ببین من در مورد همونا قانع نشدم چون شما هم توجیه می کنید برای همین ام دیگه در موردش با شما بحث نمی کنم
اما در مورد عناوینی که آورده من منکر آنها نشدم و گفتم که اینها همه درست است واین به دلیل پشتکار ایشان بوده است و از این نظر باید از ایشان قدر دانی کرد بعد من میگم اگه دایی خیلی وقت پیش مثل باقری از فوتبال خداحافظی می کردند البته باقری تو سن 28یا29 خداحافظی می کردند نمیگم اون موقع حداقل در 31یا32 سالگی خداحافظی می کردند و به جوونا میدان می دادند اونموقع ما یه بازیکن در جام جهانی داشتیم که حداقل 30 بازی ملی داشت وبه پختگی رسیده بود ولی دایی اینکارو نکرد و از این نظر نمی شه به آن گفت اسطوره چون این خودخواهیش بوده
ببخشید من نگفتم که دایی به پای مجروح حمله کرده من اون گفتم فقط یه مثال بود از هزاران خوب من اینو گفتم تا بدنید چرا *جهان پهلوان تختی * شد *جهان پهلوان تختی
ببین شما برای اینکه از دایی طرفداری کنی آدمی مثل جهان پهلوان تختی رو می خوای بگی متظاهر بوده یا من اینجوری برداشت کردم ببینید جهان پهلوان تختی همینجور ینشده جهان پهلوان تختی
ببین شما همش میگی جمع نبند اما من تا اونجای که می دونم بین مردم اون محبوبیتی که رضازاده داره رو نداره و به شخصه با هر کس صحبت میکردم از دایی از خوبی صحبت نمی کرد
جهان پهلوان قبل از اینکه با افتخاراتش بشناسنش به پهلوونیش وداشتن اخلاقیات خوب میشناسندش
در مورد شیث رضای می خوام بدونم این قبول که شیث از اول بازی پیرهن دایی رو می گرفته و داور هم توجهی نمی کرده آیا این دلیل می شه که دایی خودش شیث رو بزنه اینو که دیگه زنده از تلوزیون دیدیم و روزنامه ها نگفتن که اگه سر دایی خورده بود به گیج گاه شیث اونوقت الان شیث کجا بود و بعد شم بجای این که اشتباهش را قبول کنه و معزرت بخواد میگه من اصلا نزدم و ببخشید یه چیزم طلبکار میشه وبعدشم با پارتی بازی محرومیتشو کم میکنه آیا اینم از جوانمردیشونه
ببین شما میگین دایی مدرسه درست کرده خوب قبول اما دلیل نمیشه اخلاقیات رو زیر پا بگزارند
ببین من قبل از اینی که بخوام بفهمم که کی چی شد که به جایی رسید میبینم که چطوری به آن رسید و و به نظر من هدف وسیله رو توجیه نمی کنه و قبل از اینکه افتخارات کسی برای من مهم باشه تفکرات و اخلاقیات او برام مهمه
و اینم صدمین بار که من نگفتم که دایی افتخارات نداره وبابت ایشان نباید تقدیر بشه بحث من یه چیزه دیگه بود
البته در مورد اون سوال من هم من از تون خواستم نگین چون معروف بود و غیره اما شما باز همونو گفتیندخوب انجوری جواب میدین دیگه بعد از تون می پرسن شما میگین قبلا در پست های قبل جوابتونو دادیم و شما هم باید قانع میشدید
فدات شم! یک کمی تند می ری اما اشکال نداره ، من براتون مجددا توضیح می دهم (چون دیدم قدری انصاف دارید و لاقل عناوین و یک سری مسایل دیگر را قبول کردید):
اولا: این که می گویید قانع نشده اید اشکالای نداره و خیلی خوبه، چون اقلا معلوم می کنه مغرض نیستید! اما همین جا عرض می کنم قرار نیست کسی با زور قانع بشه که عزیز جون! شما مختارید که مطلبی رو قبول کنید یا نکنید. من فقط عقاید خودم رو می گویم و چیزهایی رو که فکر می کنم درست است اشاره می کنم.
اما بحث های شما:
1- سن خداحافظی علی دایی: فرشاد پیوس هم در 36 سالگی خداحافظی کرد ولی این قدر مورد هجوم رسانه ها نبود. پس فقط بحث سن و سال نیست. در دنیای فوتبال هم نمونه های زیادی داشته ایم که سن بالایی داشته اند (البته اگر نگویید چرا دایی را با آنها مقایسه می کنید!!): مثل لوتا ماتیوس که در 39 سالگی از تیم ملی آلمان کناره گیری کرد. کلینزمن هم 36 سالش بود و بسیاری نمونه های دیگر.
