• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بحث شیرین بالوتلی پیش اومد ...

مانچینی جمله ی زیبایی گفته بود " ... البته من زیاد با بالو صحبت نمیکنم چون در اونصورت خودم احتیاج به روانپزشک پیدا میکنم "

attachment-131238d1334092541-1333908974290.jpg

1327264299875.jpg

امیدوارم کار ایتالیا به بالوتلی گیر نکنه ، چون بعضی مواقع که بازی سخت میشه عوض اینکه کمک تیم باشه هم از نظر فنی افت میکنه هم میشه خدای حاشیه .

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
به اميد قهرماني ايتاليا تو EURO....اميدوارم همون ايتاليا 2006 باشيم...

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان چرا رنگ لباس تیم ایتالیا لاجوردی هست و به رنگ پرچم کشورشون نیست ؟ دلیل خاصی داره ؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بحث شیرین بالوتلی پیش اومد ...

مانچینی جمله ی زیبایی گفته بود " ... البته من زیاد با بالو صحبت نمیکنم چون در اونصورت خودم احتیاج به روانپزشک پیدا میکنم "
خدا شادت کنه محسن جان. کلی خندیدم خداییش. انصافا به نظر میرسه که راست گفته مانچینی . ولی بعد از اون گلی که به منچستر زد و اون نوشته زیر پیرهنیش (وای آلویز می؟) من یه ذره دلم براش سوخت و سعی کردم بیشتر روش زوم کنم ببینم شاید چیزی دستگیرم بشه ولی چیزی عایدم نشده . ایشا.. که تو بازی اول به اسپانیا گل میزنه :دی هم فضا تلطیف میشه و هم شما از دستش شاکی :دی

دوستان چرا رنگ لباس تیم ایتالیا لاجوردی هست و به رنگ پرچم کشورشون نیست ؟ دلیل خاصی داره ؟

این جالبه بخونید:

The Italian national team wear blue because it is the colour of Savoia, the ruling house of Italy from 1861 to 1946.
Until the end of the second world war, the Italian flag always had the Savoy coat of arms in the centre,
and it was only after the family were overthrown,and the Italian Republic established in 1946,
that the plain tricolor was adopted as the national flag​

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خدا شادت کنه محسن جان. کلی خندیدم خداییش. انصافا به نظر میرسه که راست گفته مانچینی . ولی بعد از اون گلی که به منچستر زد و اون نوشته زیر پیرهنیش (وای آلویز می؟) من یه ذره دلم براش سوخت و سعی کردم بیشتر روش زوم کنم ببینم شاید چیزی دستگیرم بشه ولی چیزی عایدم نشده . ایشا.. که تو بازی اول به اسپانیا گل میزنه :دی هم فضا تلطیف میشه و هم شما از دستش شاکی :دی

این جالبه بخونید:

The Italian national team wear blue because it is the colour of Savoia, the ruling house of Italy from 1861 to 1946.
Until the end of the second world war, the Italian flag always had the Savoy coat of arms in the centre,
and it was only after the family were overthrown,and the Italian Republic established in 1946,
that the plain tricolor was adopted as the national flag​

ممنون جواد جان
پس این جور که فهمیدم این ساوی یه منطقه ای در ایتالیا بوده و این رنگم رنگ پرچمه اونه
https://encrypted-tbn1.google.com/i...8L-HQHrwoxHRZg-WpembmZ0BnxLCGMAYlBnBlNPCvcdgW

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
اینم لیست نهایی :

مشاهده پیوست 152808

دروازه‌بان‌ها

جیان‌لوییجی بوفون (یوونتوس)، مورگان دسانکتیس (ناپولی)، سالواتوره سیریگو (پاری سن ژرمن)

مدافعان

اینیاتسیو آباته (میلان)، فدریکو بالتزارتی (پالرمو)، آندره‌آ بارزالی، لئوناردو بونوچی و جورجیو کیه‌لینی (یوونتوس)، کریستین ماجو (ناپولی)، آنجلو اوگبونا (تورینو)

هافبک‌ها

دانیله دروسی (رم)، الساندرو دیامانتی (بولونیا)، امانوئله جاکرینی، آندره‌آ پیرلو و کلودیو مارکیزیو (یوونتوس)، ریکاردو مونتولیوو (فیورنتینا/میلان)، تیاگو موتا (پاری سن ژرمن)، آنتونیو نوچرینو (میلان)

مهاجمان

ماریو بالوتلی (منچسترسیتی)، فابیو بورینی (رم)، آنتونیو کاسانو (میلان)، آنتونیو دی‌ناتاله (اودینزه)، سباستین جووینکو (پارما)

اخرین خط خورده ها آندره رانوکيا و ماتيا دسترو بودن اینترهم طبق معمول هیچ نماینده ایی در تیم ملی نداره اخریش همین رانوکیا بود که خط خورد فکر کنم اینتر اخرین بازیکنی که به تیم ملی ایتالیا اوورد جوزبه برگومی بود:jealous:

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
ایتالیا دوز دارم چون همیشه واسم نوستالزی بوده اما دیگه کم کم داریم غریبه می شیم با تیمش

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
به نظر من ایتالیای 82 بهترین ایتالیایی بوده که تا به حال دیدم . تیمی که با شکست دادن آرژانتین - برزیل و آلمان قهرمان جهان شد.

اما فکر می کنم نباید زیاد به موفقیت این تیم در جام ملتها دلخوش کنیم. تاریخ نشون داده ایتالیا به ندرت در جام ملتها موفق بوده. هرجند که تیم امسال به مراتب بهتر از تیم سال 2010 است.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
از اونجا که من کلا در گذشته سیر می کنم و عاشق تاریخ نویسی فوتبالی هستم با اجازه دوستان نقبی می زنم به جام ملتهایی که از این تیم خودم بیاد دارم.
سال 1984 که غایب بودیم سالی که فرانسه با اون توپ معروفی که از زیر دستای زوبی زارتا گذشت و گل شد قهرمان شد. البته در زمین خودش و انصافا هم تیم شایسته ای بود
سال 1988 رو بخوبی بیاد دارم اون تیم با مربیگری ازه لیو ویجینی از معدود تیمهای خوب ایتالیا در جامهای ملتها بود. اون تیم به نظر من حتی از تیم سال 2000 زوف هم بهتر بود و تنها مشکلش جوانگرایی بود که بالاجبار بعد از ناکامی سال 86 باید انجام میشد تا تیم بهتری برای 1990 که خودمون میزبان بودیم تشکیل بشه. ویچینی مربی بدی نبود ولی بعد از سال 90 بکلی از عرصه فوتبال محو شد.
این جام که به میزبانی آلمان غربی برگزار میشد از لحاظ کیفیت پخش رشد چشمگیری نسبت به دوره های گذشته داشت. بکار گیری جلوه های تصویری و میکس های کامپیوتری که از سال 86 مکزیک شروع شده بود در این سال توسط آلمانها توسعه بیشتری پیدا کرد طوری که یادمه بعدها یک برنامه مستند در رابطه با همین افکت های تصویری بکار رفته در جام ملتهای 88 از تلویزیون خودمون پخش شد.
اگه بخوام به کل ماجرا و داستان سرایی تاریخی اون جام بپردازم قطعا طولانی میشه و احتمالا باعث ملال و خستگی دوستان
پس فقط به گذاشتن چند عکس در این رابطه اکتفا می کنم تا یادی از اون دوران بشه

Last edited:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
تیمها در اون سال مجاز به استفاده از 20 بازیکن بودند که با نگاهی گذرا به ترکیب ایتالیا و سن و سال بازیکنان به سادگی میشه فهمید چه نسل رویایی دراون زمان داشتیم که فقط بخاطر یک اشتباه و ضربات پنالتی و البته فقدان یک گلزن تمام عیار جام جهانی 90 رو از دست دادیم.
نسلی که ستارگان اون تا سالها در ترکیب ایتالیا خوش درخشیدند.

