• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان جهت مشارکت كاربران فروم براي بدست آوردن سریالهای محبوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خب ... با توجه به اینکه هنوز سیستم شیرینگ مشخص نشده ، نمی دونم تا مشخص شدنش قراره روال کار چطور باشه
smoking.gif
نظر من اینه که فعلا کارو شروع کنیم تا کم کم روش کار هم مشخص بشه
mobile.gif

در هر حال تا الان 13 نفر سریال شرلوک هلمز رو خواستن ، و دو نفر از دوستان هم این سریال رو کامل دارن (شینوبی و HendeseH) . اگه موافقید با همین تعداد شروع کنیم ؛ به قول دوستان اگه تعداد بیشتر هم شد میشه بازم تکثیر کرد
chores034.gif

A.M.A
amaranth
Daneel Olivaw
engineer
eztechnlogy
linghuchong
live for what?
pilot
rax
River Dragon
saeidalizadeh
saheljunior
zirnevis

Sort by name شده؟ :D
اون ورژنیکه الان موجود هست چندتا DVD/CD هستش؟!

آره بهترین روش همون Sort by name ـه
biggestgrin.gif

ورژنی که شینوبی عزیز داره که ظاهرا 4 تا DVD میشه ...
otkyki.gif

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!
جناب رکس بابت دی وی دی ها خیلی ممنون:D ;)
راستی یادم رفت دی وی دی های شب دهم رو بهتون بدم.
ولی شاید اگه ایندفه که اومدم براتون بیارم .

راستی تورنت اوشین رو هم جناب Persiana گذاشتن.​

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
البته باید قوانین طوری باشه که سوء استفاده نشه و واقعا هدف رسیدن به سریال و دیدنش باشه و طوری نباشه که فرداش طرف بیاد سریال رو توی بازارچه حراج کنه و ...

سلام سلام

blacklife1 عزیزم
آقا چه خبر ؟
خیلی مخلصیم .

در ضمن دوست عزیزم
خوب حرفی را گفته اند

نمی دانم چرا آقا بهروز چند روزیست که در فروم نیستند ؟
ناراحت استادم شده ام . :(

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
خب ... با توجه به اینکه هنوز سیستم شیرینگ مشخص نشده ، نمی دونم تا مشخص شدنش قراره روال کار چطور باشه
smoking.gif
نظر من اینه که فعلا کارو شروع کنیم تا کم کم روش کار هم مشخص بشه
mobile.gif

در هر حال تا الان 13 نفر سریال شرلوک هلمز رو خواستن ، و دو نفر از دوستان هم این سریال رو کامل دارن (شینوبی و HendeseH) . اگه موافقید با همین تعداد شروع کنیم ؛ به قول دوستان اگه تعداد بیشتر هم شد میشه بازم تکثیر کرد
chores034.gif

A.M.A
amaranth
Daneel Olivaw
engineer
eztechnlogy
linghuchong
live for what?
pilot
rax
River Dragon
saeidalizadeh
saheljunior
zirnevis
با دنیل موافقم.
بهتره شروع کنیم. اگه بعدا دوستان دیگه هم اضافه شدن باز هم تکثیر می کنیم.

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
من هم اينو ميخوام ( اگر اوليشه ) - يادتون نره ..
ممنون

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
با دنیل موافقم.
بهتره شروع کنیم. اگه بعدا دوستان دیگه هم اضافه شدن باز هم تکثیر می کنیم.

منم موافقم. بهتره زودتر شروع کنیم تا به بقیه سریالا هم برسیم.​

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بروبچ این جنگجویان کوهستان رو کسی نداره؟
و همینطور افسانه عقابهای مبارز رو؟
چرا اینجا یه نموره تعطیل شده؟
بچه ها هم که جواب پی ام ها رو نمی دن؟

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
بیشتر دوستان دارن.
جنگجویان کوهستان رو بچه ها تو signature خودشون گفتن کی داره.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
قرار شد تا تکلیف روشن نشه سفارش جدید هم نباشه!
265.gif

دوستانی یه زحمتی بکشن یه فکری بکنیم و یک راهی رو انتخاب کنیم تا بیشینه بهره وری و کمینه سو استفاده توش باشه!
اینجا فقط یک ظرف خام هست که هرکی هرچی داره میریزه توش!
حالا باید به شیوه ای اونو پخت و بعد به ترتیبی که کسی نه سود بیش از حد ببره و نه ضرر کنه اونو پخش کرد!
حالا راه حل هاتون رو پیشنهاد بدید!

