• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
در این شرایط خیلی دوست دارم به پرسپولیس کمک کنم و دوست دارم به بازی با داماش برسم.

پس از اینکه مصدومیتم دوباره اذیتم کرد در حال حاضر در شرایط خوبی هستم و تمریناتم را دنبال می‌کنم. خودم و با کمک کادر پزشکی در تلاشم خیلی زود به بازی‌ها برسم اما هنوز چیزی مشخص نیست.

مگر می شود من دوست نداشته باشم در بازی مقابل داماش به میدان بروم اما باور کنید هنوز چیزی معلوم نیست و فعلا می‌بینید باید تمرینات اختصاصی‌ام را دنبال کنم.

بالاخره قرعه‌ای بوده که در آمده و نمی‌شود آن را کاری کرد اما اگر می‌خواهیم قهرمان شویم باید آماده باشیم تا هر کجایی که شد حریف را شکست دهیم و به خواسته خود برسیم. حالا با من یا بدون من. امیدوارم در روز سخت مقابل داماش به پیروزی برسیم.

درود
گفته شده بود که علی کریمی بعد از بازی با مس میتونه برای پرسپولیس بازی کنه
به احتمال خیلی زیاد به بازی با داماش روز 16 فروردین میرسه.......

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
داش علی عشق مایی

65816669.jpg

65817438.jpg

65819432.jpg

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
تقدیم به هواداران پرشور ارتش سرخ و علی کریمی،"راسکولنیکوف" پرسپولیس

درود

اینکه علی کریمی را به عنوان محبوب ترین "بچه بد" تاریخ فوتبال پرسپولیس ،در رفتارهایش محق می دانم برای خودم یادآور آن تئوری درخشان و غریب راسکولنیکوف،قهرمان / ضد قهرمان رمان جنایت و مکافات داستایفسکی است که معتقد بود کسانی که با جنم و جسارت وجایگاهی که دارند حق دارند دست به کارهائی بزنند که برای بسیاری دیگر،خطا ،تابو و ناروا به حساب می آید.
درستش هم همین است.
علی کریمی با خودآگاهی کامل دست به هر کاری که می خواسته زده است و همیشه میدانسته آنچه حق اوست به قامت و هیبت خیلی های دیگر نمی خورد.

بدرود

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
علی کریمی: دفاع از حقوق کودکان هدف بعدی من است

محمد علي كريمي پاشاكي، متولي 17 آبان 1357 در كرج و داراي اصالتي گيلاني است كه بيشتر با نام علي كريمي شناخته مي شود او سابقه بازي در باشگاه هاي فتح تهران، الاهلي امارات، بايرن مونيخ، القطر قطر، استيل آذين و شاكله آلمان را دارد.

كريمي از سال 1377 در تيم ملي ايران حضور دارد و با 127 بازي ملي و 38 گل ملي سومين بازيكن ايراني از نظر تعداد بازي ملي و همچنين سومين گلزن برتر تاريخ فوتبال ايران به حساب مي آيد، وي در سال 2004 توانست عنوان اقاي گلي جام ملت هاي آسيا را به دست آورد و جايزه بهترين بازيكن سال فوتبال آسيا را نيز در همان سال كسب كرد.

گفتني است پدرش ولي اله كريمي خود در ايام جواني و در يكي از شهرهاي استان گيلان فوتباليست بود فرشيد برادر بزرگتر وي مانند علي به فوتبال روي آورد و با وي در تيم فتح تهران هم بازي بود فرهاد بزرگترين برادر و ميلاد كوچكترين برادر وي هستند. كريمي در سن 20 سالگي ازدواج كرد و دو پسر به نام هاي هاوش و هيرسا دارد.

والدين علي در ابتدا علاقه مند بودند كه وي دكتر و يا مهندس شود اما كريمي معتقد است كه هر انساني بايد به دنبال استعدادهاي خودش برود و اين موضوع را در مورد فرزندانش صادق مي داند، كريمي از دوران كودكي علاقه مند به فوتبال بود به تدريج از درس و تحصيل فاصله گرفت و با مدرك ديپلم تحصيلات خود را به پايان رساند تا به شكوفا كردن استعدادش در فوتبال بپردازد.

كريمي به واليبال ساحلي نيز علاقه مند است و اوقات فراغت خود را با سفر به شمال مي گذارند كريمي شيفته فورد و بي ام دبليو و طرفدار تيم ملي آرژانتين است.

وي همواره دوستدار كودكان بوده است، به طوري كه در اوج شهرت بارها در مدارس ابتدايي و راهنمايي فرديس و كرج حاضر شده و زمان خود را با بچه ها گذرانده است همچنين وي به ثبات زندگي و همسرش علاقه دارد و به همين دليل دوست ندارد فرزندانش در فرهنگ كشورهاي ديگر بزرگ شوند و بارها از پيشنهاد تيم هاي مطرح اروپايي گذشته است وي قصد دارد پس از بازنشستگي از فوتبال برخلاف هم خواهي هاي رايج در فوتبال ايران به دفاع از حقوق اساسي كودكان بپردازد.

سايت رسمي مسابقات جام جهاني 2006 آلمان از كريمي به عنوان كانديداي تصاحب عنوان DRIBBLEKING در جام جهاني 2006 ياد كرد در اين فهرست نام بازيكن سرشناسي چون رونالدو، زيدان و فيگو در كنار كريمي به چشم مي خورد.

باشگاه خبرنگاران

206511_orig.jpg

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
در ورزش همه آرزوهایم برآورده شد غیر از یكی...

51105.jpg

كاپیتان پرسپولیس در گفتگویی نوروزی تاكید كرد كه در زندگی ورزشی خود به همه آروزهایش رسیده و تنها یك آرزوی دیگر دارد.

علی كریمی، معمولاً خیلی كم حرف می زند و صحبت كردن با او كمی مشكل است، مگر اینكه سر تمرین او را پیدا كنی و دقایقی با او صحبت كنی. فوتبالیست مطرح فوتبال ایران، جادوگر آسیا و... از القاب اوست.

خبرنگار مجله آرمانی سر تمرین پرسپولیس به سراغ او رفته و دقایقی در رابطه با موسیقی و نوروز با او هم صحبت شده است.

Ÿخاطره ای از خانواده
ما چهار برادر و یك خواهر هستیم. پدرم كار می كرد و با زحمت و تلاش زندگی مان را می چرخاند. این را قبلاً هم گفته ام كه در نوجوانی بعضی وقت ها حسرت داشتن یك كتانی را داشتم، ولی خدا را شكر كه با توكل به او و تلاشم توانستم به هر آنچه می خواستم برسم، مهمان رویاهای بچگی من به حقیقت پیوست، دوران بچگی من با فوتبال گذشت و از هر فرصتی برای بازی كردن استفاده می كردم. از همان بچگی پرسپولیس را دوست داشتم و بعضی وقت ها به همراه پدرم برای تماشای بازی های پرسپولیس به استادیوم می رفتیم. همان زمان در رویاهایم تصور می كردم چه می شود روزی من هم بتوانم بازی كنم و این همه تماشاگر مرا تشویق كنند!

Ÿرویاهای كودكی
بچه كه بودم، دوست داشتم پولدار شوم! خوب می دانستم كه هر آرزویی با پول برآورده می شود. در حوزه ورزش هم، به خیلی چیزها كه آرزوهایش را داشتم رسیده ام. بازیكن سال آسیا شدم و جام جهانی را تجربه كردم و دو سال هم در یكی از بهترین باشگاه های دنیا بازی كردم. شاید تنها آرزوی ورزشی ام این است كه با پرسپولیس قهرمان آسیا شوم همیشه بازی های مجید نامجومطلق را دوست داشتم و در فوتبال دنیا هم مارادونا و آلبرتینی ایتالیایی را می پسندیدم.

Ÿاولین عیدی
من همیشه بهترین عیدی ام را از عمویم می گرفتم و به قول معروف عیدی هایش رنگین تر و پرمایه تر از دیگران بود! ولی الان بیشتر عیدی می دهم تا اینكه عیدی بگیرم.

Ÿدسته گل در خانه تكانی
خیلی دوست دارم در كارهای خانه به همسرم كمك كنم، ولی باور كنید اینقدر در این زمینه بی استعداد هستم، كه نه تنها كمكی نمی كنم بلكه با دسته گل هایی كه به آب می دهم، همیشه كار اضافی می تراشم... برای همین ترجیح می دهم دست به سیاه و سفید نزنم.

Ÿسینما را دوست دارم
سینما را دوست دارم ولی خیلی كمتر پیش می آید كه بتوانم به سینما بروم برای همین بیشتر اوقات در خانه فیلم تماشا می كنم. نمی خواهم از بازیگری به عنوان بازیگر مورد علاقه ام در سینما نام ببرم چون برای همه آنها احترام قائلم و كارشان را می پسندم ولی با پوریا پورسرخ خیلی رفیقم.

Ÿموسیقی آرام گوش می دهم
موسیقی را دوست دارم و در زمان های مختلف موسیقی متناسب با حال و شرایطم گوش می دهم. روزها موسیقی شاد و شب ها موسیقی های آرامبخش را دوست دارم. اگر هم وقت داشته باشم در كنسرت های خوانندگان مورد علاقه ام شركت می كنم.

Ÿهاوش و هیرساد
در هفدهم آبان ماه سال ۱۳۵۷ در كرج به دنیا آمدم. پدرم ولی الله كریمی خود در ایام جوانی و در یكی از شهرهای استان گیلان فوتبالیست بود و مادرم خانم «هوریا پاشكی» خانه دار هستند. سه برادر و یك خواهر دارم كه در بین آنها فرشید، سال ها دروازه بان اول پرسپولیس بود. سال ۱۳۷۸ ازدواج كردم كه حاصل آن دو فرزند پسر است به نام های «هاوش» و «هیرساد».

Ÿسال ۹۱
پر از فرازونشیب هایی بود كه یك سال ما را رقم زد. فكر می كنم مهمترین رویداد زندگی ورزشی ام در این سال راه یافتن به جمع نامزدهای كسب عنوان بهترین بازیكن آسیا بود. در این سال مدت زیادی را از پرسپولیس دور بودم و به دلیل حضور مانوئل ژوزه نتوانستم برای تیم محبوبم بازی كنم.

Ÿآرزوی ۹۲
موقع تحویل سال برای همه دعا كردم. سلامتی مردم كشورم و موفقیت آنها را از خدا می خواهم، آرزویم این است كه همیشه مردم در نهایت خوشبختی باشند. سلامتی خانواده ام و دوستانم نیز از آرزوهای قلبی من است. امیدوارم سال ۹۲ سال رفتن تیم ملی به جام جهانی ۲۰۱۴ باشد.

آرمانی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود دوستان

یه نکته جالب هست بگم عدد 8 برا جادوگر عدد ویژه ای هست :

1- متولد 8 نوامبر هست

2- شماره پيراهنش 8 مقدسه
...
3- بعد هشت سال دوری از پرسپولیس دوباره به پرسپولیس برگشت

4- تو دوره هشتم لیگ برتر برای پرسپولیس بازی کرد

5- هفته 8 بازی با پگاه بعد 8 سال برای پرسپولیس اول بازیش رو کرد

6- برج 8 سال 88 برای اولین بار در لباس تیمی غیر پرسپولیس مقابل پرسپولیس قرار گرفت

7- بعد 8 سال دوباره به جمع 3 نامزد نهایی Afc رفت

8- با اختلاف 8 امتیاز نسبت به رقیب کره ای و البته 8 امتیاز بیشتر از رقیب چینی در سال 2012 دوم شد

عدد 8 همیشه برای 8 مطلق فوتبال ایران یک عدد استثنایی و به یادماندنی خواهد بود

ما به داشتن اسطوره ای مثل تو افخار میکنیم وقتی بازیکن کره ای که انتخاب شد میگه علی کریمی الگوی فوتبالی من بوده واقعا باید به داشتن اسطوره ای مثل کریمی افتخار کنیم

10447206.jpg

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
كریمی ختم مادر مهدوی‌كیا را به هم ریخت!

علی كریمی یكی از كسانی بود كه با حضور در این مراسم، باعث اعتراض سخنران شد!

روز گذشته مراسم ختم مادر مهدوی كیا در مسجد نور در میدان فاطمی برگزار شد.

علی كریمی یكی از كسانی بود كه با حضور در این مراسم، باعث اعتراض سخنران شد! كریمی كه به دلیل ازدحام جمعیت مجبور شد همراه با یكی از دوستانش از درب عقب مسجد وارد شود، در ردیف آخر نشست ولی حتی این پنهان شدن، باعث نشد تا نظم به هم نخورد.

بعضی از حاضرین پس از آنكه متوجه حضور علی كریمی در مسجد شدند به سمت او رفتند و همین موضوع باعث شلوغی و بی نظمی شد كه سخنران مجلس هم به آن واكنش نشان داد. حاضرین در ابتدای ورود علی كریمی به مسجد مهدوی كیا از او دور بود و در آن شلوغی تنها با هم تیمی و دوست قدیمی اش دورادور سلامی كرد ولی پس از اتفاق تذكر سخنران ،قبل از خروج شماره 8 از مسجد، مهدوی كیا برای دقایقی با همبازی خود هم كلام شد. این دو سال های زیادی را با یكدیگر همبازی بودند و مثل وحید هاشمیان ، كریمی از دوستان صمیمی مهدی مهدوی كیا است.
خبرآنلاین

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خود مردوم میبایست متوجه باشند .
هر چیزی مکانی دارد !

متاسفانه مردم ما درک همچین چیزی رو ندارن
وقتی در تشییع جنازه ها دوربین هاشون بیشتر کار می کنه...

بالا