• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان جهت مشارکت كاربران فروم براي بدست آوردن سریالهای محبوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اره ايشالا همه به ارزوشون (دراين تاپيك ) برسند ما هم به ارزومون كارتون فوتباليست ها وسند باد برسيم:D
باز نميدونم با زبان مشگل دارين يا نه؟ ولی اگه تعداد دوستانی که کارتون فوتباليست ها, کاپيتان تسوباسا رو به زبان ژاپنی با زيرنويس اينگيليسی بخوان زياد باشه من ميتونم براتون تهيه کنم و دفعه بعد بفرستم ايران.:happy:

در مورد کارتون سندباد تا الان به جز من فقط 2 نفر ديگه يعنی برادر زيرنويس و برادر مهمودی اعلام آمادگی کردن!!! :blink:کس ديگه اي سندباد نميخاد؟؟؟:blink::blink::blink:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
باز نميدونم با زبان مشگل دارين يا نه؟ ولی اگه تعداد دوستانی که کارتون فوتباليست ها, کاپيتان تسوباسا رو به زبان ژاپنی با زيرنويس اينگيليسی بخوان زياد باشه من ميتونم براتون تهيه کنم و دفعه بعد بفرستم ايران.:happy:

در مورد کارتون سندباد تا الان به جز من فقط 2 نفر ديگه يعنی برادر زيرنويس و برادر مهمودی اعلام آمادگی کردن!!! :blink:کس ديگه اي سندباد نميخاد؟؟؟:blink::blink::blink:

فوتباليست ها اگر زبانش فرق داشت مهم نيست برام

اما سند باد چون دوبله اش موجود است شايد يكي پارتي تو ارشيو صدا سيما داشته باشه بده بيرون خوبه
منم سند باد رو ميخوام
پس ميشيم 4نفر

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فوتباليست ها اگر زبانش فرق داشت مهم نيست برام
اما سند باد چون دوبله اش موجود است شايد يكي پارتي تو ارشيو صدا سيما داشته باشه بده بيرون خوبه
منم سند باد رو ميخوام پس ميشيم 4نفر
سندباد دوبله يا ژاپنيه با زيرنويس اينگيليسی؟:eek:
فوتباليست ها هم تا اينجا يه نفر ...

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
سندباد دوبله يا ژاپنيه با زيرنويس اينگيليسی؟:eek:
فوتباليست ها هم تا اينجا يه نفر ...

گفتم توي اين ارشيو صدا سيما كسي اشنا داشته باشه ميتواند سندباد رو دوبله فارسي گيربياره چون قبلا ميداد سن من كفاف نميداد:happy: اما بزرگتراز من ديدن 30سال

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
گفتم توي اين ارشيو صدا سيما كسي اشنا داشته باشه ميتواند سندباد رو دوبله فارسي گيربياره چون قبلا ميداد سن من كفاف نميداد:happy: اما بزرگتراز من ديدن 30سال
من خودم يکی از اونايی که سندباد دوبله يادشه ... :lol::p ولی هنوز 30 سالم نشده!:lol:

ولی چشمم آب نميخوره که کسی بتونه دوبله اش رو از صدا و سيما بگيره! برادر فرنکشتاين که آشنا داشتن هم نتونستن حتی يه فيلم رو بگيرن!:(مگه اينکه خيلی آشنامون کارش درست باشه!:f34r:

حالا هر کی با کارتون سندباد غير دوبله موافقه به من بگه چون من به هر جهت ميخوام بخرمش:D.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
من خودم يکی از اونايی که سندباد دوبله يادشه ... :lol::p ولی هنوز 30 سالم نشده!:lol:

ولی چشمم آب نميخوره که کسی بتونه دوبله اش رو از صدا و سيما بگيره! برادر فرنکشتاين که آشنا داشتن هم نتونستن حتی يه فيلم رو بگيرن!:(مگه اينکه خيلی آشنامون کارش درست باشه!:f34r:

حالا هر کی با کارتون سندباد غير دوبله موافقه به من بگه چون من به هر جهت ميخوام بخرمش:D.

من هم سندباد دوبله يادمه منظورم اون بود كه سري قبل نشان ميداد كامل كه ازما بزرگترها ديدن

اگر چاره اي نبود خوب من هم سندبادغيردوبله رو ميخوام
يه براورد قيمت كلي هم بكنيد خوبه
كاشكي براي اين كارتون هاي قديمي هم زيرنويس فارسي درست ميكردند

roky

Registered User
لایک‌ها
10
خدا بخواداز این کار شرلوک هلمز و سندباد که دراومدیم کسی سریال آن شرلی رونمیخواد که تو فکرش باشیم با یه سهمی از برادرشینوبی بگیریم خواهشا اطلاع بدید مگه اینکه این مجموعه چندان ا ینجا طرفداری نداشته باشه :hmm: ;)

metal_luv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
يه پيشنهاد:
واسه اينکه انرژي هدر نره يه چک ليست درست کنيد بعد به ترتيب و بنا بر تعداد تقاضا يک يا دو مورد رو براي شروع انتخاب کنيد و اين تاپيک هم باشه فقط براي فراخوانها.هر موردي که انتخاب شد تاپيک جدايي به همون اسم براش بزنيد و يه مدتي تعيين کنيد تا علاوه بر اونايي که اينجا قطعي شدن کساي ديگه هم بتونن بيان و تمام.
براي تهيه چک ليست هم ميشه به اين صورت عمل کرد که هر کس تعداد مشخصي(مثلآ 10 تا|) از مواردي رو که مايل به تهيشون هست رو ميگه و بيشترين تقاضا براي موارد بالاي مقدار مشخص به عنوان بيس مشخص ميشه و ار بين اين موارد راي گيري ميشه و انتخاب!
براي طولاني نشدن پروسه هم ميشه تعداد رو بالا برد.مثلآ 5 تا از بيشترين تقاضاها رو انتخاب کرد و...
------
دوستان به علت اينکه ممکنه من نتونم هميشه اينجا رو ببينم براي تمامي موارد به غير از محصولات زردپوستان (ژاپني-چيني-مالزيايي-کره اي -افغاني و..:D )و هندي منو خبر کنيد.:)
مرسي

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0

من سندبادو هستم.:D
البته به خاطر اینکه با دوبله اون بیشتر خاطره داریم فکر کنم بد نباشه صبر کنیم شاید دوبلش گیر اومد.

خدا بخواداز این کار شرلوک هلمز و سندباد که دراومدیم کسی سریال آن شرلی رونمیخواد که تو فکرش باشیم با یه سهمی از برادرشینوبی بگیریم خواهشا اطلاع بدید مگه اینکه این مجموعه چندان ا ینجا طرفداری نداشته باشه :hmm: ;)

من آن شرلی رو هم هستم:D

دوستان من با پیشنهاد تعیین یک یا دو مسئول برای هر کدام از این سریالها موافقم البته می خواستم در صورت تعیین افراد جناب بهروز اسامی افراد و سریال های مشخص شده رو بزارن تو صفحه اول چون با این سرعت نجومی رشد صفحه ها پیدا کردن سریال ها و افراد سخت میشه.​

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یک دوستی دارم که گفته سریالهای اروپایی و آمریکایی زیادی داره.ضمننا من هم عاشق آن شرلی هستم ولی تعداد دی وی دی هاش باید زیاد باشه.اسمش هم ann of green gables هست.سریالهای چینی هم که همه دارن ولی اگر بازم کسی خواست میتونه رو بنده حقسر حساب کنه.

roky

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
من یک دوستی دارم که گفته سریالهای اروپایی و آمریکایی زیادی داره.ضمننا من هم عاشق آن شرلی هستم ولی تعداد دی وی دی هاش باید زیاد باشه.اسمش هم ann of green gables هست.سریالهای چینی هم که همه دارن ولی اگر بازم کسی خواست میتونه رو بنده حقسر حساب کنه.
خواهر لینخو گفتم برادر شینوبی این سریال وداره فقط باید با هم برای گرفتن سهیم بشیم

من سندبادو هستم.:D
البته به خاطر اینکه با دوبله اون بیشتر خاطره داریم فکر کنم بد نباشه صبر کنیم شاید دوبلش گیر اومد.

من آن شرلی رو هم هستم:D

دوستان من با پیشنهاد تعیین یک یا دو مسئول برای هر کدام از این سریالها موافقم البته می خواستم در صورت تعیین افراد جناب بهروز اسامی افراد و سریال های مشخص شده رو بزارن تو صفحه اول چون با این سرعت نجومی رشد صفحه ها پیدا کردن سریال ها و افراد سخت میشه.​

خوشحال که الان با خودم 3 نفراین سریال زیبا روخواستن.منم با نظر دوستم موافقم بهتره سریال هایی که میخوایم تو فراخوان به دست بیاریم تو یه لیست جداگانه مطرح بشن تا علاقه مندان سریال ها بهتر بتونن به مقصود خودشون برسن :happy:

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
برای کارتونها و آن شرلی من هم هستم ولی باید یه برآورد قیمت بکنین ببینم از پسش بر می ام یا نه..

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر لینخو گفتم برادر شینوبی این سریال وداره فقط باید با هم برای گرفتن سهیم بشیم
خوشحال که الان با خودم 3 نفراین سریال زیبا روخواستن
سلام به همگی
خوب من يه نگاهی به invoice اين 2 سريال انداختم. Anne of green gables با در نظر گرفتن دلار کانادا 800 تومان (که من نميدونم دقيق:eek: ) تقريباً 100000 تومان شده و 300000 تومان هم قصه های جزيره. آن شرلی 7 تا dvd و قصه های جزيره 42 تا dvd هستن:blink:.