پی نوشت: به خاطر اینکه اقدامات برای تهیه سریال شرلوک هلمز از خیلی وقت پیش شروع شده این مورد استثنا هست اگر زودتر به انجام نرسه باعث دلسردی بچه ها میشه!
بیایم این کارو اگر واقعآ به نظرتون خوب میاد به سرانجام برسونیم و نشون بدیم اگر بخواهیم میتوانیم!
83.gif

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
آخه مشکل اینجاست که هر کی تا الان یه پیشنهادی داده و هیچ مدیری نیومده تو این قسمت یک جمع بندی کنه

و یک قانون کلی تدوین بشه تا تاپیک از این بلاتکلیفی در بیاد.

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
ای بابا
من دقیقا نمیدونم توی این تاپیک چه قرارهایی گذاشتید و نخوندم
ولی پیشنهاد من:
تمام کسایی که سریالها رو دارند اسم سریالهاشون و تعداد دی وی دیشون رو بنویسند اینجا توی امضاشون هم بزارند بد نیست
یه قیمت عادلانه هم بزارند که نه فروشنده ضرر کنه و نه خریدار
برای سفارش هم کسی اینجا اعلام نکنه که زیاد شلوغ بشه به فروشندگان پیغام خصوصی میزنند (البته به فروشنده ای که سرش از همه خلوت تر باشه) مثلا خود فروشنده بیاد بگه من توی این هفته زیاد مشتری ندارم تا بچه ها به اون طرف پیغام بزنند اونطوری هم اون فرشنده خیلی اعصابش خورد نمیشه و هم دی وی دی ها زود تر به دست بچه ها میرسه
اسم فروشندگان و سریالهاشون هم توی صفحه اول بنویسید که هر کسی نخواد کلی دنبال اون پستی که فروشنده اسمها رو داده بگرده
به نظرتون خوبه یا نه؟
یکی اصلاحش کنه اگه بده
ممنون
:)

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23

من افسانه عقابهای مبارز رو دارم خواستی پیغام بزن

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ای بابا
من دقیقا نمیدونم توی این تاپیک چه قرارهایی گذاشتید و نخوندم
ولی پیشنهاد من:
تمام کسایی که سریالها رو دارند اسم سریالهاشون و تعداد دی وی دیشون رو بنویسند اینجا توی امضاشون هم بزارند بد نیست
یه قیمت عادلانه هم بزارند که نه فروشنده ضرر کنه و نه خریدار
برای سفارش هم کسی اینجا اعلام نکنه که زیاد شلوغ بشه به فروشندگان پیغام خصوصی میزنند (البته به فروشنده ای که سرش از همه خلوت تر باشه) مثلا خود فروشنده بیاد بگه من توی این هفته زیاد مشتری ندارم تا بچه ها به اون طرف پیغام بزنند اونطوری هم اون فرشنده خیلی اعصابش خورد نمیشه و هم دی وی دی ها زود تر به دست بچه ها میرسه
اسم فروشندگان و سریالهاشون هم توی صفحه اول بنویسید که هر کسی نخواد کلی دنبال اون پستی که فروشنده اسمها رو داده بگرده
به نظرتون خوبه یا نه؟
یکی اصلاحش کنه اگه بده
ممنون

برادر من کاشکی میخوندی تاپیک رو
برای خرید و فروش قسمت بازارچه هست!
کسانیکه اینجا میان نمیخوان یک راه حلی پیشنهاد بدن؟!
بگین یکی رو بهروز انتخاب کنه اونو به سرانجام برسونیم!

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
برادر من کاشکی میخوندی تاپیک رو
برای خرید و فروش قسمت بازارچه هست!
کسانیکه اینجا میان نمیخوان یک راه حلی پیشنهاد بدن؟!
بگین یکی رو بهروز انتخاب کنه اونو به سرانجام برسونیم!

