مالیات بر قایدی سرمایه نمیذارهحتما سومین پرشیا رو خریدی ؟
مالیات بر قایدی سرمایه نمیذارهحتما سومین پرشیا رو خریدی ؟
چطور برادر؟سنگکلیه رو شکست دادم. 🎗
من زود اقدام کردم. با کوچکترین سوزشی که تو مجاری احساس کردم، رفتم دکتر.چطور برادر؟
یه توضیحی بدید از کارایی که کردید
ریزا دردناک نیست؟ خون نمیاد؟من زود اقدام کردم. با کوچکترین سوزشی که تو مجاری احساس کردم، رفتم دکتر.
بعد از آزمایش گفت سنگ "ریز" دارم و هنوز بزرگ نشدن. با دارو دفع شدن.
دیر اقدام کنی و اهمیت ندی به دردهایی که بدن اعلام میکنه، سنگ بزرگتر میشه و نیاز به عمل و سنگشکن پیدا میکنه. واسه سنگای بزرگ "سیم" میکنن تو آدم و دفعش هم خیلی دردناکه.
رژیم غذایی هم تاثیر داره تو مبتلا نشدن. پروتئین و حبوبات "زیاد" برای افراد مستعد خوب نیست. مایعات هم که به وفور باید مصرف بشه.
بستگی اندازه اش چقدر باشه . یکم بزرگ باشه هم دردناکه هم خون میاد. (تا قبل دفع تو ادرار خون هست)ریزا دردناک نیست؟ خون نمیاد؟
من زود اقدام کردم. با کوچکترین سوزشی که تو مجاری احساس کردم، رفتم دکتر.
بعد از آزمایش گفت سنگ "ریز" دارم و هنوز بزرگ نشدن. با دارو دفع شدن.
دیر اقدام کنی و اهمیت ندی به دردهایی که بدن اعلام میکنه، سنگ بزرگتر میشه و نیاز به عمل و سنگشکن پیدا میکنه. واسه سنگای بزرگ "سیم" میکنن تو آدم و دفعش هم خیلی دردناکه.
رژیم غذایی هم تاثیر داره تو مبتلا نشدن. پروتئین و حبوبات "زیاد" برای افراد مستعد خوب نیست. مایعات هم که به وفور باید مصرف بشه.
واسه من به خونریزی نرسید. سنگای درشت، خیلی اذیت میکنن و خونریزی هم دارن.ریزا دردناک نیست؟ خون نمیاد؟
جوری که من متوجه شدم، سنگ من از رسوب پروتئین بوده. دکتر هم اشاره کرد گفت گوشت قرمز و حبوبات کم بخور.بستگی اندازه اش چقدر باشه . یکم بزرگ باشه هم دردناکه هم خون میاد. (تا قبل دفع تو ادرار خون هست)
یه جا هم گفته بودن فلفل سیاه اگزالات داره.
من توی بیشتر غذاها فلفل سیاه می رختم توی آزمایش ادرار ، کلیسم اگزالات بود. شاید به خاطر همین ادویه ها بوده.
(البته پزشک به اگزالات توی آزمایش اشاره ای نکرد، فقط دور خون رو خط کشید. گفت شاید کلیه ات شن داشته، دفع شده، متوجه هم نشدی چون ریزن.
محصولات (ا َشْرَبِه) کلاسیک میهن مصرف کن...سنگکلیه رو شکست دادم. 🎗
با توجه به شک و شبهه های ایجاد شده در خصوص خلوص و اصالت محصولات اینجانب عکس قرار میدم که هم پایانی بر این موضوع باشد و هم فخری جدید فروخته باشم
مشاهده پیوست 1326492 مشاهده پیوست 1326493
با توجه به شک و شبهه های ایجاد شده در خصوص خلوص و اصالت محصولات اینجانب عکس قرار میدم که هم پایانی بر این موضوع باشد و هم فخری جدید فروخته باشم
تولید کننده داخلی دیروز
وارد کننده از چین شده... ...
الان زنگ میزنم کمیته بیاد بالا سرت
عامل توزیع مشروبات الکلی در کرج بازداشت شدالان زنگ میزنم کمیته بیاد بالا سرت
عامل توزیع مشروبات الکلی در کرج بازداشت شد
عامل توزیع مشروبات الکلی مرگ آور در کرج بازداشت شد
بر اثر توزیع مشروبات الکلی شب گذشته حدود 88 نفر در مناطقی از شهر کرج دچار مسمومیت و گفته می شود تاکنون 14 نفر نیز فوت کرده اند.
این الکل های صنعتی توی بازار خود متانولِ یا اتانولِ اما کمی متانول قاطیش کردن؟بازداشت ۶ نفر در ارتباط با فروش الکل تقلبی
دادگستری استان البرز:
هماکنون تحقیقات از ۶ نفر متهم و اولیای دم در حال انجام است. الکل از یک کارخانه شهر اشتهارد که برای تولید لوازم آرایشی و بهداشتی سهمیه الکل دارند به صورت غیرقانونی تهیه شده و معمولا با آب و اسانسهای مختلف مخلوط و عرضه میشود که شامل متانول است.
الکلهای صنعتی به صورت خارج از شبکه و غیرقانونی از سوی شخصی که کارخانه تولید اسپری مو در شهرک صنعتی اشتهارد دارد به فروش رسیده است.
تاکنون حدود ۱۰۰ نفر به بیمارستان مراجعه و تعدادی هم فوت کردهاند و احتمال اینکه چند نفر در منزل فوت کرده و بیمارستان هم اعزام نشده وجود دارد.
الکل صنعتی ماده ای سمی و خطرناک است. می تواند از طریق چشم، پوست، ریه ها و دستگاه گوارش جذب شود.