• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طريقه محاسبه وات مصرفي براي يك آمپلي فاير

tape

Registered User
لایک‌ها
505
عزیزم سینتی سایزر از این چیزا نداره! یک تیکه PLL هست و بقیه دوستان! مقاومت توان بالا ردیفی نمی خواد!
اصلا مقاومت جماعت توی بخش رادیویی فقط مال مدار تانکه که نباید چنین ابعادی داشته باشه! مقاومت های سمت چپ بعید می دونم مال رادیو باشه! شاید رو یک برد باشند ولی تو قسمت مدار RF از این چیزا نمی گذارند!

بعد بببین شما ممکنه به صدا و ایراداتش عادت کرده باشید! و براتون عادی شده باشه! ولی بسته به میزان خرابی باید این دستگاه تعمیر بشه! اول باید منبع این ایراد رو پیدا کنی! ترانسته! پل دیودته! رگولاتوره! آی سی هست چیه! این خرابی ها برای توان بالاتری که از این قطعات گذشته و عامل خرابی بسیار مهمه! بعدش بنا به اینکه برد چقدر اسیب دیده تعمیرش کنی! حالا برد سوخته خودش هادی شده می کنیش! نه فقط قطعه رو تعویض می کنی! باید دستگاه رو دقیق ریز به ریز تست کنی!
عزيزم درسته اما من از قديم صدا باز بودم ومبتدي نيستم !4 .5 تا سيستم تو اتاق دارم و 10.15 تا باند صدايه ميزونه اين دستگاه هارو ميشناسم .ولي بايد برم تو چك مشكلات!

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
عزيزم درسته اما من از قديم صدا باز بودم ومبتدي نيستم !4 .5 تا سيستم تو اتاق دارم و 10.15 تا باند صدايه ميزونه اين دستگاه هارو ميشناسم .ولي بايد برم تو چك مشكلات!

می بخشید اگر جسارت شد! من منظورم این نبود! منظورم عادت کردن گوش به صدا و تقویت اون بود! این امر طبیعی در انسانه! اما مقایسه می تونه این امر رو اشکار کنه که شما خودتون بهتر واردید!
ولی به صورت کلی مقاومت توان بالا فقط به کار طبقه جریانی خروجی می خوره و لاغیر! شاید واسه پروتکشن ورودی قسمت میکروفون هم استفاده بشه ولی به کار RF نمیاد! بعید می دونم اینا مال رادیو باشند!;)

tape

Registered User
لایک‌ها
505
سلام omiga حرارت از اين رگلاتوره كه با تست حرارت فهميدم بعد 7 دقيقه كه به برق ميزني داغ ميشه وبيشتر از 7 يا 8 ثانيه نميشه لمسش كرد .TA7815S

البته اين يك رگلاتوره 15 ولته كه تا حدودي بايد داغ كنه .البته بازم ممکنه مداری که از این 15 ولت داره مصرف میکنه نشتی داره و با عث داغ شدن این رگولاتور شده البته احتمال اینکه همین قطعه خراب شده باشه هم هست

حالا من بايد خروجي اين رگلاتور رو پيدا كنم ؟ نظرت چيه ؟ولي خيلي مشكله !

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
سلام omiga حرارت از اين رگلاتوره كه با تست حرارت فهميدم بعد 7 دقيقه كه به برق ميزني داغ ميشه وبيشتر از 7 يا 8 ثانيه نميشه لمسش كرد .TA7815S

البته اين يك رگلاتوره 15 ولته كه تا حدودي بايد داغ كنه .البته بازم ممکنه مداری که از این 15 ولت داره مصرف میکنه نشتی داره و با عث داغ شدن این رگولاتور شده البته احتمال اینکه همین قطعه خراب شده باشه هم هست

حالا من بايد خروجي اين رگلاتور رو پيدا كنم ؟ نظرت چيه ؟ولي خيلي مشكله !

خروجی که لنگ سمت راسته! ولی احتمالا این خروجی میره تو طبقه خروجیت! اون ترانزیستورهای طبقه خروجیت احتمالا پکیدند! زدن اون مقاومت بدبخت رو ترکوندن!
در هر حال
این رگولاتور Termal Shutdown داره و اگر خیلی اوضاع بی ریخت بشه خودشو خاموش می کنه! و نتیجتا شما صدای خروجیت قطع میشه! تا زمانی که این اتفاق نیافتاده هنوز راه داره بلا سرش بیاری! خلاصه این بشر از افزایش جریان خروجی نمی سوزه!
علت این هم که اون مقاومت ها کاملا نترکیدند احتمالا همینه! ترانزیستورها قطع نشدند که جریان خیلی بره بالا و همه چی از بین بره! ;)

راستی دمای این بشر کلا بالاست چون خطیه!

بالا