میفروخت
بعید میدونم IP sec پورتش باز باشهاها یادم اومد
اس وی پی انش سیسکو بود
از همون جنرال فک کنم کانکت بشه
ادد وی پی ان داره
خودش سرور داشت که میفروخت
وقت شد میرم یه سر میپرسم ازشبعید میدونم IP sec پورتش باز باشه
اگه داخل خود دیوایس بریزید به سرعت وارد موزیک میشه اما اگه داخل Music Stock بریزید بعدش باید Import to Device رو هم بزنید.وقت شد میرم یه سر میپرسم ازش
با ایتولز اهنگ نمیشه ریخت ؟
هرچی میریزیم فقط عملیات انجام میشه ولی اخرش چیزی نمیره تو پلی لیست گوشی
lمیگم اصلا نمیشه:general705::general705:اگه داخل خود دیوایس بریزید به سرعت وارد موزیک میشه اما اگه داخل Music Stock بریزید بعدش باید Import to Device رو هم بزنید.
شب بخیر
iTunes و iTools رو به آخرین ورژن آپدیت کنید باید بشه، اما اگه روی آخرین ورژن هستید عکس بذارید که تو موزیک فایل میریزید اما نمیرهlمیگم اصلا نمیشه:general705::general705:
ادد نمیشه تو دیوایس
نمیشه دلیت کرد یا اضافه کرد فایلهارو
فقط توییک activator رو میشناسمبا سلام
یک برنامه می خوام که گوشی به 3 یا 2 یا 1 درصد شارژ ریخت گوشی اخطار بده که برنید تو شارژ
این ios طراحش اینقدر ابله بود که تو درصد های آخر گوشی هیچ اخطاری به آدم نمیده و گوشی خاموش میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
گوشی جیلبریک نیست
به حالت DFU مود ببرید و دوباره Restore کنید.با سلام
گوشی رو به ios 9.1 آپدیت کردم از طریق اتصال به کامپیوتر و آیتونز ولی الان که تموم شده کار روی لوگوی verify update مونده و کاری نمیکنه
راهنمایی میکنید چیکارش کنم که دستگاه تبدیل به آجر نشه ممنون ازتون
با سیم کارت AT&T به راحتی میشه اکتیوش کرد، نیازی هم نیست که سیمکارت ایرانسل یا همراه اول بذارید.دوستان کسی میدونه چجور میشه بدون سیم کارت IOS 9 رو اکتیو کرد(IPHONE 5S)
داستان از این قراره که توی مسیر خونه یه ایفون پیدا کردم و یه مدت روی یه کاغذ نوشتم یه گوشی پیدا شده با این شماره تماس بگیرین
مشخصات گوشی رو بدین تحویل بگیرین
ولی کسی پیدا نشد و میخام به عنوان IPOD ازش استفاده کنم ولی دوس ندارم دردسر بشه واسم
خواهشا فقط اگر کسی راهی بلده بگه در غیر اینصورت از دادن هرگونه امر به خیر و نهی از منکر جدا خودداری کنید
با سیم کارت AT&T به راحتی میشه اکتیوش کرد، نیازی هم نیست که سیمکارت ایرانسل یا همراه اول بذارید.
البته با یه سیمکارت همراه اول یا ایرانسل سوخته هم تست کنید فک میکنم جواب میده، اما اگه با اینا نشد برید یه تعمیرات موبایل که سرش از آیفون درشه، بهش بگید یه سیمکارت AT&T میخوام باهاش گوشی رو اکتیو کنم، اگه سیمکارت رو داشت بهش بده برات اکتیو کنه اگر هم نداشت که بیخیال شو من یه 5اس گرفتم داخل کارت یه سیم AT&T داشت اگه نتونستی پیدا کنی که بعید میدونم، بیا همین رو برات پست کنم کارت راه بیوفته.
پ.ن: اگه قصدت اینه که گوشی در نهایت به صاحبش برسه به نظرم مث مرد سیمکارت خودت رو بذار روش، اگه کسی پیدا شد که خوب بهت زنگ میزنه و میگه پیگیرم شما هم براش قضیه رو تعریف میکنی و گوشی رو دودستی تقدیم میکنی
نه مشکلی پیش نمیاد چون IP های دینامیک همش در حال تغییر هستن.فقط یه سوال دیگه اینکه اگر خودم بخوام گوشی رو با همون سیم AT&T و با اینترنت خودم اکتیو کنم مشکلی پیش نمیاد؟
iTunes اگر گوشی شما جلبریک باشد یا نباشدسلام
برای اتصال کامپیوتر به گوشی اپل با کابل یو اس بی و رد و بدل کردن فایل و موسیقی و عکس و این جور چیزا نیاز به نرم افزار خاصی هست یا همینکه گوشی رو وصل کنیم کامپیوتر میشناسدش و میشه وارد حافظه گوشی شد و فایل ها رو جابجا کرد؟
با آیتونز میشه؟
البته بدون نیاز به اینترنت
پورت L2TP بازه.قندشکن خوب برای ایفون که کار کنه سرعتشم خوب باشه چیه؟
بیشتر توضیح میدین؟پورت L2TP بازه.