(omid0018)
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 368
- لایکها
- 57
بیا بریم سمت طالقان با هم ماهی بگیرم!
ساري كسي نيس؟
عمراً با تو جایی برم از جونم مگه سیر شدمبیا بریم سمت طالقان با هم ماهی بگیرم!
احسان جان نتیجه رو اعلام کن اگر اوکی بود یه قرار بزاریم
احسان رفتی ؟
عمراً با تو جایی برم از جونم مگه سیر شدم
علی آقا شرایط جوی و جیبی مساعد نیست ؛ شرمندم که معطل گذاشتم شما رو ؛ والا لنسر و جعبه لوازم پشت ماشینه ولی کو پولش
فرصت بهم بدید
عمو بیا دنبالم منم میام!فقط بنده خیلی بخورم تو سفر جوجه میزنیم ابلیمو هم مبیرم ماهی میگیر میندازیم تو ابلیمو بعد میخویم ای حال میده!بحث مجوزش نی که ؛ سفر خرج داره پسر
مجوزش نهایت 5 تومن باشه که من نمیدم
طالقان همچینم نزدیک نیطی هفته آتی میریم به مقصد طالقان
همین مونده با تو همسفر شمعمو بیا دنبالم منم میام!فقط بنده خیلی بخورم تو سفر جوجه میزنیم ابلیمو هم مبیرم ماهی میگیر میندازیم تو ابلیمو بعد میخویم ای حال میده!
تمام این فرمایشات تایید میشه!جاهایی که ماهی کم داره...
1. از کشتارگاه یه مقدار روده مرغ تهیه کنید.
یــــا
2. گندم رو بریزید توی بطری نوشابه توش هم آب بریزید بذارید 10 روز جلوی آفتاب قشنگ بمونه تا بگنده.
ماهی خصوصاً کپور جذب بــو میشه.
روزی که میرید ماهیگیری مورد 1 یا 2 رو در یک قسمت مناسب از آب بریزید. قسمت مناسب جاییه که حالت خلیج داشته باشه، یعنی بین دو تا دماغه باشه یا یه کنج باشه یا اطرافش نیزار باشه. بعد چند جلسه دستتون میاد کجا مناسبه....
.
.
.
به امید صید ماهی های درشت.
دوستان من می خوام شروع کنم!
به چه چیزایی نیاز دارم؟ قیمت هم بدین.
سپاس
ممنون داداشی"انجمن ماهیگیران پی تی" رو سرچ کن. یکسری توضیحات پایه درباره ماهیگیری اونجا نوشته شده.
لوازم هم بستگی به نوع ماهی و سبک ماهیگیریت داره. با یه چوب خیزران و 10 هزار تومن برای خرید نخ و شناور و قلاب هم میشه واقعاً از ماهیگیری لذت برد ولی اگر خواستی لوازم خاص برای ماهی و سبک خاص تهیه کنی قیمت الان فکر کنم حدود 150 تومن برای یه چوب و چرخ معمولی باشه. برای شروع هم نیاز به لوازم حرفه ای نیست. اول یه چوب و چرخ ارزون بگیر قشنگ داغونش که کردی بعد میتونی یه چوب و چرخ حرفه ای بخری و با یه تجربه قبلی خوب از مراقبت کنی.
من اولین چوبـمو هنوز دارم... اینقدر پرتاب های ددمنشانه باهاش انجام دادم بند بندش داره از هم جدا میشه. :blink:
بنده پایه هستم
ممنون داداشی
از اینا تا 60 تومن کدومو پیشنهاد می کنی؟!
ویرایش: مظورم از اینجاست:
سمس،اولین-بزرگترین-تخصصی ترین فروشگاه اینترنتی لوازم شکار-ماهیگیری-کوهنوردی و کمپینگ-ورزشی-آبی
ما ایجا رودخونه و سد داریم. دریا هم هست کنارمون!
سبک؟ سبک چنه؟
سپاس
اون تاپیک انجمن ماهیگیران رو بخون بعد خیلی راحت میتونی یه چوب انتخاب کنی. رودخونه و دریاچه و دریا خیلی با هم فرق میکنه چوبهاشون.
با چوب بلند تو رودخونه احتمالاً راحت نیستی، چوب کوتاه هم پیشهاد بدم تو سد کارو سخت میکنه، چوب غیر ساحلی هم برداری تو دریا امکان داره زیر فشار بشکنه. نخ و قلاب آب شور و آب شیرین هم فرق دارن با هم.
سبک هم یعنی شیوه ماهیگیری. شناوری، پرتابی، فلای، ترولینگ و ...
یک نفرو پیدا کن دو جلسه باهاش برو ماهیگیری همه چیزو یاد میگیری. یا برو اسکله اونجا ماهیگیر حتماً هست. بعضی ها دوست دارن تنها باشن ولی آدم باحال هم توشون زیاده، فقط ازشون نپرس چند تا ماهی گرفتی.