وضع اقتصادی عموم جامعه خراب شده. من با این وضع جرات فخر فروشی ندارم، خدا قهرش میگیره میزنه زندگیمو مثل آیدیانشان سیاه میکنهمشاهده پیوست 1261124
یه مانده حساب 2 میلیاردی بده جیگرمون حال بیاد
وضع اقتصادی عموم جامعه خراب شده. من با این وضع جرات فخر فروشی ندارم، خدا قهرش میگیره میزنه زندگیمو مثل آیدیانشان سیاه میکنهمشاهده پیوست 1261124
پس آقا اینجا که همه گریه میکنن، بنظرم اسم تاپیک عوض شه به فقر فروشان پیتی بهتره. همه هم با افتخار شرکت میکنیم.
داره پروفایل افتک رو نگاه میکنه @Webmoney-XCH
پروفایل خودش بود همیشه عکس والدراما رو میزاشتداره پروفایل افتک رو نگاه میکنه @Webmoney-XCH
نه بابا اون یه یوزر دیگه بود که عکس والدراما رو میذاشتپروفایل خودش بود همیشه عکس والدراما رو میزاشت
مگه این عکس آیدین نیست؟ اون همیشه این اواتار رو میزاشتنه بابا اون یه یوزر دیگه بود که عکس والدراما رو میذاشت
قدیمی بود بنده خدا
سوال اصلی اینه که چرا دست بیزیه این عکسمگه این عکس آیدین نیست؟ اون همیشه این اواتار رو میزاشت
عکس نیما رو من فکر کنم من دارم نمیدونم کجاست عکس گذاشته بود از دماغشسوال اصلی اینه که چرا دست بیزیه این عکس
خدایی خیلی عجیبه
یکی پستای پاتوق رو حفظ میکنه
یکی دیگه عکس نگه داری میکنه
: ))))))))))))))
زیققی هم از پست های پاتوق نوت برداری میکنهخدایی خیلی عجیبه
یکی پستای پاتوق رو حفظ میکنه
یکی دیگه عکس نگه داری میکنه
: ))))))))))))))
مگه از تاپیکای پاتوق نت برداری نمیکنی؟
نه مال ایدینه ملقب به افتکپروفایل خودش بود همیشه عکس والدراما رو میزاشت
من عکس خود افتک رو هم دارم از دست خدابیامرز دمو گرفتم قبل از مرگش بهم داد که ازش نگهداری کنم واسه روز مبادانه مال ایدینه ملقب به افتک
نه مال ایدینه ملقب به افتک
از رو شماره حساب میشه یه حرکتایی زد .از رو شماره موبایلم میشه . از رو کد ملی هم میشه .آیدین خودش یک نوع افتکه
هرکی ازتون شماره حساب یا عکس کارت ملی خواست قطعا یا آیدینه یا افتک. هرکی قربونت رفت قطعا افتکه میخواد بهت گول بماله
پ ن : غروب 13خرداد سال 96 یکی اومد جلو بیت در میزد . درب رو باز کردم دیدم آیدینه حتی موساد هم آدرس بیت رو نداشت هنوز برام سئواله این از کجا یهو فرود اومد . حتی آدمایی رو هم که میشناختم رو میشناخت اللخصوص زن های بالای 35سال :دی سه شب تو بیت بود بعد شب 4م گفت اینجا جن داره گفتم نه بابا بچه مرشد . بعد غیب شد یهو
پ ن 2: آیدین بچه محقیه
پ ن 3 : اسی ملقب به نیما رو هم روانپزشک ها و قرصا ب گاج دادن شده این وعلا اونم بچه محقیه
آیدین از من هیچی نداشت حتی اون موقع سیمکارت هم نداشتم به نام خودماز رو شماره حساب میشه یه حرکتایی زد .از رو شماره موبایلم میشه . از رو کد ملی هم میشه .
کلن نشد نداره یکی پیگیر باشه میشه .
من یادمه اولا سایت تهران من .کد پستی مزدی ادرس دقیق میداد .من میتونستم با کد ملی ،کد پستی در بیارم بعد اونجا میزدم میداد .سریع ورداشتنش.
کلا دنبال یکی باشی میشه یه حرکتایی زد ولی یارو شکایت کنه از لاگی که میفته سولاخش میکنن. چون مثلا تو کد ملی طرف میدی تو سیستم بانکی بگرده اطلاعات بده .لاگ میندازه .
شما کد ملی و سال تولدت بده تا یه جایی من میتونم اطلاعات بدم .مثلا نام پدر و کد پستی و این شر و ورا .کلا سیستم استعلام افراد دست همه سازمان های دولتی و خصولتی(خصوص و دولتی) هست.کلا دست انایی که نیاز به هویت دارن.
ممکنه چیزی گذاشته باشی واسه فروش و از این طریق آدرست رو پیدا کرده باشه زنهای فامیل رو هم از اینستای خودت یا دیگر اعضای خانواده در مورد باقی موارد هم ممکنه چند روز خونه رو تحت نظر داشته و یه سره از ترمینال نیومده در خونه!آیدین از من هیچی نداشت حتی اون موقع سیمکارت هم نداشتم به نام خودم
مرد مومن من سالها نشستم روش فکر کردم اسم میلف های فامیل رو از کجا میدونه اصلا از کجا میدونه که اون روز خونه ای . این همه راه از شهرستان بیاد و خونه نباشی چی !
حتی شهاب سنگ هم اتفاقی نمیفته تو بیت ما . حتی سگا هم پارس نکردن انگار قبلا میشناختنش و بوش براشون عادی بود .هرکسی برای اولین بار میاد جلو بیت ی که سگ داره سگا پارس میکنن به عنوان غریبه
اومد جلو بیت فکر کردم جاستینه . جاستین تیمبرلیک رو یکم موهاشو کوتاه کن + ریشاشو بلند کن میشه آیدین مشاهده پیوست 1261306