• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عسل خالص و طبیعی هزارگیاه (4 سال سابقه مثبت)

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
حالا که چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما با پرشین تولز آشنا هستی پسر جان ؟ میدنی یوزر های اینجا چقدر عاقل هستن ؟ میدونی همشون حساب شده عمل میکنن ؟ میدونی به حرفای کسی که 5 تا پست داره به اندازه پشیزی اهمیت نمیدن ؟ میدونی تاپیکی که 22 تا پیج داره و همه ازش تعریف کردن چه اعتباری داره اینجا ؟ خوب معلومه که هیچ کدوم از اینا رو نمیدونی و نمیدونستی وگرنه از این حرفا نمیزدی

الانم برای عذر خواهی کردن دیر نشده پسر جان

خداوند شما رو ببخشد

یا علی
سلام به همه دوستان خوبم و شما مازیار عزیز
ممنون دوست عزیزم
خدا را شکر که اینجا همه دوستان به مسائل آگاه هستند و همه چیز شفاف است
ای کاش این دوستمان هم به جای توهین کردن مشخص میکرد دقیقا مشکلش چیست.
اما 2 تا نکته در نوشته ایشان هست که خوب است توضیحی در موردش بدهم.

1- اینکه اسم عسل ما هزار گیاه است مطمئنن معنیش آن نیست که زنبور روی هزار گیاه نشسته و و اضح است که این یک اسم و نام هست برای محصول. اینکه زنبور روی چه تعداد گل نشسته و از چند نوع اصلا قابل شمارش و تشخیص نیست .
علت اینکه این اسم را انتخاب کردم برای این بود که بگویم عسل گلهای مختلف است از گون و شبدر گرفته تا شکوفه درختان و صیفی جات و ... و به این معناست که عسل تک گل نیست.

2- اینکه عسل در نقطه ای از کشور 12 هزار تومان فروخته میشود هم میتواند حرف درستی باشد و بسیاری از دوستان هم وقتی از من میخواستند خرید کنند از من پرسیده اند در فلان شهرستان (مثلا اردبیل) عسل را میگویند کیلویی 10 تا 12 یا 15 یا ...و از من پرسیده اند این عسلها تقلبی است و من به همه آنها جواب دادم نمیشود گفت حتما تقلبی هست شاید هم طبیعی و خالص باشد اما زنبور داری که نتواند عسلش را بفروشد هر چقدر لازم باشد قیمت را کم میکند تا فروش برود
از طرف دیگر هزینه رفتن تا آن شهرستان و زمانی که صرف میشود هم به قیمت آن باید اضافه کرد.

3- اینکه چرا عسل را به این قیمت تقدیم دوستان میکنم هم دلیل دارد . زحماتی که در طول سال و زمانی که برای بدست آمدن محصول صرف میشود. تلفاتی که زنبور ها در سال میدهند (بیماری - بدی آب و هوا و ...) همه و همه برادران بنده (زنبورداران اصلی) را به قیمتی میرساند که از قیمت 27 تومن کمتر اما در روستای کاسوا! یعنی همین عسل را میتوانید تشریف ببرید در روستای کاسوا و از برادر منم به قیمت کمتری بخرید. اما وقتی این محصول به تهران منتقل میشود در ظرف های یک کیلوی قرار میگیرد . وب سایت و تبلیغات اینترنتی میشود خدمات ارسال ارائه میشود (وقتی قرار باشد شما عسل را بروید کاسوا بخرید لازم نیست بنده زنگ بزنم پیک بیاید) ارسال رایگان برای خرید های بیشتر از 3 کیلو (هزینه ارسال کمتر از 6 تومن نمیشود) بعضی شهرهای دور یا نقاط غربی تهران هزینه تا 9-10 تومن هم میشود . تخفیف 10% برای دوستانی بیشتر از 10 کیلو در کل خریده کرده اند (نه در یک سفارش) همه اینها بنده را به قیمت 27 رسانده است.

البته من از فروش این عسل ها سود میکنم اما هدف عسلیم سود کردن نیست ! هدفم بیشتر ارتباطات و ارائه یک محصول خوب است . در طول دو سالی که این محصول را ارائه میکنم بارها زنبور دارانی تماس گرفته اند که عسلشان را بدهند تا بفروشم به همشان گفتم چون مطمئن نیستم این کار را نمیکنم من فقط محصول خودم را میفروشم.

در سال حدود 1000 کیلو در زنبورستان برادران حاتمی بدست می آید سال گذشته 100 کیلو را بنده در اینترنت فروختم و امسال که حتی کمتر از 100 کیلو هم بود.
اصل فروش ما در همان موقع برداشت و در هما روستای کاسوا انجام میشود و بیشتر خریداران هم هم روستایی ها یا از روستاهای اطراف هستند.

