shisholi
Registered User
درود
دوست عزیز پست منو خوب نخوندین
گفتم اینجا که من هستم برنج ایرانی نیست ، غیر از برنج ایرانی ، چه برنجی مقبولیت بیشتری داره؟؟؟
کجا تشریف دارید ؟؟
درود
دوست عزیز پست منو خوب نخوندین
گفتم اینجا که من هستم برنج ایرانی نیست ، غیر از برنج ایرانی ، چه برنجی مقبولیت بیشتری داره؟؟؟
کجا تشریف دارید ؟؟
ابلیمو واقعا برنج رو سفید میکنه ؟
کسی امتحان کرده؟
ملبورن ( چه فرقی می کنه؟)
درودفرقش از اون جهته که توی همه کشورها توی سوپر مارکهای ایرانیشون برنج ایرانی هست ! به هر حال اگه نیست مجبورین از همون پاکستانی و هندی استفاده کنید ! راهی نمی مونه !
درود
دوست عزیزم
مثل این که شما عادت داری اصلا پستهای آدمو نمیخونی ، من توضیح دادم تیو همون پست اول، جایی که من هستم از مغازه ایرانی خیلی دوره و من هم الان ماشین ندارم نمیتونم برم اون سر شهر بعدش خرید کول کنم شش تا وسیله عوض کنم بیام خونه ، بعدش هم خودم میدونم هندی هست پاکستانی هست اصلا از اول اون پستو زدم که بهم بگین هندی بهتره؟ یا پاکستانی بهتره؟ یا اگه خوب هستن کدوم مارکشون ؟ آیا می شناسین؟ نمی شناسین؟
دوست عزیزداداش، میگیم اون بنده خدا پست شما رو درست نخوند، بابا منم که خوندم نفهمیدم چی داری میگی!
آقا اونجا که هستی میگی برنج ایرانی نداره، خیله خوب، پس تنها آپشنی که میمونه اینه که هرچی هست بخری دیگه! اون هندی یا پاکستانی که دم در خونه ته یه کم بخر خودت ببین کدوم بهتره دیگه!
این بنده خدا هم چی میتونه از اینور دنیا بهت بگه که خوشت بیاد؟!
درکل غیر از برنج ایرانی بقیه برنج های دنیا چرت هستن، حالا دیگه خودت میدونی هرچی دیگه بخری در کل سر و ته یه کرباسن.