• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان جهت مشارکت كاربران فروم براي بدست آوردن سریالهای محبوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
full%20house%20jessmichelle.gif
full huose بهترین سریال سبک خانوادگی زندگی جمعی بود . که من خیلی خیلی ازش خوشم می یو مد.
maray kate
asley kate
logo_fullhouse.jpg

mi1.cast1.jpg

به سوی جنوب هم تایید میشه:happy:

آرمان.خ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بهتون تبريك ميگم از تشكيل چنين تاپيكي

رو منم حساب كنيد ( براي بدست آوردن سريال ها)

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
من یه لیست Excel درست کردم که جمع بندی را برای مدیران بحث آسونتر می کنه. توجه کنین که در دو Sheet هست. البته هنوز جزئیاتش خیلی کار داره که اگه اطلاعاتشو دوستان بدن تکمیل می کنم. با اینکه مجبور شدم همه صفحه ها رو زیر و رو کنم ولی فکر کنم ارزششو داشت.:happy:

http://upload2.net/page/download/zX8bYpqWyV7tBMQ/PT+Serial.xls.html

این پایینی هم نسخه PDF برای دوستانی که احیانا فونت ندارن.
http://upload2.net/page/download/chZVvHhSyW8xbil/PT+Serial.pdf.html

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
من یه لیست Excel درست کردم که جمع بندی را برای مدیران بحث آسونتر می کنه. توجه کنین که در دو Sheet هست. البته هنوز جزئیاتش خیلی کار داره که اگه اطلاعاتشو دوستان بدن تکمیل می کنم. با اینکه مجبور شدم همه صفحه ها رو زیر و رو کنم ولی فکر کنم ارزششو داشت.:happy:

http://upload2.net/page/download/zX8bYpqWyV7tBMQ/PT+Serial.xls.html

این پایینی هم نسخه PDF برای دوستانی که احیانا فونت ندارن.
http://upload2.net/page/download/chZVvHhSyW8xbil/PT+Serial.pdf.html

اين افسانه شجاعان مگه raxنداره ؟پس چرا تو درخواست هاست؟:blink:

قسمت سريال ها يعني داريد ؟

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
اين افسانه شجاعان مگه raxنداره ؟پس چرا تو درخواست هاست؟

قسمت سريال ها يعني داريد ؟

همونطوری که گفتم دو تا Sheet هست! چون نمی شد اسم افرادی رو که سریالها رو می خوان توی همون Sheet سریالها نوشت، یه Sheet جدا به اسم درخواستها براش درست کردم. من همه ستونها را نام گذاری کرده بودم، فکر نکنم خیلی گیج کننده باشه.:wacko:

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
همونطوری که گفتم دو تا Sheet هست! چون نمی شد اسم افرادی رو که سریالها رو می خوان توی همون Sheet سریالها نوشت، یه Sheet جدا به اسم درخواستها براش درست کردم. من همه ستونها را نام گذاری کرده بودم، فکر نکنم خیلی گیج کننده باشه.:wacko:

نه اخه تو درخواست هاروببين افسانه شجاعان هم گذاشتي علاوه بر توسريال ها

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ريور جان اسم ما رو هم زدي؟
به مجموعه هاي من دايي جان ناپلئون ( VCD و افسانه شجاعان دوبله رو اضافه كن )

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
من پیشنهاد می کنم برای اینکه اینجا کمتر شلوغ بشه، اگه مدیران صلاح بدونن برای درخواست یا اعلام داشتن سریالهایی که اسمشون توی لیست هست دیگه اینجا پست درخواست نزنین، به من PM بدین که من به لیست اضافه کنم( من هر روز Update می کنمش). فقط سریالهای جدید رو اینجا برای بار اول پست درخواست یا اعلام بزنیم. (بحث صحبت در موردشون جداست که باید تاپیک جدا زده باشه یا همینجا صحبت بشه) اینطوری خیلی ازدحام کمتر می شه.

ريور جان اسم ما رو هم زدي؟
به مجموعه هاي من دايي جان ناپلئون ( VCD و افسانه شجاعان دوبله رو اضافه كن )
داریدشون یا می خواهید شون؟
اسم شما رو جزو دارندگان 24 و Mortal combat نوشته بودم. اگه ممکنه یه نگاهی به لیست بندازین و اون اطلاعاتی که جلوی سریالهای خودتون علامت سوال خورده به من بدین.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من هم یه نظری بدم!!!
البته مسولیتش سنگینه اما یکی بیاد یه بانک سریال درست کنه هر کس هر چی داره بده بهش!
اونم لیست کنه بزاره اینجا دیگه همه به یکی مراجعه کنن!
البته میتونیم شعبه هم بزنیم!!!!

من هم یک پیشنهاد دارم
برای هر سریال هم یک نفر یا دونفز انتخاب کنیم که بچه ها رو با هم هماهنگ کنن!
مثلآ الان Daneel Olivaw برای سریال شرلوک هملز داره این کارو میکنه!
rax هم برای کلی سریال داره همین کار رو میکنه!
یک Deadline هم برای هر سریال بزاریم
بعد از اوان هر چند نفر شدیم بخریمش و به بعدی ها از طریق همین سیستم share میدیم!

اين نظر خوبي است
مي توانيم با بچه ها در اين مورد راي گيري كنيم .

تا اينجائيكه من مطالب دوستان را خوانده ام به نظرم مي رسد براي share كردن سريال ها در آينده نزديك به مشكلي برخورد خواهيم كرد .

بهتر است اول همه چيز قانونمند شود
فكر مي كنم اگر يك سريال انتخاب شود و تا زماني كه وضعيت آن سريال و همچنين تعداد دوستاني كه مي خواهند مشخص نشود سراغ سريال ديگري نرويم .

استاد فرشاد به دليل گرفتاري كاري زياد شايد نتوانند خيلي ما را در اين تاپيك همراهي نمايند .
از استاد RAX و همچنين علي عزيزم مي خواهم كه پيشنهاد هاي خودش را مطرح كنند .

چون در اين 11 صفحه اي كه من تا الان ديدم بسياري از دوستان تقاضاهايي داشته اند و نظمي براي اين share كردن حاكم نيست . اينطوري هم ممكن است دوستاني كه سريالي را مي خواهند ليست نشوند و دلخوري پيش بيايد و هم اينكه نتوان نظارتي بر كارها كرد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوستان محبت كنند تا مشخص نشدن كامل روال SHARE كردن سريال ها و همچين مشخص شدن تعدادي از دوستان كه قبول زحمت كنند براي نظارت بر روال كار از درخواست سريال خودداري نمايند .

به نتيجه نهايي كه رسيديم پست هاي درخواست صفحات قبل را كنار مي گذاريم و كار را بر اساس روال تعيين شده ادامه مي دهيم .

موفق باشيد .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اين نظر خوبي است
مي توانيم با بچه ها در اين مورد راي گيري كنيم .

تا اينجائيكه من مطالب دوستان را خوانده ام به نظرم مي رسد براي share كردن سريال ها در آينده نزديك به مشكلي برخورد خواهيم كرد .

بهتر است اول همه چيز قانونمند شود
فكر مي كنم اگر يك سريال انتخاب شود و تا زماني كه وضعيت آن سريال و همچنين تعداد دوستاني كه مي خواهند مشخص نشود سراغ سريال ديگري نرويم .

استاد فرشاد به دليل گرفتاري كاري زياد شايد نتوانند خيلي ما را در اين تاپيك همراهي نمايند .
از استاد RAX و همچنين علي عزيزم مي خواهم كه پيشنهاد هاي خودش را مطرح كنند .

چون در اين 11 صفحه اي كه من تا الان ديدم بسياري از دوستان تقاضاهايي داشته اند و نظمي براي اين share كردن حاكم نيست . اينطوري هم ممكن است دوستاني كه سريالي را مي خواهند ليست نشوند و دلخوري پيش بيايد و هم اينكه نتوان نظارتي بر كارها كرد .

منم 100% موافقم بهروز خان...حجم درخواست دوستان و حجم سریالهای مد نظرشون از 1 تاپیک خیلی بیشتر شد..

در هر حال ما شیفته دیدن هستیم نه ارشیو کردن پس میشه سر فرصت و با فراغ بال تک تک سریالها رو جلو بریم..هر وقت سریالی به مرحله تکثیر رسید همزمان کار روی بعدی رو شروع کنیم..

یه نکته دیگه خیلی از مجموعه ها رو میشه از طریق تورنت پیدا کرد ولی چون ترکر های خصوصی دارن اونم یکم هزینه میبره..درکل خیلی کمتر هزینه میبره تا خرید سریال...پس قبل از خرید میتونیم روی اون قضیه هم مانور بدیم..

دوستان هم طرح تقسیم کار رو پیشنهاد کردن که میشه اونم نوبتی کرد..هر سریال رو یک نفر عهده دار بشه و اینطوری موازی کار کردن روی 2 سریال هم در صورت نیاز چندان سخت نیست..

پیشنهاد من اینکه اول از موجودی خودمون شروع کنیم بعد بسمت خرید سریال و یا سفارش دانلودش بریم..:)

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
منم 100% موافقم بهروز خان...حجم درخواست دوستان و حجم سریالهای مد نظرشون از 1 تاپیک خیلی بیشتر شد..

در هر حال ما شیفته دیدن هستیم نه ارشیو کردن پس میشه سر فرصت و با فراغ بال تک تک سریالها رو جلو بریم..هر وقت سریالی به مرحله تکثیر رسید همزمان کار روی بعدی رو شروع کنیم..

یه نکته دیگه خیلی از مجموعه ها رو میشه از طریق تورنت پیدا کرد ولی چون ترکر های خصوصی دارن اونم یکم هزینه میبره..درکل خیلی کمتر هزینه میبره تا خرید سریال...پس قبل از خرید میتونیم روی اون قضیه هم مانور بدیم..

دوستان هم طرح تقسیم کار رو پیشنهاد کردن که میشه اونم نوبتی کرد..هر سریال رو یک نفر عهده دار بشه و اینطوری موازی کار کردن روی 2 سریال هم در صورت نیاز چندان سخت نیست..

پیشنهاد من اینکه اول از موجودی خودمون شروع کنیم بعد بسمت خرید سریال و یا سفارش دانلودش بریم..:)

سلام
منم با رکس عزیز موافقم
سریال به سریال باشه بهتره به نظر منم.من زیاد سریال دارم که میتونیم share کنیم..:wacko: :lol:

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
خوب تا الان تعداد تقاضا دهنده های شرلوک هلمز به 13 نفر رسیده به نظرتون کافی نیست ؟؟

اگر 100 نفر هم بشه باز هم در آینده دوستانی خواهند بود که طالب این سریال هستند . پس الان منتظر چی هستیم ؟؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوستان محبت كنند تا مشخص نشدن كامل روال SHARE كردن سريال ها و همچين مشخص شدن تعدادي از دوستان كه قبول زحمت كنند براي نظارت بر روال كار از درخواست سريال خودداري نمايند .

به نتيجه نهايي كه رسيديم پست هاي درخواست صفحات قبل را كنار مي گذاريم و كار را بر اساس روال تعيين شده ادامه مي دهيم .

موفق باشيد .
100 در صد موافقم! :)

جناب rax با تجربیاتی که در این زمینه دارن میتونن کمک بسیار خوبی باشن!
پیشنهاد اول:
ایجاد بانک سریال: خب این کار دو مرحله داره یکی اینکه ما لیستی درستی کنیم از سریالهای موجود با صاحبان آن که کار ساده ای!
مرحله دوم تهیه سریالهای جدید هست
به طور کلی سریالهای بسیار زیادی در بازار موجود هست و خب هر کس با سطح سلیقه خودش خواهانه یک سریال است این کار رو سخت میکنه و فضا رو شلوغ!
اگر امکانش باشه جایی خارج از این فروم دوستان برن و درخواستهاشون رو بدن بعد وقتی درخواست دریافت سریالی بیشتر از حدی شد (مثلآ 5 تا) یک نفر مسئول تهیه اون بشه (مثل دانیل در حال حاضر برای سریال شرلوک هلمز)
و در این تاپیک برای تهیه اون فراخوان بشه طی مدت معینی مثلآ (3 هفته) کسی که مایل هستند اعلام آمادگی بکنن و با همون تعداد سریال تهیه و بین کسانیکه مشارکت کردند پخش بشه
در نهایت هم به بانک سریالهای موجود اضافه بشه!

