کرونا رو چند میگیری؟
تقریبا 6 دلار میوفته هر شیشه
کرونا رو چند میگیری؟
الکل سفید
سنگکلیه رو شکست دادم.
الکل سفید که میشه اتانول و ... اون موقع اتانول قحط بود.الکل سفید از داروخونه بگیرید، جهت ضدعفونی اندام داخلی ...
خوب طبیعتا خانمها که نمیتونن مثل آقایون درد دفع سنگ کلیه رو تجربه کنن. پس هیچ کسی نیست که هردوش رو تجربه کرده باشه...بعدا یک خانمی بهم گفت که تنها دردی که با درد زایمان برابری می کنه همین دفع سنگ کلیه است !
الکل سفید هم نمونه اصطلاحا صنعتی داره و آزمایشگاهی چه اتیلن و چه ایزوپروپیل
آزمایشگاهی ها خلوص بی نظیر ولی یا لیتر بالا می فروشند و یا به یک آشنا در آزمایشگاه نیازه
البته من در دوران کرونا با این خلوص آشنا شدم و به جز کوکا زیرو و دلستر بهنوش هیچ خلافی ندارم.
چند وقت پیش زمانی که تنها بودم دردی از ناحیه کمر شروع شد و من فکر کردم باد زده ولی در عرض یکساعت به قدری شدید شد که روی زمین ولو شده بودم و حتی امکان نشستن نداشتم، بدبختی قضیه این بود که تنها بودم و تنها چیزی که به دادم رسید قطره سنکل بود چرا که مادرم سنگ-شکن انجام داده بود و اضافه مانده بود....
در اون 24 ساعت جدا از اینکه هر 3 ساعت دو تا استامینوفون می خوردم و اندازه 100 فروند شتر مایعات مصرف کردم ....مرگ به چشمم دیدم، دو تا سنگ بعد از 24 ساعت دفع شد، جالب این بود که من هیچ علائمی قبلش نداشتم، بعدا یک خانمی بهم گفت که تنها دردی که با درد زایمان برابری می کنه همین دفع سنگ کلیه است !
چرا خانمها مثل آقایون سنگ نمیگیرن؟خوب طبیعتا خانمها که نمیتونن مثل آقایون درد دفع سنگ کلیه رو تجربه کنن. پس هیچ کسی نیست که هردوش رو تجربه کرده باشه...
چطوری ایشون به این نتیجه رسیده بوده که این دوتا درد برابر هستن؟
خوب طبیعتا خانمها که نمیتونن مثل آقایون درد دفع سنگ کلیه رو تجربه کنن
یه اسنپ بگیر
ضدعقونی اندام داخلی چیه؟
قدیما ناف نوزاد باهاش ضدعفونی میکردن
الکل سفید خوراکی
اتانول خوراکی یا الکل سفید چیست ؟
اتانول مایعی فرار ، قابل اشتعال و بی رنگ است که دارای بوی مشخصی است و ماده موثره در نوشیدنی های الکلی می باشد. اتانول به طور طبیعی با تخمیر قندها توسط مخمرها یا از طریق فرآیندهای پتروشیمی مانند هیدراتاسیون اتیلن تولید می شود.
ببخشید دیگه مخه مثل سابق کار نمیکنه...یه فیلیپینی میزنم بهت ها، این خانمه چهارسال بعد از زایمان سنگ کلیه میگیره، هر دو رو تجربه کرده، علتش هم گویا قرص و مکمل های کلسیوم بوده که مصرف می کرده
نظرم عوض شدخدا نصیبت نکنه. فقط دردش نیست. وقتی حس همزمان دفع و سوزش از جلو و عقب بهت دست بده و دسشوئی هم نتونی خودتو خالی کنی، عذاب جهنم رو لمس میکنی.
چیا باهاش میشه سرخ کرد؟دستگاه سرخکن هواپز گرفتم..
بدون نیاز به روغن برات سرخ میکنه :x
سیب زمینی..چیا باهاش میشه سرخ کرد؟
مرغ میپزی مزه مرغ سرخ کرده میده یا مرغ اب پز شده که اب مرغ داره؟ سیبزمینیش مثل سیب زمینی بیرون خوشمزه و پف کرده درمیاد؟سیب زمینی..
مرغ
بادمجان..
قارچ..
ماهی..
کباب شامی..
کتلت..
کلا هرچیزی که بخوای سرخ کنی دیگه..
بدون نیاز به ذره یی روغن
سرخ کردن یعنی توی روغن پخته شه. اینا برشته می کنن.. حالا بگیم با روغن خود ماده قضایی، مثلا مرغ خودش روغن داره یه چیزی. اما دیب دمینی و بادمجون که روغن ندارن.دستگاه سرخکن هواپز گرفتم..
مرغ سرخ کرده...و برشته شده..مرغ میپزی مزه مرغ سرخ کرده میده یا مرغ اب پز شده که اب مرغ داره؟ سیبزمینیش مثل سیب زمینی بیرون خوشمزه و پف کرده درمیاد؟
برشته میکنه..سرخ کردن یعنی توی روغن پخته شه. اینا برشته می کنن.. حالا بگیم با روغن خود ماده قضایی، مثلا مرغ خودش روغن داره یه چیزی. اما دیب دمینی و بادمجون که روغن ندارن.
حالا دیب دمینی و بادمجون مزه سرخ کرده شون رو میده یا نه
بعضی هواپزها هستن مقداری روغن هم استفاده میشه
سرطانزایهدستگاه سرخکن هواپز گرفتم..