• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عشق یا حوس؟!!!

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
اینم حرفیه!
البته منظور ایشون به تور خودمونی داشتن دوست پسر یا دوست دختر قبل از ازدواج هست . من خیلی موافق نیستم و شاید از روی تعصب باشه اما
اگه تعصبو مگه خودت خار مادر نداری:hmm: رو بزاریم کنار میشه رو این نظر هم فکر کرد. میگفت ممکنه اونی که برای اولین بار با جنس مخالف برخورد داشته
به خیالش عاشق طرف شده خیلی از احساسات و نیازهاش میتونه تویه دوستی ساده (نه با دید غربیا که دوست رو شریک جنسی میدونن) رفع بشه.
مثلا همصحبت شدن با جنس مخالف یا قدم زدن یا ...
به نظر من دوستی قبل از ازدواج خیلی میتونه مفید باشه که طرفین همدیگه رو خوب بشناسن و با اخلاق همدیگه خوب آشنا بشن چون خیلی خیلی معذرت میخوام با حفظ احترام همگی و به کسی توهین نباشه الان دیگه دختر یا پسر خوب کم گیر میاد دیگه مثل زمان قدیم نیست که پدر و مادر یکی رو واست انتخاب کنن شما هم با تحقیق ساده بگی آره خوبه چون اون موقع 90% آدما مشکل اخلاقی نداشتن ! نه الان که دختر یا پسر متولد 75، 2-3 تا دوس دختر یا دوس پسر داره. . . کلا دوستی قبل ازدواج میتونه مفید باشه...
من خودم زمانی فهمیدم عاشق عشقم شدم و هوس نیست که،، وقتی پیشش بودم و احساس که از با اون بودن داشتم به کلی متفاوت با احساسی که زمانی که با دخترهای دیگه بودم داشتم ،، زمانی که با دخترهای دیگه بودم به تنها چیزی که فکر میکردم . . . بود مثل هر پسر دیگه ای !!! اما زمانی که پیش عشقم بودم به تنها چیزی که فکر نمیکردم همین قضیه بود و احساس آرامش کامل میکردم ....

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
به نظر من دوستی قبل از ازدواج خیلی میتونه مفید باشه که طرفین همدیگه رو خوب بشناسن و با اخلاق همدیگه خوب آشنا بشن چون خیلی خیلی معذرت میخوام با حفظ احترام همگی و به کسی توهین نباشه الان دیگه دختر یا پسر خوب کم گیر میاد دیگه مثل زمان قدیم نیست که پدر و مادر یکی رو واست انتخاب کنن شما هم با تحقیق ساده بگی آره خوبه چون اون موقع 90% آدما مشکل اخلاقی نداشتن ! نه الان که دختر یا پسر متولد 75، 2-3 تا دوس دختر یا دوس پسر داره. . . کلا دوستی قبل ازدواج میتونه مفید باشه...
من خودم زمانی فهمیدم عاشق عشقم شدم و هوس نیست که،، وقتی پیشش بودم و احساس که از با اون بودن داشتم به کلی متفاوت با احساسی که زمانی که با دخترهای دیگه بودم داشتم ،، زمانی که با دخترهای دیگه بودم به تنها چیزی که فکر میکردم . . . بود مثل هر پسر دیگه ای !!! اما زمانی که پیش عشقم بودم به تنها چیزی که فکر نمیکردم همین قضیه بود و احساس آرامش کامل میکردم ....

کاملا با شما موافقم . دوره آشنایی قبل از ازدواج لازمه .
اما درمورد دخترای دیگه که باهاشون دوست بودین ! این دوستی برای زندگی الان شما مفید بود؟

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
کاملا با شما موافقم . دوره آشنایی قبل از ازدواج لازمه .
اما درمورد دخترای دیگه که باهاشون دوست بودین ! این دوستی برای زندگی الان شما مفید بود؟
خب نمیتونم بگم 100 % مفید بوده اما خب هر چیزی یک سری خوبی ها داره یک سری بدی ها ، از بدی هاش که همه میدونن من چیزی جدیدی نمیتونم بهت بگم اما از تجاربی که تووی دوستی های قبلی کسب کردم حداقل میتونستم تووی این رابطم که واسم مهم بود استفاده کنم و دیگه اشتباهاتم رو تکرار نکنم هرچند این رابطم با رابطه های دیگه خیلی فرق می کرد اما خب میشه گفت دخترا تووی خیلی از خصوصیات پایه ای مشابه همدیگه هستن پس حداقلش اینه که آدم میدونه تووی هر شرایطی در مقابل یه دختر چجور عکس العمل نشون بده که نتیجه معکوس نده . . . !
بزار اینجور بگم که تجربه خیلی کارها میتونه انجام بده ، شما وقتی قبلا در یک شرایط مشابه قرار گرفته باشی (چه بد چه خوب ) دیگه دفعات بعد خیلی راحت میتونی بهترین عکس العمل رو از خودت نشون بدی و بهترین نتیجه رو بگیری،، البته از تجربه هم بگذریم تووی این رابطه ها من درس های زیادی گرفتم درباره اعتماد ، بدقولی ، قرار گذاشتن و و و . . .
که هرکدوم از اینا خودش جای کلی حرف داره.
اگه بخوام جمع بندی کنم باید بگم که مفادش واسه بیشتر بوده تا مضراتش .

