• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عسل خالص و طبیعی هزارگیاه (4 سال سابقه مثبت)

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
پ خ ارسال شد

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما عسل هاتون درجه نداره ؟ درجه 1 ..2 .. یعنی همش درجه یک هست ؟

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
شما عسل هاتون درجه نداره ؟ درجه 1 ..2 .. یعنی همش درجه یک هست ؟
سلام دوست عزیز
بله! ما فقط یک نوع عسل داریم از 3 سال پیش که در این سایت عسل را تقدیم دوستان کرده ایم همین یک نوع بوده است.
عسل ها از شهد گلهای مختلف منطقه خلجستان قم و توسط زنبور تهیه شده است!!
گياهان مرتعي ودارويي، گون‌زارهاي متراكم وكما(ريواس علوفه اي)، آويشن و گونه‌هاي بالشتكي، گل خطمی ، شیرین بیان ، گل بابونه ، خاکشیر، کاسنی ، شاتره ، ریواس،مورت و ... گیاهان منطقه می باشد
اسانس هم به عسلهای خود نمیزنیم
در صورت تمایل بفرمایید تا 3 کیلو هم تقدیم شما کنیم تا از نزدیک ادعای ما را ببینید.
شیرین کام باشید

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
یک کیلو تقدیم سرکار خانم احمدی شد

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
برداشت جدید با موم دارید ؟

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
چون از سال قبل قول شان رو به آقای مهندس ۀجرلو داده بودم یک شان را تقدیم ایشان کردم
البته باید بگم میخواستم برای امسال چند تا شان بیارم اما فراموش کردم و نتیجه اینکه در حال حاضر فقط عسل بدون موم دارم
قبلا در مورد عسل با موم و بی موم در تاپیک صحبت شده خریدش چندان برای خریدار به صرفه نیست
چون شما در این حالت موم و قاب چوبی دور شان را هم به قیمت عسل میخرید که هیچ کدام قابل استفاده نیست!

در نهایت اگر عسل بدون موم بخواهید در خدمت شما هستم
اگر برداست دیگری هم داشته باشیم تا یک ماه دیگر ممکن است با هماهنگی با دوستانی که خواهان هستند 2-3 تا شان بتونم بیارم
شیرین کام باشید

idara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تو مغازه عسل لاویج میرم 100جور عسل داره و یکم سر درگم میشم میگن ژله رویال بهترینه و... شما تنها همین عسل عادی رو دارین یا عسل های دیگه و ژله رویال و ... هم تضمینی 100% کیفیت رو هم دارین؟؟؟

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام من تو مغازه عسل لاویج میرم 100جور عسل داره و یکم سر درگم میشم میگن ژله رویال بهترینه و... شما تنها همین عسل عادی رو دارین یا عسل های دیگه و ژله رویال و ... هم تضمینی 100% کیفیت رو هم دارین؟؟؟
سلام دوست عزیز
ژله رویال چیزی غیر از عسل است و عسل نیست ... ژله رویال غذایی است که زنبور ها به نوزادان (لارو) ها میدهند و زنبور ملکه بیشتر از آن میخورد و ...
در مورد عسل های متفاوت هم باید عرض کنم داشتن عسل متفاوت مستلزم داشتن کندو در چند محل مختلف هست یا اینکه عسل زنبوردارهای مختلف را بخریم و بیاریم بفروشیم!

اما عسل ما برداشت از کندوهای خودمان هست در واقع 2 تا از برادرهام کار زنبورداری رو انجام میدهند و بنابراین یک نوع عسل بیشتر نداریم.

تاکید میکنم عسل ما طبیعی است و واژه معمولی را برایش بکار نبرید لطفا ! ;)

عسل ممکن است تک گل باشد مثل عسل آویشن که برای داشتن این عسل یا باید یک منطقه داشته باشید پر از آویشن بطوری که اکثر گلهای منطقه آویشن باشد یا اینکه اسانس آویشن به عسل بزنیم که الان معمولا این کار رو میکنند!
عسل ممکن است از گلهای مختلف تهیه شده باشد یعنی در منطقه ای زنبور هست یک گل خاص خیلی زیاد نیست و گلهای متفاوت در منطقه وجود دارد که عسل ما از این نوع است
در منطقه ما (روستای کاسوا) گلهای گون - خطمی - آویشن - شبدر - شیرین بیان ، گل بابونه ، خاکشیر، کاسنی ، شاتره ، ریواس،مورت و شکوفه درختان میوه (گردو - بادام - سنجد - سیب و...) موجود می باشد و طبیعتا زنبورها هم از همین ها تغذیه میکنند

در صورت تمایل در خدمت شما خواهیم بود
شیرین کام باشید

Last edited:

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
یک کیلو برای آقای دانه چین به آبادان ارسال شد

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
خداوند شما و برادران زحمتکش و گرامی شما رو حفظ کنه که دارن یه کار سالم و سودمند انجام میدن و دیگران رو به زندگی امیدوار میکنن.
من قصد خرید نداشتم فقط خواستم از تلاش شما سپاسگزاری کرده باشم چون تو این دوره زمونه که تو جامعه ما دیگه ارزشی به تولید و کار سالم گذاشته نمیشه و تا دلتون بخواد مشاغل کاذب و بیهوده پدید اومده، کشاورزی و زنبورداری دستکمی از جهاد ملی نداره.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز ... شما لطف دارید
در پناه حق باشید

alirezagholami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عسل پارسال را هم داريد كه قيمت ارزانتر حساب كنيد
يك سوال علمي اينكه ايا عسل بعد از گذشت يكسال خواصش كم ميشود ؟ اگر نه پس چرا تاريخ مصرف درج ميكنند؟
با تشكر فراوان

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
عسل پارسال را هم داريد كه قيمت ارزانتر حساب كنيد
يك سوال علمي اينكه ايا عسل بعد از گذشت يكسال خواصش كم ميشود ؟ اگر نه پس چرا تاريخ مصرف درج ميكنند؟
با تشكر فراوان
سلام
از عسل های پارسال 1 کیلو موجود هست البته همچنان که در صفحه 21 همین تاپیک اعلام کردم عسل ها رس بسته هستند
http://forum.persiantools.com/t131058-page21.html لینک صفحه 21

در مورد سوال علمیتون باید عرض کنم تا آنجا که بنده اطلاع دارم عسل با مرور زمان خراب که نمیشود اما اینکه خواصش کم میشود یا نه را دقیق نمیدانم .
عسل طبیعی به مرور زمان رس می بندد که قبلا درمورد توضیح داده ام
اینکه روی عسل تاریخ مصرف میزنند مربوط به عسلهای شرکتی هست که 2 حالت دارد یا عسل طبیعی نیست یا طبق قانون مجبور به درج تاریخ مصرف هستند (یا هر دو)
شیرین کام باشید

behrooz_iri

Registered User
لایک‌ها
2
من نمیدونم منظور استارتر تاپیک از رس بستن چیه ولی من تاپیک های قبلی رو خوندم و کاملا میدونم که مزه و رنگ عسل بستگی به تغذیه زنبور داره مثلا من خودم شخصا چند سال پیش با کمک یه روستایی عسل رو از روی درخت کنار با کندو در آوردیم که دقیقا مزه کنار میداد بعد از یه سال هم داخلش یه تیکه های سفید پیدا شد که عین تیکه های خیلی کوچیک صابون بودند انگار صابونو توش رنده کرده بودن و ما هم فکر کردیم خراب شده و انداختیم دور :(

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
من نمیدونم منظور استارتر تاپیک از رس بستن چیه ولی من تاپیک های قبلی رو خوندم و کاملا میدونم که مزه و رنگ عسل بستگی به تغذیه زنبور داره مثلا من خودم شخصا چند سال پیش با کمک یه روستایی عسل رو از روی درخت کنار با کندو در آوردیم که دقیقا مزه کنار میداد بعد از یه سال هم داخلش یه تیکه های سفید پیدا شد که عین تیکه های خیلی کوچیک صابون بودند انگار صابونو توش رنده کرده بودن و ما هم فکر کردیم خراب شده و انداختیم دور :(
عسلی که رس می بنده از پایین ظرف شروع میکنه به سفت شدن ظاهرش شبیه روغن نباتی جامد میشه البته وقتی قاشق رو توش بزنید میبینید که سفت نیست اما اگر ظرف رو کج گنید بیرون نمیریزه .
با توضیحاتی که دادید فکر میکنم اشتباه کردید عسل رو دور ریختید. چون عسل خراب شدنی نیست حتی میکروب درش رشد نمیکنه
تصویر عسل رس بسته در صفحه 21 همین تاپیک هست

pix2pix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
عسل هزار گیاه خالص و کاملا طبیعی می باشد و تماما توسط زنبور جمع آوری شده است!!

پ ن پ بچه های بالا هم کمکشون دادن با هم عسل جمع کردن:D

خداییش ایجا جای یه پ ن پ خالی بود.
شوخی بود امیدوارم ناراحت نشید:lol:

alarmtan2 after baned

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان وبا اجازه استارتر تاپیک ما خودمون زنبورداریم تو لواسون اول جاده کند واسه همین میخواستم چند نکته و اصتلاحو توضیح بدم تا دوستان خرید راحت تری داشته باشن.1.اینکه عسل (طبیعی)تنها مواد غذاییه که هیچ وقت خراب نمیشه حتی اگه بعد از صد سال هم کرم گزاشت میتونید کرماشو جدا کنید وعسلو بخوریدش اما عسل طبیعی بعد از 6 ماه تا یک سال رس میکند منظور دانه های کوچکی که در عسل به وجود میاید مایل به سفید.2.عسل رو میتونید توی کابینت نگهداری کنید3.عسل هایی که کیلو 5-6 تومنه یا اون کارخونه ای ها با لیبل های جورو واجور یا طرفای خوانسار یا ارومیه اونارو شکر و چند چیز دیگه رو به دستگاه ترکیب میدهند از اونور مثل شکلات پزی جون عمش عسل میاد بیرون که از اونا نگیرید.عسل طبیعی رو یا باید از زنبور دار واقعی مثل ایشون و ما(البته من قصد فروش عسل در این تاپیک رو ندارم)به قیمت 35-36 تومن یا همین عسلو از داروخونه با قیمت 100 تومن تهیه کنی(البته دارو خونه هم رو عسلا اول آزمایش میکنه بعد میخره که حدودا باید 96٪ خلصت از خودش نشون بده)4.اگر عسل با موم تهیه میکنید حتما گرده گل های اضافه انباشته شده در بضعی خانه ها که مزه خاک میدهد و کمی سفت است را از دست ندهید 5.عسل انواع مختلف با خواص تقریبا متفاوتی دارد مثلا رنگ موم و عسل آویشن تقریبا سبز است و به آن اصتلاحا عسل سبز میگویند.6.مهم مهم:ژل رویال یا اکسیر جوانی خوراک 3 روز زنبور های کارگر (که اندازهیشان را 300 برابر میکند) و 7 تا 9 روز ملکه میباشد که مستقیما از سر و مغر زنبور ها گرفته میشود و هر زنبور باید 6 روز از عمر 40 روزه ی خود را به شیردادن به بچه ها بگزراند حیل الحال این مواد حدود گرمی 250 هزار تومان به فروش میرسد(که ما اولا نمیدونستیم شیشه نوشابه ای همینجوری میریختیم میرفت.:()

و حالا دو روش برای تشخیص عسل طبیعی:1:یک قاشق بزنید توی عسل و حدود 40 سانت بالاتر از ظرف نگهدارید اگر عسل به اندازه مو در فاصله ی بین قاشق تا ظرف نازک شد اما نبرید میتونیم بگیم اون عسل کارش درسته.2:روی روزنامه بریزید اگر اونور روزنامه خیس نشد عسل طبیعیه.

من قصد فروش عسل رو نداشتم و فقط میخواستم کمکی کرده باشم لطفا سوالاتونو پخ بزنید اما در خصوص فروش به همین دوستمون تو این تاپیک نامه بدید.

و در آخرمیتونم بگم عسل دارای 3000 نوع خاصیته.

Last edited:

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99

عزیز همونطور که صاحب محترم تاپیک هم فرمودن عسل اصلا خراب شدنی نیس که هیچ خودش ضد میکروبه. کاوشگران اهرام ثلاثه از درون اهرام عسل کشف کردن مال 3000 سال پیش که هنوز هم قابل خوردن بوده!

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام به همه دوستان
با ارزوی قبولی طاعات عبادات شما عزیزان لطفا در این شب های پر فیض بنده رو هم از دعای خیر خود بهره مند بفرمایید

پ ن پ بچه های بالا هم کمکشون دادن با هم عسل جمع کردن:D

خداییش ایجا جای یه پ ن پ خالی بود.
شوخی بود امیدوارم ناراحت نشید:lol:
ناراحت نشدم. خوشحال هم شدم!
اونجا هم منظورم این بوده که خودمون شربت نریختیم تو ظرف بدیم به مردم!

سلام دوستان وبا اجازه استارتر تاپیک ما خودمون زنبورداریم تو لواسون اول جاده کند واسه همین میخواستم چند نکته و اصتلاحو توضیح بدم تا دوستان خرید راحت تری داشته باشن.1.اینکه عسل (طبیعی)تنها مواد غذاییه که هیچ وقت خراب نمیشه حتی اگه بعد از صد سال هم کرم گزاشت میتونید کرماشو جدا کنید وعسلو بخوریدش اما عسل طبیعی بعد از 6 ماه تا یک سال رس میکند منظور دانه های کوچکی که در عسل به وجود میاید مایل به سفید.2.عسل رو میتونید توی کابینت نگهداری کنید3.عسل هایی که کیلو 5-6 تومنه یا اون کارخونه ای ها با لیبل های جورو واجور یا طرفای خوانسار یا ارومیه اونارو شکر و چند چیز دیگه رو به دستگاه ترکیب میدهند از اونور مثل شکلات پزی جون عمش عسل میاد بیرون که از اونا نگیرید.عسل طبیعی رو یا باید از زنبور دار واقعی مثل ایشون و ما(البته من قصد فروش عسل در این تاپیک رو ندارم)به قیمت 35-36 تومن یا همین عسلو از داروخونه با قیمت 100 تومن تهیه کنی(البته دارو خونه هم رو عسلا اول آزمایش میکنه بعد میخره که حدودا باید 96٪ خلصت از خودش نشون بده)4.اگر عسل با موم تهیه میکنید حتما گرده گل های اضافه انباشته شده در بضعی خانه ها که مزه خاک میدهد و کمی سفت است را از دست ندهید 5.عسل انواع مختلف با خواص تقریبا متفاوتی دارد مثلا رنگ موم و عسل آویشن تقریبا سبز است و به آن اصتلاحا عسل سبز میگویند.6.مهم مهم:ژل رویال یا اکسیر جوانی خوراک 3 روز زنبور های کارگر (که اندازهیشان را 300 برابر میکند) و 7 تا 9 روز ملکه میباشد که مستقیما از سر و مغر زنبور ها گرفته میشود و هر زنبور باید 6 روز از عمر 40 روزه ی خود را به شیردادن به بچه ها بگزراند حیل الحال این مواد حدود گرمی 250 هزار تومان به فروش میرسد(که ما اولا نمیدونستیم شیشه نوشابه ای همینجوری میریختیم میرفت.:()

و حالا دو روش برای تشخیص عسل طبیعی:1:یک قاشق بزنید توی عسل و حدود 40 سانت بالاتر از ظرف نگهدارید اگر عسل به اندازه مو در فاصله ی بین قاشق تا ظرف نازک شد اما نبرید میتونیم بگیم اون عسل کارش درسته.2:روی روزنامه بریزید اگر اونور روزنامه خیس نشد عسل طبیعیه.

من قصد فروش عسل رو نداشتم و فقط میخواستم کمکی کرده باشم لطفا سوالاتونو پخ بزنید اما در خصوص فروش به همین دوستمون تو این تاپیک نامه بدید.

و در آخرمیتونم بگم عسل دارای 3000 نوع خاصیته.

عزیز همونطور که صاحب محترم تاپیک هم فرمودن عسل اصلا خراب شدنی نیس که هیچ خودش ضد میکروبه. کاوشگران اهرام ثلاثه از درون اهرام عسل کشف کردن مال 3000 سال پیش که هنوز هم قابل خوردن بوده!

دوستان عزیز روشهای مثل روزنامه و ... روشهای درستی نیستند هر چند بین مردم معمول شده اند برای مثال همین مورد که باید تمام قاشق از عسل بریزه پایین در مورد عسل رس بسته این اتفاق اصلا نمی افته! در حالی که رس بستن دقیقا نشانه طبیعی بودن عسل است.

به هر حال بهترین و شاید تنها روش تشخیص و اطمینان از کیفیت عسل آزمایشگاه است و بس.
باید درصد ساکارز زیر 5 درصد باشد
باید نسبت فروکتوز به گلوکز حدود 1.06 تا 1.19 (کمتر از 1 نباشد )
مقدار H.M.F (هیدروکسی متیل فورفورال) کمتر از 40 باشد

ما عسل هزار گیاه را به آزمایشگاه داده ایم تا خیال شما عزیزان راحت باشد
ساکارز 2.01 درصد
نسبت فروکتوز به گلوکز 1.15
H.M.F هیدروکسی متیل فورفورال 2

با این نتیجه آزمایش جای هیچ شک و شبه ای برای شما عزیان باقی نمی ماند و میتوانید به راحتی عسل طبیعی را با قیمتی مناسب تهیه کنیدو از خوردن آن لذت ببرید

همیشه شیرین کام باشید

KSafari

Registered User
لایک‌ها
21
برادر به صورت حضوری از محل تولید(کاسوا) می شه خرید کرد

بالا