• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فخر فروشان پی تی!

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2016
نوشته‌ها
1,280
لایک‌ها
5,934
مرحله آخر:

مشاهده پیوست 1213756

تو شب یلدای منی مشاهده پیوست 1213757
این شربت ها مصرف شخصی هست :دی
اوه اوه
یا ابلفضل نذری دارین سفره ه
نیان بریزن بگیرن
یعنی موقع ش شده بطری کنیم
کلا بطری حال نمیده همین جوری با ملاقه بزنی زیرش تو دبه
چه شبی بشه اون شب
 

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2010
نوشته‌ها
10,309
لایک‌ها
37,766
سن
34
محل سکونت
☼_☼

omid arianpoor

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2011
نوشته‌ها
796
لایک‌ها
4,499
سن
34
محل سکونت
تهران
مردم نون ندارن شب بخورن تو کیف و کفش پوست بهنام می‌خری؟
مال خودم نیست.
به خدا تو پاساژ پر بود.همه داشتن میخریدن
رفتم جین وست یه یقه ۷ شخمی رو گذاشته بود ۱ تومن.
نمیدونم این پول ها رو از کجا میارن.تازه من رفتم پاساژ سیوان تهرانپارس.بالاشهر نرفتم
 

prn

Registered User
تاریخ عضویت
23 اکتبر 2009
نوشته‌ها
1,832
لایک‌ها
2,791
نیازمند اب میوه مونده
ادم جرات نمیکنه از کسی بگیره،یه رفیقی داشتم همیشه مینداخت یه دبه میگرفتم ازش،امسال ننداخته به بدبختی افتادیم،الان یه لیتری ۱۵۰ میگیرم ،البته خیلی نمیشه اطمینان کرد
نیاززززمند
 

parsaweb

Registered User
تاریخ عضویت
17 اکتبر 2010
نوشته‌ها
3,150
لایک‌ها
7,759
ماشاالله همه آب میوه مونده دوست دارن :دی
 

migmig3000

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2011
نوشته‌ها
2,603
لایک‌ها
2,717
محل سکونت
West
نیازمند اب میوه مونده
ادم جرات نمیکنه از کسی بگیره،یه رفیقی داشتم همیشه مینداخت یه دبه میگرفتم ازش،امسال ننداخته به بدبختی افتادیم،الان یه لیتری ۱۵۰ میگیرم ،البته خیلی نمیشه اطمینان کرد
نیاززززمند
مثل قدیم نیست که با موتور برات بیارن الان همه پیج زدن مشتری حق انتخاب داره :D
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
4,776
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
مثل قدیم نیست که با موتور برات بیارن الان همه پیج زدن مشتری حق انتخاب داره :D

تخمیر و تقطیر دوتا از پیچیده ترین و تخصصی ترین رشته ها هستند در این صنعت. اصلا اونقدری که سرسری میگیرن و هر ننه قمری توی زودپز و قابلمه داره یه کوفتی درست میکنه و به خورد دیگران میده نیست. ساخت محصول تخمیری یا تقطیری با کیفیت نیازمند داشتن دانش کافی در زمینه های مختلف به خصوص شیمی آلی و معدنی و کنترل فرآیند و ... است. اینکه مراحل تخمیر چطوریه و موارد موثر مثل دما و yeast nutrientها و ... چه تاثیری در کیفیت محصول نهایی دارند. اینکه مراحل مختلف تقطیر و کنترل فرآیندش چطوره و حد ازئوتروپ ترکیبات مختلف مثل اتانول، متانول، استون، اسیتالدهیدها و استرها و ... چیه و چطور میشه فرآورده مطلوب را از نامطلوب جدا و پالایش کرد. روش های مختلف ساخت محصول طعم دار مثل اینفیوژن قبل از تقطیر، تقطیر با بخار، امیزگی بعد از تقطیر و ... که هر کدام برای هر محصولی متفاوت هستند. همچنین شناخت کافی از گیاهان دارویی یا به قولی botanicals که بیس اکثر نوشیدنی ها هستند و فرآوری هر کدامشون نیاز به تجربه کافی در این زمینه داره. بریز تو دبه چنگ بزن بعد دو هفته بریز تو قابلمه درش را با خمیر نون بربری ببند یه لوله مسی هم مارپیچ کن بذار توی یه سطل اب و تمام! این روش جا افتاده در ایرانه.
 