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خب نمیتونم بگم 100 % مفید بوده اما خب هر چیزی یک سری خوبی ها داره یک سری بدی ها ، از بدی هاش که همه میدونن من چیزی جدیدی نمیتونم بهت بگم اما از تجاربی که تووی دوستی های قبلی کسب کردم حداقل میتونستم تووی این رابطم که واسم مهم بود ...

خیلی ممنون بابت پست. بین این همه عزب:D , از نظرات شما بهره بردیم...
الان یه سوال میمونه:[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]
polling.gif
[/FONT]

شما گفتین وقتی متوجه شدین عاشق عشقتون هستین که دیدن احساستون نسبت به ایشون با بقیه فرق داره . پس یه جور مقایسه بود نسبت به تجربیات قبلیتون.
حالا اگه تجربه دوستی با دخترای دیگه رو نداشتین , چه طور عشقتون رو تشخیص میدادین؟

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
خیلی ممنون بابت پست. بین این همه عزب:D , از نظرات شما بهره بردیم...
الان یه سوال میمونه:
polling.gif

شما گفتین وقتی متوجه شدین عاشق عشقتون هستین که دیدن احساستون نسبت به ایشون با بقیه فرق داره . پس یه جور مقایسه بود نسبت به تجربیات قبلیتون.
حالا اگه تجربه دوستی با دخترای دیگه رو نداشتین , چه طور عشقتون رو تشخیص میدادین؟
[FONT=&quot] خواهش میکنم داداش گلم[/FONT] . . .
[FONT=&quot]اما درمورد سوالتون باید بگم که ، وقتی کسی رو واقعا عاشقش میشی یه حس خیلی خوب بهت دست میده ، احساس آرامش ، خوشحال بودن بی دلیل ، الکی خندیدن ، همه چیز به چشمت تو این دنیا قشنگ میاد و[/FONT] . . .
[FONT=&quot]این حس رو که بهت میگم نمیتونم درست حسابی واست توصیف کنم یعنی نمیشه توصیفش کرد حتی اگه کسی هم تجربه قبلی نداشته باشه میتونه به این حس پی ببره حالا من چون تجربه قبلی داشتم مقایسه کردم. اصلا بزار اینجور بگم : من با اولین دختری که دوست شدم ( اولین تجربم بود پس قبلش دیگه با کسی نبودم که بخوام مقایسه کنم) شاید بعضی مواقع اوقات خوشی رو باهاش داشتم ولی موقعی که دعوامون میشد اصلا غرورم بهم اجازه نمیداد که من پا پیش بزارم چون واسم مهم نبود که باشه یا نباشه چون حضورش یا عدم حضورش هیچ تاثیر محسوسی در زندگی شخصی من نداشت یعنی ممکن بعد دعوا کردن باهاش یکمی ناراحت بشم اما دیگه اوقات خودم و اطرافیانم تلخ نمیکردم چون زیاد توو زندگیم مهم نبود اما وقتی با عشقم دعوام میشد هیشکی نمیتونست باهام حرف بزنه به زمین و زمون گیر میدادم چون واقعا حس میکردم توو زندگیم خاصه اگه ناراحت بود ناراحت میشدم اگه خوشحال بود خوشحال میشدم یعنی رابطم با اون تاثیر مسقیم تووی زندگی شخصی و اخلاق رو رفتارم میزاشت ...[/FONT]

[FONT=&quot]خب کسی که آدم اینجور حس ها رو بهش نداشته باشه یا اینجور بگم توو زندگی آدم تاثیر گذار نباشه خب معلومه آدم عاشقش نیست ولی با همه ی این حرفا خود شخص که توو شرایطش قرار بگیره همه چیز رو به خوبی درک میکنه . . . !!![/FONT]

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
خوشبختانه مدتیه که دوباره رگ احساساتم رو قطع کرم و عقیم روحی شدم :)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بالا