9
فرقش با کسی که امروز یه گوشی ان 70 دستش میگره چیه؟ کسی چه میدونه ده ساله گوشی رو داره یا یه روز؟
بدونن یا ندونن چه فرقی میکنه ؟ مگه گوشی رو برای مردم گرفتم ؟
9
فرقش با کسی که امروز یه گوشی ان 70 دستش میگره چیه؟ کسی چه میدونه ده ساله گوشی رو داره یا یه روز؟
سعی کن کمتر دهاتی شهری کنی. از شوخی گذشته دیگه. پیچ میخوره هابدونن یا ندونن چه فرقی میکنه ؟ مگه گوشی رو برای مردم گرفتم ؟جون به جونت کنن دهاتی هستی
![]()
وقتی قزوین پایتحت بوده تهران یه روستا بوده کانون چپاولگران. هه. روستای تهران در واقع کانون چپاولگران و نهانگاه کالاهای دزدیدهشده بود و این وضع تا زمان شاه تهماسب صفوی که قزوین را به عنوان پایتخت خود انتخاب نمود ادامه داشت.
سعی کن کمتر دهاتی شهری کنی. از شوخی گذشته دیگه. پیچ میخوره ها
دهاتی آریایی اصیل بهتر از ساکن آبادی که 200 سال قدمت داره معلوم نیست قبل از 200 سال پیش کجا بوده. ده کوره اطراف ری بوده
عکست افتاد رو صفحه لپتاپ:general606:سرعت به ۳/۷ مگابایت/ثانیه هم رسید
مدرک : http://8pic.ir/images/r79ffhqizz8z6jc6allo.jpg
اسمایلی رو خیلی خوب استفاده کردی. باریکلایعنی خاک :general510:
خخخانقدر دهاتی شهری میکنم تا چشت درآد.دهاتی بازی در نیار تا بهت نگم دهاتی
اون ویکی پدیا رو یه دهاتی نوشته، ما 7000 سال سابقه تمدن و شهرنشینی داریم. تا چشت درآد![]()
5000 سال قبل اون 7000 سال کذابی محل سکونت انسان بودهبراساس نظر کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیشینه این سنگ نگارهها به هزاره دهم ق .م یعنی بیش از ۱۲ هزار سال پیش میرسد
اِ این که ممد خودمونه
بعد سه روزه من هنوز نتونستم Foxcatcher رو مثل آدم دانلود کنم :general211::general211:
احسنت
من گوشی رو فقط برای تلفن زدن میخوام.بقیه امکاناتش به دردم نمیخوره...
اصلا اشک در چشمانم جمع شده :general503:بدونن یا ندونن چه فرقی میکنه ؟ مگه گوشی رو برای مردم گرفتم ؟جون به جونت کنن دهاتی هستی
![]()
دست مردونه با ناخن های زنونه؟! :general410:ای تو مدخل و مخرج عشق ناب :general603:
![]()
دست مردونه با ناخن های زنونه؟! :general410:
نترس ایشون نصفش مرده نصفش زن !:general604:دست مردونه با ناخن های زنونه؟! :general410:
نترس ایشون نصفش مرده نصفش زن !:general604:
ای بابا این کار رو با نرم افزار ادیت نوکیا ان 8 هم میشه انجام دادباچی عکسش پیدا شد کامل که سیاه بود این:general410::general410::general410: