• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی دایی اسطوره فوتبال ایران و آسیا

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
حالا بحث نکنید ممکنه خرد جمعی بوده باشه ولی خرد یه جمع حداکثر 3-4 نفره

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
من نمیگم اسطوره نیست من میگم حداقل خودش هم مثل یک اسطوره که شما میگین رفتار می کرد

بهتر بود شما كه ادعاي مطالعه اين صفحه رو داريد به اين جمله ي ايشون هم توجه مي كرديد. ايشون در عين مخالفت اعلام مي كنند كه اسطوره بودن دايي رو قبول دارند و فقط رفتار دايي رو قبول ندارند .

تنها مخالفت من هم با بيانات ايشون اين بود كه اين مباحثي كه مطرح كردند در گذشته مطرح و پاسخشم داده شده

وگرنه به عنوان يك مخالف نظرشون قابل احترامه .

خب شما كه هي ميگيد خرد جمعي پشت تغيير نام نبوده لطفا بفرماييد در اون مقطع به جز شما چه كسان ديگه اي با تغيير نام تاپيك مخالف بوده اند ؟

قطعا حتي اين رو هم نمي توني پاسخ بدي چون كسي نبود .

ايكاش به جاي طعنه زدن مداوم و توهين كردن به مدير و كاربر و يك قوم و دايي و .. يه كمي هم به رفتارهاي خودتون فكر مي كرديد .

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
باز هم ميگم هركس كه با اين تاپيك و يا نامش مشكل داره بره و واسه خودش يه تاپيك بزنه . من هم به شخصه از اين كار حمايت مي كنم تا ببينم چقدر از شما حمايت ميشه .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
واقعا نمی دونم این عده ی معدود از این همه ابراز نفرت و انزجار از علی دایی چی نصیبشون می شه؟ (و یا بهتره بگم تا حالا چی نصیب شون شده؟!)

ضمنا یک نکته ی دیگه:
لابد کارشناسان کمیته ی آمار و ارقام فیفا هم همگی ترک و اردبیلی بوده اند که علی دایی رو نفر 26 ام اعلام کرده اند!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظر من اگه بلازویچ خودخواهی و لجبازی نمی کرد ودوباره خداداد رو دعوت می کرد ما می تونستیم به اون جام جهانی هم بریم...

یک نکته رو هم در مورد خداداد اشاره کنم که خودکرده را تدبیر نیست و به عبارت دیگه:

زبان سرخ سر سبز می دهد بر باد!

