• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عشق یا حوس؟!!!

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
برو بچ همه اینجان که
دادا عاشق شدی از بچه های دانشگان
این دختلای دانشگاه اینقدر جلوت ویراژ میدن تا آخر باهاشون تصادف کنی و فکر کنم تو هم زدی بهشون ####!! آره؟
عیب نداره

عجبااا حالا یکی میخواد دم به تله بده تو بیاا چوب لای چرخش بذار ...:D

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
سلام به همه دوستان.
سوال بنده اینجاست که چه جوری عشق رو از هوس تمیز بدیم؟
از کجا میشه فهمید که شما عاشق شدی یا همه چیز بخاطر هوسه؟
...
پ.ن: در این که دیکته من داغونه (حوس آخه؟!:blink:) هیچ شکی نیست:D.

اگر ۳ بار س ک س کردی و هنوز از طرف سیر نشدی و هنوزم حوصله خودش رفتاراش و... رو مثل قبل داشتی عشق هست
در غییر این صورت هوس

پ ن: جدی

show_man

Registered User
لایک‌ها
26
بذارید یه سری حرفارو بگم که شاید خیلی ها باورشون نمیشه که هنوز عشق وجود نداره و باید باورشون بشه که عشق وجود داره.نزدیک تر از حتی مرگه به ادم.نزدیک تر از هر چی که فکرشو کنی به ادم نزدیکه. اره!
زمانی بود که فک میکردم عاشق شدم یعنی نفر اول! دیدم ته ته داستانمون که یهو بی دلیل گذاشتو رفت دیدم فقط یارو اومده بود منو تیغ بزنه و مادرشم میخواست دخترشو بهم بندازه.دیدم هیچی نمونده واسم.گذشت و زمانی رسید که به کسی برخوردم که دیگه نتونستم ازش بگذرم. شاید چند سالیه که باهمیم و الان حتی باهم ... داریم با هم دعوا داریم.باهم میخندیم.باهم غصه میخوریم.ولی باز هم هنوز هم مثه قبل حوصلشو دارم.هنوز هم مثل قبلم باهاش.اره واقغا تجربه ی جالبو قشنگیه که دارم. و همش نشونه ی اینه که بلاخره دلم یه جا گیر کرده و دیگه نمیتونه جایی بره. قدیما فکر میکردم هیچکس خود ادمو به خاطر خود ادم نمیخواد.به هیچ کسی اعتماد نمیکردم. با هرکی دوست میشدم سر یک هفته میدیدم داره زیرابی واسم میره.ولی تا به این مورد که رسید دیدم نه.واقعا اینطور نیست.بلاخره هنوز و هنوز هم کسانی وجود دارن که خودتو به خاطر خودت بخوانو با پدر مادر باشن. (ولی باز هم باید جوری فاصله رو حفظ کنید که یهو ضربه نخورید.این فقط احتیاطه نه چیز دیگ)

در اخر بگم .
امیدوارم بچه های پی تی همشون عاشق بشن!!! صلواات!!:lol::D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوست من چند سال با دختری بود هروقت بهش میگفتم میگفت میخوام ولش کنم حتی به ازدواج با اون دختر فکر هم نمی کرد بهش که می گفتم آخر باهاش ازدواج میکنی می گفت مگه من احمقم آخرم بعد از 10 سال رابطه باهاش ازدواج کرد الان هم لندن هستن و کاملا همدیگه رو دوست دارن

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگر ۳ بار س ک س کردی و هنوز از طرف سیر نشدی و هنوزم حوصله خودش رفتاراش و... رو مثل قبل داشتی عشق هست
در غییر این صورت هوس

پ ن: جدی
واسه تشخیص قبل از س ک س راهی رو پیشنهاد نمیدی؟
پ.ن:جدی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دیروز رفته بودم داروخونه ..دختری هم سن و سال خودم دیدم..نه تیپ آنچنانی داشت و نه آرایش آنچنانی ولی حسی عجیبی بهش پیدا کردم..
او رفت و منو با 1000 باید و شاید تنها گذاشت..

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
ویرایش.............

ترجیح میدم تو این مباحث شرکت نکنم

مهم استارتر بود که نوشته هام رو خوند .

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
برخلاف گفته یکی از دوستان ، عشق اصلا با عقل همخونی نداره !

شما ممکنه از ظاهر یا باطن...
اختیار دارین . نظر شما محترمه:)
این که میگین اگه عاشق طرف باشی هر کاری براش میکنی , یکی از ویژگی های عشق هست اما اگه این
حالت پیش بیاد دلیل بر عاشق بودن نمیشه! چون نمونش رو دیدم ... طرف برای 4رمین دوست دخترش خودکشی
کرد که بیا با هم ازدواج کنیم! این درحالی بود که برای 3 تای قبلی هم اینکار رو کرده بود!!!:blink:
یه نمونه دیگه هم بود که هم دختره و هم پسره از شدت علاقه به هم به کل دیوونه شدن تا حدی که کل فامیل
رفتن برای وساطت تا اینا با هم ازدواج کنن , اما بعد از 1 سال دارن از هم طلاق میگیرن!!!
ارضای غریزه حتی میتونه طرف رو به جنون بکشونه مثل رسیدن به عشق!

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
ویرایش.....

Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دیروز رفته بودم داروخونه ..دختری هم سن و سال خودم دیدم..نه تیپ آنچنانی داشت و نه آرایش آنچنانی ولی حسی عجیبی بهش پیدا کردم..
او رفت و منو با 1000 باید و شاید تنها گذاشت..
یعنی خاطراتت تو حلق#####:lol:
اون دختره رو که میخاستی برید باهم تحقیق کنید میترسیدی خامش بشی:lol: رو چیکار کردی؟:p:D
:wacko::blink:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یعنی خاطراتت تو حلق#####:lol:
اون دختره رو که میخاستی برید باهم تحقیق کنید میترسیدی خامش بشی:lol: رو چیکار کردی؟:p:D

:wacko::blink:
هستش و از بودنش لذت میبرم.. :rolleyes:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
این رفیق مارو از تجربیاتت بهره مند کن:D
الان خودت درگیر عشق شدی یا حوس:p(فکر کنم هوص درسته.نه؟)
شماها چه میدونین احساس چیه؟!!
مرده بودم زنده شدم**دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم!!! :p

شوخی میکنم بابا..خیلی احساسی آنالیز میکرد.. دیدم فعالیت مشترک بدردمون نمیخوره.. بهم زدیم..

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
زرشک!!
صبح بخیر...!!
کجایی عمو؟!!
الان یه نوجوون 16 ساله حداقل 3 بار عشق رو تجربه کرده!!

نه عزيز .... اون نوجون 16 ساله كه ميگي به طور غريزي 3 بار هوس رو تجربه كرده

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
پس یعنی عشق فقط یک بار توی زندگی اتفاق میفته؟(البته در صورتی که بهش برسی)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
بنظرم من تا وقتی گزینه بهتری هست یا بهتر بگم دست بالا دست زیاد هست..عشق وجود خارجی نداره.. چون وقتی گزینه بهتری سر راه آدم قرار بگیره آدم خود به خود توجهش از معشوقش کم میشه و به فرد جدید متمرکز میشه!! (یعنی توی دنیا حداقل یه نفر وجود داره که از معشوق دل ربا تر باشه..)
وقتی عاشق اون فرد ذکر شده رو ببینه... اگر با وفا باشه و خیانت نکنه ولی ته دلش یه احساسی به اون فرد داره.. در حالی که در "عشق" بجز معشوق هیچ کس دیگه ای نمیتونه نظر عاشق رو جلب کنه..
عشق های واقعی ای که تابحال وجود داشتن بخاطر این وصف "واقعی" رو دارا شدن که اون فرد سوم هیچگاه توی مسیر زندگی دو عاشق قرار نگرفت..

لذا بنده با این تفاسیر..عشق رو حالتی غیر ممکن می بینم..!!

بالا