Engel
Registered User
درود دوست گرامی.سلام من ١٧ سالمه و به شدت ميل جنسيم به دخترا بالاس و در حدي كه نميتونم درسمو عين آدم بخونم به مشاورم كفتم ماجرا رو اونم فيناسترايد رو معرفي كرد به نظرتون استفاده كنم?
این کم کردن میل جنسی جزو عوارض جانبی فیناستاریده اما کاربرد اصلی این دارو برای مسائل دیگه ایه (مشخصا ریزش موی وابسته به هورمون و بزرگی خوش خیم پروستات) اما من حتی برای ریزش مو هم توضیه نمی کنم استفاده کنید چون به جز این عارضه عوارض دیگه ای هم داره که در برخی افراد می تونن پایدار باشن یعنی حتی با قطع دارو هم از بین نرن و اگه مصرف کنید ممکنه تا سالها دچار کاهش شدید میل جنسی بشید. به نظر من اگه میل جنسیتون بالاست راهش این نیست که اینجوری جلوش رو بگیرید، یا از موادی غذایی طبیعی کاهش دهنده میل جنسی استتفاده کنید (مثل اینا https://www.noarous.com/کاهش-میل-جنسی-با-مصرف-برخی-خوراکی-ها ) یا در صورتی که امکانش رو دارید رابطه جنسی برقرار کنید البته شاید عده ای بگن برای فردی تو سن و سال شما خیلی زوده ولی بعضی ها مثل خودتون دچار بلوغ زودرس میشن یا میل جنسیشون بیش از حد بالاست اونقدری که واقعا اذیت میشن و چاره دیگه ای ندارن. فقط اگه قصد رابطه جنسی با کسی رو دارید حتما یه صورت کنترل شده و حفاظت شده رابطه برقرار کنید تا یه موقع دچار امراض و بیماری های مقاربتی نشید و البته طرفتون هم دچار بارداری نشه که مسئولیتش یه عمر بیفته گردنتون.
پیروز باشید.