خداداد اگر قدری بیشتر حرفه ای گری می کرد و در صحبت کردن هاش جوانب احتیاط رو بیشتر در نظر می گرفت (البته این مفهومش لزوما باج دادن و زیر بار زور رفتن نیست) الان توفیق بسیار بیشتری نصیبش شده بود.
الان هم که مربی شده همون رویه ی دوران بازی گریش رو در پیش گرفته و در همین فصل مشاهده کردیم عاقبت اینطور رفتارها رو...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من نگفتم که کمیته ی آمار و ارقام فیفا هم همگی ترک و اردبیلی بوده اند من گفتم وقتی تیم ما بالاتر از بعضی تیم های دیگر جهان در رنکینگ فیفا می استد در حالی که ما اگه با آنها بازی کنیم می بازیم خوب پس چه طور آمار دل خوش بود
بعد شما خودتان کلاه را قاضی کن آیا واقعا دایی بهتر از رونالدینهو یا بکهام و انری و.....هست برای همین من گفتم که به آمار فیفا نمی شه توجه کرد
من نمیگم اینا افتخار نیست هست این خودش بازم کلی ارزشه که کسایه دیگه نتونستن
بعدشم من با این مخالفم که بحث به ترک ها نسبت بدیم
اما درمورد آقایliyapeng که میگن من بحث تکراری میگم و شما قبلا جواب دادین را قبول ندارم چون درست جواب ندادید بیشتر در مورد افتخارات دایی و چه کار کرده توضیح دادید
من در مورد اینکه دایی چرا تو گوش فردوسی پور زده قانع نشدم چون شما فقط گفتید که چون فردوسی پور آدم فحاش و پرووی است و این فکر نکنم جواب قانع کنندهای باشه (در ضمن من طرفدار فردوسی پور هم نیستم)
درباره ای مبعلی که چرا بعد از دعوا با دایی کنار گذاشته شد قانع نشدم چون چیزی در موردش نبود
این که شما روزنامه هارو قبول ندارین قانع نشدم
این که میگین تماشا چیا فحش میدن به دایی همه ارازل اوباش هستند را قبول ندارم چون خودتونم گفتین تعداد کمی فحش می دهند نه همه (من کلا با فحش دادن مخالفم اصلا هیچ جایه دفاع نداره اگه بدت میومد باید مثل تمام دنیا وقتی مثلا دایی رو می دیدن باید سوت یا هووش میکردند خوب اینم بر میگرده به فرهنگ )
ببینید ما وقتی میگیم مارادونا و پله و پلاتینی خوب بازی میکنه و اسطوره بودن بخاطر بازیشون اما اخلاقیاتشون ما نمیدونیم و از نظر اخلاقیات نمیتونیم بگیم اسطوره بودن
ولی در فرهنگ ما فرق می کنه کسی میگن اسطوره مثل جهان پهلوان تختی که از هر نظر اسطوره بود چه از لحاظ ورزش و اخلاقیات وقتی که در یک مسابقه میبینه رقیبش یه پایش مجروحه اصلا به اون پا حمله نمی کنه آخرشم نقره میگیره اما ارزشها رو زیر پا نمیزاره
من نمیگم علی دای تو دوران ورزشی خودش بد بوده من میگم چرا یه کارهای انجام داده که مردم باید اینجوری باهاش رفتار کنن نگید اصلا نبوده بوده و گرنه مردم بیکار نیستند که فقط پشت دایی حرف بزنند
چرا پشت باقری حرف نمی زنند یا خداداد و عابدزاده لطفا نگین چون معروفتر و توچشم بوده یا با اون چپ بودند

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
من در مورد اینکه دایی چرا تو گوش فردوسی پور زده قانع نشدم چون شما فقط گفتید که چون فردوسی پور آدم فحاش و پرووی است و این فکر نکنم جواب قانع کنندهای باشه (در ضمن من طرفدار فردوسی پور هم نیستم)
درباره ای مبعلی که چرا بعد از دعوا با دایی کنار گذاشته شد قانع نشدم چون چیزی در موردش نبود
این که شما روزنامه هارو قبول ندارین قانع نشدم

ببين جناب شما همون پست اول رو هم مطالعه نكرديد چه برسه به كل بحث ها .

در همون پست اول ذكر كردم كه حرفي كه مي زنيد بابتش دليل محكم داشته باشيد . اينكه فلان روزنامه نوشت دايي زد تو گوش فردوسي پور و يا مبعلي به خاطر تكل روي پاي دايي از تيم ملي كنار گذاشته شد حرف هاي بي مدرك و اثبات نشده اي هست . مثل اين مي مونه كه دو نفر با هم دعوا مي كنند اون هم به صورت لفظي بعد اين حرف توسط يه سري بيكار اونقدر يك كلاغ چهل كلاغ ميشه تا ميرسه به قتل . بعد اون طرف كه بهش تهمت قتل زدند رو مي گيرند مي برن دادگاه واسه اعدام !! ( بدون محاكمه ) در حالي كه طرف دعوا سالم و سلامت داره واسه خودش ول مي چرخه

اصلا شما جاي فردوسي پور
فكر هم نمي كنم كسي اگر بياد بزنه تو گوش شما ، بري با خواهش و التماس و كلي اين و اونو بابت آشتي واسطه كردن طرف رو بياري تو برنامت . مگر اينكه طرف پدرت باشه كه بتوني بگذري.

این که میگین تماشا چیا فحش میدن به دایی همه ارازل اوباش هستند را قبول ندارم چون خودتونم گفتین تعداد کمی فحش می دهند نه همه (من کلا با فحش دادن مخالفم اصلا هیچ جایه دفاع نداره اگه بدت میومد باید مثل تمام دنیا وقتی مثلا دایی رو می دیدن باید سوت یا هووش میکردند خوب اینم بر میگرده به فرهنگ )

من كه نفهميدم منظورت چي بود . و چي رو مي خواستي برسوني

ببینید ما وقتی میگیم مارادونا و پله و پلاتینی خوب بازی میکنه و اسطوره بودن بخاطر بازیشون اما اخلاقیاتشون ما نمیدونیم و از نظر اخلاقیات نمیتونیم بگیم اسطوره بودن
ولی در فرهنگ ما فرق می کنه کسی میگن اسطوره مثل جهان پهلوان تختی که از هر نظر اسطوره بود چه از لحاظ ورزش و اخلاقیات وقتی که در یک مسابقه میبینه رقیبش یه پایش مجروحه اصلا به اون پا حمله نمی کنه آخرشم نقره میگیره اما ارزشها رو زیر پا نمیزاره

ببينم دايي به كسي كه پاش مجروح بوده حمله كرده ؟؟

من كه باز هم نفهميدم شما چي ميگي . ولي جهت اطلاعتون . همين آقاي دايي تا حالا چندتا مدرسه ساخته . اصلا مي دونستي ؟
همون تختي شم تا يه كاري مي كرد سريع همه خبردار مي شدن ولي دايي تا تو برنامه ي شب شيشه اي شبكه تهران رضا رشيد پور اين قضيه رو نگفت كسي نمي دونست .
اين هم اخلاقيات . البته اگر نمي گي كه دايي بايد نوه ي پيغمبر مي بوده و نبوده ...

من نمیگم علی دای تو دوران ورزشی خودش بد بوده من میگم چرا یه کارهای انجام داده که مردم باید اینجوری باهاش رفتار کنن نگید اصلا نبوده بوده و گرنه مردم بیکار نیستند که فقط پشت دایی حرف بزنند
چرا پشت باقری حرف نمی زنند یا خداداد و عابدزاده لطفا نگین چون معروفتر و توچشم بوده یا با اون چپ بودند

باز هم جمع بستيد و لفظ مردم رو به كار برديد .
شما جمع كوچكي از مردم هستيد پس هي خودتون رو با كل مردم جمع نبنديد .
اين هم كه پشت سر دايي حرف در مياد و اونها نمياد اين هم حتي بزرگي دايي رو نشون ميده . چون هر چي بزرگتر باشي مخالفان و دشمنان هم زيادتر هستند ( بلانسبت شما ) .

ميدوني دوست عزيز تا زماني كه ما نوع نگاهمون رو به مسائل عوض نكنيم و به جاي خوشحال شدن از موفقيت يك دوست ، يك هم محلي ، يك همشهري ، يك هم ميهن ناراحت بشيم و به جاي تشويق اون دنبال تخريب اون باشيم قطعا با اين نوع فكر خودمون هم پيشرفتي عايدمون نميشه .

به جاي اين نوع فكر كاش مي نشستيم و مي گفتيم دايي چي شد و از چه راهي رفت كه شد دايي .

چي شد كه بين صد فوتباليست برتر دوران فوتبال تنها بازيكن آسيايي لقب گرفت . و نه تنها باعث افتخار كشورش شد بلكه افتخاري هم براي آسيا شد .

بله دوست من . به اين چيزها فكر كني براي خودت هم بهتره ...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ببین من در مورد همونا قانع نشدم چون شما هم توجیه می کنید برای همین ام دیگه در موردش با شما بحث نمی کنم
اما در مورد عناوینی که آورده من منکر آنها نشدم و گفتم که اینها همه درست است واین به دلیل پشتکار ایشان بوده است و از این نظر باید از ایشان قدر دانی کرد بعد من میگم اگه دایی خیلی وقت پیش مثل باقری از فوتبال خداحافظی می کردند البته باقری تو سن 28یا29 خداحافظی می کردند نمیگم اون موقع حداقل در 31یا32 سالگی خداحافظی می کردند و به جوونا میدان می دادند اونموقع ما یه بازیکن در جام جهانی داشتیم که حداقل 30 بازی ملی داشت وبه پختگی رسیده بود ولی دایی اینکارو نکرد و از این نظر نمی شه به آن گفت اسطوره چون این خودخواهیش بوده
ببخشید من نگفتم که دایی به پای مجروح حمله کرده من اون گفتم فقط یه مثال بود از هزاران خوب من اینو گفتم تا بدنید چرا *جهان پهلوان تختی * شد *جهان پهلوان تختی
ببین شما برای اینکه از دایی طرفداری کنی آدمی مثل جهان پهلوان تختی رو می خوای بگی متظاهر بوده یا من اینجوری برداشت کردم ببینید جهان پهلوان تختی همینجور ینشده جهان پهلوان تختی
ببین شما همش میگی جمع نبند اما من تا اونجای که می دونم بین مردم اون محبوبیتی که رضازاده داره رو نداره و به شخصه با هر کس صحبت میکردم از دایی از خوبی صحبت نمی کرد
جهان پهلوان قبل از اینکه با افتخاراتش بشناسنش به پهلوونیش وداشتن اخلاقیات خوب میشناسندش
در مورد شیث رضای می خوام بدونم این قبول که شیث از اول بازی پیرهن دایی رو می گرفته و داور هم توجهی نمی کرده آیا این دلیل می شه که دایی خودش شیث رو بزنه اینو که دیگه زنده از تلوزیون دیدیم و روزنامه ها نگفتن که اگه سر دایی خورده بود به گیج گاه شیث اونوقت الان شیث کجا بود و بعد شم بجای این که اشتباهش را قبول کنه و معزرت بخواد میگه من اصلا نزدم و ببخشید یه چیزم طلبکار میشه وبعدشم با پارتی بازی محرومیتشو کم میکنه آیا اینم از جوانمردیشونه
ببین شما میگین دایی مدرسه درست کرده خوب قبول اما دلیل نمیشه اخلاقیات رو زیر پا بگزارند
ببین من قبل از اینی که بخوام بفهمم که کی چی شد که به جایی رسید میبینم که چطوری به آن رسید و و به نظر من هدف وسیله رو توجیه نمی کنه و قبل از اینکه افتخارات کسی برای من مهم باشه تفکرات و اخلاقیات او برام مهمه
و اینم صدمین بار که من نگفتم که دایی افتخارات نداره وبابت ایشان نباید تقدیر بشه بحث من یه چیزه دیگه بود
البته در مورد اون سوال من هم من از تون خواستم نگین چون معروف بود و غیره اما شما باز همونو گفتیندخوب انجوری جواب میدین دیگه بعد از تون می پرسن شما میگین قبلا در پست های قبل جوابتونو دادیم و شما هم باید قانع میشدید

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
ببين جناب من فقط مي تونم بگم براتون متاسفم .
برعكس شما هم كه گفتي ديگه بحث نمي كني ولي با اين همه نشستي كلي واسه من تايپ كردي من ديگه با شما هيچ صحبتي ندارم . هر جور دلت مي خواد قضاوت كن و همينجور رو دلايل بي مدرك و بي منطق خودت پا فشاري كن .

والسلام

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
علي دايي 3 سال کمتر بازي ميکرد هم محبوب باقي ميموند الان همه ميگفتن اسطوره هست. حالا 4-5 نفر خودشون رو بکشند بگن اسطوره! خيلي بي معناست. ضمنا اسطوره ها هميشه محبوب بودند اسطوره اي نداريم که مردمش ازش متنفر باشند براي همين دايي اولين شرط اسطوره بودن يعني محبوبيت را ندارد

