ramram87030
Registered User
به نظر من دوستی قبل از ازدواج خیلی میتونه مفید باشه که طرفین همدیگه رو خوب بشناسن و با اخلاق همدیگه خوب آشنا بشن چون خیلی خیلی معذرت میخوام با حفظ احترام همگی و به کسی توهین نباشه الان دیگه دختر یا پسر خوب کم گیر میاد دیگه مثل زمان قدیم نیست که پدر و مادر یکی رو واست انتخاب کنن شما هم با تحقیق ساده بگی آره خوبه چون اون موقع 90% آدما مشکل اخلاقی نداشتن ! نه الان که دختر یا پسر متولد 75، 2-3 تا دوس دختر یا دوس پسر داره. . . کلا دوستی قبل ازدواج میتونه مفید باشه...اینم حرفیه!
البته منظور ایشون به تور خودمونی داشتن دوست پسر یا دوست دختر قبل از ازدواج هست . من خیلی موافق نیستم و شاید از روی تعصب باشه اما
اگه تعصبو مگه خودت خار مادر نداری:hmm: رو بزاریم کنار میشه رو این نظر هم فکر کرد. میگفت ممکنه اونی که برای اولین بار با جنس مخالف برخورد داشته
به خیالش عاشق طرف شده خیلی از احساسات و نیازهاش میتونه تویه دوستی ساده (نه با دید غربیا که دوست رو شریک جنسی میدونن) رفع بشه.
مثلا همصحبت شدن با جنس مخالف یا قدم زدن یا ...
من خودم زمانی فهمیدم عاشق عشقم شدم و هوس نیست که،، وقتی پیشش بودم و احساس که از با اون بودن داشتم به کلی متفاوت با احساسی که زمانی که با دخترهای دیگه بودم داشتم ،، زمانی که با دخترهای دیگه بودم به تنها چیزی که فکر میکردم . . . بود مثل هر پسر دیگه ای !!! اما زمانی که پیش عشقم بودم به تنها چیزی که فکر نمیکردم همین قضیه بود و احساس آرامش کامل میکردم ....