4- در مورد کیفیت عسل هم حرفی نمیزنم اینکه در یک تاپیک آزاد 2 سال فعالیت و 22 صفحه نظر بدون یک ناراضی وجود دارد گویای همه چیز است. اکثر دوستانی که خرید داشته اند مجدد هم سفارش داده اند که خود تاییدی است بر کیفیت !

در پایان، pedibell عزیز! شما را به خدای منان میسپارم از اینکه در خط اول نوشته خود توهین کرده اید ناراحتم !
من اگر همه عسل هایی که اینجا فروخته ام (پارسال وامسال) همه را در 27 تومن ضرب کنم همه اش را هم سود خالص در نظر بگیرم میشود چیزی کمتر 5 میلیون اگر همه اش هم سود باشد اصلا برایم ارزش ندارد که فردی به خودش اجازه بدهد به بنده بگوید کلاه بردار.

خدا همه ما را به راه راست هدایت کند

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
سلام.
لطفا اگه عسل براتون رسید به من پخ بدین (رس شده نمیخوام).

ممنون.

pedibell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای amirb 55
من می خواستم جواب نظر شما را به طور
کامل بدهم اما کسی برای نظر من پشیزی ارزش قائل نمی شود پس دیگه وقتمو اینجا هدر نمیدهم
در ضمن قیمت اون عسلی که گفتم مال دو سه سال پیش بود الان شده هر 300 گرم 15000 تومن و عسلهایی که با قیمت های 25 و 27 به ازای هر کیلو فروخته میشود تقلبی هست البته شاید نباشد اما زنبور داری که نتواند عسلش را بفروشد هر چقدر لازم باشد قیمت را کم میکند تا فروش برود

در ضمن اگه شما ...... نیستی پس ناراحت نباش
اصلا اون خط رو حذف کردم که دیگه ناراحت نباشی
وسلام

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
اقای amirb 55
من می خواستم جواب نظر شما را به طور
کامل بدهم اما کسی برای نظر من پشیزی ارزش قائل نمی شود پس دیگه وقتمو اینجا هدر نمیدهم
در ضمن قیمت اون عسلی که گفتم مال دو سه سال پیش بود الان شده هر 300 گرم 15000 تومن و عسلهایی که با قیمت های 25 و 27 به ازای هر کیلو فروخته میشود تقلبی هست البته شاید نباشد اما زنبور داری که نتواند عسلش را بفروشد هر چقدر لازم باشد قیمت را کم میکند تا فروش برود

در ضمن اگه شما ...... نیستی پس ناراحت نباش
اصلا اون خط رو حذف کردم که دیگه ناراحت نباشی
وسلام

شما خودت میفهمی چی میگی ؟ یه بار میگی گرون میدم عسل رو یه بار میگی خالص نیست
یه بار میگی عسل طبیعی کیلو 12 تومنه بعد میای میگی 300 گرمش 15 تومنه
اول فکر کن بعد حرف بزن

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام،

آقای حاتمی شما دوستانی که "عسل فرید" رو تولید میکنن میشناسید؟ شرکتشون به اسم "نوش آوران گلشن" هست.

سپاس.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام،

آقای حاتمی شما دوستانی که "عسل فرید" رو تولید میکنن میشناسید؟ شرکتشون به اسم "نوش آوران گلشن" هست.

سپاس.
سلام
نه دوست عزیزم این شرکت رو نمیشناسم
شیرین کام باشید

mohsenslr

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام

یک کیلو عسل من رسید و کاملا راضی هستم.

با تشکر

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
داداش شما تو این فصل و این موقع سال عسل کاملا طبیعی داشته باشی یکم جای تفکر داره با وجودیکه از رنگ عسل معلومه چیه
عسل ها برداشت تیرماه 90 هست
رنگ عسل هم بستگی به گل و گیاه منطقه داره ممکنه تیره یا روشن باشه
در حال حاضر مقداری کمی از عسل ها باقی مانده که رس بسته هم هستند و با توجه به اطلاعاتی که شما دارید حتما میدانید رس بستن از مشخصات عسل طبیعی هست

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
رنگ عسلت همینه که زدی تو پرو فایل؟ بالای 10 کیلو چند میزنی؟یادم باشه دوربین مخفی رو هم بیارم

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
رنگ عسلت همینه که زدی تو پرو فایل؟ بالای 10 کیلو چند میزنی؟یادم باشه دوربین مخفی رو هم بیارم
سلام
بله دوست عزیز ... رنگ عسل همین هست که در پروفایلم هست
البته عسل های موجود رس بسته هستند
تصویرش اینجا هست http://forum.persiantools.com/t131058-page21.html#post4418389
توضیح در موردش اینجا http://forum.persiantools.com/t131058-page21.html#post4425855
در حال حاضر 10 کیلو موجود ندارم
انشاالله برداشت سال بعد در خدمت شما خواهم بود 10 کیلو به بالا ارسال رایگان و 10% تخفیف دارد
3 کیلو به بالا ارسال رایگان است

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
سلام
بله دوست عزیز ... رنگ عسل همین هست که در پروفایلم هست
البته عسل های موجود رس بسته هستند
تصویرش اینجا هست http://forum.persiantools.com/t131058-page21.html#post4418389
توضیح در موردش اینجا http://forum.persiantools.com/t131058-page21.html#post4425855
در حال حاضر 10 کیلو موجود ندارم
انشاالله برداشت سال بعد در خدمت شما خواهم بود 10 کیلو به بالا ارسال رایگان و 10% تخفیف دارد
3 کیلو به بالا ارسال رایگان است

این چرا این شکلی هست؟؟ الان چقدر داری؟ سال بعد کی؟

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
این چرا این شکلی هست؟؟ الان چقدر داری؟ سال بعد کی؟
دوست عزیز در لینک دوم توضیح دادم "رس بسته" برای اطلاعات بیشتر می توانید در گوگل هم سرچ کنید
الان 5-6 کیلو بیشتر باقی نمانده - برداشت سال جدید میشود حدود تیرماه 91 - اگر خدا بخواهد و عمری باشد

شیرین کام باشید

پ ن : این لینک رو هم ببینید https://www.google.com/search?rlz=1C1_____enIR466IR466&ix=sea&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA+%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86#hl=en&rlz=1C1_____enIR466IR466&sclient=psy-ab&q=%D8%B1%D8%B3+%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86+%D8%B9%D8%B3%D9%84&pbx=1&oq=%D8%B1%D8%B3+%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86+%D8%B9%D8%B3%D9%84&aq=f&aqi=&aql=1&gs_sm=3&gs_upl=917l3217l2l3736l6l5l1l0l0l0l830l2651l4-1.1.2l5l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=a965486bfdfd71be&ix=sea&biw=1440&bih=809

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
یک کیلو برای بابلسر ارسال شد

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
2 کیلو تقدیم آقای ورمزیار شد

saeidajor

Registered User
لایک‌ها
55
سلام

2 کیلو دیگه بیزحمت میخوام جناب حاتمی

Last edited:

gorg

Registered User
لایک‌ها
37
راستش اینجا عسل وحشی زیاد هست اصلا مث عسل شما نیست

عسل کندو مصنوعی 50 درصد مث عسل وحشی اونم اگه از گل باشه نه از شکر قیمت عسل وحشی 50 تومن (کیلویی) و با موم هست و اگه موم نداشته باشه 70 درصد احتمال داره وحشی نباشه چون عسل وحشی با موم هست و مث عسل کندوی مصنوعی نمیشه به راحتی موم رو جدا کرد

حالا عسل شما وحشی یا کندو مصنوعی چون اگه وحشی باشه نه قیمتش و نه ظاهرش نمی خوره به قیمت و ظاهر عسل شما

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
راستش اینجا عسل وحشی زیاد هست اصلا مث عسل شما نیست

عسل کندو مصنوعی 50 درصد مث عسل وحشی اونم اگه از گل باشه نه از شکر قیمت عسل وحشی 50 تومن (کیلویی) و با موم هست و اگه موم نداشته باشه 70 درصد احتمال داره وحشی نباشه چون عسل وحشی با موم هست و مث عسل کندوی مصنوعی نمیشه به راحتی موم رو جدا کرد

حالا عسل شما وحشی یا کندو مصنوعی چون اگه وحشی باشه نه قیمتش و نه ظاهرش نمی خوره به قیمت و ظاهر عسل شما
سلام دوست عزیز
دقیق متوجه منظورتون نشدم
اینکه فرمودید اینجا یعنی کجا ؟
"عسل کندو مصنوعی 50 درصد مث عسل وحشی" یعنی چی ؟ این 50 درصد رو متوجه نمیشم.
دوست عزیزم عسل های بنده کاملا طبیعی می باشد در مورد کیفیت و شرایط تهیه آن در صفخات قبل و در سایت اصلی توضیح مفصل داده ام
در مورد قیمت هم کیلویی 27 هست اگر ارزان است نوش جان خریداران اگر گران است شرمنده خریداران عزیز که نمیتوانم ارزان تر تقدیم کنم.
اگر شما هم مایل بودید چند کیلویی دیگر باقی مانده (که البته رس شده هم هست این را دیگر همه میدانند که عسل طبیعی رس میکند بنابراین نیازی به وحشی بودن نیست) سفارش بدهید تقدیم میکنم.
اگر هم با موم میخواهید انشاالله در برداشت سال آینده برایتان با موم می آورم (اگر عمری باشد)
شیرین کام باشید

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام

2 کیلو دیگه بیزحمت میخوام جناب حاتمی
سلام برادر بزرگوار
چشم انشاالله فردا برایتان ارسال میکنم
پ خ ارسال کردم بفرمایید به کجا بفرستم
شیرین کام باشید