والتر زنگا سن 28
فرانکو باره سی 22 ساله
جوزپه برگومی 24 ساله
روبرتو کراورو 24 ساله
چیرو فرارا 21 ساله
ریکاردو فری 24 ساله
جیووانی فرانچینی 24 ساله
پائولو مالدینی 19 ساله
کارلو آنجلوتی 29 ساله
لوئیجی دی آگوستینی 25 ساله
فرناندو دی ناپولی 24 ساله
استفانو تاکونی 31 ساله
لوکا فوسی 25 ساله
جوزپه جیانینی 25 ساله
فرانچسکو رومانو 28 ساله
الساندرو آلتوبلی 32 ساله
روبرتو دونادونی 24 ساله
روبرتو مانچینی 23 ساله
روجریو ریزتلی 21 ساله
جیانلوکا ویالی 23 ساله

اونایی که بولد کردم از بازیکنان محبوب خودم در اون سالها بودند. در جام جهانی چند تغییر در این تیم بوجود اومد مثل اضافه شدن باجو و اسکیلاچی. ولی متاسفانه با مسائلی که برای ویالی پیش اومد ایتالیا در خط حمله به شدت افت کرد گرچه اسکیلاچی خوب گل میزد ولی برای قهرمان شدن اکتفا به یک اسکیلاچی که بهیچ عنوان بازیکن بزرگی نبود کفایت نمی کرد . اگر اون سال باجو نیمی از پختگی سال 94 رو داشت شک ندارم که به راحتی قهرمان میشدیم

Last edited:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
4.jpg
ایستاده از چپ : والتر زنگا -مالدینی - آنجلوتی -فری - دی ناپولی -و برگومی( مرد خستگی ناپذیر تیم ملی)
نشسته : مانچینی - ویالی -دونادونی - باره سی و جوزپه جیانینی

Last edited:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
1.jpg

برگومی و رینات داسایف
نیمه نهایی ایتالیا 0-2 شوروی

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
اون سالها به نظر من سالهای دروازه بانهای بزرگ بود
در همین جام میشه به دروازه بانهایی مثل
ولتر زنگا - رینات داسایف - اندونی زوبی زاره تا - وان بروکلن و پیتر شیلتون اشاره کرد

و بالاخره نمیشه از جام ملتهای 1988 یاد کرد و ذکری از فان باستن و اون گل بی نظیرش در فینال نکرد.

2.jpg

در پایان بازهم فقط میشه گفت یادش بخیر

Last edited:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207

این همون عکسی نیست که مارچلو تو اف بی گذاشته بود؟ :دی

تیمها در اون سال مجاز به استفاده از 20 بازیکن بودند که با نگاهی گذرا به ترکیب ایتالیا و سن و سال بازیکنان به سادگی میشه فهمید چه نسل رویایی دراون زمان داشتیم که فقط بخاطر یک اشتباه و ضربات پنالتی و البته فقدان یک گلزن تمام عیار جام جهانی 90 رو از دست دادیم.
نسلی که ستارگان اون تا سالها در ترکیب ایتالیا خوش درخشیدند.

