قیمت جدید چنده ؟
سلامسلام
واقعا خالصه؟ یعنی زنبور از شهد گل تهیه کرده این عسل رو و هیچ شکر یا ماده افزودنی توش نیست؟
بعدش اگه بخوایم خودمون حضوری از خودتون تحویل بگیریم باید کجا بیایم؟
سلام
در مورد خالص بودن ، بهترین معرفی همین سابقه و خرید هایی هست که دوستان انجام داده اند
در عین حال شما میتوانید عسل همراه با برگه آزمایش نیز خرید کنید (قیمت عسل با برگه آزمایش کیلویی 63 تومن هست همراه با ارسال رایگان)
حضوری هم میتوانید تشریف بیاورید آدرس را پ خ می کنم
سلامیه سوال برای من پیش اومد دوست گرامی، و اون اینکه اگر عسل بدون برگه آزمایش و با برگه آزمایش تفاوتی با هم ندارن چرا یکی کیلویی 36 هزار تومنه و یکی کیلویی 63 هزار تومن؟!!
سلام انشاالله که مشکل اضافه وزنتون هم حل بشه و همیشه سالم و سرحال باشیدمن که عاشق عسل هستم ولی خوب اضافه وزن دارم نمی تونم بخرم امیدوارم دوستانی که میخرن لذت ببرن
تخفیف ویژه - ویژه روز عید قربان
کسانی که در روز جمعه اقدام به سفارش نمایند عسل را کیلویی 30.000 تومان تقدیم میگردد.
یعنی تخفیف 6 هزار تومانی روی هر کیلو.
کماکان ارسال بالای 3 کیلو هم رایگان است
مبلغ سفارش خود را به حساب 6219861108428078 به نام امیربهادر حاتمی واریز نمایید. شماره پیگیری و آدرس را برایم پخ کنید
این تخفیف مخصوص دوستانی هست که از الان تا پایان روز جمعه 5 مهر عسل مورد نیاز خود را سفارش بدهند و مبلغ سفارش را واریز نمایند.
انشاالله که عید شما و همه دوستان مبارک باشهمن این تاپیکو تصادفی امروز دیدم همین امروزم (عیدقربان) حدود بیست درصد تخفیف خورده.
تلاقی عیدقربان و عسل و تخفیف رو به فال نیک میگیرم و سفارش میدم. امیدوارم "عسل" در "عید" با "تخفیف" حسابی بهمون حال بده
سلامدوست گرامى مبلغو واريز كردم به حساب شما.
با سپاس
سلامنمیشه عیدی عید قربان رو 2 ، 3 روزه حساب کنید . منم 3 کیلو بردارم !
الان دیدم تخفیف رو
سلامت باشیددمتون گرم، خدا برکت وسلامتی بده به شما و خانوادتتون
شماره حساب لطف کنید تا فردا بریزم به حسابتون . 3کیلو = 90 تومن؟