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2011
نوشته‌ها
5,573
لایک‌ها
31,847
محل سکونت
Sin City
تخمیر و تقطیر دوتا از پیچیده ترین و تخصصی ترین رشته ها هستند در این صنعت. اصلا اونقدری که سرسری میگیرن و هر ننه قمری توی زودپز و قابلمه داره یه کوفتی درست میکنه و به خورد دیگران میده نیست. ساخت محصول تخمیری یا تقطیری با کیفیت نیازمند داشتن دانش کافی در زمینه های مختلف به خصوص شیمی آلی و معدنی و کنترل فرآیند و ... است. اینکه مراحل تخمیر چطوریه و موارد موثر مثل دما و yeast nutrientها و ... چه تاثیری در کیفیت محصول نهایی دارند. اینکه مراحل مختلف تقطیر و کنترل فرآیندش چطوره و حد ازئوتروپ ترکیبات مختلف مثل اتانول، متانول، استون، اسیتالدهیدها و استرها و ... چیه و چطور میشه فرآورده مطلوب را از نامطلوب جدا و پالایش کرد. روش های مختلف ساخت محصول طعم دار مثل اینفیوژن قبل از تقطیر، تقطیر با بخار، امیزگی بعد از تقطیر و ... که هر کدام برای هر محصولی متفاوت هستند. همچنین شناخت کافی از گیاهان دارویی یا به قولی botanicals که بیس اکثر نوشیدنی ها هستند و فرآوری هر کدامشون نیاز به تجربه کافی در این زمینه داره. بریز تو دبه چنگ بزن بعد دو هفته بریز تو قابلمه درش را با خمیر نون بربری ببند یه لوله مسی هم مارپیچ کن بذار توی یه سطل اب و تمام! این روش جا افتاده در ایرانه.
سخت نگیر دیگه حساس نشو :) این تخمیر از مصر باستان بوده با کمترین علم
الان علم به کمک این شرایط اومده و حاصل اون نوشیدنی های خوشمزه تر و با متد علمی قویتر هست یه مستند میدیدم تاکید خاصی به مقدار اسید موجود توی انگور و تاثیرش توی طعم و مزه و کیفیت محصول نهایی میگفت عصرش رفتم بیرون دیدم وانتیه رو مقوا زده انگور اسیدی ترکیدم از خنده :D
البته خب برای تقطیر باید بیشتر علمی کار کرد چون خطر متانول زیاده قدیم میگفتن به اندازه نصف استکان از محصول اولیه تقطیرتو بریز زیادم نمیدونستند برا چی اما امروز میدونیم دمای بخار شدن متانول از اتانول کمتره و برا همین اولین قطره های تقطیرتون به احتمال زیاد متانوله

امسال محصول من یه مقدار کپک زد اغتشاشیده شد به اعصابمون :confused: برعکس پارسال که چقدر خوب در اومد
 

آریامهر1368

Registered User
تاریخ عضویت
31 آگوست 2020
نوشته‌ها
280
لایک‌ها
1,249
تخمیر و تقطیر دوتا از پیچیده ترین و تخصصی ترین رشته ها هستند در این صنعت. اصلا اونقدری که سرسری میگیرن و هر ننه قمری توی زودپز و قابلمه داره یه کوفتی درست میکنه و به خورد دیگران میده نیست. ساخت محصول تخمیری یا تقطیری با کیفیت نیازمند داشتن دانش کافی در زمینه های مختلف به خصوص شیمی آلی و معدنی و کنترل فرآیند و ... است. اینکه مراحل تخمیر چطوریه و موارد موثر مثل دما و yeast nutrientها و ... چه تاثیری در کیفیت محصول نهایی دارند. اینکه مراحل مختلف تقطیر و کنترل فرآیندش چطوره و حد ازئوتروپ ترکیبات مختلف مثل اتانول، متانول، استون، اسیتالدهیدها و استرها و ... چیه و چطور میشه فرآورده مطلوب را از نامطلوب جدا و پالایش کرد. روش های مختلف ساخت محصول طعم دار مثل اینفیوژن قبل از تقطیر، تقطیر با بخار، امیزگی بعد از تقطیر و ... که هر کدام برای هر محصولی متفاوت هستند. همچنین شناخت کافی از گیاهان دارویی یا به قولی botanicals که بیس اکثر نوشیدنی ها هستند و فرآوری هر کدامشون نیاز به تجربه کافی در این زمینه داره. بریز تو دبه چنگ بزن بعد دو هفته بریز تو قابلمه درش را با خمیر نون بربری ببند یه لوله مسی هم مارپیچ کن بذار توی یه سطل اب و تمام! این روش جا افتاده در ایرانه.
کاملا درسته دوستان یه بطری از تقطیرجات انگور دادن بهم بطری 250 تومن میگفتن خالص خالصه چند قطره خوردم ساعتها حالت تهوع داشتم بوی فاضلاب میداد، می‌گفت هر کس دو پیک کوچیک خورده دیگه رو پاش بند نبوده به نظر من که توش دارویی مرگ موشی چیزی انداخته بودن
 

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2016
نوشته‌ها
1,280
لایک‌ها
5,934
البته اینکه ی کاری رو با علاقه انجام بدی خیلی خوب
تا انتهای مسیر با علم و دانش بری جلو
ولی ما که نه علم ش و داریم و نه علاقه و نه از همه مهمتر وقت ش رو
همین که بریزیم تو دبه بوی الکل بده خوب دگه
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
4,776
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
سخت نگیر دیگه حساس نشو :) این تخمیر از مصر باستان بوده با کمترین علم
الان علم به کمک این شرایط اومده و حاصل اون نوشیدنی های خوشمزه تر و با متد علمی قویتر هست یه مستند میدیدم تاکید خاصی به مقدار اسید موجود توی انگور و تاثیرش توی طعم و مزه و کیفیت محصول نهایی میگفت عصرش رفتم بیرون دیدم وانتیه رو مقوا زده انگور اسیدی ترکیدم از خنده :D
البته خب برای تقطیر باید بیشتر علمی کار کرد چون خطر متانول زیاده قدیم میگفتن به اندازه نصف استکان از محصول اولیه تقطیرتو بریز زیادم نمیدونستند برا چی اما امروز میدونیم دمای بخار شدن متانول از اتانول کمتره و برا همین اولین قطره های تقطیرتون به احتمال زیاد متانوله

امسال محصول من یه مقدار کپک زد اغتشاشیده شد به اعصابمون :confused: برعکس پارسال که چقدر خوب در اومد

تخمیر شاید یه فرآیند سنتی باشه ولی با کنترل همین فرایند با ابزار دقیق میشه به نتایج خیلی بهتری رسید. repeatability یا تکرارپذیری یه محصول هم بالاخره یه چیزیه.
برای کپک سعی کن از متابی سولفیت سدیم یا متابی سولفیت پتاسیم برای گندزدایی مخازن تخمیر استفاده کنی.
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
4,776
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
کاملا درسته دوستان یه بطری از تقطیرجات انگور دادن بهم بطری 250 تومن میگفتن خالص خالصه چند قطره خوردم ساعتها حالت تهوع داشتم بوی فاضلاب میداد، می‌گفت هر کس دو پیک کوچیک خورده دیگه رو پاش بند نبوده به نظر من که توش دارویی مرگ موشی چیزی انداخته بودن

نوشیدنی تقطیری میتونه حاوی ترکیبات سنگینی مثل آلدهیدها و متانول و آستون و ... باشه که اگرچه خیلی هاشون در دوز پایین کشنده نیستن ولی حال خرابی و هنگ اوور و سردرد و مشکلات گوارشی را موجب میشن.
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
4,776
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
البته اینکه ی کاری رو با علاقه انجام بدی خیلی خوب
تا انتهای مسیر با علم و دانش بری جلو
ولی ما که نه علم ش و داریم و نه علاقه و نه از همه مهمتر وقت ش رو
همین که بریزیم تو دبه بوی الکل بده خوب دگه

اتفاقا وقتی هیجان انگیز میشه که اصولی انجام بشه. اینترنت دانشگاهه. منبع لایزال اطلاعات. کلی کتاب هست. میلیون ها ساعت ویدئو در هر زمینه ای رایگان در اختیار همه س. فقط یکم علاقه میخواد و مطالعه و پیگیری و تجربه عملی بر اساس خوانده ها و مطالعات.
مثلا من به کسانی که به این رشته علاقه دارن این منابع و کانالها پیشنهاد میکنم. کتاب How to brew جان پالمر. لینک
کانالهای یوتیوب مثل کانال جورج Barley and Hopes Brewing لینک و Still it لینک
 

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2010
نوشته‌ها
10,309
لایک‌ها
37,766
سن
34
محل سکونت
☼_☼
نوشیدنی تقطیری میتونه حاوی ترکیبات سنگینی مثل آلدهیدها و متانول و آستون و ... باشه که اگرچه خیلی هاشون در دوز پایین کشنده نیستن ولی حال خرابی و هنگ اوور و سردرد و مشکلات گوارشی را موجب میشن.
نظر شما درباره تقطیر سرد چیه :p
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
4,776
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
نظر شما درباره تقطیر سرد چیه :p

تقطیر سرد اگر منظورتون vacuum distillation هست کار جالبیه و انجامش دادیم. اصولش بر این اساسه که با کاهش فشار بارومتریک، دمای جوش ترکیبات مختلف پایین میاد. مثلا آب در فشار یک اتمسفر در 100 درجه به جوش میاد ولی در فشار مثلا 100 میلی بار یا 10 کیلوپاسکال آب حدود 45 درجه جوش میاد. دلیلش اینه که کاهش فشار اتمسفریک باعث میشه اتم های مایع در حال گرم شدن راحت تر از سطح مایع جدا بشن چون فشار کمتری روشون هست. برای همینه مثلا در تهران که در ارتفاع حدود 1200-1300 متری قرار داریم و فشار اتمسفر کمتره آب در 94-95 درجه جوش میاد. همین اتفاق برای اتانول هم میفته. اتانول در فشار یک بار در حدود 78 درجه به جوش میاد ولی اگر وضعیت خلا ایجاد بشه این دما بسیار کمتر میشه به حدی که حتی در دمای محیط حدود 30 درجه هم میشه اتانول را تقطیر کرد. حالا حسن اینکار چیه؟ در ترکیباتی که دمای بالا باعث بد شدن طعم و مزه میشه میان از این روش استفاده میکنند. البته پرت حرارتی هم کمتره چون انتالپی تبخیر به شدت پایین میاد و به سیستم بازده انرژی بیشتری خوواهد داشت. الان در دنیا ودکا یا جین و محصولات دیگه ای تولید میشه که vacuum distilled هستند و در خلا تقطیر شدن.
 
Last edited:

Haideranoos

Registered User
تاریخ عضویت
3 دسامبر 2016
نوشته‌ها
867
لایک‌ها
3,769
تقطیر سرد اگر منظورتون vacuum distillation هست کار جالبیه و انجامش دادیم. اصولش بر این اساسه که با کاهش فشار بارومتریک، دمای جوش ترکیبات مختلف پایین میاد. مثلا آب در فشار یک اتمسفر در 100 درجه به جوش میاد ولی در فشار مثلا 100 میلی بار یا 10 کیلوپاسکال آب حدود 45 درجه جوش میاد. دلیلش اینه که کاهش فشار اتمسفریک باعث میشه اتم های مایع در حال گرم شدن راحت تر از سطح مایع جدا بشن چون فشار کمتری روشون هست. برای همینه مثلا در تهران که در ارتفاع حدود 1200-1300 متری قرار داریم و فشار اتمسفر کمتره آب در 94-95 درجه جوش میاد. همین اتفاق برای اتانول هم میفته. اتانول در فشار یک بار در حدود 78 درجه به جوش میاد ولی اگر وضعیت خلا ایجاد بشه این دما بسیار کمتر میشه به حدی که حتی در دمای محیط حدود 30 درجه هم میشه اتانول را تقطیر کرد. حالا حسن اینکار چیه؟ در ترکیباتی که دمای بالا باعث بد شدن طعم و مزه میشه میان از این روش استفاده میکنند. البته پرت حرارتی هم کمتره چون انتالپی تبخیر به شدت پایین میاد و به سیستم بازده انرژی بیشتری خوواهد داشت. الان در دنیا ودکا یا جین و محصولات دیگه ای تولید میشه که vacuum distilled هستند و در خلا تقطیر شدن.
شما شیمی خوانده ای در دانشگاه؟
 
بالا