• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طريقه محاسبه وات مصرفي براي يك آمپلي فاير

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
فدات شم كه اين قدر با حوصله جواب ميدي !
عصري رفتم جايه حرفه اي يا كه موهاشونو تو اين كار سفيد كردن!!!
يكي گفت احتمالا رله هايه ! يكي گفت هيچ مشكلي نيست اين مدلا تو استند باي 50% برق تو رگ هاشون مي چرخونن!! و با يه زدن به 220 به فنا ميره ! و جوري نيست كه ميزون بعد كار كنه! و رله اگه فرسوده باشه كارم نمي كنه ! يكي گفت شايد ترانسه. يه ترانس 220 بپيچ واسش گفت اين جوريم استفاده كني هيچ مرگي نداره! نهايت زمان غير استفاده بكش!راستم ميگي اين مدلا aging شدن ! الان كه مثل ساعت كار ميكنه نهايت يه حضوري برم نشون بدم كه بفهمم عيبه يا نه! آره منم رو لجبازي يه ولوم فانكشين استريو رو به فنا دادم كه نشد ببندم بعد يه جوري با يه كليد با 40 .50 تا سيم ريز به پايه ها خواستم راش بندازم عمرا مثل اول نشد!
اگه بازم سوال داشتم ميام دست بوست دادا!:cool:

من در خدمتتم!
ولی کار خوبی کردی! ببریش بیرون و بدیش دست یک نفر که سیستمش رو بشناسه مطمئن تره! فقط اول تستش کن! مثلا یهو نرو دستگاه رو بهش بده! بگو یه همچین مدلی دارم که یک همچین مشکلی داره شما می تونید تعمیر کنید!
اگه دیدی طرف می دونه چی داری براش می بری ببر بهش بده!

من یه نفر قدیمی توی جمهوری می شناختم که کارش دستگاههای قدیمی بود! قبلنا ظاهرا تکنسین جامبو بوده! حالا ببرش اگه پیدا نکردی یه خبر بهم بده برات آدرشسش رو می پرسم بهت می گم ببری پیشش ضرر نمی کنی! ;)

tape

Registered User
لایک‌ها
505
من در خدمتتم!
ولی کار خوبی کردی! ببریش بیرون و بدیش دست یک نفر که سیستمش رو بشناسه مطمئن تره! فقط اول تستش کن! مثلا یهو نرو دستگاه رو بهش بده! بگو یه همچین مدلی دارم که یک همچین مشکلی داره شما می تونید تعمیر کنید!
اگه دیدی طرف می دونه چی داری براش می بری ببر بهش بده!

من یه نفر قدیمی توی جمهوری می شناختم که کارش دستگاههای قدیمی بود! قبلنا ظاهرا تکنسین جامبو بوده! حالا ببرش اگه پیدا نکردی یه خبر بهم بده برات آدرشسش رو می پرسم بهت می گم ببری پیشش ضرر نمی کنی! ;)

ممنون دوست عزيز
يعني تكنيسين قسمت هاي الكترونيك جت؟آره اونا كارشون ميزونه.بعد از اين كه بازنشست شده حتما مغازه اين كارو زده آره؟

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
ممنون دوست عزيز
يعني تكنيسين قسمت هاي الكترونيك جت؟آره اونا كارشون ميزونه.بعد از اين كه بازنشست شده حتما مغازه اين كارو زده آره؟

خواهش می کنم
ببین من مطمئن نیستم! پدر من کارش اثار موسیقیه و ایشون چندین سال تعمیرکار دستگاه ضبط و تکثیر پدر من بودند! بابام می گفت که قدیما خود سونی ایشون رو برای تعمیر می فرستاد (دهه 50) الان مغازه داره!
البته می گم شما حالا برو ببین کسی رو پیدا می کنی یا نه! چون ایشون رو خیلی ساله ندیدم و باید دنبالش بگردم تا پیداش کنم! دفعه آخر که یکی رو دنبالشون فرستادم پیداش نکرد! گفت مغازه اش جمع شده! ;)

tape

Registered User
لایک‌ها
505
خواهش می کنم
ببین من مطمئن نیستم! پدر من کارش اثار موسیقیه و ایشون چندین سال تعمیرکار دستگاه ضبط و تکثیر پدر من بودند! بابام می گفت که قدیما خود سونی ایشون رو برای تعمیر می فرستاد (دهه 50) الان مغازه داره!
البته می گم شما حالا برو ببین کسی رو پیدا می کنی یا نه! چون ایشون رو خیلی ساله ندیدم و باید دنبالش بگردم تا پیداش کنم! دفعه آخر که یکی رو دنبالشون فرستادم پیداش نکرد! گفت مغازه اش جمع شده! ;)

موسيقي خارجي يا ايراني؟سونيه پدرتون ازين استريو هايه قديمي بود ؟هنوزم دارين اين سوني رو؟

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
موسيقي خارجي يا ايراني؟سونيه پدرتون ازين استريو هايه قديمي بود ؟هنوزم دارين اين سوني رو؟

ایرانی برادر من! پدر من انتشاراتیه! ;)

دستگاه تکثیر که استریو و این چور چیزا نمیشناسه! قدیما سونی یک به 3 داشت که 7 دقیقه ای نوار استریو رو کپی می کرد! البته 4.5 دقیقه کپی 2.5 دقیقه ریوایند! بعدها این مدل کامپکتاش اومد که 3 دقیقه ای این کارو می کرد! الان دیگه از این چیزا به کار کسی نمیاد همه می دن کار خونه های تولید کننده براشون از این جور چیزا رو تولید می کنند!

اون موقع 24 ساعت (دهه 60 و 70) ملت نوار می زدن تو شرکت بابای ما! الان دیگه تعطیله تخته اش کردیم! دستگاهاشم چند سال پیش از رده خارج شده بود خریدند بردندشون نمی دونم جنوب کجا؟ واسه تکثیر نوار های محلی!

الان که دیگه کسی کاست گوش نمیده! همه CD رو هم مسخره می کنند وای به حال کاست!

ولی اون زمان! 20 سال پیش این اقایی که بحثشون بود تکنسین ریکام شده جامبو بودند! حرفه ای حرفه ای! البته قدیما کلی چیز میز بهش دادم واسه تعمیر کارش حرف نداره! الان نمی دونم هنوز از این کارا می کنه یا نه!

هیچ وقت یادم نمیره داداش کوچیکم یه دونه سنی تری نیترون رو خورد و خاکشیر کرد! در حدی که پتل جلوش رفت واسه جوش متان! هنوز داره کار می کنه تو اتاق من! کل سیستمش به غیر از لامپ تعمیر شد توسط ایشون! :D

tape

Registered User
لایک‌ها
505
توي عكس ميتوني بگي مدار يكسو سازش كجايه؟كه من ديوداشو از نظر حرارت تو حالت استند باي چك كنم.

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
توي عكس ميتوني بگي مدار يكسو سازش كجايه؟كه من ديوداشو از نظر حرارت تو حالت استند باي چك كنم.

ببین سمت چپ باید باشند! قبل رله! حالا یا تک تک هستند و یا یدونه پل دیود داره! یه المانی باید باشه مستطیل شکل (حدودا مستطیلی) با 4 تا پایه!

tape

Registered User
لایک‌ها
505
من كه نديدم يه 2 .3 تا عكس ميدم از قسمت چپ يه بررسي كن.

URL=http://img4up.com/]
02313299214222055787.jpg
[/URL

Last edited:

tape

Registered User
لایک‌ها
505
صبح 1:40 دقيقه تو استد باي بود بعد تست گرفتم ديدم ترانس گرماش طبيعيه !! و هتسينگ هم خنك تره ! ويه نكته كه متوجه شدم گرمايه قسمت جلو هتسينگ سمت پانل بيشتره حالا از همون قسمت كه گرمايه بيشتري داره عكس ميذارم واست.
اينم عكس ها اولي سمت چپ مداره.وقسمتي كه آي سي استيك سمت راست مدار

Last edited:

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
آقا اینجوری که نمیشه برد دیباگ کرد!

ببین این روی برد قهوه ای رنگ سمت راست یه المان مشکی رنگ هست اون ببین پل دیودت نیست!

tape

Registered User
لایک‌ها
505
جون بخواه عزيزم آمپ رو تيكه تيكه ميكنم عكس مي گيرم!:p فرض كن ازين دكترايي هستي كه از اون ور آب مريض رو با كامپيوتر عمل مي كنند!
اينم 2 تا مقاومتي كه 4 ثانيه حتي تو حالت استند باي نميشه لمسش كرد تحمل كرد!به تغيير رنگ مدار بر اثر حرارت توجه كنيد!

tape

Registered User
لایک‌ها
505
اينم دنباله هتسينگ و رگلاتور ها تا امتداد قسمت پشتي سيستم.

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
جون بخواه عزيزم آمپ رو تيكه تيكه ميكنم عكس مي گيرم!:p فرض كن ازين دكترايي هستي كه از اون ور آب مريض رو با كامپيوتر عمل مي كنند!
اينم 2 تا مقاومتي كه 4 ثانيه حتي تو حالت استند باي نميشه لمسش كرد تحمل كرد!به تغيير رنگ مدار بر اثر حرارت توجه كنيد!

حاجی اینا که سوختند!
وقتی هم برد می سوزه باید تراشیدش! ببین دی الکتریک می سوزه میشه کربن هادی میشه جریان می کشه! مته میزاری رو دریل میری تو کارش تخلیه می کنیش! ولی اینا مال قسمت خروجی صدا باید باشه و شما در ورودی قبل رله هم برق دزدی داری! اون یه مشکله این یه مشکل!
;)

tape

Registered User
لایک‌ها
505
حاجی اینا که سوختند!
وقتی هم برد می سوزه باید تراشیدش! ببین دی الکتریک می سوزه میشه کربن هادی میشه جریان می کشه! مته میزاری رو دریل میری تو کارش تخلیه می کنیش! ولی اینا مال قسمت خروجی صدا باید باشه و شما در ورودی قبل رله هم برق دزدی داری! اون یه مشکله این یه مشکل!
;)

جدي ؟ مطمئني؟ مشكل ازين 2 تا مقاومته؟

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
ببین من فکر کنم رگولاتور بعد از رله هست! شما باید بری سمت چپ عکس اولت و قبل رله رو دید بندازی دنبال پل دیودا بگردی!

راستی اینا هم فکر نکنم رگولاتور باشند! اینایی که من دارم می بینم که به هیت سینک چسبیدن ترانزیستورهای خروجی باید باشند! شما پارت نامبرشو خودت بخون سرچ کن شماره رو ببین رگولاتور هستند یا ترانزیستور! فکر کنم ترانزیستورند!

علت داغ شدن هیت سینکتم همینه! مقاومت هایی که زیرشون سوخته! بایاس رو بهم ریختند! ترانزیستورات یا سوختند و یا تحت فشارند شدید!

tape

Registered User
لایک‌ها
505
آره شايدم ترانزيستور باشه اوه كار به جاهايه باريك داره مي كشه!آخه با سو ختن اينا ميشه بازم هيچ نقصي نباشه؟!

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
آره شايدم ترانزيستور باشه اوه كار به جاهايه باريك داره مي كشه!آخه با سو ختن اينا ميشه بازم هيچ نقصي نباشه؟!

نه بابا اون دو تا مقاومتت که خراب شدن چه جورم! سایزشونم نشون میده مال خروجی هستند و باید حداقل دیستورشن خروجی سر به فلک گذاشته باشه!

tape

Registered User
لایک‌ها
505
نه بابا اون دو تا مقاومتت که خراب شدن چه جورم! سایزشونم نشون میده مال خروجی هستند و باید حداقل دیستورشن خروجی سر به فلک گذاشته باشه!

من منظورتو دقيق متوجه نميشم آخه تا آخر كه جرات ندارم زياد كنم !زمانيم كه ولوم بدي صدا شفافه و از حد نرمال به دیستورشن واعوجاج و بهم ریختگی سیگنال ختم نمیشه!حالا به نظرت اين 2 تا گير مياد تو بازار؟! يعني با يه لحيم كاري ساده نميشه تعويض اين 2 مقاومت رو انجام داد؟!

tape

Registered User
لایک‌ها
505
يه نگاهي به مدار قسمت راديو بنداز ميدوني كه تو ضبط هاي حرفه اي و هاي فاي اين طبقه سينتي سايزرم هست!اين كار كرده مدارش داغ شده مدارش قهوه اي سوخته شده!مقاومت هاي سمت چپ رديف آبي ها رو ببين چه حرارتي زيرشون بوده اما ميزون اين طبقه كار ميكنه! نظرت واسم خيلي محترمه اما با اين اوصاف اين طبقه كلا بايد سوخته باشه نه؟!

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
عزیزم سینتی سایزر از این چیزا نداره! یک تیکه PLL هست و بقیه دوستان! مقاومت توان بالا ردیفی نمی خواد!
اصلا مقاومت جماعت توی بخش رادیویی فقط مال مدار تانکه که نباید چنین ابعادی داشته باشه! مقاومت های سمت چپ بعید می دونم مال رادیو باشه! شاید رو یک برد باشند ولی تو قسمت مدار RF از این چیزا نمی گذارند!

بعد بببین شما ممکنه به صدا و ایراداتش عادت کرده باشید! و براتون عادی شده باشه! ولی بسته به میزان خرابی باید این دستگاه تعمیر بشه! اول باید منبع این ایراد رو پیدا کنی! ترانسته! پل دیودته! رگولاتوره! آی سی هست چیه! این خرابی ها برای توان بالاتری که از این قطعات گذشته و عامل خرابی بسیار مهمه! بعدش بنا به اینکه برد چقدر اسیب دیده تعمیرش کنی! حالا برد سوخته خودش هادی شده می کنیش! نه فقط قطعه رو تعویض می کنی! باید دستگاه رو دقیق ریز به ریز تست کنی!

بالا