• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی دایی اسطوره فوتبال ایران و آسیا

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین مایلی کهن بعد از باخت تیم المپیک به چین و کره در تهران، در نهایت بی شرمی در برنامه نود گفت اگه ملت ایران با عذر خواهی من راضی میشن من عذر خواهی میکنم!...ولی تو این مملکت چیزهای خیلی مهمتر از فوتبال هم هست!!!

مردم ما باید بدونن دلیل باخت تیم ملی المپیک چیه!...آقای فردوسی پور بذارید با مردم روراست باشیم !!:happy:

اینارو در حالی میگفت که این شکلی
97.gif
شده بود

مرتیکه ریا کار گفت زمانی که من داشتم نماز میخوندم !!..صدایی شنیدم …گوشامو تیز کردم . دیدم صدای تاس میاد…. تو مملکت اسلامی ما جناب امیر حسین صادقی داشت تخته نرد بازی میکرد!!!!

به همین راحتی باخت تیم ملی رو توجیه کرد!… به همین زودی یادتون رفت؟

این مایلی کهن اصلا تعادل روحی روانی نداره…چند سال قبل تو اردوی تیم ملی ادوکلن یکی از بازیکنها رو شکسته بود…هر وقت هم بحث انتقاد (بخونید تخریب ) پیش میاد این آقا (که حتی در بین تیمهای لیگ یک هم هیچ خریداری نداره) سر وکله ش تو تلویزیون پیدا میشه ..یکی نیست بگه:

حاج آقا!... شما اگه طبیب بودی سر خود دوا نمودی… سال 98 کل مردم ایران رو سکته دادی...دیگه چی میخوای از جون این ملت آخه؟!!

تمام ایده این آقا اینه که (در چارچوب اخلاقیات !!مربی باید مستقل عمل کنه...مربیگری سلیقه ایه .من بهتر از هر کسی با شرایط تیم آشنا هستم ..توصیه پذیر هم نیستم!)ولی به خودش اجازه میده با نظرات ارزشمندش:wacko: در کار مربی تیم ملی دخالت کنه.همیشه هم بعد از باخت مربی خارجی و دراز کردن اون اولین کسیه که سرو کله ش پیدا میشه
24.gif

رابطه مایلی کهن با مسئولین این دولت خوبه ..واسه همین از بخت خوب ما چهره شو زیاد از تلویزیون میبینیم...هر زمان هم که بحث انتخاب یه پست حساس در فدراسیون – تربیت بدنی و حتی مربیگری تیم ملی پیش میاد ..این آقا انتخاب اول خیلیهاست...دلیلش رو در بالا عرض کردم!...

بعد ازشکست تیم ملی در جام جهانی خیلیها می خواستن بادایی تسویه حساب کنن از جمله همین مایلی کهن … چه جایی بهتر از همین تلویزیون ملی!

به نظر من یکی مهمترین دلایلی که دایی و دادکان مقبول این دولت و سازمان تربیت بدنی نیستند بر میگرده به چند سال قبل و مدال شجاعتی که از دست آقای خاتمی گرفتند:happy:

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
به نقل از afshin_electronic :
وي ( مايلي كهن ) در خصوص علي دايي افزود:آقاي دايي در جايي گفته بود كه تيم ملي برايش هيچ كاري نكرد.چرا اتفاقا خيلي كارها كرد!هر جا كه ايشان رفتند هديه كلاني گرفتند و قراردادهاي مهمي را با نام تيم ملي به دست آوردند.همين بس كه پس از تكلي كه ايمان مبعلي در بازي صبا باتري و فولاد مباركه بر روي علي دايي رفت،به طور كل از تيم ملي محو شد.
وي عامل بركناري داريوش مصطفوي از فدراسيون فوتبال را علي دايي دانست و به اين نكته اشاره كرد:پس از ديداري كه تيم ملي با سيد محمد خاتمي(رئيس جمهور وقت)داشت،علي دايي به آقاي خاتمي اعتراض كرد كه آقاي مصطفوي از نفوذ خود استفاده كرده و موجبات انتخاب مهدي پاشازاده در تيم ملي منتخب جهان را فراهم آورده است.آيا باز هم تيم ملي براي وي كاري نكرده است؟

اولا این حرفهایی که شما به اون استناد می کنید هیچ کدوم اثبات شده نیست و فقط حرفه . در مورد برکنار شدن مایلی کهن توسط دایی خدمت شما عرض کنم که آقای مایلی کهن یکی از افراد پر نفوذ توی وزارت اطلاعات و کلا سیستم سیاسی کشور بوده و هست . پس چگونه ممکنه که دایی مایلی کهن رو برکنار کرده باشه . در مورد اینکه آقای مهدی پاشازاده در جام جهانی 98 به تیم منتخب جهان معرفی شد من دقیقا یادم هست که در یک برنامه تلویزیونی بزرگان تیم ملی از جمله آقایان عابدزاده و استیلی و خداداد و خاکپور و مهدوی کیا و ....... همه به فدراسیون به علت رد کردن اسم پاشازاده به تیم منتخب جهان گلایه داشتند و خود آقای عابدزاده گفتند که مگر بزرگتر از پاشازاده نبود که ایشون اسمشون به تیم منتخب رد شد ( در حالی که دایی توسط بکن بائر به تیم منتخب اروپا دعوت شده بود ) . در مورد حرفهای آقای مایلی کهن هم دایی گفته بیام شکایت می کنم ( البته اگر بزارند ). در مورد اینکه همسر دایی بی حجاب بوده ( فردوسی پور ادعا کرده ) مگر کسی نمی دونه که همین فردوسی پور کسیه که توی پارتی سال 2000 شرکت داشت و عکساش هم هست . در مورد کتک زدنشم از بس که فردوسی پور بد دهنه ( وقتی جلوی دوربین به همه چیز کار داره خدا می دونه پشت دوربین چه خبره ) حقش بوده . خیلی ها از جمله خود مایلی کهن در حسرت کتک زدن فردوسی پور بودند .

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از bocelli :
تلویزیون ملی؟...کدوم تلویزیون ملی؟

تو همین تلویزیون ملی همیشه افرادخاصی (که همه با چهره و نظرات مقرضانه شون آشنا هستید )دعوت میشن و تریبونی رو در اختیارشون قرار میده برای تشویش اذهان عمومی....همیشه هم یک طرفه به قاضی میرن...

تا حالا تو کدوم برنامه دیدید دادکان رو دعوت کنن؟ ... نباید مردم بدونن چی به سر این تیم ملی اومده؟

(تلویزیون کاملا با سازمان تربیت بدنی در تعامله)... جلسات هم اندیشی اونابرای موفقیت تیم ملی!! قبل از جام جهانی که یادتون نرفته ؟

وقتی تو همین تلویزیون اینطوری به دادکان میتازن نباید بهش اجازه داده بشه از عملکردش دفاع کنه؟

تربیت بدنی که بیشترین نقش رو در ایجاد حاشیه در اردوی تیم ملی داشت بعد از بازی باآنگولا دادکان رو اخراج کرد ضمنا به جای رئیس فدراسیون از ملت عذر خواهی کرد!!... در حالیکه دادکان از ماه ها قبل خودش اعلام کرده بودهر نتیجه ای که تیم بگیره کناره گیری میکنه) اینارو با کدوم منطق میشه توجیه کرد؟...

(دادکان اصلا منصوب این دولت و سازمان تربیت بدنی نبود)

هیچ دولتی حق دخالت در کار فدراسیون فوتبال رو نداره ...فیفا یک موسسه خصوصیه و تمام اعضای وابسته‌ به‌ اون هم‌ بايد به‌ صورتNGO اداره‌ بشن

مطمئن باشید تا یک ماه دیگه فوتبال ایران محروم میشه فقط به خاطر این تصمیم احمقانه تربیت بدنی که البته سیاسی هم به نظر می رسید.

دادکان آخه آدم که دعوتش کنن tv ...
قبل از جام جهانی بارها به دادکان از طرف رئيس سازمان تربيت بدنی ، مطبوعات ، مردم
گفته شد برانکو برای نيمکت ایران کوچيک بايد هرچه زودتر عوض بشه
اين داداکان ناشی میگفت اگه قرار برانکو بره ما هممون با هم میريم....
که البته حرفش هم درست از آب در امد ....فقط به جای اين که خودش و دستياراش
برن همرو انداختن بيرون

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
گفتنی ست، مایلی کهن در نشست برگزار شده در شبکه سوم سیما، ضمن بیان این مطلب که برانکو فقط حضور فیزیکی بر روی نیمکت داشت، گفت: ارنج تیم را افراد و کسان دیگری مثل سازمان و برخی بازیکنان و نیمکت نشینان می چیدند.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی خبرگزاری ?انتخاب?، وی اضافه کرد: وقتی که در طول بازی فولاد و صباباتری توسط مبعلی بر روی دایی خطا شد، ایشان مانع حضور آقای مبعلی در تیم ملی شدند.

مایلی کهن با طرح این سوال که ?می دانید چگونه آقای مصطفوی از فدارسیون برکنار شد؟?، گفت: آقای دایی در دیدار با رییس جمهور وقت (آقای خاتمی) گفتند که چرا مصطفوی از نفوذ خود استفاده کرد و پاشازاده را به عنوان بازیکن منتخب جهان معرفی کرده است که همین اظهارات آقای دایی، باعث برکناری مصطفوی شد.

سرمربی سابق تیم ملی ایران همچنین گفت: دل مربی صباباتری از دست علی دایی خون است..مربی صباباتری می گوید، من دقایق طولانی برای بازیکنانم سخن می گویم، اما دایی در داخل میدان می گوید آنچه من می گویم باید اجرا شود!

مایلی کهن همچنین گفت: بسیاری از مردم تصور می کنند، آقای دایی هزینه تیم ملی را می دهد، در حالی که ایشان از طریق به دست آوردن اسپانسر لباس های تیم ملی در رده های سنی مختف، سرمایه هنگفتی را به دست آوردند.

گفتنی ست، مایلی کهن تنها مربی است که موفق شد، علی دایی را در در بازی مقابل سوریه (دیدار مقدماتی جام جهانی 98) تعویض کند که این مسئله یکی از دلایل برکناری مایلی کهن عنوان شده است.
دوست عزیز در مورد علی دایی و چیزهایی رو که شما فرمودید کاملاً قبول دارم و مطمئناً این مطالب یک سر سوزن از مسائل پشت پرده است که جناب آقای دایی بوجود آورده و احتمالاً اگر آزادی بیان به افراد مطلع داده شود خیلی بیشتر از اینها جای گفتگو خواهد داشت اما اگر ما می گوییم که ایشان را با خاطره خوش بدرقه کنیم همان مثال ادب از که آموختی از بی ادبان را می خواهیم متذکر شویم . واینکه خود همین بازی خداحافظی مطمئناً ایشان را بیش از پیش خجالت زده خواهد کرد و البته که انشالله این آقا درس عبرتی برای سایر بازیکنان خواهد بود .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
دادکان آخه آدم که دعوتش کنن tv ...
قبل از جام جهانی بارها به دادکان از طرف رئيس سازمان تربيت بدنی ، مطبوعات ، مردم
گفته شد برانکو برای نيمکت ایران کوچيک بايد هرچه زودتر عوض بشه
اين داداکان ناشی میگفت اگه قرار برانکو بره ما هممون با هم میريم....
که البته حرفش هم درست از آب در امد ....فقط به جای اين که خودش و دستياراش
برن همرو انداختن بيرون

کاملاً درسته ، تایید می شه .

Rainman_v7v

Guest
لایک‌ها
1
مرتیکه ریا کار گفت زمانی که من داشتم نماز میخوندم !!..صدایی شنیدم …گوشامو تیز کردم . دیدم صدای تاس میاد…. تو مملکت اسلامی ما جناب امیر حسین صادقی داشت تخته نرد بازی میکرد!!!!

این مایلی کهن اصلا تعادل روحی روانی نداره…چند سال قبل تو اردوی تیم ملی ادوکلن یکی از بازیکنها رو شکسته بود

مگه نمیبینی چه گندی زده به فولاد . واسه همین گه بازیهاشِ دیگه.

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
هی!!!!!! یه زمانی از دست این دایی خیلی شاکی بودم ولی بازیهای آسیایی ثابت کرد که مشکل ما دایی نیست.متاسفانه اگر بخواهیم واقع بینانه نگاه کنیم ما تو فوتبال هیچی نمی شیم حالا با دایی یا بی دایی:(

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
هی!!!!!! یه زمانی از دست این دایی خیلی شاکی بودم ولی بازیهای آسیایی ثابت کرد که مشکل ما دایی نیست.متاسفانه اگر بخواهیم واقع بینانه نگاه کنیم ما تو فوتبال هیچی نمی شیم حالا با دایی یا بی دایی

صد در صد تاييد ميشه

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
زنده باد علی دایی نابغه فوتبال ایران و آسیا:D زنده باد علی دایی اولین بازیکنی که لیاقت داشت پیراهن تیمهای بزرگ را به تن کند:D زنده باد دایی و سایپا:D

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
زنده باد علی دایی نابغه فوتبال ایران و آسیا زنده باد علی دایی اولین بازیکنی که لیاقت داشت پیراهن تیمهای بزرگ را به تن کند زنده باد دایی و سایپا

بابا ايول داري . دمت گرم . خيلي حال دادي

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
فكر كنم يكشنبه تيم دايي استقلال رو شكست بده . حالا مي گي نه ببين .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
منم همین فکر و می کنم داره ثابت می کنه همه حرف هاییی که براش زدن الکی بوده .

درسته دائی افت کرده اما نمیشه کتمان کرد که دائی یکی از بهترین بازیکن های ایران بود

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
گفتن این حرف الان دیگه خیلی هنر نیست، من از دو دوره ی قبل که نتوانستیم به جام جهانی برویم (2002) به این اعتقاد رسیدم که علی دایی از نوابغ و اسطوره های فوتبال ما خواهد بود و حالا هم به عینه خیلی چیزها را شاهد هستیم و هر چه بگذرد بیشتر به صحت این گفته خواهیم رسید. علی دایی سوای بازی، توانایی بالایی هم در عرصه ی مربی گری از خودش بروز خواهد داد!* ...

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
گفتن این حرف الان دیگه خیلی هنر نیست، من از دو دوره ی قبل که نتوانستیم به جام جهانی برویم (2002) به این اعتقاد رسیدم که علی دایی از نوابغ و اسطوره های فوتبال ما خواهد بود و حالا هم به عینه خیلی چیزها را شاهد هستیم و هر چه بگذرد بیشتر به صحت این گفته خواهیم رسید. علی دایی سوای بازی، توانایی بالایی هم در عرصه ی مربی گری از خودش بروز خواهد داد!* ...

کاملا باهات موافقم:specool:

ميهن پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خدا كنه سايپا استقلال رو ببره.فكر كنم خيلي ها كه كاري جز گير دادن به دايي نداشتن حال چندان خوبي نداشته باشن.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
منم با اینکه استقلالیم دلم میخواد سایپا ببره . شاید اینجوری یه فکری به حال استقلال به گند کشیده شده بکنن.:(

بالا