والتر زنگا سن 28
فرانکو باره سی 22 ساله
جوزپه برگومی 24 ساله
روبرتو کراورو 24 ساله
چیرو فرارا 21 ساله
جیووانی فرانچینی 24 ساله
پائولو مالدینی 19 ساله
کارلو آنجلوتی 29 ساله
لوئیجی دی آگوستینی 25 ساله
فرناندو دی ناپولی 24 ساله
استفانو تاکونی 31 ساله
لوکا فوسی 25 ساله
جوزپه جیانینی 25 ساله
فرانچسکو رومانو 28 ساله
الساندرو آلتوبلی 32 ساله
روبرتو دونادونی 24 ساله
روجریو ریزتلی 21 ساله
جیانلوکا ویالی 23 ساله

اونایی که بولد کردم از بازیکنان محبوب خودم در اون سالها بودند. در جام جهانی چند تغییر در این تیم بوجود اومد مثل اضافه شدن باجو و اسکیلاچی. ولی متاسفانه با مسائلی که برای ویالی پیش اومد ایتالیا در خط حمله به شدت افت کرد گرچه اسکیلاچی خوب گل میزد ولی برای قهرمان شدن اکتفا به یک اسکیلاچی که بهیچ عنوان بازیکن بزرگی نبود کفایت نمی کرد . اگر اون سال باجو نیمی از پختگی سال 94 رو داشت شک ندارم که به راحتی قهرمان میشدیم

بسیار بسیار نوستالژیک
128fs4765852.gif
هنوزم یکی از عکس های جوزپه جانینی رو دارم ! البته اون سالها (دوران نوجوانی) بازیکن محبوبم روبرتو باجو بود 14.gif

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
جامهای بعدی باشه برای یه فرصت دیگه. البته فکر کنم بیشتر دوستان جامهای از 92 به بعد رو دیده باشند

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
ردیف نشسته کلا نوستالوژیکه ...
دلم برای جیلاردینو و بغل پاهای نازش تنگ شده .

این تیم ایتالیا رو خیلی دوست داشتم.
من تو فوتبال عاشق 4 تا بازیکن هستم و بودم که 3 تاشون تو این عمس هستند ;)

به نظر من ایتالیای 82 بهترین ایتالیایی بوده که تا به حال دیدم . تیمی که با شکست دادن آرژانتین - برزیل و آلمان قهرمان جهان شد.

اما فکر می کنم نباید زیاد به موفقیت این تیم در جام ملتها دلخوش کنیم. تاریخ نشون داده ایتالیا به ندرت در جام ملتها موفق بوده. هرجند که تیم امسال به مراتب بهتر از تیم سال 2010 است.

خیلی خیلی قوی تر روبی جان.
به این تیم امید دارم.حد اقل برای یه حضور خیلی قوی
فقط نگران مهاجم ها هسنم

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
این همون عکسی نیست که مارچلو تو اف بی گذاشته بود؟ :دی

بسیار بسیار نوستالژیک
128fs4765852.gif
هنوزم یکی از عکس های جوزپه جانینی رو دارم ! البته اون سالها (دوران نوجوانی) بازیکن محبوبم روبرتو باجو بود مشاهده پیوست 152970
خوشحالم که بزرگی چون شما با بنده در دوست داشتن دم اسبی آسمانی وجه اشتراک داره.
همونطور که گفتم یکی از علایق بنده تاریخ فوتبال و نوستالژی دلچسب و البته غم انگیزه اونه

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
این تیم ایتالیا رو خیلی دوست داشتم.
من تو فوتبال عاشق 4 تا بازیکن هستم و بودم که 3 تاشون تو این عمس هستند ;)

خیلی خیلی قوی تر روبی جان.
به این تیم امید دارم.حد اقل برای یه حضور خیلی قوی
فقط نگران مهاجم ها هسنم
مهاجم ها به نظرم خوبند من بیشتر نگران خط هافبکم که یه مقدار تجربه اش پایینه و اگه پیرلو از کار بیفته یا مصدومیتی براش پیش بیاد شدیدا دچار مشکل میشیم. دفاع هم بجز کیه لینی در مفایسه با خط دفاعی هایی که در ادوار گذشته داشتیم خیلی ضعیف تر به نظر میاد.
کلا یکی از دلایل نتیجه نگرفتن ایتالیا در جامهای ملتها اینه که در این فاصله اونها دست به جوانگرایی میزنند.

بالا