سلام به همه دوستان خوبم و شما مازیار عزیزحالا که چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما با پرشین تولز آشنا هستی پسر جان ؟ میدنی یوزر های اینجا چقدر عاقل هستن ؟ میدونی همشون حساب شده عمل میکنن ؟ میدونی به حرفای کسی که 5 تا پست داره به اندازه پشیزی اهمیت نمیدن ؟ میدونی تاپیکی که 22 تا پیج داره و همه ازش تعریف کردن چه اعتباری داره اینجا ؟ خوب معلومه که هیچ کدوم از اینا رو نمیدونی و نمیدونستی وگرنه از این حرفا نمیزدی
الانم برای عذر خواهی کردن دیر نشده پسر جان
خداوند شما رو ببخشد
یا علی
ممنون دوست عزیزم
خدا را شکر که اینجا همه دوستان به مسائل آگاه هستند و همه چیز شفاف است
ای کاش این دوستمان هم به جای توهین کردن مشخص میکرد دقیقا مشکلش چیست.
اما 2 تا نکته در نوشته ایشان هست که خوب است توضیحی در موردش بدهم.
1- اینکه اسم عسل ما هزار گیاه است مطمئنن معنیش آن نیست که زنبور روی هزار گیاه نشسته و و اضح است که این یک اسم و نام هست برای محصول. اینکه زنبور روی چه تعداد گل نشسته و از چند نوع اصلا قابل شمارش و تشخیص نیست .
علت اینکه این اسم را انتخاب کردم برای این بود که بگویم عسل گلهای مختلف است از گون و شبدر گرفته تا شکوفه درختان و صیفی جات و ... و به این معناست که عسل تک گل نیست.
2- اینکه عسل در نقطه ای از کشور 12 هزار تومان فروخته میشود هم میتواند حرف درستی باشد و بسیاری از دوستان هم وقتی از من میخواستند خرید کنند از من پرسیده اند در فلان شهرستان (مثلا اردبیل) عسل را میگویند کیلویی 10 تا 12 یا 15 یا ...و از من پرسیده اند این عسلها تقلبی است و من به همه آنها جواب دادم نمیشود گفت حتما تقلبی هست شاید هم طبیعی و خالص باشد اما زنبور داری که نتواند عسلش را بفروشد هر چقدر لازم باشد قیمت را کم میکند تا فروش برود
از طرف دیگر هزینه رفتن تا آن شهرستان و زمانی که صرف میشود هم به قیمت آن باید اضافه کرد.
3- اینکه چرا عسل را به این قیمت تقدیم دوستان میکنم هم دلیل دارد . زحماتی که در طول سال و زمانی که برای بدست آمدن محصول صرف میشود. تلفاتی که زنبور ها در سال میدهند (بیماری - بدی آب و هوا و ...) همه و همه برادران بنده (زنبورداران اصلی) را به قیمتی میرساند که از قیمت 27 تومن کمتر اما در روستای کاسوا! یعنی همین عسل را میتوانید تشریف ببرید در روستای کاسوا و از برادر منم به قیمت کمتری بخرید. اما وقتی این محصول به تهران منتقل میشود در ظرف های یک کیلوی قرار میگیرد . وب سایت و تبلیغات اینترنتی میشود خدمات ارسال ارائه میشود (وقتی قرار باشد شما عسل را بروید کاسوا بخرید لازم نیست بنده زنگ بزنم پیک بیاید) ارسال رایگان برای خرید های بیشتر از 3 کیلو (هزینه ارسال کمتر از 6 تومن نمیشود) بعضی شهرهای دور یا نقاط غربی تهران هزینه تا 9-10 تومن هم میشود . تخفیف 10% برای دوستانی بیشتر از 10 کیلو در کل خریده کرده اند (نه در یک سفارش) همه اینها بنده را به قیمت 27 رسانده است.
البته من از فروش این عسل ها سود میکنم اما هدف عسلیم سود کردن نیست ! هدفم بیشتر ارتباطات و ارائه یک محصول خوب است . در طول دو سالی که این محصول را ارائه میکنم بارها زنبور دارانی تماس گرفته اند که عسلشان را بدهند تا بفروشم به همشان گفتم چون مطمئن نیستم این کار را نمیکنم من فقط محصول خودم را میفروشم.
در سال حدود 1000 کیلو در زنبورستان برادران حاتمی بدست می آید سال گذشته 100 کیلو را بنده در اینترنت فروختم و امسال که حتی کمتر از 100 کیلو هم بود.
اصل فروش ما در همان موقع برداشت و در هما روستای کاسوا انجام میشود و بیشتر خریداران هم هم روستایی ها یا از روستاهای اطراف هستند.
4- در مورد کیفیت عسل هم حرفی نمیزنم اینکه در یک تاپیک آزاد 2 سال فعالیت و 22 صفحه نظر بدون یک ناراضی وجود دارد گویای همه چیز است. اکثر دوستانی که خرید داشته اند مجدد هم سفارش داده اند که خود تاییدی است بر کیفیت !
در پایان، pedibell عزیز! شما را به خدای منان میسپارم از اینکه در خط اول نوشته خود توهین کرده اید ناراحتم !
من اگر همه عسل هایی که اینجا فروخته ام (پارسال وامسال) همه را در 27 تومن ضرب کنم همه اش را هم سود خالص در نظر بگیرم میشود چیزی کمتر 5 میلیون اگر همه اش هم سود باشد اصلا برایم ارزش ندارد که فردی به خودش اجازه بدهد به بنده بگوید کلاه بردار.
خدا همه ما را به راه راست هدایت کند