در ورزش همه آرزوهایم برآورده شد غیر از یكی...
كاپیتان پرسپولیس در گفتگویی نوروزی تاكید كرد كه در زندگی ورزشی خود به همه آروزهایش رسیده و تنها یك آرزوی دیگر دارد.
علی كریمی، معمولاً خیلی كم حرف می زند و صحبت كردن با او كمی مشكل است، مگر اینكه سر تمرین او را پیدا كنی و دقایقی با او صحبت كنی. فوتبالیست مطرح فوتبال ایران، جادوگر آسیا و... از القاب اوست.
خبرنگار مجله آرمانی سر تمرین پرسپولیس به سراغ او رفته و دقایقی در رابطه با موسیقی و نوروز با او هم صحبت شده است.
خاطره ای از خانواده
ما چهار برادر و یك خواهر هستیم. پدرم كار می كرد و با زحمت و تلاش زندگی مان را می چرخاند. این را قبلاً هم گفته ام كه در نوجوانی بعضی وقت ها حسرت داشتن یك كتانی را داشتم، ولی خدا را شكر كه با توكل به او و تلاشم توانستم به هر آنچه می خواستم برسم، مهمان رویاهای بچگی من به حقیقت پیوست، دوران بچگی من با فوتبال گذشت و از هر فرصتی برای بازی كردن استفاده می كردم. از همان بچگی پرسپولیس را دوست داشتم و بعضی وقت ها به همراه پدرم برای تماشای بازی های پرسپولیس به استادیوم می رفتیم. همان زمان در رویاهایم تصور می كردم چه می شود روزی من هم بتوانم بازی كنم و این همه تماشاگر مرا تشویق كنند!
رویاهای كودكی
بچه كه بودم، دوست داشتم پولدار شوم! خوب می دانستم كه هر آرزویی با پول برآورده می شود. در حوزه ورزش هم، به خیلی چیزها كه آرزوهایش را داشتم رسیده ام. بازیكن سال آسیا شدم و جام جهانی را تجربه كردم و دو سال هم در یكی از بهترین باشگاه های دنیا بازی كردم. شاید تنها آرزوی ورزشی ام این است كه با پرسپولیس قهرمان آسیا شوم همیشه بازی های مجید نامجومطلق را دوست داشتم و در فوتبال دنیا هم مارادونا و آلبرتینی ایتالیایی را می پسندیدم.
اولین عیدی
من همیشه بهترین عیدی ام را از عمویم می گرفتم و به قول معروف عیدی هایش رنگین تر و پرمایه تر از دیگران بود! ولی الان بیشتر عیدی می دهم تا اینكه عیدی بگیرم.
دسته گل در خانه تكانی
خیلی دوست دارم در كارهای خانه به همسرم كمك كنم، ولی باور كنید اینقدر در این زمینه بی استعداد هستم، كه نه تنها كمكی نمی كنم بلكه با دسته گل هایی كه به آب می دهم، همیشه كار اضافی می تراشم... برای همین ترجیح می دهم دست به سیاه و سفید نزنم.
سینما را دوست دارم
سینما را دوست دارم ولی خیلی كمتر پیش می آید كه بتوانم به سینما بروم برای همین بیشتر اوقات در خانه فیلم تماشا می كنم. نمی خواهم از بازیگری به عنوان بازیگر مورد علاقه ام در سینما نام ببرم چون برای همه آنها احترام قائلم و كارشان را می پسندم ولی با پوریا پورسرخ خیلی رفیقم.
موسیقی آرام گوش می دهم
موسیقی را دوست دارم و در زمان های مختلف موسیقی متناسب با حال و شرایطم گوش می دهم. روزها موسیقی شاد و شب ها موسیقی های آرامبخش را دوست دارم. اگر هم وقت داشته باشم در كنسرت های خوانندگان مورد علاقه ام شركت می كنم.
هاوش و هیرساد
در هفدهم آبان ماه سال ۱۳۵۷ در كرج به دنیا آمدم. پدرم ولی الله كریمی خود در ایام جوانی و در یكی از شهرهای استان گیلان فوتبالیست بود و مادرم خانم «هوریا پاشكی» خانه دار هستند. سه برادر و یك خواهر دارم كه در بین آنها فرشید، سال ها دروازه بان اول پرسپولیس بود. سال ۱۳۷۸ ازدواج كردم كه حاصل آن دو فرزند پسر است به نام های «هاوش» و «هیرساد».
سال ۹۱
پر از فرازونشیب هایی بود كه یك سال ما را رقم زد. فكر می كنم مهمترین رویداد زندگی ورزشی ام در این سال راه یافتن به جمع نامزدهای كسب عنوان بهترین بازیكن آسیا بود. در این سال مدت زیادی را از پرسپولیس دور بودم و به دلیل حضور مانوئل ژوزه نتوانستم برای تیم محبوبم بازی كنم.
آرزوی ۹۲
موقع تحویل سال برای همه دعا كردم. سلامتی مردم كشورم و موفقیت آنها را از خدا می خواهم، آرزویم این است كه همیشه مردم در نهایت خوشبختی باشند. سلامتی خانواده ام و دوستانم نیز از آرزوهای قلبی من است. امیدوارم سال ۹۲ سال رفتن تیم ملی به جام جهانی ۲۰۱۴ باشد.
آرمانی