2- در مورد قضیه ی ایمان مبعلی: همونطوری که جناب liyapeng گفتند
با مدرک صحبت کنید. به شایعات و صحبت رسانه ها و مطبوعات نمی گویند مدرک معتبر. مطمئن باش اگر مدرک مستدلی در این ارتباط وجود داشت همان موقع همه توی بوق و کرنا می کردند.
3- سیلی خوردن فردوسی پور از دایی در جام جهانی: اخه عزیز برادر! فردوسی پور که خودش همین چند ماه پیش (بعد از قهرمانی سایپا) دایی رو در برنامه ی نود دعوت کرد و قضیه سیلی رو کتمان کرد! شما که نمی خواهید کاسه ی داغ تر از آش بشید، می خواهید؟! پس این هم فقط و فقط شایعه ای بود که در زمان جام جهانی دهان به دهان چرخید.
4- اما بحث جوانان دیگری که می توانستند به جای علی دایی بازی کنند:شما
اگر اثبات کنید که دایی خودش خودش رو به تیم ملی دعوت می کرد و به زور می گفت من رو بازی بدید اونوقت قبول می کنم. من فقط می دونم که هیچ مربی ای نیست که اعتبار خودش رو کمتر از بازی دادن به یک بازیکن به قول تاریخ مصرف گذشته دوست داشته باشه، مسلما اول از همه برای مربی
آبروی خودش مطرحه نه هیچ چیز دیگه.
مطلب دیگه: شما از پارسال به این طرف که علی دایی در تیم ملی وجود نداشته، دقیقا امار بازی و گلزنی مهاجمان ملی مون رو بررسی کنید و اون وقت منصفانه قضاوت کنید ببینید که مقصر کی بوده؟
یادتون باشه همین پارسال علی دایی در سایپا در 38 سالگی حدود 10 گل زد که بسیاری از مهاجمان ما نتوسته بودند این تعداد گل رو بزنند.
5- اما جهان پلوان تختی:منکر این نیستم که دایی به هیچ وجه قابل قیاس با تجتی نیست و شاید هم نمونه ی اخلاقی خیلی خوبی نباشه و یا محبوبیت نداشتن به اندازه ی رضا زاده و غیره رو هم قبول دارم (هر چند که قبلا مفصلا گفته ام که مطبوعات و رسانه ها در محبوبیت پیدا نکردن دایی بسیار نقش داشته اند اما بگذریم). بحث من تا کنون فقط این بوده که
دایی قهرمان ملی ماست و نباید تخریبش کنیم. تمام ملت های دیگه دست و پا می زنند تا افتخارات نداشته رو به ضرب و زور به کشورشون بچسبونند، اما ما که افتخار آفرین واقعی و نه دروغی داریم تو کشور خودمون قبولش نداریم و نه تنها قبول نداریم بلکه می کوبیمش! این دیگه خیلی بی انصافیه!! (اگه نگیم حماقته!)
عقل می گه دایی رو به عنوان یک
هم وطن اتفاقا باید عمدا بالا ببریم، چون مال کشور خودمونه! ضمنا همین الان دارند با وحید شمسایی که بهترین گلزن فوتسال در دنیاست هم یک همچین برخوردهایی رو می کنند که به قول چهانگیر کوثری به شوخی بیشتر شبیه هست!
این یعنی تف سر بالا که از آم عاقل هرگز سر نمی زنه.
6- همه از علی دایی بد می گویند:احتمالا تا اندازه ای حق دارید، چون جمع کثیری هستند که دایی رو قبول نداشته اند و ندارند. پس این مطلب رو کتمان نمی کنم و می پذیرم. این فورم هم نمی تونه قطعا نمونه ی کاملی از جامعه باشه، هر چند که در همین فورم هم عده ی زیادی منکر دایی نبوده اند اما به شما عرض می کنم:
گذر زمان خیلی چیزها را ثابت خواهد کرد. شما مدتی صبر کنید ببینید حرف من درست از کار در خواهد آمد یا خیر. من پیش بیین می کنم که ظرف مدت نه چندان زیادی همین تهاجم ها علیه علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، وحید هاشمیان و ... هم شروع خواهد شد.
این گونه تیشه به ریشه ی خود زدن عادت ماست و فقط به علی دایی مربوط نمی شه و من همین حرف ها رو در اون زمان برای سایر قهرمانان ملی مون هم خواهم داشت.
خیلی پر حرفی کردم. هر چند اینقدر حرف ها گفته شده که گاهی فکر می کنم اگر قرار بود تاثیر داشته باشه تا حالا تاثیرش رو می دیدیم. فقط فکر می کنم شاید کسانی باشند که منصف تر باشند و در مورد این حرف ها بیشتر فکر کنند.
موفق باشی رفیق!