اگه مبنا رو رو 10 نفر بزاريم نفری 10000 تومان ميشه برای آن و 30000 تومان برای قصه های جزيره.
به جز شما چند نفر که اينجا گفتين من ميدونم که 3-4 نفر از بچه های تاپيک انيميشن هم اين سريال ها رو گرفتن، که اگه اونها هم موافق باشن و به جمع ما بپيوندن تعداد به 10 نفر برسه يا اگه بقيه هم مايل باشن که بهتر.:)

البته فکر کنم اگه مبنا رو رو همون 10 نفر بزاريم خوب باشه حتی اگه کمتر باشيم چون مطمئناً در آينده هم کسانی خواهند بود که اين سريال ها رو بخوان.;)

خوب اينم از حساب کتابای من. الانه که برادر شينوبی دوباره بيان منو دعوا کنن:f34r:، من در برم فعلا :D:p

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
مي بخشيد چي نه؟
جمله قبلی رو گفتم دیگه :D
سخت نگیر رفیق

ميگم شرلوک هولمز رو داشتين و اين همه وقت به من چيزی نگفته بودين؟ :blink::lol: يا من از دستم در رفته بود؟
خوب ازم نپرسیده بودی :D

اصلا برا همین میگم عجله نکنید. بزارید بحث بشه و دیگران هم اینجا رو ببینن. خیلی ها هنوز اینجا رو ندیدن. حتما کسای دیگه ای هم هستن که چیزی داشته باشن و بخوان مشارکت کنن

رو آرشیو صدا سیما اصلا حساب نکنید. اونطوری که اونا ازش حفاظت میکنن :wacko: :blink: اصلا فکرش رو هم نکنید

سلام دوستان
تعداد این که خوبه. همش 7 تا دیویدیه
قصه های جزیره 42 تا دیویدیه :wacko:

خوب اينم از حساب کتابای من. الانه که برادر شينوبی دوباره بيان منو دعوا کنن:f34r:، من در برم فعلا :D:p

من و تو اینا رو شریکی گرفتیم :Dپس حق داری نظرت رو بگی
اصلا برا چی باید دعوات کنم :blink:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اینجانب هم سریال آن شرلی رو میخوام
126fs4150019.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
برای اینکه حساب کتاب از دستمون در نره لیست افرادی که تا اینجا سریال شرلوک هلمز رو خواستن میذارم
putersmile1.gif
:

amaranth
Daneel Olivaw
engineer
eztechnlogy
linghuchong
live for what?
pilot
rax
River Dragon
saheljunior
zirnevis

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
برای اینکه حساب کتاب از دستمون در نره لیست افرادی که تا اینجا سریال شرلوک هلمز رو خواستن میذارم
putersmile1.gif
:

amaranth
Daneel Olivaw
engineer
eztechnlogy
linghuchong
live for what?
pilot
rax
River Dragon
saheljunior
zirnevis
Sort by name شده؟ :D
اون ورژنیکه الان موجود هست چندتا DVD/CD هستش؟!
الان ۱۱ نفریم!
فکر کنم بهروز عزیز حتمآ باید یه سر بیاد اینجا یکم مرتبش کنه بحث ها خیلی قاطی شده
البته این وسط هرکی سریال به سوی جنوب ر هم میخواد اعلام آمادگی کنه!:lol:
کسی داره اونو؟!

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
Sort by name
فکر کنم بهروز عزیز حتمآ باید یه سر بیاد اینجا یکم مرتبش کنه بحث ها خیلی قاطی شده
!

اره بايد بياد مرتب كنه
نفرات كه خواستار سندباد هستند رو هم بگذارد

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
البته این وسط هرکی سریال به سوی جنوب ر هم میخواد اعلام آمادگی کنه!
کسی داره اونو؟!
من می خوامش. شما لینک فروش یا دانلود ازش پیدا کردین؟ من شنیدم یه فیلم هم داشته.

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
این لینک تورنت سریالهایی که مد نظر من هست.
حنا دختری در مزرعه Katri Paimen Piika Ja Emanta
دژ فضایی Robotech
اوشین 阿信
سند باد و پوارو رو هم می خوام.:)

راستش من کارتن شازده کوچولو رو هم می خوام که دوستمون تو این پست لینکشو گذاشتن.کسی مایل هست؟
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=989499&postcount=2835

ها!! اگه شازده کوچولو کارگردانيش خوبه منم مي خوام! شما که ديدين نظرتون چيه؟ و البته قيمتش هم برام مهمه.:happy: بستگي داره چند نفر شيم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا