با سلام خدمت دوستان عزيز
اين پست رو خطاب به جناب سراب ميزنم تا حداقل نظر خودم رو گفته باشم .
به نظر من درسته علی دایی بهترین گلزن جهان است البته گل زدن به مالدیو یا لائوس خیلی افتخار نداره
البته گلزنان بعد از علي دايي نتونستن افتخار گل زدن به همين تيمها رو هم داشته باشن . نمونش بازي با مالزي در جام ملتهاي آسيا. البته من نميدونم چرا شما گلهاي بسيار مهم علي دايي به قدرتهاي آسيا از جمله كره - ژاپن و عربستان رو فراموش كردين؟!
و گلهای پوشکاش را نمی توان با علی دایی مقایسه کرد چون مثلا تیم ترکیه اون موقع یا رومانی 17 یا18 گل نمی خوردند
صد درصد حرف شما صحيحه . چون در زمان پوشكاش بازيها با نتايجي مانند 8-3 يا 5-4 تمام ميشد ولي در زمان حال و گذشته نه چندان دور( زمان دايي) حتي تيمهاي بسيار ضعيف هم با اتخاذ شيوه هاي صرف تدافعي آنچنان گل نميخورند .
و همینطور توی 50 بازیکن جهان ایشون هستند چون ایشون بیشترین گل ملی جهان رو زده و البته این که نمی شه آمار فیفا رو زیاد جدی گرفت
نظرات كارشناسانه شما قابل تقديره
چون مثلا تیم ما از بعضی تیمهای اروپایی و آمریکا جنوبی بالاتره در حالی که ما حتی نمی تونیم ضعیف ترین تیم سالهای اخیر کره جنوبی رو ببریم
البته يادتون رفت بگيد بدون علي دايي
البته مهم اینه که علی دایی تو مسابقات مهم برایه تیم ملی موفقیت خداداد و عابدزاده و مهدوی کیا رو نداشته ولی اینها به حقشون نرسیدن اما علی دایی بیشتر از اینها از تیم ملی برخوردار بوده
البته دوست ندارم اينجوري پاسخ بدم ولي مجبورم . كجا مهدوي كيا به حقش در تيم ملي نرسيده ؟ خداداد متاسفانه با اخلاقش نتونست استفاده كامل از شرايط پيش آمده رو ببره و عابدزاده هم كه تا بود كاپيتان تيم ملي بود . من كه منظور شما رو نميفهمم
اینکه در مقدماتی 98 اگر خداداد برنمی گشت ایران به جام جهانی نمی رفت یا همینطور اگر عابدزاده نبود ودرخشش عابدزاده در جام ملتها و همینطور مهدوی کیا در جام جهانی 98
مگر كسي نقش اين ستاره ها رو منكر شده . هر كدوم تا اندازه اي نقشي در صعود ايران داشتند اما پاس گل ايران در بازي با استراليا به خداداد رو همين علي دايي داد . پاس گل مهدوي كيا در جام جهاني 98 رو هم همين دايي داد .
همین رونالدو که می توان گفت که دایی انگشت کوچیکه رونالدو نیست(با عرض پوزش) برزیل که در جام جهانی 98 قهرمان شد رونالدو با زدن 8 گل نقش بسزای در قهرمانی داشته بود و در همین 50 اسم فیفا هم بعد از پله نفر دوم هست در جام جهانی 2006 بعلت اینکه چاق بود به شدید ترین وجه مورد خطاب مردم برزیل و مطبوعات بود
البته اين نظر شماست . هر بازيكني اندازه تواناييهاش بايد مورد نقد قرار بگيره كه به نظر من دايي به غير از 2 سال آخر حضورش در تيم ملي همواره بالاتر از تواناييش براي تيم ملي زحمت كشيد.
ضمنا تا جايي كه به خاطر دارم :wacko:
فرانسه قهرمان 98 شد نه برزيل دوست عزيز .
درباره اينكه دايي بايد زودتر خداحافظي ميكرد شكي ندارم ولي يادمه كه هم مطبوعات و هم مردم چنان تشكري در خلال :blink:جام جهاني از دايي كردن كه هيچ وقت فراموش نخواهد كرد. دايي خيلي شديدتر از شديد مورد خطاب مردم ايران و رسانه ها قرار گرفت و هيچ نگفت تا پاسخ همه رو با قهرماني سايپا در ليگ گذشته داد.
واینکه مردم از علی دایی خوششان نمی آید را باید تا حدودی به آنها حق داد و جانبداری یک طرفه نکرد
خواهشم اينه كه نظرات شخصي خودتون رو جمع به مردم نبنديد . اگر همين تاپيك رو نگاهي بندازين خيلي از دوستداران دايي رو خواهيد ديد.
اما حرف آخر : ما عادت داريم به خرد كردن اسطوره ها . ممالك ديگر از هيچ اسطوره ميسازند ( وگاهي اسطوره مي دزدند ) و ما اسطوره هايمان راميكشيم.