• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عشق یا حوس؟!!!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بنظرم من تا وقتی گزینه بهتری هست یا بهتر بگم دست بالا دست زیاد هست..عشق وجود خارجی نداره.. چون وقتی گزینه بهتری سر راه آدم...

لذا بنده با این تفاسیر..عشق رو حالتی غیر ممکن می بینم..!!
آخه بعضی از حرفا خیلی کتابی و شاعرانس اما یکسریشون دور از واقعیت نیستن. مثلا
tiredsmiley.gif
رسیدن دو نیمه گم شده به همو و از اینجور اراجیف.
ما که حالا حالاها دممونو بستیم به کمرمون برای جلوگیری از افتادنش تو تله اما فکر کنم اگر دو نفر واقعا با علاقه درست(عشق خودمون) با هم ازدواج کرده باشن
بعد یه مدتی عملا به هم وابسته میشن و هیچ چیز نمیتونه بینشون فاصله بندازه. به قول معروف به دهن هم شیرین اومدن
biggrinsmiley.gif
.
اینی که شما میگین گزینه بهتری بیاد از نظر من در مورد کسایی صادقه که میگن حالا شما برین سر زندگیتون , بینتون عشقم به وجود میاد!!!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
عشق از نظر من ،کماکان موجوده و خیلی راحت در طول زمان قابل شناسایی هستش
هس هم،اعم از حنسی،مالی،زیبایی و ... هستش،پس فک نکنین که اگر سمت یه دختر رفتین واسه قیافش فقط،یا برای اینکه باباش پولداره،هوس نیست،چرا هست !

خانوما هم همینطور،فرقی نداره
شما باید ببینین برا چی جذب طرف شدین،یه موفع هست،ماهیت طرف،اخلاقش،کشیدتتون،و در کنار اخلاق خوبش و سازگاریش با روحیات شما،به خاطر وجود همین عناصر مذکور،چهرش هم برای شما جذایه،هیکلشم جذایه،کلا همه چیش به دلتون میشینه :دی

این یعنی عشق و علاقه
اما با یکی شروع میکنین،به خاطر مثلا پول،یا مثلا موقعیت اجتماعی خوبش،این دیگه مشخصه،انگیزه شما پول بوده،یا موقعیت احتماعی
کلا ساده بخوام یگم،ببینین انگیزه اولیتون از برقراری ارتباط چیه،این میشه معیاره اینکه عشقه یا هوس !
در دراز مدت هم،اگر رابطه براساس هوس باشه بعد از 4-5 ماه تکراری و مزخرف و بی روح میشه
اما معمولا و به طور نرمال،رابطه ای که براساس علاقه باشه ،اگر در عین حال عقلانی هم باشه،بعد از 5-6 ماه جلو میره نه عقب !

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
در دراز مدت هم،اگر رابطه براساس هوس باشه بعد از 4-5 ماه تکراری و مزخرف و بی روح میشه
اما معمولا و به طور نرمال،رابطه ای که براساس علاقه باشه ،اگر در عین حال عقلانی هم باشه،بعد از 5-6 ماه جلو میره نه عقب !
پس تکلیف این علاقه های طولانی مدت 2-1 ساله چی میشه؟!! اینها عشق بودن یا هوس؟!!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
پس تکلیف این علاقه های طولانی مدت 2-1 ساله چی میشه؟!! اینها عشق بودن یا هوس؟!!

طولانی مدت بودن رابطه الزاما به معنای عشقی بودن رابطه نیستش،خیلی رابطه ها از سر ترس از تنهایی یا اجبار طولانی میشن
در صورتی که دل طرف جای دیگس
اما اگر بعد از یکی دو سال،هنوزم رابطه رنگ و بو داره و دو طرف علاقه مندن از ته دل،یعنی هوس نیستش

amozesha

Registered User
لایک‌ها
2
شما باید ببینین برا چی جذب طرف شدین،یه موفع هست،ماهیت طرف،اخلاقش،کشیدتتون،و در کنار اخلاق خوبش و سازگاریش با روحیات شما،به خاطر وجود همین عناصر مذکور،چهرش هم برای شما جذایه،هیکلشم جذایه،کلا همه چیش به دلتون میشینه :دی

این یعنی عشق و علاقه
!

خداییش من برای خودم رو هنوز نفهمیدم چرا جذبش شدم
ولی از رفتارش و اخلاقش و جنب وجوشش و کاری بودنش و حس وظیفه اش خوشم اومده

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خداییش من برای خودم رو هنوز نفهمیدم چرا جذبش شدم
ولی از رفتارش و اخلاقش و جنب وجوشش و کاری بودنش و حس وظیفه اش خوشم اومده
سعی کن هرچه زودتر متوجه بشی:).

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
امروز به نظری برخوردم!
طرف گفت هیچ نیازی نیست که فقط یه بار عشق و تجربه کنی . یعنی اگه میخوای عشق موفق و پایداری داشته باشی
باید توش تجربه داشته باشی!!!
من نظرم 50 50 ست . کسی توجیهی برای این حرف داره؟ یعنی میشه اسم تجربیات قبلی رو هم عشق گذاشت؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اگه بخوایم از راه تجزیه کلمه وارد بشیدم ..اونطور که میگن عشق میشه : علاقه شدید قلبی
پس میشه اسمشون رو عشق گذاشت

ولی اگه بخوایم با تعاریفی که از عشق در کتاب ها و نوشته های بزرگان آمده عشق رو تحلیل کنیم.. :

بنظر من (به عنوان یه آدم خدا باور) :

1-در صورتی معشوق پیش عاشق ارزش داره که یکی بهتر از اون پیدا نشه!! اگه دیدین عشقی موندگار موند بدونید که اون فرد بهتر از معشوق به چشم عاشق نخورده!! حالا متغیر های عاشق هرچی که میخواد باشه باشه.. شخصیت..جذابیت و..
پس اون عشق ایده آلی که ازش توی کتابها اومده هیچوقت نمیتونه وجود خارجی داشته باشه!!

2-انسان هرچقدر هم که عاقل و بالغ باشه..بالاخره زمان زیادی از عمرش رو فدای معشوق و با معشوق بودن میکنه..با اینکه از زندگی نهایت لذت رو میبره ولی از خودش غافل میشه!! و اونطور که باید ..به کمال فردی نمیرسه!!

3-بنظر من هیچ چیز و هیچ کس مهمتر از خود شخص آدم نیست..چون همه فانی هستن!! آدم زمانی که مُرد و گذاشتنش توی قبر ..میفهمه که چقدر تنهای تنهاست..

نتیجه :
در افسانه ها میگن در گذشته آینه برگی از آسمون افتاده پایین و به اندازه تعداد آدم ها تکه تکه شده.. هرکس تکه آینه خودش رو برداره و خودش رو توش ببینه (خودش رو کشف کنه) به خدا میرسه..
لذا با توجه توضیحات بالا فقط خدا لیاقت عشق رو داره!!

پس دوست من .. فرد معشوق فقط یه همراه موقتیه!!!...خودت رو زیاد با این چیزا درگیر نکن که اینا حواشی زندگی هستن.. فلسفه زندگی چیز دیگه ست..

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگه بخوایم از راه تجزیه کلمه وارد بشیدم ..اونطور که میگن عشق میشه : علاقه شدید قلبی
پس میشه اسمشون رو عشق گذاشت
قشنگ بود:happy:
ولی اگه بخوایم با تعاریفی که از عشق در کتاب ها و نوشته های بزرگان آمده عشق رو تحلیل کنیم.. :
بنظر من (به عنوان یه آدم خدا باور) :

1-در صورتی معشوق پیش عاشق ارزش داره که یکی بهتر از اون پیدا نشه!! اگه دیدین عشقی موندگار موند بدونید که اون فرد بهتر از معشوق به چشم عاشق نخورده!! حالا متغیر های عاشق هرچی که میخواد باشه باشه.. شخصیت..جذابیت و..
پس اون عشق ایده آلی که ازش توی کتابها اومده هیچوقت نمیتونه وجود خارجی داشته باشه!!

2-انسان هرچقدر هم که عاقل و بالغ باشه..بالاخره زمان زیادی از عمرش رو فدای معشوق و با معشوق بودن میکنه..با اینکه از زندگی نهایت لذت رو میبره ولی از خودش غافل میشه!! و اونطور که باید ..به کمال فردی نمیرسه!!

3-بنظر من هیچ چیز و هیچ کس مهمتر از خود شخص آدم نیست..چون همه فانی هستن!! آدم زمانی که مُرد و گذاشتنش توی قبر ..میفهمه که چقدر تنهای تنهاست..

نتیجه :
در افسانه ها میگن در گذشته آینه برگی از آسمون افتاده پایین و به اندازه تعداد آدم ها تکه تکه شده.. هرکس تکه آینه خودش رو برداره و خودش رو توش ببینه (خودش رو کشف کنه) به خدا میرسه..
لذا با توجه توضیحات بالا فقط خدا لیاقت عشق رو داره!!
کاملا موافقم.
دقیقا عشقایی که از بین نمیرن فقط بخاطر این نیست که دو طرف تا آخر عمر مثل روز اول عاشق هم بودن یا به عبارتی پیوند محکم بینشون فقط بخاطر عشق نیست
بلکه به خاطره تعهدی به اسم ازدواج هست , به خاطر احساس مسئولیت و ارزش قائل بودن برای طرف مقابل هستش که خوشبختانه این مسئله توی ایران خودمون
پررنگ تر از جاهای دیگه س.
اینم که عشق واقعی فقط برای خداست چون اون هم عاشق ماست کاملا حرف متینیه.
پس دوست من .. فرد معشوق فقط یه همراه موقتیه!!!...خودت رو زیاد با این چیزا درگیر نکن که اینا حواشی زندگی هستن.. فلسفه زندگی چیز دیگه ست..
با این جمله کاملا موافق نیستم . :)
این دنیا فانیه, تمام مسایل توی این دنیا موقتی و فانی هستن وووو....
این حرفا درسته ولی دید آدم به زندگی اگر تنها از این بعد باشه نگم خسته کنندس اما آدمو از حرکت و جنب و جوش میندازه . اینی که دارم میگم چون خودم از این بعد به زندگیم نگاه میکردم.
تقریبا میتونم بگم هیچ چیز برام جذابیت نداشت . یه جورایی داشتم به جبر کشیده میشدم که جلوش رو گرفتم .
شما از من بزرگترین و تجربتونهم بیشتره اما من با ایده آل نگری مطلق مخالفم . این که بگی معشوقه من خداست و همه چیزو ول کنی تا بهش برسی عاقبتت میشه یه درویش!!!
هدف اون بالا که نه پیش خودمونه و ما نمیبینیمش اما به نظر من برای رسیدن به هدف باید پله پله جلو بریم .
من نظرمو درمورد عشق نگفته بودم:
"از نظر من عشق (خاکی) یعنی اینکه شما کسی رو لایق این بدونی تا خودتو کاملا صرف اون کنی (با فیلم هندی قاطیش نکنی:happy:).
حاضر باشی تمام سختی ها رو تحمل کنی تا معشوقت سختی نکشه و ناراحت نباشه. بهتر بگم برای رسیدن به عشق واقعیت تمرین بدون هیچ استراحتی انجام بدی.
به خاطر همین هم میگم که آدم فقط یک بار عاشق میشه."
این عشقی دربارش صحبت میکنم یه مثالی هم داره که میگن وقتی شما یه چیز خوشمزه رو به مقدار کم بچشی برای رسیدن به بهش تشنه تر میشی . حالا این چیز میتونه
عشق توی این دنیا باشه و کمالش هم عشق به خدا.
البته اینم اضافه کنم , داشتن رابطه جنسی که بعضی از افراد اونو برابر با عشق میدونن از نظر من پایین ترین مرتبه رابطه بین عاشق و معشوق هستش.
البته اینا نظر شخصی من بودن.

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
البته من این مشکل رو دارم که زیادی زوم اوت میکنم..
بله شما درست میگید..اونطوری زندگی برای ماها خسته کننده میشه .. (ولی درویش و یا صوفی واقعی مشکلی با این سبک زندگی نداره)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
البته من این مشکل رو دارم که زیادی زوم اوت میکنم..
بله شما درست میگید..اونطوری زندگی برای ماها خسته کننده میشه .. (ولی درویش و یا صوفی واقعی مشکلی با این سبک زندگی نداره)
ترس بندم از این بود که این سبک زندگی به نظرم عادی و منطقی بیاد!
امروز به نظری برخوردم!
طرف گفت هیچ نیازی نیست که فقط یه بار عشق و تجربه کنی . یعنی اگه میخوای عشق موفق و پایداری داشته باشی
باید توش تجربه داشته باشی!!!

من نظرم 50 50 ست . کسی توجیهی برای این حرف داره؟ یعنی میشه اسم تجربیات قبلی رو هم عشق گذاشت؟
کسی در این مورد نظری نداره؟ چه جوری باید توجیهش کرد؟

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
کسی در این مورد نظری نداره؟ چه جوری باید توجیهش کرد؟

به نظر من میشه عشق رو بیش یک بار تجربه کرد من تا اینجا کاملا موافقم اما با اینکه برای داشتن عشق موفق و پایدار باید تجربه داشته باشی اصلا موافق نیستم خیلیا بودن که تووی همون عشق اول به موفقیت و کامیابی و نتیجه رسیدن ،، به نظر من بستگی داره آدم تو چه سنی و تو چه شرایطی عاشق عشق اولش بشه اینه که خیلی مهمه اینه که میتونه کاملا همه چیز رو تغییر بده . . .

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
وقتی که فرق "حوس" و "هوس" را بفهمه!

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
همش به خاطر یه کفه دست گوشت!!! ارششو داره!!! که یک عمر عذاب بکشی!!!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
به نظر من میشه عشق رو بیش یک بار تجربه کرد من تا اینجا کاملا موافقم اما با اینکه برای داشتن عشق موفق و پایدار باید تجربه داشته باشی اصلا موافق نیستم خیلیا بودن که تووی همون عشق اول به موفقیت و کامیابی و نتیجه رسیدن ،، به نظر من بستگی داره آدم تو چه سنی و تو چه شرایطی عاشق عشق اولش بشه اینه که خیلی مهمه اینه که میتونه کاملا همه چیز رو تغییر بده . . .

اینم حرفیه!
البته منظور ایشون به تور خودمونی داشتن دوست پسر یا دوست دختر قبل از ازدواج هست . من خیلی موافق نیستم و شاید از روی تعصب باشه اما
اگه تعصبو مگه خودت خار مادر نداری:hmm: رو بزاریم کنار میشه رو این نظر هم فکر کرد. میگفت ممکنه اونی که برای اولین بار با جنس مخالف برخورد داشته
به خیالش عاشق طرف شده خیلی از احساسات و نیازهاش میتونه تویه دوستی ساده (نه با دید غربیا که دوست رو شریک جنسی میدونن) رفع بشه.
مثلا همصحبت شدن با جنس مخالف یا قدم زدن یا ...

بالا