کیلویی 40 تومنه ناقابله (نعمت خدا) :general208: 3 دونه بخری میشه 10 تومن الحق عکست فخرفروشیه :general304:
ایول مایه فخر ما هم جور شد
چه خبره بابا اینجا کیلویی 10 تومنهکیلویی 40 تومنه ناقابله (نعمت خدا) :general208: 3 دونه بخری میشه 10 تومن الحق عکست فخرفروشیه :general304:
آلوچ یه روز بمونه مزش عوض میشه باید تازه از درخت کند خوردداداش محل شما گرون می دن اوایلش ک اومده بود از باغدارا می خریدن کیلویی 18 میفروختن 30 الان می خرن 10 میفروشن 20
مشاهده پیوست 797497
تو کلا بالای درختی بهار که میشه ؟آلوچ یه روز بمونه مزش عوض میشه باید تازه از درخت کند خورد
نه واسه توت فرنگی میام روی زمینتو کلا بالای درختی بهار که میشه ؟
اغا تو بفرس من اینجا میزارم رو فرغون میرم میفروشم سود خوبی داره ها جهت هماهنگی و اعتماد سازی پ.خ بده :general304::general304::general304::general304:من گوجه سبز همین 2-3 روز پیش خریدم کیلویی 6 تومن هسته ریز هم بود. خیلی هم عالی. تازه پسر خالم تو تره باز مرکزیه میگه گوجه سبز اندازه درشت اندازه گردو (هسته ریز) اگه یه کیسه 40 کیلویی بخوام بگیرم میشه کیلویی 4000 تومن. اگه کسی پایه ست یه کیسه بگیریم تقص کنیم
داداشم راهکاری ارایه بده که همه ی هم وطنان بتونن اون رو اجرا کننآلوچ یه روز بمونه مزش عوض میشه باید تازه از درخت کند خورد
اگه میخوای بیشتر غبطه بخوری لینک زیرو ببین :واقعا قبطه خوردم این سرعتا رو از کوجا میارید؟ چرا ما (بدبخت بیچاره ها) نداریم؟ :general208::general210:
دیگه ما وسعمون به اینچیزا نمیرسه. سوئیچ هامون همه ۱۰۰ مگابیت هستن.اگه میخوای بیشتر غبطه بخوری لینک زیرو ببین :
http://forum.persiantools.com/threads/دانلود-فایل-های-شما-در-کمترین-زمان-ممکن-هر-گیگ-120.418258/
این دوست ما نونش پاره شد 60 گیگ GTA رو دانلود کرد آخرش دید مشکل داره بازی نصب نمیشه. نونش سوختحال می کنی ها GTA V رو داری با سرعت نور دانلود می کنی، من حساب کردم برای من 6 شبانه روز طول می کشه :دی
این سرعتا چجوریه؟ دیش میش نصب میکنین؟
الان ایشون تو جو زمین کنار ماهواره نشسته داره دانلود میکنه