- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,498
مقاله میدی؟سرطانزایه
پ ن : هرچی باشه بسیار سالم تر از روش های دیگه ست..
مقاله میدی؟سرطانزایه
شاید ولی بعید میدونم به اندازه روغن سوخته های اشغالی که به اسم روغن خوراکی تو بازار ایران هست و هر روز داریم میخوریم مضر اشهسرطانزایه
اصلا شبیه سرخ کردن نمیشه سیب زمینی و ..مرغ میپزی مزه مرغ سرخ کرده میده یا مرغ اب پز شده که اب مرغ داره؟ سیبزمینیش مثل سیب زمینی بیرون خوشمزه و پف کرده درمیاد؟
اگه سیب زمینی توی رستوران یا فست فود خورده باشی دقیقا مثل همون میکنه..فوق العاده خوش مزه تر از سرخ کرده شده با ماهی تابه و ..اصلا شبیه سرخ کردن نمیشه سیب زمینی و ..
در حد بال مرغ یا پنیر پیتزایی چیزی خوبه فقط
نا نخوردماگه سیب زمینی توی رستوران یا فست فود خورده باشی دقیقا مثل همون میکنه..فوق العاده خوش مزه تر از سرخ کرده شده با ماهی تابه و ..
حسود هرگز نیاسودسرطانزایه
برند بخارپزت چی هست و چند خریدی, از دیجیکالا گرفتی؟مقاله میدی؟
برند جیپاسبرند بخارپزت چی هست و چند خریدی, از دیجیکالا گرفتی؟
سالها تحقیق کردم در موردشمقاله میدی؟
میخوای یکی برات بخرم ؟ :-؟سالها تحقیق کردم در موردش
بخرمیخوای یکی برات بخرم ؟ :-؟
شرمنده..
مردِ و حرفششرمنده..
سرطانزاست..
برا استفاده نمیخامشرمنده..
سرطانزاست..
په برا چی میخوای؟برا استفاده نمیخام
این هرکی رو که می بینه میگه برام فلان چیز رو بخر, یه بار بردمش سوپر مارکت گفتم هر چی میخوای بردار, سوپری بعدا بهم گفت این کارش اینه بعدش این اجناس رو می بره می فروشه.په برا چی میخوای؟
عجب..این هرکی رو که می بینه میگه برام فلان چیز رو بخر, یه بار بردمش سوپر مارکت گفتم هر چی میخوای بردار, سوپری بعدا بهم گفت این کارش اینه بعدش این اجناس رو می بره می فروشه.
این هم برای استفاده خودش بخارپز رو نمی خواد, می خواد ببره بفروشه
لباس هاش که کهنه هست, می تونه جز حاشیه نشین های متضرر هم باشه.عجب..
پس اون یخچال و گاز هم که بعد سیل خوزستان داشت میفروخت هم قضیه ش همین بوده.. یحتمل رفته لباس کهنه پوشیده خودش رو جز حاشیه نشین های متضرر جا زده بود..