• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز پخت برنج ايراني

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود
دوست عزیز پست منو خوب نخوندین
گفتم اینجا که من هستم برنج ایرانی نیست ، غیر از برنج ایرانی ، چه برنجی مقبولیت بیشتری داره؟؟؟

کجا تشریف دارید ؟؟

Lover h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ابلیمو واقعا برنج رو سفید میکنه ؟
کسی امتحان کرده؟

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
ابلیمو واقعا برنج رو سفید میکنه ؟
کسی امتحان کرده؟

درود
بله دوست عزیز
قدیمیها از زاج استفاده می کردن که البته برای معده خوب نیست مصرف مرتبش
کلا مواد اسیدی در سفیدتر شدن رنگ چلو کمک می کنن مثل سرکه ؛ آبلیمو ، ماست یا دوغ ، این باید بخاطر خنثی کردن محیط قلیایی آب برنج باشه ولی دقیقا این که چه واکنشی رخ میده که باعث میشه برنج سفید بشه رو من نمیدونم، سعی می کنم جستجو کنم اطلاع بدم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بعضی از روش هایی که گفتید چقدر دنگ و فنگ داشت. منم همیشه به این روش درست میکنم که برنج رو میشورم و دو ساعت خیس میکنم بعد میریزم تو قابله یه مقدار آب اضافه میکنم به اندازه یه بند انگشت روی برنچ بیاد بعد کمی نمک و روغن بعد روی حرارت بالا میزارم آب بجوشه بعدم که آبش خیلی کم شد حرارت رو کم میکنم میزارم دم بکشه. کلا 20-30 دقیقه میشه

ضمنا من چون ته دیگ پلو دوس ندارم اون آخر کار یکم زیر و رو میکنمش تا ته نگیره اصن

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچا یه راهی بگید که برنج یکم عطر و بوی بهتری بگیره. چیزی باید بهش اضافه کنیم؟

ehsan_molavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
برنج را بشور.
کم تر از یک بند انگشت آب از برنج بالا بزنه.
البته اگه برنج تازه باشد باید آبش کم تر باشد.
به مقدار لازم نمک و روغن بریز.
و چند سوراخ در آن برنج بزن.
زیر قابلمه را کم کن.
دم کنی را بزار.
تا آبش کاملا بخار شود.
زیر آن را خاموش کن.
کمی کره بزن.
و در آخرحالشو ببر.:skull:

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
ملبورن ( چه فرقی می کنه؟)

فرقش از اون جهته که توی همه کشورها توی سوپر مارکهای ایرانیشون برنج ایرانی هست ! به هر حال اگه نیست مجبورین از همون پاکستانی و هندی استفاده کنید ! راهی نمی مونه !

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
فرقش از اون جهته که توی همه کشورها توی سوپر مارکهای ایرانیشون برنج ایرانی هست ! به هر حال اگه نیست مجبورین از همون پاکستانی و هندی استفاده کنید ! راهی نمی مونه !
درود
دوست عزیزم
مثل این که شما عادت داری اصلا پستهای آدمو نمیخونی ، من توضیح دادم تیو همون پست اول، جایی که من هستم از مغازه ایرانی خیلی دوره و من هم الان ماشین ندارم نمیتونم برم اون سر شهر بعدش خرید کول کنم شش تا وسیله عوض کنم بیام خونه ، بعدش هم خودم میدونم هندی هست پاکستانی هست اصلا از اول اون پستو زدم که بهم بگین هندی بهتره؟ یا پاکستانی بهتره؟ یا اگه خوب هستن کدوم مارکشون ؟ آیا می شناسین؟ نمی شناسین؟

choseon

Registered User
لایک‌ها
27
درود
دوست عزیزم
مثل این که شما عادت داری اصلا پستهای آدمو نمیخونی ، من توضیح دادم تیو همون پست اول، جایی که من هستم از مغازه ایرانی خیلی دوره و من هم الان ماشین ندارم نمیتونم برم اون سر شهر بعدش خرید کول کنم شش تا وسیله عوض کنم بیام خونه ، بعدش هم خودم میدونم هندی هست پاکستانی هست اصلا از اول اون پستو زدم که بهم بگین هندی بهتره؟ یا پاکستانی بهتره؟ یا اگه خوب هستن کدوم مارکشون ؟ آیا می شناسین؟ نمی شناسین؟

داداش، میگیم اون بنده خدا پست شما رو درست نخوند، بابا منم که خوندم نفهمیدم چی داری میگی!
آقا اونجا که هستی میگی برنج ایرانی نداره، خیله خوب، پس تنها آپشنی که میمونه اینه که هرچی هست بخری دیگه! اون هندی یا پاکستانی که دم در خونه ته یه کم بخر خودت ببین کدوم بهتره دیگه!
این بنده خدا هم چی میتونه از اینور دنیا بهت بگه که خوشت بیاد؟!
درکل غیر از برنج ایرانی بقیه برنج های دنیا چرت هستن، حالا دیگه خودت میدونی هرچی دیگه بخری در کل سر و ته یه کرباسن.

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
داداش، میگیم اون بنده خدا پست شما رو درست نخوند، بابا منم که خوندم نفهمیدم چی داری میگی!
آقا اونجا که هستی میگی برنج ایرانی نداره، خیله خوب، پس تنها آپشنی که میمونه اینه که هرچی هست بخری دیگه! اون هندی یا پاکستانی که دم در خونه ته یه کم بخر خودت ببین کدوم بهتره دیگه!
این بنده خدا هم چی میتونه از اینور دنیا بهت بگه که خوشت بیاد؟!
درکل غیر از برنج ایرانی بقیه برنج های دنیا چرت هستن، حالا دیگه خودت میدونی هرچی دیگه بخری در کل سر و ته یه کرباسن.
دوست عزیز
اشکال از فرستنده نیست !
سه تا گونی برنج نیست که یکیش ایرانی یکیش هندی یکیش هم پاکستانی باشه
هزار و یک مدل همون هندی و پاکستانی ها هست ... باسماتی نوع اله ، باسماتی نوع بله ، دونه ریز ، دونه درشت ، قهوه ای ، سفید ، خاکستری ، اوووووه
من اگه میخواستم برم بخرم همینجوری ببینم چی میشه که بله اینجا دیگه پست نمی زدم
من پست زدم که اگه یکی از دوستان ، اطلاع درست و حسابی و تخصصی و علمی داره ، منو روشن کنه .... وگرنه راهنمایی خاله زنکی که سوسن جون ایروونی نبود همون پاکستانی بخر بله عقلم همونقدر می رسه ، ممنون از التفات دوستان
ولی
کاملا حرفتو قبول دارم عزیز ، ایران اگه همه چیزش هم بد باشه انصافا برنجش عالیه و غیر از برنج ایرانی ، بقیه برنجا سر و ته یه کرباسن .. موافقم :cool:

Miinaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بریز تو پلوپز خودش میپزه:D

kiyarash62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پخت برنج بستگی به خیلی چیزها دارد برنج ایرانی با برنج هندی فرق دارد به پیمانه برنج هم بستگی دارد

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
سوال اصلی اینه که برنج کیلو 8000 از کجا میارید؟؟؟
:D
پ.ن:ما برنج نداریم:eek:

آیدوغموش

Registered User
لایک‌ها
203
ماکارونی هندی و پاکستانی رو بزار رو اجاق خودش دم میکشه

ولی رو برنج ایرانی باید کار کنی تا خوشمزه و معطر بشه

بالا