سلاماز شما سپاسگزارم. عسل به دستم رسيد.
خوشبختانه همانطور كه انتظار داشتم عسل بسيار خوش عطر و خوش طعميه و كيفيت بسيار عالى داره.
جالبه كه كاملا ميشه عطر گياهان وحشى رو از عسل استشمام كرد و اين عطر خاص رو من هرگز تو عسلهاى ديگه نديدم مخصوصا اين عسلهاى نامرغوب صنعتى.
فكر ميكنم هركس يكبار عسل طبيعى بخوره (البته طبيعى واقعى) ديگه نتونه از عسلهاى صنعتى كه فقط شيرينيشون دل آدمو ميزنه و نه عطر دارن نه طعم، مصرف كنه.
سلامعسلو چطور و کجا باید نگهداری کرد که مثلا بعد از یکسال بشه استفاده کرد؟
پخ دادمسلام
یک کیلو عسل لطفا برای بنده منظور بفرمایید و مشخصات پرداخت اعلام بفرمایید.
سلامسلام
عسل امروز به دستم رسید. در ظرف یک کیلویی بسیار تمیز و مرتب همراه با یک قاشق مخصوص برداشتن عسل. کیفیت عسل همانند سال گذشته که تهیه کرده بودم عالی هست. عطر بسیار خوب و طعم واقعی عسل. البته بنده با توجه به توضیحاتی فرمودند بدلیل پروسه طبیعی که برای برداشت عسل از کندو طی شده و اطمینان که به صداقت و تعهد اخلاقی که ایشون در حرفه خودشون دارند قصد تهیه داشتم که مزایای بالا هم برحسب تجربه خرید در سال پیش مزید برعلت شد که در تهیه عسل از ایشون تردیدی نکنم.
بابت این یک/دو روز زحمتی هم که دادم و محصول باکیفیت و خوب از ایشون تشکر میکنم.
موفق و تندرست باشید.
پ خ ارسال شدسلام من یک کیلو برای امتحان میخواستم لطفا مشخصات پرداخت و تحویل رو بفرمایید
سلامدرود بر شما .
من خیلی از عسل سر در نمیارم ، اما هر 3 کیلو رو برای دوستانم که یه پا متخصص عسل ! هستن دادم و انصافا همگی اصالتش رو تایید کردن و گفنن میشه با خیال راحت استفاده کرد.
متشکرم/