• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عسل خالص و طبیعی هزارگیاه (4 سال سابقه مثبت)

alirezagholami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اگر در ماه مبارک رمضان ده کیلو گرم سفارش دهیم آیا 10% به خاطر رمضان تخفیف میدهید و 10% هم به خاطر خرید عمده؟
با تشکر فراوان

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام به همه دوستان
برادر به صورت حضوری از محل تولید(کاسوا) می شه خرید کرد
بله دوست عزیز چرا نشه
البته قبلا از تشریف فرمایی باید هماهنگ کنید چون برادران بنده ممکن است تهران باشند یا اینکه عسل های اونجا تموم شده باشد

با سلام
اگر در ماه مبارک رمضان ده کیلو گرم سفارش دهیم آیا 10% به خاطر رمضان تخفیف میدهید و 10% هم به خاطر خرید عمده؟
با تشکر فراوان
سلام
بله دوست عزیز البته قابل شما را هم ندارد و بجز تخفیف ارسال هم رایگان خواهد بود.

شیرین کام باشید

behrooz_iri

Registered User
لایک‌ها
2
من یه سوال داشتم میخواستم بدونم اگه عسل رو تو چایی بریزیم تا شیرین بشه خاصیتش از بین میره ؟

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
تا آنجا که بنده اطلاع دارم مشکلی پیش نمیاد
شیرین کام باشید

alirezagholami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر
اگر مبلغ را تا پایان رمضان فراهم نمودم تماس میگیرم
با تشکر فراوان

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام بر همه دوستان عزیز
دوستان بنده از فردا تا یک هفته در خدمت شما نیستم
اگر سفارش داشته باشید انشاالله از هفته آینده در خدمت شما خواهم بود

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
برگشتی یه ندا بده
پی ام دادم خدمتت

Redfox

Registered User
لایک‌ها
7
بنده هم 3 کیلو سفارش دادم
اگه مورد تایید بود انشاء الله مشتری دائم تون میشم

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
انشاالله فردا ارسال میشه و راضی خواهید بود
شیرین کام باشید

آقای راستی عزیز
سفارش شما تحویل تیپاکس شد
طبق گفته تیپاکس 1 شنبه میرسه دست شما.
شیرین کام باشید

Last edited:

SoMe0nE

Registered User
لایک‌ها
9
قيمت شده كيلويي ٦٣ تومن؟؟!!!!

bixbox

Registered User
لایک‌ها
33
عسل 63 تومن !!!!!!!!!
مطمئنی

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
قيمت شده كيلويي ٦٣ تومن؟؟!!!!

عسل 63 تومن !!!!!!!!!
مطمئنی
همچنانی که در پست اول مشاهده میکنید :
قیمت هر کیلو عسل 36 هزار تومان می باشد
و هزینه ارسال برای درخواست های بیش از ۳ کیلو برعهده ما می باشد و
کمتر از ۳ کیلو هزینه ارسال بر عهده خریدار محترم می باشد.

SoMe0nE

Registered User
لایک‌ها
9
خب خودتون نوشتين تو دابى!
كه ٦٣ تومن با تخفيف ميشه ٣٧ هزار و ٨٠٠ تومن!
Off.dabi.ir

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
خب خودتون نوشتين تو دابى!
كه ٦٣ تومن با تخفيف ميشه ٣٧ هزار و ٨٠٠ تومن!
Off.dabi.ir
سلام
اون عسل که توی دابی هست شرایط خاصی برای فروش دارد
1- در فروش گروهی هست
2- با برگه آزمایش هست
3-ارسال رایگان هست
4- دابی بر روی آن بازاریابی کرده (بعنی برای همه کاربرانش ایمیل ارسال نموده و ...)
5- مدت اون فروش محدود هست حداکثر 10 روز
6- مقدار عسلی که در آنجا عرضه میشود کمتر است.

به هر حال دوست عزیزم شما میتوانید اینجا و با این قیمت و این شرایط و آنجا با آن قیمت و آن شرایط عسل را سفارش بدهید
به هرشکلی که سفارش بدهید بنده در خدمت شما هستم

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
دوست عزیز ببخشید اف تاپیکه یه سوال دارم. من هفته قبل رفته بودم سرعین، روستای ارجستان پیش یه آشنای قدیمی رفتم به زور 7-8 کیلو عسل بما سوغاتی داد. عسل گون اگه اشتباه نکنم. هرکاری کردم پولش رو نگرفت، شما اطلاع داری کیلویی چند میارزه پولشو بریزیم به حسابش :happy: عاپ

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
دوست عزیز ببخشید اف تاپیکه یه سوال دارم. من هفته قبل رفته بودم سرعین، روستای ارجستان پیش یه آشنای قدیمی رفتم به زور 7-8 کیلو عسل بما سوغاتی داد. عسل گون اگه اشتباه نکنم. هرکاری کردم پولش رو نگرفت، شما اطلاع داری کیلویی چند میارزه پولشو بریزیم به حسابش :happy: عاپ
دوست عزیزم
سلام
با فرض اینکه عسل طبیعی باشه چند تا نکته هست :
1- اگر شما میخواستید این عسل رو تهران بخرید باید بین کیلویی 30 تا حتی 100 تومن پول میدادید بابتش (این رو به این حساب میگم که عسل های طبیعی بسته به اینکه کجا و چجوری فروخته بشوند قیمتشون فرق میکنه و بارها هم تو همین تاپیک در موردش حرف زدیم ممکنه یک مغازه در پاییم شهر بده 30 اما مثلا یک مغازه در بالای شهر بده 70 یا یک مغازه با مشتریهای خاص بده 100 و یا حتی بالاتر ! واقعا از مشتریهام شنیدم که عسلهای 200 تومنی و بیشتر از دبی آوردن و ...)
2- اگر شما بخواهید عسل رو از زنبور دار و در محل زنبورستان بگیرید خب شرایط قمیت متفاوت میشود و ممکن است بسته به زنبور دار و تعداد مشتری هایی که دارد و امکان بسته بندی و ارسال به شهر داشتن و نداشتن قیمتش فرق کند! ممکن است کیلویی 15-20-30-40 حتی بفروشد
با این اوصاف من فکر میکنم شما دست کم کیلویی 20 تومن بپردازید - حالت متعادل هم کیلویی 30 تومن بدید به نظرم خوبه! حداکثر هم کیلویی 40 تومن بدید!
یعنی کیلویی 20 بدید شما سود کردید کیلویی 40 بدید طرف سود کرده ! و کیلویی 30 هر دو طرف سود کردید!

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
دوست عزیزم
سلام
با فرض اینکه عسل طبیعی باشه چند تا نکته هست :
1- اگر شما میخواستید این عسل رو تهران بخرید باید بین کیلویی 30 تا حتی 100 تومن پول میدادید بابتش (این رو به این حساب میگم که عسل های طبیعی بسته به اینکه کجا و چجوری فروخته بشوند قیمتشون فرق میکنه و بارها هم تو همین تاپیک در موردش حرف زدیم ممکنه یک مغازه در پاییم شهر بده 30 اما مثلا یک مغازه در بالای شهر بده 70 یا یک مغازه با مشتریهای خاص بده 100 و یا حتی بالاتر ! واقعا از مشتریهام شنیدم که عسلهای 200 تومنی و بیشتر از دبی آوردن و ...)
2- اگر شما بخواهید عسل رو از زنبور دار و در محل زنبورستان بگیرید خب شرایط قمیت متفاوت میشود و ممکن است بسته به زنبور دار و تعداد مشتری هایی که دارد و امکان بسته بندی و ارسال به شهر داشتن و نداشتن قیمتش فرق کند! ممکن است کیلویی 15-20-30-40 حتی بفروشد
با این اوصاف من فکر میکنم شما دست کم کیلویی 20 تومن بپردازید - حالت متعادل هم کیلویی 30 تومن بدید به نظرم خوبه! حداکثر هم کیلویی 40 تومن بدید!
یعنی کیلویی 20 بدید شما سود کردید کیلویی 40 بدید طرف سود کرده ! و کیلویی 30 هر دو طرف سود کردید!

خیلی ممنون از توضیحات خیلی خوبتون
4xvim2p.gif
تاکید داشت که موم و عسل هردو طبیعی هستن وعسل رو از روی یه قاب چوبی جدا کرد و ریخت تو سطل داد بهم. الان آوردم نگاه کردم توش زنبور مرده افتاده :puke: هم خدمتی قدیمی پدرم بود همین شخصی که میگم و با توجه به اینکه پولش هم نگرفت (ولی من پرداخت میکنم) فکر نمیکنم دلیلی وجود داشته که بخواد به دروغ عسل نامرغوب بهم بده. پس فکر میکنم همون کیلویی 30 تومن بهش بدم مناسب باشه. باز هم ممنون

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
خیلی ممنون از توضیحات خیلی خوبتون
4xvim2p.gif
تاکید داشت که موم و عسل هردو طبیعی هستن وعسل رو از روی یه قاب چوبی جدا کرد و ریخت تو سطل داد بهم. الان آوردم نگاه کردم توش زنبور مرده افتاده :puke: هم خدمتی قدیمی پدرم بود همین شخصی که میگم و با توجه به اینکه پولش هم نگرفت (ولی من پرداخت میکنم) فکر نمیکنم دلیلی وجود داشته که بخواد به دروغ عسل نامرغوب بهم بده. پس فکر میکنم همون کیلویی 30 تومن بهش بدم مناسب باشه. باز هم ممنون

بله - بنده هم فکر میکنم عسلش طبیعی بوده باشه و برای همین نوشتم با فرض طبیعی بودن.

شیرین کام باشید

بالا