تهیه اون صفحه اضافه کردن درخواستها کاره ساده ای هست اگر دوستان تقبل کنن بسازنش (اگر کسی نکرد خودم اینکار رو میکنم البته بعد از اینکه سرم یکم خلوت تر شد احتمالآ اون ور سال)

حالا سوال اینجاس کسانیکه در تهیه یک سریال شرکت میکنن به جز پول رایت سی دی ها و پست هزینه تهیه اون رو هم میدن پس باید یکسری امتیازات نسبت به کسانیکه فعالیتی در خرید سریالها نمیکنن داشته باشن!
این هم به نوعی قابل حل هست
همونطور که شما برای گرفتن وام از بانک باید دارای اعتبار باشید اینجا هم به کاربران اعتبار داده میشه!
به این ترتیب که هر کسی سریالی به مجموعه اضافه کرد اعتباری کسب میکنه هر کسی هم سریالی دریافت کرد اعتباری خرج میکنه!!!
در مورد نحوه کار اون هم میشه بعدآ توضیح داد.
یک مطلب دیگه حالا اومدیم و کسی سریالی خواست که موجود هست. نه سریالی برای ارئه داره نه علاقه ای به تهیه سریالهای دیگه! حالا تکلیف اون چی میشه!!؟
یا کسی که اعتبارش تموم شد و هنوز از لیست سریالهای موجود سریال میخواد!
سخت شد نه؟! ;)
حالا یکم روی همینها فکر کنید اگر این شیوه مقبول شد ادامه پیشنهاد های رو بدم!
راستی مرسی بهروز عزیز که منرو قابل دونستی! :happy:

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان خیلی خوشحالم از ایجاد شدن این تاپیک . منم میخوام یک سریال رو پیشنهاد بدم : ناوارو البته با زیرنویس انگلیسی . اگر تعدادمون قیمت رو معقول کنه من یکی پایه صد در صد هستم .

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
من هم سریالهای زیر را دارم :
افسانه شجاعان ( اصلی ) – ( دوبله )
البته این دو را به لطف دوست عزیزم lordesia به دست آورده ام .
--------------------------------------------------------------
سریال مورتال کامبت در 18 قسمت بر روی 9 عدد dvd و البته به زبان فرانسوی .

اگر شخصی تمایل به دریافت آنها را دارد
من در خدمت شما هستم
می توانید در pm به من بگویید .

پیروز باشید

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام

بهتر است که توضیحات زیر را هم اضافه کنم
تا اینکه وقت دوستان صرف این گونه سوالات نشود :

مجموعه افسانه شجاعان ( اصلی ) به همراه منو می باشد و تعداد 5 dvd
مجموعه افسانه شجاعان ( دوبله ) بدون منو می باشد و تعداد 6 dvd

سریال مورتال کامبت ( زبان فرانسوی ) بدون منو می باشد و در 18 قسمت که هر 2 قسمت آن بر روی یک dvd به دلیل حجم بالا و کیفیت عالی .

پیروز باشید .:happy:

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته باید قوانین طوری باشه که سوء استفاده نشه و واقعا هدف رسیدن به سریال و دیدنش باشه و طوری نباشه که فرداش طرف بیاد سریال رو توی بازارچه حراج کنه و ...

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
البته باید قوانین طوری باشه که سوء استفاده نشه و واقعا هدف رسیدن به سریال و دیدنش باشه و طوری نباشه که فرداش طرف بیاد سریال رو توی بازارچه حراج کنه و ...

اره راست مي گيد
يا بعد از چند ماه بذاره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا