علی کریمی از دید فوتبالیست ها :
فرانس بکنباوئر : کریمی یک بازیکن حرفه ای است. از اینکه در بایرن مونیخ حضور دارد خوشحال هستم.
فیلیکس ماگات :اگر کریمی از ابتدا در اروپا بازی میکرد بایرن مونیخ توانایی مالی برای خرید او را نداشت.
میشائیل بالاک : کریمی بازیکن با کلاسی است.
روی ماکای : کار کریمی با توپ باور نکردنی است.
اوون هارگریوز : کریمی قابلیت های تکنیکی بالایی دارد.
سباستین دایسلر : کريمي بازيکن بزرگ و لايقي است و استاندارد هاي لازم براي بازي در سطح اروپا را دارد. از اینکه نیمکت نشین او هستم ناراحت نیستم.
میروسلاو بلاژویچ : کریمی استعداد و شرايطي را داشت كه شايسته بازي در رئال مادرید و بارسلونا است. او اگر ایرانی نبود در بارسلونا یا رئال مادرید بازی می کرد.
وینفرد شفر : کریمی مهارت فوقالعادهاي در دريبلزني دارد.
فرهاد مجیدی : کریمی بهترین بازیکن دهه ایران است.
ناصر حجازی : کریمی بازیکن مردمی است که همواره همسو بودنش با مردم را اثبات کرده است. او نزدیکترین شخص از نظر اخلاقی نسبت به من است.
امیر قلعه نویی : كريمي تمام شدني نيست و فوتبال فوق العاده زيبايي ارائه ميكند، كريمي ديگر در فوتبال ايران تكرار نخواهد شد.
محمد مایلی کهن : کریمی یک استثناء در فوتبال ایران است.
علی دایی : کریمی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران است.او اگر مشاوران خوبی داشت در بارسلونا یا رئال مادرید بازی می کرد.
علی پروین : به عشق بازی علی کریمی فوتبال می بینم. وقتی سه، چهار نفر را دریبل می زند لذت می برم.
فریدون زندی : کیفیت بازی کریمی در اندازه ای بود، که می توانست به یکی از بزرگترین بازیکنان فوتبال جهان تبدیل شود.
مهدی مهدوی کیا : بازیکنی در فوتبال ایران مثل کریمی نیامده و نخواهد آمد. او در فوتبال ایران تکرار نمی شود.
مجید نامجو مطلق : کریمی تکنیکی ترین بازیکن ایران است.