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ببین من در مورد همونا قانع نشدم چون شما هم توجیه می کنید برای همین ام دیگه در موردش با شما بحث نمی کنم
اما در مورد عناوینی که آورده من منکر آنها نشدم و گفتم که اینها همه درست است واین به دلیل پشتکار ایشان بوده است و از این نظر باید از ایشان قدر دانی کرد بعد من میگم اگه دایی خیلی وقت پیش مثل باقری از فوتبال خداحافظی می کردند البته باقری تو سن 28یا29 خداحافظی می کردند نمیگم اون موقع حداقل در 31یا32 سالگی خداحافظی می کردند و به جوونا میدان می دادند اونموقع ما یه بازیکن در جام جهانی داشتیم که حداقل 30 بازی ملی داشت وبه پختگی رسیده بود ولی دایی اینکارو نکرد و از این نظر نمی شه به آن گفت اسطوره چون این خودخواهیش بوده
ببخشید من نگفتم که دایی به پای مجروح حمله کرده من اون گفتم فقط یه مثال بود از هزاران خوب من اینو گفتم تا بدنید چرا *جهان پهلوان تختی * شد *جهان پهلوان تختی
ببین شما برای اینکه از دایی طرفداری کنی آدمی مثل جهان پهلوان تختی رو می خوای بگی متظاهر بوده یا من اینجوری برداشت کردم ببینید جهان پهلوان تختی همینجور ینشده جهان پهلوان تختی
ببین شما همش میگی جمع نبند اما من تا اونجای که می دونم بین مردم اون محبوبیتی که رضازاده داره رو نداره و به شخصه با هر کس صحبت میکردم از دایی از خوبی صحبت نمی کرد
جهان پهلوان قبل از اینکه با افتخاراتش بشناسنش به پهلوونیش وداشتن اخلاقیات خوب میشناسندش
در مورد شیث رضای می خوام بدونم این قبول که شیث از اول بازی پیرهن دایی رو می گرفته و داور هم توجهی نمی کرده آیا این دلیل می شه که دایی خودش شیث رو بزنه اینو که دیگه زنده از تلوزیون دیدیم و روزنامه ها نگفتن که اگه سر دایی خورده بود به گیج گاه شیث اونوقت الان شیث کجا بود و بعد شم بجای این که اشتباهش را قبول کنه و معزرت بخواد میگه من اصلا نزدم و ببخشید یه چیزم طلبکار میشه وبعدشم با پارتی بازی محرومیتشو کم میکنه آیا اینم از جوانمردیشونه
ببین شما میگین دایی مدرسه درست کرده خوب قبول اما دلیل نمیشه اخلاقیات رو زیر پا بگزارند
ببین من قبل از اینی که بخوام بفهمم که کی چی شد که به جایی رسید میبینم که چطوری به آن رسید و و به نظر من هدف وسیله رو توجیه نمی کنه و قبل از اینکه افتخارات کسی برای من مهم باشه تفکرات و اخلاقیات او برام مهمه
و اینم صدمین بار که من نگفتم که دایی افتخارات نداره وبابت ایشان نباید تقدیر بشه بحث من یه چیزه دیگه بود
البته در مورد اون سوال من هم من از تون خواستم نگین چون معروف بود و غیره اما شما باز همونو گفتیندخوب انجوری جواب میدین دیگه بعد از تون می پرسن شما میگین قبلا در پست های قبل جوابتونو دادیم و شما هم باید قانع میشدید

فدات شم! یک کمی تند می ری اما اشکال نداره ، من براتون مجددا توضیح می دهم (چون دیدم قدری انصاف دارید و لاقل عناوین و یک سری مسایل دیگر را قبول کردید):

اولا: این که می گویید قانع نشده اید اشکالای نداره و خیلی خوبه، چون اقلا معلوم می کنه مغرض نیستید! اما همین جا عرض می کنم قرار نیست کسی با زور قانع بشه که عزیز جون! شما مختارید که مطلبی رو قبول کنید یا نکنید. من فقط عقاید خودم رو می گویم و چیزهایی رو که فکر می کنم درست است اشاره می کنم.

اما بحث های شما:

1- سن خداحافظی علی دایی: فرشاد پیوس هم در 36 سالگی خداحافظی کرد ولی این قدر مورد هجوم رسانه ها نبود. پس فقط بحث سن و سال نیست. در دنیای فوتبال هم نمونه های زیادی داشته ایم که سن بالایی داشته اند (البته اگر نگویید چرا دایی را با آنها مقایسه می کنید!!): مثل لوتا ماتیوس که در 39 سالگی از تیم ملی آلمان کناره گیری کرد. کلینزمن هم 36 سالش بود و بسیاری نمونه های دیگر.

2- در مورد قضیه ی ایمان مبعلی: همونطوری که جناب liyapeng گفتند با مدرک صحبت کنید. به شایعات و صحبت رسانه ها و مطبوعات نمی گویند مدرک معتبر. مطمئن باش اگر مدرک مستدلی در این ارتباط وجود داشت همان موقع همه توی بوق و کرنا می کردند.

3- سیلی خوردن فردوسی پور از دایی در جام جهانی: اخه عزیز برادر! فردوسی پور که خودش همین چند ماه پیش (بعد از قهرمانی سایپا) دایی رو در برنامه ی نود دعوت کرد و قضیه سیلی رو کتمان کرد! شما که نمی خواهید کاسه ی داغ تر از آش بشید، می خواهید؟! پس این هم فقط و فقط شایعه ای بود که در زمان جام جهانی دهان به دهان چرخید.

4- اما بحث جوانان دیگری که می توانستند به جای علی دایی بازی کنند:شما اگر اثبات کنید که دایی خودش خودش رو به تیم ملی دعوت می کرد و به زور می گفت من رو بازی بدید اونوقت قبول می کنم. من فقط می دونم که هیچ مربی ای نیست که اعتبار خودش رو کمتر از بازی دادن به یک بازیکن به قول تاریخ مصرف گذشته دوست داشته باشه، مسلما اول از همه برای مربی آبروی خودش مطرحه نه هیچ چیز دیگه.

مطلب دیگه: شما از پارسال به این طرف که علی دایی در تیم ملی وجود نداشته، دقیقا امار بازی و گلزنی مهاجمان ملی مون رو بررسی کنید و اون وقت منصفانه قضاوت کنید ببینید که مقصر کی بوده؟
یادتون باشه همین پارسال علی دایی در سایپا در 38 سالگی حدود 10 گل زد که بسیاری از مهاجمان ما نتوسته بودند این تعداد گل رو بزنند.

5- اما جهان پلوان تختی:منکر این نیستم که دایی به هیچ وجه قابل قیاس با تجتی نیست و شاید هم نمونه ی اخلاقی خیلی خوبی نباشه و یا محبوبیت نداشتن به اندازه ی رضا زاده و غیره رو هم قبول دارم (هر چند که قبلا مفصلا گفته ام که مطبوعات و رسانه ها در محبوبیت پیدا نکردن دایی بسیار نقش داشته اند اما بگذریم). بحث من تا کنون فقط این بوده که دایی قهرمان ملی ماست و نباید تخریبش کنیم. تمام ملت های دیگه دست و پا می زنند تا افتخارات نداشته رو به ضرب و زور به کشورشون بچسبونند، اما ما که افتخار آفرین واقعی و نه دروغی داریم تو کشور خودمون قبولش نداریم و نه تنها قبول نداریم بلکه می کوبیمش! این دیگه خیلی بی انصافیه!! (اگه نگیم حماقته!)
عقل می گه دایی رو به عنوان یک هم وطن اتفاقا باید عمدا بالا ببریم، چون مال کشور خودمونه! ضمنا همین الان دارند با وحید شمسایی که بهترین گلزن فوتسال در دنیاست هم یک همچین برخوردهایی رو می کنند که به قول چهانگیر کوثری به شوخی بیشتر شبیه هست! این یعنی تف سر بالا که از آم عاقل هرگز سر نمی زنه.

6- همه از علی دایی بد می گویند:احتمالا تا اندازه ای حق دارید، چون جمع کثیری هستند که دایی رو قبول نداشته اند و ندارند. پس این مطلب رو کتمان نمی کنم و می پذیرم. این فورم هم نمی تونه قطعا نمونه ی کاملی از جامعه باشه، هر چند که در همین فورم هم عده ی زیادی منکر دایی نبوده اند اما به شما عرض می کنم:
گذر زمان خیلی چیزها را ثابت خواهد کرد. شما مدتی صبر کنید ببینید حرف من درست از کار در خواهد آمد یا خیر. من پیش بیین می کنم که ظرف مدت نه چندان زیادی همین تهاجم ها علیه علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، وحید هاشمیان و ... هم شروع خواهد شد. این گونه تیشه به ریشه ی خود زدن عادت ماست و فقط به علی دایی مربوط نمی شه و من همین حرف ها رو در اون زمان برای سایر قهرمانان ملی مون هم خواهم داشت.

خیلی پر حرفی کردم. هر چند اینقدر حرف ها گفته شده که گاهی فکر می کنم اگر قرار بود تاثیر داشته باشه تا حالا تاثیرش رو می دیدیم. فقط فکر می کنم شاید کسانی باشند که منصف تر باشند و در مورد این حرف ها بیشتر فکر کنند.

موفق باشی رفیق!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من نگفتم ایشون خودشون تحمیل کردند من گفتم می تونستند زود تر خداحافظی کنند
اگر ایشون زود تر خداحافظی میکردند الان بین مردم محبوب تر بود
مثل باقری
ونتیجه آن الان 2 هافبک وسط جهانی خوب داریم چون تو تیم ملی به آنها میدان دادند(نکونام و تیموریان)
شایدم ما دچار کمبود گلزن میشدیم که در جام ملتها شدیم اما بلاخره باید فرصت داد به جوونا
به هر حال موفق باشید

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی دایی سمبل فوتبال آسیا / مراسم قرعه کشی تحت تدابیر شدید امنیتی
مراسم قرعه کشی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 در حالی عصر امروز در شهر دوربان آفریقای جنوبی برگزار شد که علی دایی سرشناس ترین فوتبالیست قاره آسیا در این مراسم بود.
به گزارش خبرنگارمهر، این مراسم درمرکز گردهمایی بین المللی و درحضور نزدیک به 3 هزار نفر از میهمانان دعوت شده به این مراسم برگزار شد. حاشیه هایی از این مراسم را می خوانید :

* مراسم قرعه کشی با سخنرانی " تابو امبکی" رئیس جمهور آفریقای جنوبی و سپ بلاتر آغاز شد.

* شهربندری دوربان ظرف روزهای گذشته پذیرای هزاران نفر از خبرنگاران و عکاسانی بود که برای پوشش خبری و تصویری این مراسم به آفریقای جنوبی سفر کردند. از این تعداد تنها تعدادی اندکی از خبرنگاران شانس حضور در سالن برگزاری مراسم را بدست آوردند.

* مراسم قرعه کشی مسابقات مقدماتی جام جهانی تحت تدابیرشدید امنیتی از سوی پلیس شهر دوربان برگزار شد . پلیس حتی تدابیر ویژه ای را برای کنترل راههای اصلی و ترافیک شهر درنظر گرفته بود.

* سپ بلاتر رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال در اظهارنظری میهمان نوازانه اظهار داشت: از اینکه به خانه اش" آفریقا" آمده است ، بسیار خوشحال است. بلاتر یک سوئیسی الاصل است.

* پوستربازیهای جام جهانی 2010 تصویری از ساموئل اتوئو بازیکن مشهور تیم ملی کامرون را نشان می دهد که در حال زدن ضربه با سر به توپ است.

* در مراسم امروز علی دایی و ژرژ وه آ برای انتخاب قرعه تیم های آسیایی دعوت شدند.

* قاره آفریقا برای نخستین بار شش نماینده در جام جهانی 2010 خواهد داشت.

* از کشورمان مهدی محمد نبی دبیر کل فدراسیون فوتبال و امیرحسین کریم پور دبیر کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال در مراسم قرعه کشی حضور داشتند.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
علی دایی = معرف فوتبال ایران و آسیا در جهان = افتخار ایرانیان = زنده باد سلطان

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سایپا امروز تو زمین خودش 1-0 از پگاه گیلان شکست خورد!!!!!!
این اولین پیروزی پگاه گیلان در این فصل بود!!!!!!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سایپا امروز تو زمین خودش 1-0 از پگاه گیلان شکست خورد!!!!!!
این اولین پیروزی پگاه گیلان در این فصل بود!!!!!!

مطمئنی 1-0 بوده؟!

آخه یوسفی وسط بازی استقلال گفت پگاه تا این لحظه 2-0 جلو ئه! :blink:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
سايپا بالاخره بعد از چندين هفته ناكامي همونطور كه ميدونيد موفق شد تيم قوي پيكان رو با دو گل شكست بده .
اگر اين تيم در بازي عقب افتادش بتونه سپاهان رو هم شكست بده ميتونيم يك برگشت ديگه رو از دايي شاهد باشيم و انشاءا... نماينده اول كشور (قهرمان سال گذشته ليگ برتر) در مسابقات آسيايي بتونه همچون سپاهان آبروي فوتبال ايران رو حفظ بكنه.

بالا