- تاریخ عضویت
- 1 ژانویه 2016
- نوشتهها
- 1,280
- لایکها
- 5,934
اوه اوه
یا ابلفضل نذری دارین سفره ه
نیان بریزن بگیرن
یعنی موقع ش شده بطری کنیم
کلا بطری حال نمیده همین جوری با ملاقه بزنی زیرش تو دبه
چه شبی بشه اون شب
اوه اوه
مردم نون ندارن شب بخورن تو کیف و کفش پوست بهنام میخری؟۴ تا قلم جنس از نوین چرم گرفتم.شد ۸ تومن.البته پولشو یکی دیگه داد
مال خودم نیست.مردم نون ندارن شب بخورن تو کیف و کفش پوست بهنام میخری؟
بهنام با عمه فعلا در دریاچه چیتگر مخفی شدنمردم نون ندارن شب بخورن تو کیف و کفش پوست بهنام میخری؟
مثل قدیم نیست که با موتور برات بیارن الان همه پیج زدن مشتری حق انتخاب دارهنیازمند اب میوه مونده
ادم جرات نمیکنه از کسی بگیره،یه رفیقی داشتم همیشه مینداخت یه دبه میگرفتم ازش،امسال ننداخته به بدبختی افتادیم،الان یه لیتری ۱۵۰ میگیرم ،البته خیلی نمیشه اطمینان کرد
نیاززززمند
مثل قدیم نیست که با موتور برات بیارن الان همه پیج زدن مشتری حق انتخاب داره
سخت نگیر دیگه حساس نشو این تخمیر از مصر باستان بوده با کمترین علمتخمیر و تقطیر دوتا از پیچیده ترین و تخصصی ترین رشته ها هستند در این صنعت. اصلا اونقدری که سرسری میگیرن و هر ننه قمری توی زودپز و قابلمه داره یه کوفتی درست میکنه و به خورد دیگران میده نیست. ساخت محصول تخمیری یا تقطیری با کیفیت نیازمند داشتن دانش کافی در زمینه های مختلف به خصوص شیمی آلی و معدنی و کنترل فرآیند و ... است. اینکه مراحل تخمیر چطوریه و موارد موثر مثل دما و yeast nutrientها و ... چه تاثیری در کیفیت محصول نهایی دارند. اینکه مراحل مختلف تقطیر و کنترل فرآیندش چطوره و حد ازئوتروپ ترکیبات مختلف مثل اتانول، متانول، استون، اسیتالدهیدها و استرها و ... چیه و چطور میشه فرآورده مطلوب را از نامطلوب جدا و پالایش کرد. روش های مختلف ساخت محصول طعم دار مثل اینفیوژن قبل از تقطیر، تقطیر با بخار، امیزگی بعد از تقطیر و ... که هر کدام برای هر محصولی متفاوت هستند. همچنین شناخت کافی از گیاهان دارویی یا به قولی botanicals که بیس اکثر نوشیدنی ها هستند و فرآوری هر کدامشون نیاز به تجربه کافی در این زمینه داره. بریز تو دبه چنگ بزن بعد دو هفته بریز تو قابلمه درش را با خمیر نون بربری ببند یه لوله مسی هم مارپیچ کن بذار توی یه سطل اب و تمام! این روش جا افتاده در ایرانه.
کاملا درسته دوستان یه بطری از تقطیرجات انگور دادن بهم بطری 250 تومن میگفتن خالص خالصه چند قطره خوردم ساعتها حالت تهوع داشتم بوی فاضلاب میداد، میگفت هر کس دو پیک کوچیک خورده دیگه رو پاش بند نبوده به نظر من که توش دارویی مرگ موشی چیزی انداخته بودنتخمیر و تقطیر دوتا از پیچیده ترین و تخصصی ترین رشته ها هستند در این صنعت. اصلا اونقدری که سرسری میگیرن و هر ننه قمری توی زودپز و قابلمه داره یه کوفتی درست میکنه و به خورد دیگران میده نیست. ساخت محصول تخمیری یا تقطیری با کیفیت نیازمند داشتن دانش کافی در زمینه های مختلف به خصوص شیمی آلی و معدنی و کنترل فرآیند و ... است. اینکه مراحل تخمیر چطوریه و موارد موثر مثل دما و yeast nutrientها و ... چه تاثیری در کیفیت محصول نهایی دارند. اینکه مراحل مختلف تقطیر و کنترل فرآیندش چطوره و حد ازئوتروپ ترکیبات مختلف مثل اتانول، متانول، استون، اسیتالدهیدها و استرها و ... چیه و چطور میشه فرآورده مطلوب را از نامطلوب جدا و پالایش کرد. روش های مختلف ساخت محصول طعم دار مثل اینفیوژن قبل از تقطیر، تقطیر با بخار، امیزگی بعد از تقطیر و ... که هر کدام برای هر محصولی متفاوت هستند. همچنین شناخت کافی از گیاهان دارویی یا به قولی botanicals که بیس اکثر نوشیدنی ها هستند و فرآوری هر کدامشون نیاز به تجربه کافی در این زمینه داره. بریز تو دبه چنگ بزن بعد دو هفته بریز تو قابلمه درش را با خمیر نون بربری ببند یه لوله مسی هم مارپیچ کن بذار توی یه سطل اب و تمام! این روش جا افتاده در ایرانه.
امسال محصول من یه مقدار کپک زد اغتشاشیده شد به اعصابمون برعکس پارسال که چقدر خوب در اومد
احتمال زیاد تنبلی من در بهم زدن محتویات دبهدلیلش چی بود, آب خورده بود ؟
سخت نگیر دیگه حساس نشو این تخمیر از مصر باستان بوده با کمترین علم
الان علم به کمک این شرایط اومده و حاصل اون نوشیدنی های خوشمزه تر و با متد علمی قویتر هست یه مستند میدیدم تاکید خاصی به مقدار اسید موجود توی انگور و تاثیرش توی طعم و مزه و کیفیت محصول نهایی میگفت عصرش رفتم بیرون دیدم وانتیه رو مقوا زده انگور اسیدی ترکیدم از خنده
البته خب برای تقطیر باید بیشتر علمی کار کرد چون خطر متانول زیاده قدیم میگفتن به اندازه نصف استکان از محصول اولیه تقطیرتو بریز زیادم نمیدونستند برا چی اما امروز میدونیم دمای بخار شدن متانول از اتانول کمتره و برا همین اولین قطره های تقطیرتون به احتمال زیاد متانوله
امسال محصول من یه مقدار کپک زد اغتشاشیده شد به اعصابمون برعکس پارسال که چقدر خوب در اومد
کاملا درسته دوستان یه بطری از تقطیرجات انگور دادن بهم بطری 250 تومن میگفتن خالص خالصه چند قطره خوردم ساعتها حالت تهوع داشتم بوی فاضلاب میداد، میگفت هر کس دو پیک کوچیک خورده دیگه رو پاش بند نبوده به نظر من که توش دارویی مرگ موشی چیزی انداخته بودن
البته اینکه ی کاری رو با علاقه انجام بدی خیلی خوب
تا انتهای مسیر با علم و دانش بری جلو
ولی ما که نه علم ش و داریم و نه علاقه و نه از همه مهمتر وقت ش رو
همین که بریزیم تو دبه بوی الکل بده خوب دگه
نظر شما درباره تقطیر سرد چیهنوشیدنی تقطیری میتونه حاوی ترکیبات سنگینی مثل آلدهیدها و متانول و آستون و ... باشه که اگرچه خیلی هاشون در دوز پایین کشنده نیستن ولی حال خرابی و هنگ اوور و سردرد و مشکلات گوارشی را موجب میشن.
نظر شما درباره تقطیر سرد چیه
شما شیمی خوانده ای در دانشگاه؟تقطیر سرد اگر منظورتون vacuum distillation هست کار جالبیه و انجامش دادیم. اصولش بر این اساسه که با کاهش فشار بارومتریک، دمای جوش ترکیبات مختلف پایین میاد. مثلا آب در فشار یک اتمسفر در 100 درجه به جوش میاد ولی در فشار مثلا 100 میلی بار یا 10 کیلوپاسکال آب حدود 45 درجه جوش میاد. دلیلش اینه که کاهش فشار اتمسفریک باعث میشه اتم های مایع در حال گرم شدن راحت تر از سطح مایع جدا بشن چون فشار کمتری روشون هست. برای همینه مثلا در تهران که در ارتفاع حدود 1200-1300 متری قرار داریم و فشار اتمسفر کمتره آب در 94-95 درجه جوش میاد. همین اتفاق برای اتانول هم میفته. اتانول در فشار یک بار در حدود 78 درجه به جوش میاد ولی اگر وضعیت خلا ایجاد بشه این دما بسیار کمتر میشه به حدی که حتی در دمای محیط حدود 30 درجه هم میشه اتانول را تقطیر کرد. حالا حسن اینکار چیه؟ در ترکیباتی که دمای بالا باعث بد شدن طعم و مزه میشه میان از این روش استفاده میکنند. البته پرت حرارتی هم کمتره چون انتالپی تبخیر به شدت پایین میاد و به سیستم بازده انرژی بیشتری خوواهد داشت. الان در دنیا ودکا یا جین و محصولات دیگه ای تولید میشه که vacuum distilled هستند و در خلا تقطیر شدن.