خدا شادت کنه محسن جان. کلی خندیدم خداییش. انصافا به نظر میرسه که راست گفته مانچینی . ولی بعد از اون گلی که به منچستر زد و اون نوشته زیر پیرهنیش (وای آلویز می؟) من یه ذره دلم براش سوخت و سعی کردم بیشتر روش زوم کنم ببینم شاید چیزی دستگیرم بشه ولی چیزی عایدم نشده . ایشا.. که تو بازی اول به اسپانیا گل میزنه :دی هم فضا تلطیف میشه و هم شما از دستش شاکی :دیبحث شیرین بالوتلی پیش اومد ...
مانچینی جمله ی زیبایی گفته بود " ... البته من زیاد با بالو صحبت نمیکنم چون در اونصورت خودم احتیاج به روانپزشک پیدا میکنم "
دوستان چرا رنگ لباس تیم ایتالیا لاجوردی هست و به رنگ پرچم کشورشون نیست ؟ دلیل خاصی داره ؟
خدا شادت کنه محسن جان. کلی خندیدم خداییش. انصافا به نظر میرسه که راست گفته مانچینی . ولی بعد از اون گلی که به منچستر زد و اون نوشته زیر پیرهنیش (وای آلویز می؟) من یه ذره دلم براش سوخت و سعی کردم بیشتر روش زوم کنم ببینم شاید چیزی دستگیرم بشه ولی چیزی عایدم نشده . ایشا.. که تو بازی اول به اسپانیا گل میزنه :دی هم فضا تلطیف میشه و هم شما از دستش شاکی :دی
این جالبه بخونید:
The Italian national team wear blue because it is the colour of Savoia, the ruling house of Italy from 1861 to 1946.
Until the end of the second world war, the Italian flag always had the Savoy coat of arms in the centre,
and it was only after the family were overthrown,and the Italian Republic established in 1946,
that the plain tricolor was adopted as the national flag
تیمها در اون سال مجاز به استفاده از 20 بازیکن بودند که با نگاهی گذرا به ترکیب ایتالیا و سن و سال بازیکنان به سادگی میشه فهمید چه نسل رویایی دراون زمان داشتیم که فقط بخاطر یک اشتباه و ضربات پنالتی و البته فقدان یک گلزن تمام عیار جام جهانی 90 رو از دست دادیم.
نسلی که ستارگان اون تا سالها در ترکیب ایتالیا خوش درخشیدند.
والتر زنگا سن 28
فرانکو باره سی 22 ساله
جوزپه برگومی 24 ساله
روبرتو کراورو 24 ساله
چیرو فرارا 21 ساله
جیووانی فرانچینی 24 ساله
پائولو مالدینی 19 ساله
کارلو آنجلوتی 29 ساله
لوئیجی دی آگوستینی 25 ساله
فرناندو دی ناپولی 24 ساله
استفانو تاکونی 31 ساله
لوکا فوسی 25 ساله
جوزپه جیانینی 25 ساله
فرانچسکو رومانو 28 ساله
الساندرو آلتوبلی 32 ساله
روبرتو دونادونی 24 ساله
روجریو ریزتلی 21 ساله
جیانلوکا ویالی 23 ساله
اونایی که بولد کردم از بازیکنان محبوب خودم در اون سالها بودند. در جام جهانی چند تغییر در این تیم بوجود اومد مثل اضافه شدن باجو و اسکیلاچی. ولی متاسفانه با مسائلی که برای ویالی پیش اومد ایتالیا در خط حمله به شدت افت کرد گرچه اسکیلاچی خوب گل میزد ولی برای قهرمان شدن اکتفا به یک اسکیلاچی که بهیچ عنوان بازیکن بزرگی نبود کفایت نمی کرد . اگر اون سال باجو نیمی از پختگی سال 94 رو داشت شک ندارم که به راحتی قهرمان میشدیم
ردیف نشسته کلا نوستالوژیکه ...
دلم برای جیلاردینو و بغل پاهای نازش تنگ شده .
به نظر من ایتالیای 82 بهترین ایتالیایی بوده که تا به حال دیدم . تیمی که با شکست دادن آرژانتین - برزیل و آلمان قهرمان جهان شد.
اما فکر می کنم نباید زیاد به موفقیت این تیم در جام ملتها دلخوش کنیم. تاریخ نشون داده ایتالیا به ندرت در جام ملتها موفق بوده. هرجند که تیم امسال به مراتب بهتر از تیم سال 2010 است.
خوشحالم که بزرگی چون شما با بنده در دوست داشتن دم اسبی آسمانی وجه اشتراک داره.این همون عکسی نیست که مارچلو تو اف بی گذاشته بود؟ :دی
بسیار بسیار نوستالژیکهنوزم یکی از عکس های جوزپه جانینی رو دارم ! البته اون سالها (دوران نوجوانی) بازیکن محبوبم روبرتو باجو بود مشاهده پیوست 152970![]()
مهاجم ها به نظرم خوبند من بیشتر نگران خط هافبکم که یه مقدار تجربه اش پایینه و اگه پیرلو از کار بیفته یا مصدومیتی براش پیش بیاد شدیدا دچار مشکل میشیم. دفاع هم بجز کیه لینی در مفایسه با خط دفاعی هایی که در ادوار گذشته داشتیم خیلی ضعیف تر به نظر میاد.این تیم ایتالیا رو خیلی دوست داشتم.
من تو فوتبال عاشق 4 تا بازیکن هستم و بودم که 3 تاشون تو این عمس هستند
خیلی خیلی قوی تر روبی جان.
به این تیم امید دارم.حد اقل برای یه حضور خیلی قوی
فقط نگران مهاجم ها هسنم