• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عسل خالص و طبیعی هزارگیاه (4 سال سابقه مثبت)

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بالا باش

یک کیلو برای آقای ali_kuchulu ارسال شد

Last edited:

ali_kuchulu

Registered User
لایک‌ها
11
از شما سپاسگزارم. عسل به دستم رسيد.
خوشبختانه همانطور كه انتظار داشتم عسل بسيار خوش عطر و خوش طعميه و كيفيت بسيار عالى داره.
جالبه كه كاملا ميشه عطر گياهان وحشى رو از عسل استشمام كرد و اين عطر خاص رو من هرگز تو عسلهاى ديگه نديدم مخصوصا اين عسلهاى نامرغوب صنعتى.
فكر ميكنم هركس يكبار عسل طبيعى بخوره (البته طبيعى واقعى) ديگه نتونه از عسلهاى صنعتى كه فقط شيرينيشون دل آدمو ميزنه و نه عطر دارن نه طعم، مصرف كنه.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
از شما سپاسگزارم. عسل به دستم رسيد.
خوشبختانه همانطور كه انتظار داشتم عسل بسيار خوش عطر و خوش طعميه و كيفيت بسيار عالى داره.
جالبه كه كاملا ميشه عطر گياهان وحشى رو از عسل استشمام كرد و اين عطر خاص رو من هرگز تو عسلهاى ديگه نديدم مخصوصا اين عسلهاى نامرغوب صنعتى.
فكر ميكنم هركس يكبار عسل طبيعى بخوره (البته طبيعى واقعى) ديگه نتونه از عسلهاى صنعتى كه فقط شيرينيشون دل آدمو ميزنه و نه عطر دارن نه طعم، مصرف كنه.
سلام
ممنون از خرید شما ... عسل هم نوش جانتان باشد
همیشه سالم و سلامت باشید انشاالله

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سالم و سرحال باشید با مصرف روزانه عسل طبیعی!

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام و عرض ادب
از اونجایی که قبلا از شما عسل خریداری کردم و با نوع برخورد شما و صداقت شما در معرفی محصول آشنا شدم، یک سوال از خدمتتون دارم، آیا عسل شما "پاستوریزه" شده است و کلا در مسیر استخراج از کندو تا قرار گرفتم در ظرف عملیات خاصی بروی آن صورت گرفته ؟
برای تهیه یک داروی ترکیبی که کمک در بهبود بیماری "آرتریت" داره که باعث شده الان با چوب زیر بغل فقط بتونم راه برم (امیدوارم کمک در بهبود کنه) نیاز به عسل هست که "پاستوریزه" نشده باشه و پروسه پاستوریزه شدن و هرگونه پروسه دیگر حرارتی و تابش اشعه بروی اون صورت نگرفته باشه و بقول معروف عسل همانی باشد که کنار کندو میتوان آن را تهیه کرد.

تشکر و سپاس

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
امیدوارم خوب و خوش باشید و مشکلتون هم هر چه سریعتر به لطف خدا برطرف بشه.
عسل های ما به این روش برداشته میشه : شانه های نسبتا پر از کندو برداشته میشه و 4 تا 4تا در داخل استراکتور قرار میگیره ، بعد از چرخاندن استراکتور عسلهای یکطرف شان به دیواره استراکتور میپاشه و به سمت پایین سرازیر میشه بعد شان ها را بر میگردانند و طرف دیگر را هم همین کار رو میکنند عسلها که میره پایین جمع میشه و از طریق شیری که اون پایین هست خارج میشه و در دبه های بزرگ ریخته میشه بعدا از این دبه های بزرگ به ظرف های یک کیلویی ریخته میشه.
چون عسلها در تابستان و هوای گرم برداشته میشه کاملا روان هستند و به راحتی از ظرفی به ظرف دیگه منتقل میشند و نیاز به حرارت نیست (یکی از جاهایی که ممکنه به عسل حرارت بدهند همین جاهاست برای اینکه عسل روان تر بشه و راحت منتقل بشه) در این مراحل هیچ حا نیاز به حرارت نیست یا اگر باشد بسیار کم و غیر مستقیم حرارت داده میشود (در مواردی که هوا سرد باشد و عسل سفت شده باشد یا جمع کردن عسلهای باقیمانده بر دیواره اکستراکتور)
یکی از موراد دیگری که ممکن است عسل حرارت داده شود برای عسلی هست که رس بسته، عسلی که رس می بندد شبیه روغن نباتی جامد میشود (سفت) و برای اینکه این عسل رس بسته دوباره روان و شل شود آنرا حرارت غیر مستقیم می دهند که این مورد را من به خریداران میگویم ، اگر تاپیک را دنبال کرده باشید آخرهای سال قبل اعلام کردم که مقداری عسل رس بسته وجود دارد ، عسل رس بسته خواهان خودش را دارد و برخی از دوستان همانطور رس بسته خریدند و برخی هم گفتند میخواهند شل باشد که با چند دقیقه حرارت غیر مستقیم آنرا برایشان روان کردم (در هر حال خریدار از موضوع آگاهی دارد)
حرارت به قصد پاستوریزه کردن هم اصلا نشنیدم کسی به عسل بدهد.

در نهایت اینکه ما به عسل ها را حرارت نمیدهیم و اگر هم بدهیم مشتری در جریان قرار میگیرد.
کار خاصی هم روی عسلها انجام نمیشود.
در مورد حرارت این نکته را هم عرض کنم : وقتی عسل را به آزمایشگاه میفرستیم یک تستی روی آن انجام میشود به نام HMF هیدروکسی متیل فورفورال که اگر مقدارش بیشتر از 40 باشد یعنی عسل حرارت دیده این مقدار برای عسل ما 2.75 بوده است .
برگه آزمایش عسل های ما در صفحه اول سایت hezargiah.com هست و میتوانید ببینید و به دکتر هم نشان بدهید تا دقیق تر بدانید به کارتان می آید یا نه.

انشاالله به زودی سالم و سرحال شوید

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
عسلو چطور و کجا باید نگهداری کرد که مثلا بعد از یکسال بشه استفاده کرد؟

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
عسلو چطور و کجا باید نگهداری کرد که مثلا بعد از یکسال بشه استفاده کرد؟
سلام
نگهداری عسل شرایط خاصی ندارد با خیال راحت هر چقدر میخواهید آنرا نگهدارید
البته با توجه به گل و گیاهی که عسل از اون بدست آمده عسل بعد از مدتی رس میبنده که اصلا چیز بدی نیست و حتی افرادی زیادی هستند که عسل رس بسته رو بیشتر هم دوست دارند.
توجه کنید که رس بستن عسل یکی از نشانه های طبیعی بودن آن است.
اما به هرحال عسل رس بسته را نیز با کمی حرارت غیر مستقیم (مثلا ظرف عسل رو در آب گرم بگذاریم) به عسل روان تبدیل کرد.
بجز مورد رس بستن عسل با ماندن نه خراب میشود نه هیچ عیبی پیدا خواهد کرد.
شیرین کام باشید

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام

یک کیلو عسل لطفا برای بنده منظور بفرمایید و مشخصات پرداخت اعلام بفرمایید.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
عسل امروز به دستم رسید. در ظرف یک کیلویی بسیار تمیز و مرتب همراه با یک قاشق مخصوص برداشتن عسل. کیفیت عسل همانند سال گذشته که تهیه کرده بودم عالی هست. عطر بسیار خوب و طعم واقعی عسل. البته بنده با توجه به توضیحاتی فرمودند بدلیل پروسه طبیعی که برای برداشت عسل از کندو طی شده و اطمینان که به صداقت و تعهد اخلاقی که ایشون در حرفه خودشون دارند قصد تهیه داشتم که مزایای بالا هم برحسب تجربه خرید در سال پیش مزید برعلت شد که در تهیه عسل از ایشون تردیدی نکنم.
بابت این یک/دو روز زحمتی هم که دادم و محصول باکیفیت و خوب از ایشون تشکر میکنم.

موفق و تندرست باشید.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
عسل امروز به دستم رسید. در ظرف یک کیلویی بسیار تمیز و مرتب همراه با یک قاشق مخصوص برداشتن عسل. کیفیت عسل همانند سال گذشته که تهیه کرده بودم عالی هست. عطر بسیار خوب و طعم واقعی عسل. البته بنده با توجه به توضیحاتی فرمودند بدلیل پروسه طبیعی که برای برداشت عسل از کندو طی شده و اطمینان که به صداقت و تعهد اخلاقی که ایشون در حرفه خودشون دارند قصد تهیه داشتم که مزایای بالا هم برحسب تجربه خرید در سال پیش مزید برعلت شد که در تهیه عسل از ایشون تردیدی نکنم.
بابت این یک/دو روز زحمتی هم که دادم و محصول باکیفیت و خوب از ایشون تشکر میکنم.

موفق و تندرست باشید.
سلام
نوش جان دوست عزیز ... باز هم آرزوی سلامتی دارم برای شما
شیرین کام باشید

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سالم و پر انرژی باشید ... با عسل هزار گیاه!

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
برو بالای بالا!

sargis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام من یک کیلو برای امتحان میخواستم لطفا مشخصات پرداخت و تحویل رو بفرمایید

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
3 کیلو عسل سفارش آقای sargis ارسال شد.
همیشه شیرین کام باشید

sargis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
درود بر شما .
من خیلی از عسل سر در نمیارم ، اما هر 3 کیلو رو برای دوستانم که یه پا متخصص عسل ! هستن دادم و انصافا همگی اصالتش رو تایید کردن و گفنن میشه با خیال راحت استفاده کرد.
متشکرم/

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
درود بر شما .
من خیلی از عسل سر در نمیارم ، اما هر 3 کیلو رو برای دوستانم که یه پا متخصص عسل ! هستن دادم و انصافا همگی اصالتش رو تایید کردن و گفنن میشه با خیال راحت استفاده کرد.
متشکرم/
سلام
نوش جان شما و دوستانتان...
شیرین کام باشید

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بیا بالا ...

بالا