Mehrdad-58
Registered User
قطبی حرفه ای تر از اینه که شما خیال می کنید! مطمئن باشید الان نمیاد و اگر هم بیاد قولی برای صعود نمیده و طوری قرارداد میبنده که خواستن بیرونش کنن ، کلی گیرش بیاد
اما مربی تیم ملی بودن برای خیلی از مربی ها تو دنیا افتخاره و سطح قطبی در حد همین کره و ایران هست نه بالاتر
ای بابا همه میگفتن قطبی نمیاد دوباره مربی پرسپولیس بشه ولی اومد
ببین من چی خیال میکنم :
آدمی که 30 سال خارج از ایران بتونه دستیار مربیای بزرگی بشه + فعالیت مفیدی داشته باشه ( مدرسه فوتبال و از این حرفها ) + موفق باشه + مشهور هم بشه + پولدار هم بشه ......... حتما آدم فوق العاده باهوشیه ( حداقل در مورد موفقیت شخصی خودش )
2 تا دلیل هست که به هر کسی پیشنهاد بدن مربی تیم ملی ایران بشه همین الان با کله قبول میکنه :
1- احتمال موفقیت - اگر تیم به جام جهانی صعود کنه محبوبیت 1000 % ... یعنی 5-6 ماهه راه 4 ساله رو رفته و دیگه کسی جلودارش نیست میشه محبوب قلبها ، امپراطور جامها ، حتی از جومونگ هم محبوبتر میشه
2- عدم موفقیت - اگر تیم به جام جهانی صعود نکنه 10000 تا بهونه هست برای اینکه به دیگران بشه ربطش داد . مثلا اینکه تیم الان چهارمه ، بد تمرین کرده ، بازیکنها خوب نیستن ، انتخابها بد بوده ، دستیارها بد بودن ، تدارکات خوب نبوده ، روحیه پائین بوده ، بازیها خارج از خونه بوده ، من تیم رو 4 ماهه تحویل گرفتم ، دوش نداشتیم ، لیف نداشتیم ، داوری بد بود ، دستهای پشت پرده و ...................... الی ماشاالله
بزارید مربی بمونم 4 سال دیگه میریم جام جهانی
باور کنید اگه به منم بگن بیا مربی تیم ملی شو همین الان میرم قرار داد میبندم 10.000.000 تومن ... خدا رو چه دیدی 4 تا بازیکن درست حسابی تر میارم شاید رفتیم جام جهانی ما هم معروف شدیم قرار داد 900.000 دلاری به شرط چاقو بستیم ، چه برسه به اینها که همشون گرگین برای خودشون تو فوتبال
Last edited: