Gt_Max
Registered User
گرفتی مارو؟
موضوع پیشنهاد کنید. بعدش متناسب با موضوع، یک تاریخ برای پایان کار مشخص میکنیم. بعدش عکس میگیریم.
...
مگه موضوع همون 3 تا نبود ؟
خوب موضوع اصلی رو مشخص کنید شروع کنیم ...
گرفتی مارو؟
موضوع پیشنهاد کنید. بعدش متناسب با موضوع، یک تاریخ برای پایان کار مشخص میکنیم. بعدش عکس میگیریم.
قرار شد، زمانی که میخواهیم موضوع انتخاب کنیم، همهی دوستان نظر بدن. بعد سر یک موضوعی توافق کنیم و بعد شروع کنیم.
من هم با عکس از گلها در حالت ماکرو موافقم. در مورد نور پردازی، اجازه بدهید به طور اختصاصی به آن بپردازیم. چون نکات زیادی از زاویهی نور، نوع نور تعداد منابع نور و غیره باید مورد توجه قرار گیرد.
البته موضوعات دیگر را هم پیشنهاد بدهید. شاید بیشتر مورد استقبال واقع بشه.
تبریک میگم به شما که اولین عکس را ارسال کردید.
اگر اجازه بدید از هدف دور نشویم. همانطور که قبلا هم اشاره شد، خیلی بهتر است مسائل مربوط به ویرایش در تاپیک مخصوص به خود انجام شود.راستی ادیت خاصی صورت نگرفته عکس تغریبا خام از دوستانی که فکر میکنن میتونن با ادیت به قشنگتر شدن عکس کمک کنن ازشون درخواست میکنم این لطف در حق من انجام بدن با تشکر
من فکر نمیکنم در این سطح لازم باشه. مسلما اگر فعالیتها ادامه داشته باشه، شاید در مرحلهی عکاسی مفهومی، خود را متمرکز بر چنین کاری بکنیم.اگه لزومی می بینید عنوان هم انتخاب کنم ؟
محدودیتی نداره. اصولا نباید داشته باشه.سيدجان ممنون از كار خوب شما.
موضوع خوبي انتخاب كرديد . مخصوصا اينكه در دسترس هم هست.
و يك سوال : هر نفر چند عكس مي تونه بذاره؟ و اينكه عكس هاي گذاشته شده قابل تغيير هستند يا نه؟
منظورم دقیقا همین بود ممنونمن فکر نمیکنم در این سطح لازم باشه. مسلما اگر فعالیتها ادامه داشته باشه، شاید در مرحلهی عکاسی مفهومی، خود را متمرکز بر چنین کاری بکنیم.
ديم دام جان عكست خوب شده ولي چرا گل رو چيدي ؟ اگر دنبال بك گراند مشكي بودي ميتونستي با اديت اينكارو انجام بدي و گل نازنين رو نمي چيدي .
دوستان براي عكاسي هدفمند به طبيعت سدمه نزنيد .
با تشكر
باغبون !
این موضوع که دوستان سعی کنند تا عکسهای خوبی ثبت کنند کاملا صحیح و به جاست. به هر حال اگر بخواهیم در اینجا پیشرفت کنیم، باید سعی کنیم، در هنگام عکاسی هم هدفمند عمل کنیم و عکسی که در اینجا یا هرجای دیگری قرار میدهیم، یک حداقلهایی را به لحاظ تفکر عکاس داشته باشد.سلام به دوستان عزیز و جناب آهنگرها ی عزیز
به نظر شما بهتر نیست تعداد ارسالهای دوستان برای هر موضوع رو محدود کنیم تا در انتخاب عکسها هم دقت بیشتری بشه؟
برای مثال در هر موضوع دو عکس
فکر کنم این قضیه باعث میشه هم این تاپیک عکسهای بهتری بخودش ببینه هم اینکه دوستان دقت بیشتری توی انتخابشون بکنن
البته این قضیه نظر جمع رو میطلبه
ممنون
سلام به دوستان عزیز و جناب آهنگرها ی عزیز
به نظر شما بهتر نیست تعداد ارسالهای دوستان برای هر موضوع رو محدود کنیم تا در انتخاب عکسها هم دقت بیشتری بشه؟
برای مثال در هر موضوع دو عکس
فکر کنم این قضیه باعث میشه هم این تاپیک عکسهای بهتری بخودش ببینه هم اینکه دوستان دقت بیشتری توی انتخابشون بکنن
البته این قضیه نظر جمع رو میطلبه
ممنون