Q__Q
Registered User
- نوشتهها
- 609
- لایکها
- 3,358
مثله رييس كلانترى؟آره هر کی بخواد میاد ته باغ مجانی میگیره مشاهده پیوست 1228620
مثله رييس كلانترى؟آره هر کی بخواد میاد ته باغ مجانی میگیره مشاهده پیوست 1228620
عکس با نام کاربری
فش مهم نی .تبلیغات برای اونا حساب میشهاینجا صغیر و کبیر مملکت رو فحش میدن تو نگرانی چی هستی مشاهده پیوست 1233021
عکس فخر بزارم اینجا امکان داره ماموران امام زمان دنبالش بیان !؟
عوض خنده بنش کن، به جای شربت بومی و وطنی پاتوق با برند میهن وی، دال مور میخوره... ...
نوش
تریپ نزدی ببین اون چیه !!!! اروم اروم میبرتت بالا و .اونجا سفرت شروع میشه .حسایه درونیت هزار برابر میشه سوالات میاد تو ذهنت روحتو حس میکنی .انرژی حس میکنی .دو ساعت تا 3 ساعت .بعد ولت میکنه با کله میایی پایین .زمانی که بر میگردی یه حس شادی و خنده از عمق وجودت بهت دست میده به خاطر مفاهیمی که فهمیدی .نوش
مستی یکی زیباترین حسهای دنیاست
باید بدم فری برامون از این تریپا بیاره اخر عمری یه فضانوردی هم تجربه کنیمتریپ نزدی ببین اون چیه !!!! اروم اروم میبرتت بالا و .اونجا سفرت شروع میشه .حسایه درونیت هزار برابر میشه سوالات میاد تو ذهنت روحتو حس میکنی .انرژی حس میکنی .دو ساعت تا 3 ساعت .بعد ولت میکنه با کله میایی پایین .زمانی که بر میگردی یه حس شادی و خنده از عمق وجودت بهت دست میده به خاطر مفاهیمی که فهمیدی .
.کاری که ماش یا سایدلیک با شما میکنه .اون راهب یا مرتاض یا اون کسی که تونسته سالها فکر و کنکاش کنه و بهش دست پیدا کنه .شما بهش میرسی اندازه 2-3 ساعت .
و یه چیزم بگم شاید تا بار 4-5 نفهمی چی بشه .
و خیلی مراقبه لازمه هم بعدش هم قبلش !
و همیشه سعی کنید از این جور چیزا به دور باشید .شاید زمانی که به پوچ بودن دنیا پی ببرید خیلی اذیت بشید
به جد اگه دوستی تا حالا dmt زده و این پست میبینه من میخوام برای بار اول امتحان کنم .خوشحال میشم تجربیاتشو بگه .
تریپ نزدی ببین اون چیه !!!! اروم اروم میبرتت بالا و .اونجا سفرت شروع میشه .حسایه درونیت هزار برابر میشه سوالات میاد تو ذهنت روحتو حس میکنی .انرژی حس میکنی .دو ساعت تا 3 ساعت .بعد ولت میکنه با کله میایی پایین .زمانی که بر میگردی یه حس شادی و خنده از عمق وجودت بهت دست میده به خاطر مفاهیمی که فهمیدی .
.کاری که ماش یا سایدلیک با شما میکنه .اون راهب یا مرتاض یا اون کسی که تونسته سالها فکر و کنکاش کنه و بهش دست پیدا کنه .شما بهش میرسی اندازه 2-3 ساعت .
و یه چیزم بگم شاید تا بار 4-5 نفهمی چی بشه .
و خیلی مراقبه لازمه هم بعدش هم قبلش !
و همیشه سعی کنید از این جور چیزا به دور باشید .شاید زمانی که به پوچ بودن دنیا پی ببرید خیلی اذیت بشید
به جد اگه دوستی تا حالا dmt زده و این پست میبینه من میخوام برای بار اول امتحان کنم .خوشحال میشم تجربیاتشو بگه .
حاژی مثه ساقیا حرف میزنی ک!یه چیزم بگم شاید تا بار 4-5 نفهمی چی بشه
اتفاقا حالا که یه سال از داستان گذشته بگم .من فری قبلا دیدم یه متینگ دیگه .بعد اقا گفت یه نژاد نامبر وان دارم و اینا اسمشو گفت من هرچی نت و دارک وب زیرو و رو کردم اصن پیداش نکردم .گفت حالا میریم میبینم چیه .هی بهش گفتم اقا با هزینش من میام میگیرم اصن کلا کابل گرفت سر همین میگم کاربرا میترسن از هم...باید بدم فری برامون از این تریپا بیاره اخر عمری یه فضانوردی هم تجربه کنیم
نه باور کن ساقی عنه اخه همه چی اینطوری چه سوکس چه غذا چه ابشنگولی چه هرچی تازه بعد از تجربه 4-5 میفهمی اصن حرف حسابش چیهحاژی مثه ساقیا حرف میزنی ک!
4-5بار برای اوناست که رفتن هلند یا نروژ و امثال اعهم قانونی با ماشروم اسکیزوفرنی یا ocd یا پارانویید و.... درمان میکننبعد از 4 - 5 بار خیلی آروم عملی میشه و باید از کف خیابون جمش کرد مشاهده پیوست 1233382