سلام دوست عزیزشما عسل هاتون درجه نداره ؟ درجه 1 ..2 .. یعنی همش درجه یک هست ؟
سلام دوست عزیزسلام من تو مغازه عسل لاویج میرم 100جور عسل داره و یکم سر درگم میشم میگن ژله رویال بهترینه و... شما تنها همین عسل عادی رو دارین یا عسل های دیگه و ژله رویال و ... هم تضمینی 100% کیفیت رو هم دارین؟؟؟
سلامسلام
عسل پارسال را هم داريد كه قيمت ارزانتر حساب كنيد
يك سوال علمي اينكه ايا عسل بعد از گذشت يكسال خواصش كم ميشود ؟ اگر نه پس چرا تاريخ مصرف درج ميكنند؟
با تشكر فراوان
عسلی که رس می بنده از پایین ظرف شروع میکنه به سفت شدن ظاهرش شبیه روغن نباتی جامد میشه البته وقتی قاشق رو توش بزنید میبینید که سفت نیست اما اگر ظرف رو کج گنید بیرون نمیریزه .من نمیدونم منظور استارتر تاپیک از رس بستن چیه ولی من تاپیک های قبلی رو خوندم و کاملا میدونم که مزه و رنگ عسل بستگی به تغذیه زنبور داره مثلا من خودم شخصا چند سال پیش با کمک یه روستایی عسل رو از روی درخت کنار با کندو در آوردیم که دقیقا مزه کنار میداد بعد از یه سال هم داخلش یه تیکه های سفید پیدا شد که عین تیکه های خیلی کوچیک صابون بودند انگار صابونو توش رنده کرده بودن و ما هم فکر کردیم خراب شده و انداختیم دور
عسل هزار گیاه خالص و کاملا طبیعی می باشد و تماما توسط زنبور جمع آوری شده است!!
من نمیدونم منظور استارتر تاپیک از رس بستن چیه ولی من تاپیک های قبلی رو خوندم و کاملا میدونم که مزه و رنگ عسل بستگی به تغذیه زنبور داره مثلا من خودم شخصا چند سال پیش با کمک یه روستایی عسل رو از روی درخت کنار با کندو در آوردیم که دقیقا مزه کنار میداد بعد از یه سال هم داخلش یه تیکه های سفید پیدا شد که عین تیکه های خیلی کوچیک صابون بودند انگار صابونو توش رنده کرده بودن و ما هم فکر کردیم خراب شده و انداختیم دور
ناراحت نشدم. خوشحال هم شدم!
پ ن پ بچه های بالا هم کمکشون دادن با هم عسل جمع کردن
خداییش ایجا جای یه پ ن پ خالی بود.
شوخی بود امیدوارم ناراحت نشید:lol:
سلام دوستان وبا اجازه استارتر تاپیک ما خودمون زنبورداریم تو لواسون اول جاده کند واسه همین میخواستم چند نکته و اصتلاحو توضیح بدم تا دوستان خرید راحت تری داشته باشن.1.اینکه عسل (طبیعی)تنها مواد غذاییه که هیچ وقت خراب نمیشه حتی اگه بعد از صد سال هم کرم گزاشت میتونید کرماشو جدا کنید وعسلو بخوریدش اما عسل طبیعی بعد از 6 ماه تا یک سال رس میکند منظور دانه های کوچکی که در عسل به وجود میاید مایل به سفید.2.عسل رو میتونید توی کابینت نگهداری کنید3.عسل هایی که کیلو 5-6 تومنه یا اون کارخونه ای ها با لیبل های جورو واجور یا طرفای خوانسار یا ارومیه اونارو شکر و چند چیز دیگه رو به دستگاه ترکیب میدهند از اونور مثل شکلات پزی جون عمش عسل میاد بیرون که از اونا نگیرید.عسل طبیعی رو یا باید از زنبور دار واقعی مثل ایشون و ما(البته من قصد فروش عسل در این تاپیک رو ندارم)به قیمت 35-36 تومن یا همین عسلو از داروخونه با قیمت 100 تومن تهیه کنی(البته دارو خونه هم رو عسلا اول آزمایش میکنه بعد میخره که حدودا باید 96٪ خلصت از خودش نشون بده)4.اگر عسل با موم تهیه میکنید حتما گرده گل های اضافه انباشته شده در بضعی خانه ها که مزه خاک میدهد و کمی سفت است را از دست ندهید 5.عسل انواع مختلف با خواص تقریبا متفاوتی دارد مثلا رنگ موم و عسل آویشن تقریبا سبز است و به آن اصتلاحا عسل سبز میگویند.6.مهم مهم:ژل رویال یا اکسیر جوانی خوراک 3 روز زنبور های کارگر (که اندازهیشان را 300 برابر میکند) و 7 تا 9 روز ملکه میباشد که مستقیما از سر و مغر زنبور ها گرفته میشود و هر زنبور باید 6 روز از عمر 40 روزه ی خود را به شیردادن به بچه ها بگزراند حیل الحال این مواد حدود گرمی 250 هزار تومان به فروش میرسد(که ما اولا نمیدونستیم شیشه نوشابه ای همینجوری میریختیم میرفت.)
و حالا دو روش برای تشخیص عسل طبیعی:1:یک قاشق بزنید توی عسل و حدود 40 سانت بالاتر از ظرف نگهدارید اگر عسل به اندازه مو در فاصله ی بین قاشق تا ظرف نازک شد اما نبرید میتونیم بگیم اون عسل کارش درسته.2:روی روزنامه بریزید اگر اونور روزنامه خیس نشد عسل طبیعیه.
من قصد فروش عسل رو نداشتم و فقط میخواستم کمکی کرده باشم لطفا سوالاتونو پخ بزنید اما در خصوص فروش به همین دوستمون تو این تاپیک نامه بدید.
و در آخرمیتونم بگم عسل دارای 3000 نوع خاصیته.
عزیز همونطور که صاحب محترم تاپیک هم فرمودن عسل اصلا خراب شدنی نیس که هیچ خودش ضد میکروبه. کاوشگران اهرام ثلاثه از درون اهرام عسل کشف کردن مال 3000 سال پیش که هنوز هم قابل خوردن بوده!