بچم چشش چپ شد .منم میخوام .
اینقدر میوه گرون شده خدایی نمیصرفه .تو میدونم دیگه لواشکی نمیارن اینقدر گرون شده .له شده هاشو میدن میره
بچم چشش چپ شد .منم میخوام .
لات تر از فلاور من ندیدم .خیلی عشق میخواد نگهداریش .جفتشم میزنه . من یادمه شیشه گذاشته بودم خودش اینقدر میکوبید به شیشه مجبورا تانکشو عوض کردم
بلو پرل ـــــــــــــــــــهلات تر از فلاور من ندیدم .خیلی عشق میخواد نگهداریش .جفتشم میزنه . من یادمه شیشه گذاشته بودم خودش اینقدر میکوبید به شیشه مجبورا تانکشو عوض کردم
این چرا این رنگیه .یادمه اون موقع ها که عشق فلاور داشتم .یه روز درمیون فلاورسنتر بودم .نرسیده به میدونم از جنوب به شمال نواب دست چپ
فلاور عشقه عشق .پت دستی بشه بیاد تو دستت بلوله وای دلم خواست
چیه؟مشاهده پیوست 1255472
اصن تو حالت عادی نمیشه فهمید چه بر سر حسین اومدن،....
ما شرمنده ایم....
پیشنهاد من به شما با بستنی کره نکنید تا صب گلو درد میگیرید
چیز خوب .خخخخ (مثلا تو نمیدونی اینا چیه)
اون قارچ رو حداقل چندتاشو میخورن؟چیز خوب .خخخخ (مثلا تو نمیدونی اینا چیه)
گلوم هم گرفته فکر کنم خود کوبیده سهت یا اثرات بستنی .به تنهای فکر کنم 5 تا بیسکویچ خوردم /
یه وعضی بود .یارو داشت نوحه میخوند لالا علی یه چی تو این مایه ها رفیق شل مغزم ییهو از پنجره داد زاد داداش اروم بخون بچه بخوابه دیگه !
بستگی به جا داره .حالت و روز قبلش و تا چه حد بری بالا و سگ البته قارچش .قارچ دیدم کلا بنفش اصن یه چیز شخمی !جرات نمیکردم دست بزنم .بعد باید دقت کنی سم داری میخوری .پس انتظار هرچیزی باید داشته باشی.اون قارچ رو حداقل چندتاشو میخورن؟
واقعا اون چه کاری بود که یزید کرداصن تو حالت عادی نمیشه فهمید چه بر سر حسین اومدن،....
آرمان جونت رو با منم آشنا کن چون نیاز به روح انسانیت دارماز وقتی با آرمان جون آشنا شدم، روح انسانیت در من دمیده شده
نفخهروح انسانیت در من دمیده شده