- نوشتهها
- 814
- لایکها
- 12,577
به آرمان جونم میگم بیاد از خجالتت در بیاد ها. البته الان خیلی آروم و منطقی شدهوقتی هویتت لو رفته و همه چیو میخوای انکار کنی
به آرمان جونم میگم بیاد از خجالتت در بیاد ها. البته الان خیلی آروم و منطقی شدهوقتی هویتت لو رفته و همه چیو میخوای انکار کنی
به آرمان جونم میگم بیاد از خجالتت در بیاد ها. البته الان خیلی آروم و منطقی شده
قلبونش برم 19 سالشهآرمان چند سالشه ؟
قلبونش برم 19 سالشه
به آرمان جونم میگم بیاد از خجالتت در بیاد ها. البته الان خیلی آروم و منطقی شده
شد ما یکی رو اسم ببریم تو باهاش خاطرات مشترک نداشته باشی !خودت یک نوع آیدینی. منو با اون اراکی مقایسه نکن
اون بنده خدا واقعا سایکوتیک بود. یه مدتی خیلی آه و ناله میکرد، من خواستم کمکش کنم، با آدرس ایمیل سایت یکی از دوستام بهش ایمیل زدم، رفته بود هوایز سایت رو درآورده بود و فیسبوک اون بنده خدا رو پیدا کرده بود و بهش پیام داده بود و .... خلاصه دیدم این بشر خیلی اوضاعش خرابه، اصلا نمیشه بهش نزدیک شد، چه برسه به اینکه کمکش کرد.بخاطر این قضیه تا مدت ها آیدی درست میکرد و به من فحش میداد
یادمه مشابه همین قضیه برای یکی دیگه از بچه های سایت هم اتفاق افتاده بود و حتی تاپیک زد و تهدید به شکایت کرد. اگر درست یادم مونده باشه، آیدین از طریق فیسبوک یا اینستا برای اقوام این بنده خدا ایجاد مزاحمت میکرد.
یه مورد دیگه هم ازش یادمه که یکی از بچه ها توی تاپیک عکس شامشون رو گذاشته بود، این بشر رفته بود انعکاس عکس یک خانمی رو از قاشق توی غذا استخراج کرده بود
یه مورد دیگه هم ازش یادمه که یه دختری به درخواست دوستیش جواب منفی داده بود، این می اومد اینجا میگفت دختره فلانه و ... با راننده تاکسی های دانشگاه ارتباط داره و از این حرفا. حالا خدا میدونه چه مزاحمت هایی برای اون دختر بیچاره ایجاد کرده بود.
پ.ن1: خلاصه یه بار دیگه منو با این مقایسه کنی، اون موهای وزوزیتو کز میدم
پ.ن2: اراک خیلی شهر بدیه. اراکی ها هم خیلی بدن @Quen
پ.ن3: ای بر پدر رفسنجانی لعنت که توی هر سوراخی ده تا دانشگاه زد. اون قدیما که ما دانشگاه می رفتیم، صرف دانشجو بودن به معنی با شخصیت و با فرهنگ بودن بود. کی فکرشو میکرد یه همچین آدم هایی پاشون به دانشگاه باز بشه
پاتوق نیست که دیوونه خونه ست
این چرا اینطوری شده ؟ قدیما بهتر بود . اصلا آدم نمیفهمه در مورد چی داره صحبت میکنهفریVS افتک
یه شایعه ای وجود داره که میگه :این چرا اینطوری شده ؟ قدیما بهتر بود . اصلا آدم نمیفهمه در مورد چی داره صحبت میکنه
فری بچه خوبیه. فقط لجباز و یکدنده است. لجبازی خیلی اخلاق بدیه، آدم های لجباز برای لجبازی با دیگران، حتی به خودشون هم صدمه میزنن. این بچه هم داره خودشو نابود میکنه با این آت آشغال هایی که میخوره و میکشه. فقط روی لج و لجبازی با خانواده و محیط اطرافشیه شایعه ای وجود داره که میگه :
فری چند ماهه به قتل رسیده و یک چاک نوب ساندیس نشان ، پشت حساب کاربریش نشسته
گول زده بودن ،گوربهارو پیش پیش میکردن .خخخخخخخخخقدیما هرکی حرفه حق میزد و ب مذاقشون خوش نمیومد میگفتند دیوونس حالا میگن گل زده و ار این حرفا
من برا خونه مجردی ی دونه تسویه هوادار گرفته بودمکسی بخاری ژاپنی نداره بیاد فخری بفروشه
فکر کردم کامپیوتره. ولی بخاری ژاپنی هست
هم با گاز کار میکنه هم با برق
برق 15وات مصرف گاز یک سوم بخایهای ایرانی
خیلی چیز باحالیه، عکس کپی هست ما من نیست اگه کسی داره بزاره بیشتر بدونیم
مشاهده پیوست 1262926
مشاهده پیوست 1262927
اینطور مصرف های اینترنت حرام است!
تو بری دایل اپ بگیری بهترهاینطور مصرف های اینترنت حرام است!