mehrashkan
Registered User
دوست عزیز داری اشتباه میزنی
اونایی که کار رو بلد نیستن و ضرر میدن میگن توی این کار نرین ضرر میده!
باز مطالعه برات خوبه داداش
موفق باشی
امیدوارم توی این یک هفته که بن شده بتونه تغییراتی در خودش ایجاد کنه
دوست عزیز داری اشتباه میزنی
اونایی که کار رو بلد نیستن و ضرر میدن میگن توی این کار نرین ضرر میده!
باز مطالعه برات خوبه داداش
موفق باشی
شما توی کدوم بروکر حساب داشتی که بستن؟ دلیلش چیه؟ با بروکر تماس گرفتین؟ چی گفتن؟من 15 هزار تا سود کردم حسابم رو بستند. حالا شما جواب گو هستید ؟
درسته که فارکس یه سری مزایا داره اما پیچیدگیها و ریسک خودشم دارهمجبورین مگه . تو همین بورس خودمون فعالیت کنین حداقل اگه ضرر هم کنین تو جیب اجنبی نمیره![]()
مجبورین مگه . تو همین بورس خودمون فعالیت کنین حداقل اگه ضرر هم کنین تو جیب اجنبی نمیره![]()
مرتبط با هرجا باشن و با هرچی بالا پایین بشن مهم نیستمنم دوست داشتم ولی متاسفانه بورس در ایران برای من اونقدر جذابیت نداره. بخاطر ایننکه 90 درصد شرکتا مرتبط با مراکز قدرته و با سیاستهای اونا قیمتا بالا و پایین میشه.
خب توی بازار جهانی خیلی انتخابای بیشتری داریم و قیمتا واقعی هست.
من حتی اگر کاری با پولم نخوام انجام بدم پولم رو حاضرم توی یکی از بروکرها بزارم چون اقلا ارزش پولم حفظ میشه.
خیر قانونی نیستفارکس تو ایران قانونی است؟
خیر قانونی نیست
اما اگر حساب شما سواپ نداشته باشه حلال هستش
و من تعجب میکنم این چطور حلالی هست که قانونی نیست!!
پست ها داره به سمت خوبی میره ، من هم بسیار به این بزرگترین بازار اقتصادی دنیا علاقمندم و میخواهم اموزش تحلیل تکنیکال رو به خصوص به صورت خوداموز از منابع معتبر کتابی و ویدیو شروع کنم هر زمان مشغله کاریم اجازه بده . خوشبختانه مشکل زبانی ندارم و چون کارم زبان هست و ایکانومیست ، بلومبرگ و منابع اقتصادی رو اخبارش رو دنبال میکنم مثل گزارش والاستریت ژورنال و باقی منابع ، فکر کنم در تحلیل بنیادی هم موفق شم ، هر وقت زمان پیدا کردم و کار رو شروع کردم سوالاتم رو مطرح میکنم اینجا با اجازه دوستان
تکنیکال یکی از مباحثی هستش که نباید فقط بصورت خودآموز بهش بپردازیدپست ها داره به سمت خوبی میره ، من هم بسیار به این بزرگترین بازار اقتصادی دنیا علاقمندم و میخواهم اموزش تحلیل تکنیکال رو به خصوص به صورت خوداموز از منابع معتبر کتابی و ویدیو شروع کنم هر زمان مشغله کاریم اجازه بده . خوشبختانه مشکل زبانی ندارم و چون کارم زبان هست و ایکانومیست ، بلومبرگ و منابع اقتصادی رو اخبارش رو دنبال میکنم مثل گزارش والاستریت ژورنال و باقی منابع ، فکر کنم در تحلیل بنیادی هم موفق شم ، هر وقت زمان پیدا کردم و کار رو شروع کردم سوالاتم رو مطرح میکنم اینجا با اجازه دوستان
بلومبرگ حرف نداره
زبونت خوب باشه و بتونی اخبارو تحلیل کنی عالیه
دیشب گویا شب فوقالعاده ای بوده برای فارکس کارای عزیز
خبر افزایش نرخ بهره بانکهای آمریکایی اومد و....
هرکس گوش به زنگ بوده پول خوبی به جیب زده
Sent from my SM-G570F using Tapatalk
دوستان تا آنجا که در ابتدا کار شروع به تحقیق کردم برای خودم متوجه شدم , سایت بانکهای مرکزی کشورها حوزه یورو , انگلیس , ایالت متحده , استرلیا , چین , هم از اهمیت بالایی اخبارش برخوردار هست , و چیزی که شما فرمودید رو قبل از بلومبرگ سایت بانک مرکزی امریکا و رییسش اعلام کرده بود اگر اشتباه نکنم که بعد خبر رفت رو شبکه بلومبرگ , کسایی که این مساله رو خوب تحلیل کرده بودن سود خوبی حتما بردن , وال استیریت ژورنال هم برای سرمایه گذاری های بلند مدت و میان مدت خیلی برام جالب بود , اگر برسم از تمامی این مجلات و گزارش های که مطالعه میکنم با اجازه اساتید لینک در گوگل درایوم آپلود میکنم قرار میدم, ایکانامیست رو هم من مشتری پر و پا قرصش هستم و تحلیلها حوزه سیاست , اقتصاد و ,,, حرف ندارد , به امید خدا وقتی آموزش تمام شد , اکانت دمو باز کردم حتما برا رفع اشکال مزاحم میشم