درود
شیوه ایی که به چشم میشه تشخیص داد عسل طبیعی رو چیه ؟
شرایط پخ لطفا
سلام
قبلا در اینباره خیلی حرف زدیم در تاپیک اما واقعا راهی وجود نداره ... مگر اینکه هسل خیلی تابلو تقلب شده باشه ! که با چشم بشه فهمید یعنی وقتی نگاه میکنی اینگار آب نبات هست که نیمه جامد شده!! یه جوری شیشه ای میزنه اما کلا با چشم و تست های مختلف نمیشه نتیجه رسید مثلا یکی میگه به خاک نچسبه ، یا روزنامه رو خیس نکنه ، راحت و روان بسوزه ... همین ها به نظرم افسانه های محلی هست!!
حتی بعضی های میگن یه نفر در فامیل ما هست عسل میخوره قرمز میشه ! حتی این تست هم معتبر نیست چون در واقع اون بنده خدا به یه چیزی حساسیت داره اون چیز رو اگر در عسل تقلبی اضافه کنند اون بابا دوباره قرمز میشه !
حتی ممکنه این حساسیت به شهد یا گرده یک گل باشه که اگر در منطقه ای اون گل نباشه عسل اون منطقه طرف رو قرمز نمیکنه !
البته با تجربه و خوردن عسل های زیاد (که از طبیعی بودنش مطمئن هستیم) میشه به جایی رسید که با مزه کردن نتیجه گیری کرد اما خب کار سختی هست چون هم زمان و تجربه کردن میخواد هم در این تجربه ها باید عسل های مطمئن رو مزه کنیم که بعدش با خوردن تقلبی متوجه بشییم !
اما تنها روش و بهترین روش آزمایشگاه هست (که البته این هم نیاز به هزینه داره و آزمایش های حداقلی برای تست عسل حدود 100 تومن آب میخوره)
در نهایت باید عرض کنم عسل طبیعی گیر آوردن کار خیلی سختی هم نیست و خیلی جاها عسل طبیعی هست از خیلی ها میشه تهیه کرد بهتره یک نفر رو پیدا کنید و همیشه از همون بخرید مطمئن باشید زنبور دار و در واقع کسی دنبال این هست که با زحمت زنبورداری عسل تولید کنه بو به شما بده هیچ وقت راضی نمیشه تقلب کنه و مال حروم بخوره .
بنده خودم 3 سال هست تو این انمن عسل میدم به دوستان تا حالا چند نفر هم از جاهای مختلف زنگ زدن که عسلشون رو بدن من بفروشم در خالیکه خودم عسل نداشتم به کسی بدم عسل ااونها رو هم نگرفتم چرا ؟ چون میترسیدم عسلشون خوب نباشه و اعتماد دوستان بهم خراب بشه یعنی برای اینکه این اعتماد از بین نره بیخیالش شدم و خیلی هم که برای خرید اومدن گفتم ندارم!
توصیه ام به شما دوست عزیزم هم این است که تا عسل امسال تمام نشده برای هودتان عسل تهیه کنید و لذتش را ببرید سابقه این تاپیک فکر میکنم بهترین تایید عسل های بنده باشد این همه کاربر خرید کرده اند و همه راضی بوده اند هیچ کدام هم کاربر یک روزه و دو روزه نیستند ماشالله همه قدیمی و با سابقه .
از نظر قیمت هم واقعا عسل طبیعی با این قیمت در شهر و یا در مغازه پیدا فکر نمیکنم پیدا شود. کاملا واقفم و میدانم که همچین عسلی حدود 70-80 فروخته میشود پس از نظر قیمت هم خیالتان راحت باشد (فقط ممکن است با مراجعه به محل زنبورداری عسل با قیمت پایین تر تهیه کنید)
شیرین کام باشید
شرایط هم پخ میشود!