• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران افشین قطبی

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
قطبی حرفه ای تر از اینه که شما خیال می کنید! مطمئن باشید الان نمیاد و اگر هم بیاد قولی برای صعود نمیده و طوری قرارداد میبنده که خواستن بیرونش کنن ، کلی گیرش بیاد

اما مربی تیم ملی بودن برای خیلی از مربی ها تو دنیا افتخاره و سطح قطبی در حد همین کره و ایران هست نه بالاتر

ای بابا همه میگفتن قطبی نمیاد دوباره مربی پرسپولیس بشه ولی اومد
ببین من چی خیال میکنم :
آدمی که 30 سال خارج از ایران بتونه دستیار مربیای بزرگی بشه + فعالیت مفیدی داشته باشه ( مدرسه فوتبال و از این حرفها ) + موفق باشه + مشهور هم بشه + پولدار هم بشه ......... حتما آدم فوق العاده باهوشیه ( حداقل در مورد موفقیت شخصی خودش )

2 تا دلیل هست که به هر کسی پیشنهاد بدن مربی تیم ملی ایران بشه همین الان با کله قبول میکنه :

1- احتمال موفقیت - اگر تیم به جام جهانی صعود کنه محبوبیت 1000 % ... یعنی 5-6 ماهه راه 4 ساله رو رفته و دیگه کسی جلودارش نیست میشه محبوب قلبها ، امپراطور جامها ، حتی از جومونگ هم محبوبتر میشه :D

2- عدم موفقیت - اگر تیم به جام جهانی صعود نکنه 10000 تا بهونه هست برای اینکه به دیگران بشه ربطش داد . مثلا اینکه تیم الان چهارمه ، بد تمرین کرده ، بازیکنها خوب نیستن ، انتخابها بد بوده ، دستیارها بد بودن ، تدارکات خوب نبوده ، روحیه پائین بوده ، بازیها خارج از خونه بوده ، من تیم رو 4 ماهه تحویل گرفتم ، دوش نداشتیم ، لیف نداشتیم ، داوری بد بود ، دستهای پشت پرده و ...................... الی ماشاالله
بزارید مربی بمونم 4 سال دیگه میریم جام جهانی

باور کنید اگه به منم بگن بیا مربی تیم ملی شو همین الان میرم قرار داد میبندم 10.000.000 تومن ... خدا رو چه دیدی 4 تا بازیکن درست حسابی تر میارم شاید رفتیم جام جهانی ما هم معروف شدیم قرار داد 900.000 دلاری به شرط چاقو بستیم ، چه برسه به اینها که همشون گرگین برای خودشون تو فوتبال

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ببین من حاضرم با قرارداد یک میلیونی مربی تیم ملی شم.....دی........

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بخشهایی از بندهای پیشنهادی افشین قطبی به فدراسیون فوتبال

بند اول : مبلغ قرارداد برای 3 بازی باقیمانده ، 500 هزار دلار است ( مااااااادر جان )
تبصره 1 : مبلغ 150 هزار دلار هم باید به یوروم بدید . بعنوان مدیر روابط بین الملل و مسئول سایت تیم ملی . تووی پرسپولیسم که بودم واسه یوروم از این پولا گرفتم .
تبصره 2 : 50 هزار دلار هم که شما رو نکشته . 50 هزار دلارم بابت بدنیا آوردن چنین پسر گلی به مادرجاااان بپردازید .
تبصره 3 : اگر اخراجم کنید باید مبلغ 100 هزاردلار بعنوان خسارت و 250 هزاردلار جهت بازی با روحیه ام و 500 هزاردلار از مبلغ قرارداد سال بعدم با چلسی رو شما پبپردازید .

بند دوم : من با خودم یک کمک مربی به اسم مارکو می آورم . مارکو قبلا مربی منچستر بودن ایشون و 19 بار هم روی نیمکت این تیم نشسته بودن ایشون

تبصره 1 : هرکس درباره صحت سابقه مارکو تحقیق کند ، خر است
تبصره 2 : از همین الان بگم که اون 19 بار رو طی 19 فصل روی نیمکت منچستر نشسته که بعدا مثل قضیه دوکارمو گیر ندید .
تبصره 3 : زیادم شلوغ کنید دوکارمو رو هم میارم
تبصره 4 : اگر مارکو رو اخراج کنید انگار منو اخراج کردید و باید تبصره 3 بند یک رو بجا بیارید .

بند سوم : بنده سالی 365 بار اجازه سفر به دبی را خواهم داشت .
تبصره 1 : در سالهای کبیسه یکبار به این 365 بار اضافه می شود.
تبصره 2 : اردوی تیم ملی برای بازی با آلاسکا هم فقط وفقط باید در دبی تشکیل شود ( شرایط مشابه آب و هوایی فدای یک تار موی یوروم )
تبصره 3 : بعد از بردهای احتمالی بجای ترانه " ورزشکاران ، دلاواران ... " از تلوزیون باید ترانه " بیا باهم بریم سفر دبی دبی / منو با خودت ببر دبی دبی " پخش بشود .
تبصره 4 : تاخیر در پرواز دبی به منزله اخراج من خواهد بود و شما می مونید و تبصره 3 از بند 1

بند چهارم : خبر مرگتان حواستون رو جمع کنید که پولی بیشتر از قرارداد به من ندید چون من عمرا پول پس بده نیستم ، حتی شما دوست عزیز !
تبصره 1 : هرگونه مطالبه پولی که اشتباها به بیش از قرار داد به من پرداخته شده به منزله اخراج من خواهد بود و تبصره 3 از بند یک ...

بند پنجم : کلمه " آنالیزور " رو از دایره لغت ملت حذف کنید و بجای آن از کلماتی مثل " سرمربی با تجربه " ، " نفر دوم تیم ملی هلند " ، " مغز متفکر چلسی " و ... استفاده کنید .ت
بصره 1 : هرکس مرا نقد کند یا علیه من حرفی بزند خر است
تبصره 2 : مرزبان خر است .
تبصره 3 : اگر مقاله ای درباره سابقه و کیفیت مربیگری و اینکه من تا به امروز فقط آنالیزور بوده ام ، جایی چاپ شود معنیش اینست که شما منو اخراج کردید ...

بند ششم : چون من یک مربی بین المللی با دل شیر هستم پس اگر استعفا بدم یا شبونه فرار کنم یعنی شما منو اخراج کردید !

جناب علی آبادی با این بندا موافقن ایشون ؟!

پ.ن : ای خاک بر سر من که منچستر و چلسی رو ول کردم اومدم اینجا دارم مربیگری می کنم !
جمله اصلی پرفسور شکیبا این بود : من هم crazy هستم که اومدم اینجا دارم مربیگری می کنم !
چه می کنه امیرژوله ...

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585

بند اول : مبلغ قرارداد برای 3 بازی باقیمانده ، 500 هزار دلار است ( مااااااادر جان )
تبصره 1 : مبلغ 150 هزار دلار هم باید به یوروم بدید . بعنوان مدیر روابط بین الملل و مسئول سایت تیم ملی . تووی پرسپولیسم که بودم واسه یوروم از این پولا گرفتم .
تبصره 2 : 50 هزار دلار هم که شما رو نکشته . 50 هزار دلارم بابت بدنیا آوردن چنین پسر گلی به مادرجاااان بپردازید .
تبصره 3 :
.
.
.
خیلی قرارداد خوبی هستند ایشون :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

تبصره 3 : اگر اخراجم کنید باید مبلغ 100 هزاردلار بعنوان خسارت و 250 هزاردلار جهت بازی با روحیه ام و 500 هزاردلار از مبلغ قرارداد سال بعدم با چلسی رو شما پبپردازید .

بند دوم : من با خودم یک کمک مربی به اسم مارکو می آورم . مارکو قبلا مربی منچستر بودن ایشون و 19 بار هم روی نیمکت این تیم نشسته بودن ایشون

تبصره 1 : هرکس درباره صحت سابقه مارکو تحقیق کند ، خر است
تبصره 2 : از همین الان بگم که اون 19 بار رو طی 19 فصل روی نیمکت منچستر نشسته که بعدا مثل قضیه دوکارمو گیر ندید .
تبصره 3 : زیادم شلوغ کنید دوکارمو رو هم میارم
تبصره 4 : اگر مارکو رو اخراج کنید انگار منو اخراج کردید و باید تبصره 3 بند یک رو بجا بیارید .

بند سوم : بنده سالی 365 بار اجازه سفر به دبی را خواهم داشت .
تبصره 1 : در سالهای کبیسه یکبار به این 365 بار اضافه می شود.
تبصره 2 : اردوی تیم ملی برای بازی با آلاسکا هم فقط وفقط باید در دبی تشکیل شود ( شرایط مشابه آب و هوایی فدای یک تار موی یوروم )
تبصره 3 : بعد از بردهای احتمالی بجای ترانه " ورزشکاران ، دلاواران ... " از تلوزیون باید ترانه " بیا باهم بریم سفر دبی دبی / منو با خودت ببر دبی دبی " پخش بشود .
تبصره 4 : تاخیر در پرواز دبی به منزله اخراج من خواهد بود و شما می مونید و تبصره 3 از بند 1

بند چهارم : خبر مرگتان حواستون رو جمع کنید که پولی بیشتر از قرارداد به من ندید چون من عمرا پول پس بده نیستم ، حتی شما دوست عزیز !
تبصره 1 : هرگونه مطالبه پولی که اشتباها به بیش از قرار داد به من پرداخته شده به منزله اخراج من خواهد بود و تبصره 3 از بند یک ...

بند پنجم : کلمه " آنالیزور " رو از دایره لغت ملت حذف کنید و بجای آن از کلماتی مثل " سرمربی با تجربه " ، " نفر دوم تیم ملی هلند " ، " مغز متفکر چلسی " و ... استفاده کنید .ت
بصره 1 : هرکس مرا نقد کند یا علیه من حرفی بزند خر است
تبصره 2 : مرزبان خر است .
تبصره 3 : اگر مقاله ای درباره سابقه و کیفیت مربیگری و اینکه من تا به امروز فقط آنالیزور بوده ام ، جایی چاپ شود معنیش اینست که شما منو اخراج کردید ...

بند ششم : چون من یک مربی بین المللی با دل شیر هستم پس اگر استعفا بدم یا شبونه فرار کنم یعنی شما منو اخراج کردید !

جناب علی آبادی با این بندا موافقن ایشون ؟!

پ.ن : ای خاک بر سر من که منچستر و چلسی رو ول کردم اومدم اینجا دارم مربیگری می کنم !
جمله اصلی پرفسور شکیبا این بود : من هم crazy هستم که اومدم اینجا دارم مربیگری می کنم !
چه می کنه امیرژوله ...
بابا
آقا
این مایلی رو بیارید..این ما رو.................

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اینقدر که پول به قطبی و دایی و ... دادیم، به خود ریس فیفا داده بودیم میزبانی رو میگرفتیم و سهمیه هم که اشانتیون روش بود :lol:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
شنيدم قطبي گفته سه ميليارد بر 6 ماه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اینقدر که پول به قطبی و دایی و ... دادیم، به خود ریس فیفا داده بودیم میزبانی رو میگرفتیم و سهمیه هم که اشانتیون روش بود :lol:

شما فک کردی یه مربی خیلی حرفه ای بیاد ایران چقدر پول میگیره؟!
مثلا من دوست دارم فرانک رایکارد رو بیارن!!!!
اما میدونی سالیانه دست مزد این مربی شاید اندازه دستمزد تمام بازیکنان باشگاهی و ملی و .... ایران باشه؟!شایدم بیشتر!
پس برفرض مثال 500 هزار دلار در فوتبال حرفه ای اصلا رقمی حساب نمیشه!

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
افشین قطبی: آماده‌ام به تهران بیایم

اگر چه از راهرو‌های فدراسیون فوتبال به گوش می‌رسد که مهاجرانی، یاوری و ابراهیم زاده ***** تیم ملی‌ را به دست میگیرند اما افشین قطبی همچنان اعتقاد دارد که او بهترین گزینه برای سرمربیگری تیم ملی‌ در سه بازی آینده است.
قطبی را در آمستردام پیدا کردیم. وی به فوتبال مدیا چنین گفت

""دوشنبه به دوبی‌ بر می‌گردم و آماده‌ام برای ادامهٔ گفتگو با فدراسیون فوتبال به تهران سفر کنم. من برای همهٔ مربیان احترام قائلم، به خصوص برای پیشکسوتانی که سالها برای فوتبال ایران زحمت کشیده ا‌ند، اما مطمئن هستم میتوانم تیم ملی‌ را با ایجاد یک اتحاد ملی‌ و برنامه ریزی دقیق و با استفاده از همهٔ نفرات امادهٔ مان به جام جهانی‌ ببرم. روزی که به ایران آمدم قول دادم پرسپولیس را قهرمان می‌کنم و این کار را با کمک همکارانم و بازیکنان تیم عملی‌ کردم. امروز هم قول میدهم تیم ملی‌ را به آفریقای جنوبی برسانم."

قطبی که با اعتماد به نفس قابل تقدیری حرف میزند، ادامه میدهد:

"من در کنار دو مربی بزرگ یعنی هیدینک و ادوکات در دو جام جهانی‌ حاضر بوده‌ام و این تجربه را دارم که در روز‌های سخت پیروز از میدان بیرون بیایم.."

به نقل از سایت فوتبال مدیا

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما فک کردی یه مربی خیلی حرفه ای بیاد ایران چقدر پول میگیره؟!
مثلا من دوست دارم فرانک رایکارد رو بیارن!!!!
اما میدونی سالیانه دست مزد این مربی شاید اندازه دستمزد تمام بازیکنان باشگاهی و ملی و .... ایران باشه؟!شایدم بیشتر!
پس برفرض مثال 500 هزار دلار در فوتبال حرفه ای اصلا رقمی حساب نمیشه!
از رفتن تیم ملی به جام جهانی فدراسیون میتونه میلیاردها تومن به جیب بزنه و سالی 10 میلیاردش رو هم بده به یه مربی درجه 1 دنیای فوتبال
ولی متاسفانه در کشور ما هنوز قدرت پول سازی فوتبال کشف نشده

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دیگه صحبت قطبی را نکنید چون از بین نامزدها حذف شده. حداقل اینکه دیگه به عنوان سرمربی انتخاب نمیشه .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تاپیکی زده شده بود در مورد تبانی افشین قطبی با خبرنگاران دلال

اینها همش برای خراب کردن افشین قطبی هستش

احتمالاً گفتن براتون تخفیف مجازات در نظر میگیریم شما بیاید فلانی رو هم خراب کنید همانطور که امثال عزیزی و .... خواستند محو و خراب کنند

کی میاد برای کاری که انجام نشده مثل مربیگیری افشین قطبی توی تیم ملی اعتراف کنه 30% قراردادش رو قرار بود بگیریم ؟؟؟

به قول معروف آش نخورده و دهن سوخته افشین قطبی

Samin

Registered User
لایک‌ها
44
تاپیکی زده شده بود در مورد تبانی افشین قطبی با خبرنگاران دلال

احتمالاً گفتن براتون تخفیف مجازات در نظر میگیریم شما بیاید فلانی رو هم خراب کنید همانطور که امثال عزیزی و .... خواستند محو و خراب کنند

کی میاد برای کاری که انجام نشده مثل مربیگیری افشین قطبی توی تیم ملی اعتراف کنه 30% قراردادش رو قرار بود بگیریم ؟؟؟

واسه این بیچاره هنوز برنامه دارن٬مطمئنا این آخریش نخواهد بود.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واسه این بیچاره هنوز برنامه دارن٬مطمئنا این آخریش نخواهد بود.

كلا كسي چيزي حاليش باشه آدم حسابي باشه با كلاس باشه خوش تيپ و خوش پوش باشه منفور ترين ميشه

و هميشه دنبال اينن كه بكوبوننش زمين ... اما اگه با تف موهاشو درست كنه ... بوي عرقش همرو خفه كنه

ريشاشو 40 ماه يه بار مرتب كنه محبوب ميشه تا دلت بخواد

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

متاسفانه همینطور هست، و البته همین مساله هم دوباره سوژه ای شد برای خوشمزگی بعضی ها !

من نمیدونم اینا از قطبی بدشون میاد چرا میان تو تاپیک طرفداران افشین قطبی خوشمزگی میکنن !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
متاسفانه همینطور هست، و البته همین مساله هم دوباره سوژه ای شد برای خوشمزگی بعضی ها !

من نمیدونم اینا از قطبی بدشون میاد چرا میان تو تاپیک طرفداران افشین قطبی خوشمزگی میکنن !

جالبه که همین افراد در تاپیک طرفداران یک خواننده مورد علاقه به کسی که فقط اومده بود گفته بود از اون خواننده و طرز خوندنش خوشش نمیاد به چنان نحوی پریده بودند که بیا و ببین و فرموده بودند اینجا تاپیک طرفداران هست نه تاپیک مخالفان . راست گفتن که مرگ خوبه ولی برای همسایه. :hmm:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بالاخره حق به حق دار رسید
امیدوارم بیخیال خرابکاری بشن و بزارن قطبی کار خودش رو انجام بده

Last edited:
بالا