Nigga
Registered User
قیمتش از 4 تومن خودجوش شد 7500
کلیدساز: تورم 0.0000001 درصد است
به راستی به گرَس خوردن نیست
کلیدساز: تورم 0.0000001 درصد است
به راستی به گرَس خوردن نیست
فرقی نداره معمولا شب ها میخورن بعضی ها صبح ها میخورن چون فکر میکنن ترشح هورمون صبح ها بیشتره البته تایید نشده هیچ کدومفیناستراید باید چه موقعی از روز مصرف کرد؟! یعنی قبل خواب یا در طول روز؟
جایگزینش چی هست برای مو ها؟فرقی نداره معمولا شب ها میخورن بعضی ها صبح ها میخورن چون فکر میکنن ترشح هورمون صبح ها بیشتره البته تایید نشده هیچ کدوم
ولی یه چیزی میگم اصلا سمتش نرو خودم همین چند ماه پیش اینجا پست میدادم میگفتم مشکلی نمیاره واقعا هم اون موقع مشکلی برام ایجاد نکرده بود
ارزشش رو اصلا نداره
جایگزین نداره یه قرص به نام ساوپالمتو هست که اونو fda تایید نکردهجایگزینش چی هست برای مو ها؟
مجبوریم همین را استفاده کنیم
من سه ماهه مو کاشتم . از اون روز هرشب دارم میخورم . باید شش ماه بخورم. هر شب دارم میخورم . قبل از خواب . هیچ مشکل و عوارضی هم نداشتم . تنها مشکل فقط اینکه حجم منی رو کم میکنه فقط . فیناستراید 1 میلیگرم شرکت سها.با قطع مصرف فیناستراید مشکل خاصی پیش نمیاد؟ مثلا ریزش بیشتر از گذشته؟
من کمترین دوز روزی یا دو روزی یکی میخورم فکر نکنم عوارضی داشته باشه
عوارضش توی 3 درصد مصرف کنندگان هست 97 درصد افراد مشکلی باهاش ندارنجایگزینش چی هست برای مو ها؟
مجبوریم همین را استفاده کنیم
5از فینااستراید یک تا پنج کدوم موردش برای پروستات بهتره؟
بله.چاقی هم جزء عوارض فینااستراید هست؟
اگر فیناستراید یک مصرف میکردید مشکلی پیش نمیامد احتمالا دوز 5 و طولانی مدت استفاده کردیدمن برای مدتی طبق دستور دکترهایی فیناستراید مصرف می کردم که عواقبش بزرگش چاقی شکم و بزرگ شدن سینه هاست. با قطع اون هم هیچ برگشت عوارضی نداشت. در هر سایتی که خوندم ننوشتن بالاخره این عوارض رو چطور می شه از بین برد. به دکتر غدد مراجعه کردم گفتند برای سینه ها عمل جراحی کن. فردا حتما یه مشکل دیگه ای پیش میاد می گن حالا فلان دارو رو بخور فلان جراحی رو انجام بده و ... . به هر حال از عوارضش مشخصه که هورمون های من به هم ریخته و برنگشته. و البته دیگه دنبال برطرف کردن ریزش مو نمیرم.
تنها چیزی که برای من مهمه چطور می تونم متابولیسم بدنم رو کاهش یافته برگردونم؟ یا سینه ها کوچک شوند؟ راه حل این ها چیست؟ اگر پاسخ دهید. ممنون می شوم.
نه فیناستراید یک بوده. همیشه کم ترین دوز رو مصرف می کردم.اگر فیناستراید یک مصرف میکردید مشکلی پیش نمیامد احتمالا دوز 5 و طولانی مدت استفاده کردید
جایگزین فیناستراید چی هست برای مو ؟نه فیناستراید یک بوده. همیشه کم ترین دوز رو مصرف می کردم.
من الان وارد ماه هفتم شدم . دارم مصرف میکنم . دکتر گفته تا یکسال . هیچ عوارضی هم نداشتم .جایگزین فیناستراید چی هست برای مو ؟
اینقدر که این عوارض داره شیمیایی عوارض نداره
سلامواقعا منو دیگه داغون کرده این فیناستراید
رفتم سراغ این پکیج ضد ریزش مو دکتر نوروزیان که هی الکی تبلیغ میکنن بدون عوارض بدون عوارض
اول که شروع به مصرف فیناستراید کردم بعد حدود ۱ ماه میل جنسیم خیلی کم شد بعد حدود ۱.۵ ماه مصرفش رو قطع کردم . الانم حدودا ۱.۵ یا ۲ ماه شده که مصرف فیناستراید رو قطع کردم.
ولی به یک مشکل خیلی جدی خوردم که داره داغونم میکنه . من خیلی دیر انزال بودم و همیشه تو رابطه هیچ مشکلی نداشتم ، بعد از قطع مصرف بسیار زود انزال شدم جوری که دارم دیونه میشم نمیدونمم باید چیکار کنم . نمیدونم کی اثرش میره.
اصلا میره یا نه؟؟؟؟ باید چیکار کرد؟؟؟
ربطی نداره اصلا، اتفاقا باعث دیر انزالی هم میشه، احتمالا مشکل از چیز دیگه ای هست . یک ماه روی هیچی اثر نمیزاره حتی رشد موواقعا منو دیگه داغون کرده این فیناستراید
رفتم سراغ این پکیج ضد ریزش مو دکتر نوروزیان که هی الکی تبلیغ میکنن بدون عوارض بدون عوارض
اول که شروع به مصرف فیناستراید کردم بعد حدود ۱ ماه میل جنسیم خیلی کم شد بعد حدود ۱.۵ ماه مصرفش رو قطع کردم . الانم حدودا ۱.۵ یا ۲ ماه شده که مصرف فیناستراید رو قطع کردم.
ولی به یک مشکل خیلی جدی خوردم که داره داغونم میکنه . من خیلی دیر انزال بودم و همیشه تو رابطه هیچ مشکلی نداشتم ، بعد از قطع مصرف بسیار زود انزال شدم جوری که دارم دیونه میشم نمیدونمم باید چیکار کنم . نمیدونم کی اثرش میره.
اصلا میره یا نه؟؟؟؟ باید چیکار کرد؟؟؟