دوستان محبت كنند تا مشخص نشدن كامل روال SHARE كردن سريال ها و همچين مشخص شدن تعدادي از دوستان كه قبول زحمت كنند براي نظارت بر روال كار از درخواست سريال خودداري نمايند .
به نتيجه نهايي كه رسيديم پست هاي درخواست صفحات قبل را كنار مي گذاريم و كار را بر اساس روال تعيين شده ادامه مي دهيم .
موفق باشيد .
100 در صد موافقم!
پیشنهاد من اینکه اول از موجودی خودمون شروع کنیم بعد بسمت خرید سریال و یا سفارش دانلودش بریم..
جناب rax با تجربیاتی که در این زمینه دارن میتونن کمک بسیار خوبی باشن!
پیشنهاد اول:
ایجاد بانک سریال: خب این کار دو مرحله داره یکی اینکه ما لیستی درستی کنیم از سریالهای موجود با صاحبان آن که کار ساده ای!
مرحله دوم تهیه سریالهای جدید هست
به طور کلی سریالهای بسیار زیادی در بازار موجود هست و خب هر کس با سطح سلیقه خودش خواهانه یک سریال است این کار رو سخت میکنه و فضا رو شلوغ!
اگر امکانش باشه جایی خارج از این فروم دوستان برن و درخواستهاشون رو بدن بعد وقتی درخواست دریافت سریالی بیشتر از حدی شد (مثلآ 5 تا) یک نفر مسئول تهیه اون بشه (مثل دانیل در حال حاضر برای سریال شرلوک هلمز)
و در این تاپیک برای تهیه اون فراخوان بشه طی مدت معینی مثلآ (3 هفته) کسی که مایل هستند اعلام آمادگی بکنن و با همون تعداد سریال تهیه و بین کسانیکه مشارکت کردند پخش بشه
در نهایت هم به بانک سریالهای موجود اضافه بشه!
تهیه اون صفحه اضافه کردن درخواستها کاره ساده ای هست اگر دوستان تقبل کنن بسازنش (اگر کسی نکرد خودم اینکار رو میکنم البته بعد از اینکه سرم یکم خلوت تر شد احتمالآ اون ور سال)
حالا سوال اینجاس کسانیکه در تهیه یک سریال شرکت میکنن به جز پول رایت سی دی ها و پست هزینه تهیه اون رو هم میدن پس باید یکسری امتیازات نسبت به کسانیکه فعالیتی در خرید سریالها نمیکنن داشته باشن!
این هم به نوعی قابل حل هست
همونطور که شما برای گرفتن وام از بانک باید دارای اعتبار باشید اینجا هم به کاربران اعتبار داده میشه!
به این ترتیب که هر کسی سریالی به مجموعه اضافه کرد اعتباری کسب میکنه هر کسی هم سریالی دریافت کرد اعتباری خرج میکنه!!!
در مورد نحوه کار اون هم میشه بعدآ توضیح داد.
یک مطلب دیگه حالا اومدیم و کسی سریالی خواست که موجود هست. نه سریالی برای ارئه داره نه علاقه ای به تهیه سریالهای دیگه! حالا تکلیف اون چی میشه!!؟
یا کسی که اعتبارش تموم شد و هنوز از لیست سریالهای موجود سریال میخواد!
سخت شد نه؟!
حالا یکم روی همینها فکر کنید اگر این شیوه مقبول شد ادامه پیشنهاد های رو بدم!
راستی مرسی بهروز عزیز که منرو قابل دونستی! :happy: