سلام
جناب حاتمی من پارسال هم از شما خرید کردم و راضی بودم
حالا با توجه به تورم ، 2 هزار تومن افزایش قیمت نسبت به پارسال خیلی
هم زیاد نیست برای من لطف کنید و 5 کیلو کنار بزارید
با تشکر آجورلو
سلام به شما و دیگر دوستان
در خدمت شما هستیم
روستایی به نام کاسوا از توابع خلجستان قم از نظر جغرافیایی نزدیک تفرش هست اگر به سایت عسل هزار گیاه مراجعه بفرمایید اطلاعات بیشتری درباره زنبورستان و روستا و ... بدست خواهید آورد حتی نقشه از ویکی پدیا هم هست :blush:
چشم!
سلام برادر
بالاخره انتظار تموم شد
فقط یک سوال مزش مثل پارسال هست یا فرق کرده ؟
من فعلا 1 کیلو میخوام
انشاالله !
در مورد طعم و اینها هم شرایط فرقی نکرده و این هم محصول همان زنبورستان و همان محیط است
فقط بفرمایید خودتان تشریف میاورید یا برایتان ارسال کنم یا ...؟
يه بار تلويزيون برنامه درشهر نشون ميداد يه كارگاهي عسل مصنوعي درست مي كردند !
خيلي ماهرانه كارميكردند!عمرا آدم هاي معمولي بتونن تشخيص بدن كه اصل هست ياتقلبي!
شكر رو با آب مي جوشندند با رنگ مصنوعي مخلوط مي كردند ميشد عسل !با بسته بندي زيبا وكاملا شبيه اصل!
به عسل هاي بيرون هم نميشه اطمينان كرد معلوم نيست طبيعيه يا مصنوعي كارگاهي!
حالا اين دوستمون عسل خالص مي فروشه نبايد فرصت رو از دست داد !
توصيه مي كنم دوستاني كه عسل دوست دارند حتما از ايشون خريد كنند!
راستش دیدم برخی دوستان در مورد کیفیت عسل و تشخیص پرسیدن ... به شخصه هیچ راهی غیز از آزمایشگاه برای اینکار سراغ ندارم ... البته هستند کسانی که میگویند اگر عسل خالص بخورند گوششان قرمز میشود یا یه چیزیشان میشود که از روی آن متوجه اصل بودن محصول میشوند ولی خب این روشها همه گیر نیست ...
در مورد شکرک ، رس بستن ، طعم ها و بطور کلی درباره عسل اطلاعات کاملی در
سایت هزارگیاه هست که دوستان میتوانند مطالعه بفرمایند
دوستان تا چیزی رو ندیدید بیهوده قضاوت نکنید
داداش ارزون تر بدی مشتری میشیم
اخه قیمتت خیلی بالاست عزیز من خودمم دستم تو کاره
راستی با پست که اجازه ارسال واسه مایعات نمیدند چطوری میفرستید؟
خوشبختانه کسی از دوستان در مورد محصول ما شک نکرده و اظهار نظر منفی نداشته ایم اما اگر هم کسی شک کند در این بازار آشفته کار ناحقی انجام نداده ...
دوستانی که عسل ما را مصرف نموده اند کاملا راضی بوده اند و سفارش مجدد داشته اند
من حدود یکسال است که به دوستان گفته ام عسل تمام شده ، صبر کنید فقط برای اینکه محصول خودمان را برداشت کنیم و بتوانم با اطمینان از خالص بودن آنرا تقدیم دوستان کنم
از وقتی سایت را راه اندازی کرده ام زنبور دارانی با من تماس گرفته اند برای فروش محصولشان ... نمیگویم حتما عسلشان خالص نیست یا ... ولی چون من بالای سر زنبور ایشان نیستم و 100% اطمینان ندارم قبول نکردم.
در فروش این عسل ها من سود میکنم اما هیچ وقت هیچ وقت راضی نیستم عسل بی کیفیت به کسی بدهم و مطمئن هستم مشتری راضی سود مادی و معنوی خیلی زیادی برایم دارد.
در مورد قیمت اصلا اعتقاد ندارم که زیاد است (چه برسد به خیلی زیاد) البته به نظر شما هم کاملا احترام میگذارم!در مورد قیمت کمتر فروختن نمیتوانم کاری انجام دهم .... مگر اینکه سفارش زیاد داشته باشید که مثلا کل یا نصف یک برداشت را یکجا بردارید که در این صورت میتوانیم با هم همکاری داشته باشیم لطفا در پ خ اعلام نظر بفرمایید