آخ بله الان که خوندم دیدم عجب سوتی دادم
شرمنده
1.یعنی اینجا همه برای هم مجانی سریال میفرستند؟
2.یا اینکه یه سریالی که مبلغش گرونه رو همه با هم پول میزاریم روی هم و میخریمش بعد به دست هم میرسونیم اینطوریه؟
گذینه 1 یا گذینه 2 ؟
اگه گذینه 2 درسته اون سریال رو از کجا میخریدش؟
ممنون:)

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
آخ بله الان که خوندم دیدم عجب سوتی دادم
شرمنده
1.یعنی اینجا همه برای هم مجانی سریال میفرستند؟
2.یا اینکه یه سریالی که مبلغش گرونه رو همه با هم پول میزاریم روی هم و میخریمش بعد به دست هم میرسونیم اینطوریه؟
گذینه 1 یا گذینه 2 ؟
اگه گذینه 2 درسته اون سریال رو از کجا میخریدش؟
ممنون:)

هر دو تا گزینه درسته. سریال رو هم از هر کجا بهتر و مناسبتر باشه می خریم یا حتی دانلود می کنیم.

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
اینم یک پیشنهاد از جانب بنده :

در مورد خریداری سریالها یک زمانی هست که یکی از دوستان میاد در این تاپیک اعلام می کنه من فلان سریال رو دارم و یک مدت زمانی رو تعیین می کنیم که افرادی که تمایل به گرفتن سریال اعلام شده دارند
بیایند و در تاپیک اعلام کنند و فردی رو هم مشخص می کنیم که آمار تقاضا دهندگان رو جمع آوری کند و در مجموع با توجه به قیمت سریال هزینه هر فرد مشخص میشه و سریال رو به مرحله تکثیر می رسونیم
مثلا الان میخواهیم سریال شرلوک هلمز رو از جناب شینوبی بگیریم تا به حال 14 نفر خواستار این سریال شدند قیمت این سریال هم در سایتی که قبلا لینکش رو دادم 13 هزار تومان هست با هزینه پستی کلا 14 تومان در میاد حالا ما این 14 هزار تومان رو سرشکن می کنیم بین 14 نفر هزینه که هر فرد بابت کپی رایت این سریال به جناب شینوبی باید بپردازه میشه فقط 1000 تومان که به این هزینه که ما اون رو حق کپی رایت آرشیو در نظر می گیریم. مبلغ دی وی دی خام و مبلغ ناچیزی برای تکثیر و ارسال با پست پیشتاز اضافه میشه . مثلا برای 4 عدد دی وی دی 4 تا 300 تومان هزنیه دی وی دی خام 4 تا 200 هزینه تکثیر بعلاوه 1000 تومان بابت کپی رایت و 1000 تومان هم بابت
پست پیشتاز یعنی مبلغ پرداختی هر فرد برای دریافت این سریال مشخص میشه فقط 4000 تومان اما اگر هر فرد بطور انفرادی می خواست این سریال رو تهیه کنه باید 14000 تومان هزینه می کرد .

اگر هم که میخواهیم سریالی رو از سایتی بخریم یا دانلود کنیم بازم وضع بر همین منوالی است که در بالا توضیح دادم یک مدت زمانی مشخص میشه فردی هم برای آمار گیری دوستان مشخص میشه در پایان مهلت مقرر با توجه به تعداد دوستان هزینه خریداری آرشیو تقسیم بر تعداد دوستان می شه وسریال خریداری و بین دوستان تکثیر میشه.
کلا برای هر سریالی که میخواهیم به اشتراک بگذاریم می تونیم مطابق همین روندی که در مورد سریال شرلوک هلمز توضیح دادم عمل کنیم کار چندان پیچیده ای نیست یک مقدار خودمون داریم سختش می کنیم.

حالا در مورد این که دوستان عنوان کردند که بعضی ها میان این سریالها رو با قیمت ناچیز دریافت می کنند
بعد در بازارچه اقدام به فروش آن می کنند اگر با همین آی دی که اقدام به دریافت سریال کرده اقدام کنه که کاملا قابل تشخیصه و در ادامه کار کلا از گروه طرد میشه . اگر هم بیاد آی دی عوض کنه که تجربه نشون داده هیچ وقت فروشنده ای که تعداد پست هاش کم باشه و تازه کار باشه و یک آرشیو محدود و موضعی برای فروش بگذاره کارش نمیگیره برای اثبات این امر می تونید به تاپیک ها خاک خورده ای در قسمت بازارچه مراجعه کنید که این گونه افراد زدند .

از این که یک پر حرفی کردم شرمندم اما دوست دارم دوستان دیگر بیاند تو این تاپیک نظرات خودشون را اعلام کنند و پیشنهادات هر فرد به نقد گذاشته بشه تا بتونیم ظرف دو سه روز آینده یک تصمیم گیری نهایی کنیم از دوستان پیشکسوت این قسمت هم نظیر جناب بهروز و زیر نویس تقاضا می کنم کمی در بحثها شرکت
کنند و با حضورشان به این تاپیک رونق بدند.

littleprince

Registered User
لایک‌ها
0
اینم یک پیشنهاد از جانب بنده :

در مورد خریداری سریالها یک زمانی هست که یکی از دوستان میاد در این تاپیک اعلام می کنه من فلان سریال رو دارم و یک مدت زمانی رو تعیین می کنیم که افرادی که تمایل به گرفتن سریال اعلام شده دارند
بیایند و در تاپیک اعلام کنند و فردی رو هم مشخص می کنیم که آمار تقاضا دهندگان رو جمع آوری کند و در مجموع با توجه به قیمت سریال هزینه هر فرد مشخص میشه و سریال رو به مرحله تکثیر می رسونیم
مثلا الان میخواهیم سریال شرلوک هلمز رو از جناب شینوبی بگیریم تا به حال 14 نفر خواستار این سریال شدند قیمت این سریال هم در سایتی که قبلا لینکش رو دادم 13 هزار تومان هست با هزینه پستی کلا 14 تومان در میاد حالا ما این 14 هزار تومان رو سرشکن می کنیم بین 14 نفر هزینه که هر فرد بابت کپی رایت این سریال به جناب شینوبی باید بپردازه میشه فقط 1000 تومان که به این هزینه که ما اون رو حق کپی رایت آرشیو در نظر می گیریم. مبلغ دی وی دی خام و مبلغ ناچیزی برای تکثیر و ارسال با پست پیشتاز اضافه میشه . مثلا برای 4 عدد دی وی دی 4 تا 300 تومان هزنیه دی وی دی خام 4 تا 200 هزینه تکثیر بعلاوه 1000 تومان بابت کپی رایت و 1000 تومان هم بابت
پست پیشتاز یعنی مبلغ پرداختی هر فرد برای دریافت این سریال مشخص میشه فقط 4000 تومان اما اگر هر فرد بطور انفرادی می خواست این سریال رو تهیه کنه باید 14000 تومان هزینه می کرد .

از این که یک پر حرفی کردم شرمندم اما دوست دارم دوستان دیگر بیاند تو این تاپیک نظرات خودشون را اعلام کنند و پیشنهادات هر فرد به نقد گذاشته بشه تا بتونیم ظرف دو سه روز آینده یک تصمیم گیری نهایی کنیم از دوستان پیشکسوت این قسمت هم نظیر جناب بهروز و زیر نویس تقاضا می کنم کمی در بحثها شرکت
کنند و با حضورشان به این تاپیک رونق بدند.

من يه پيشنهاد دارم :اينکه علاوه بر اصولي که در اين پست گفته شد، از روش اعتباري هم که يکي از دوستان گفتند استفاده بشه. يعني کسي که سريالي رو مي گيره از اعتبارش کم بشه و کسي که سريالي رو مي ده به اعتبارش اضافه بشه. و تعداد اعتباري که به کسي داده مي شه براي شير کردن سريال با بقيه، برابر با تعداد دي وي دي هايي باشه که اون سريال تو اونها رايت شده ( سريال حجيم تر=اعتبار بيشتر). براي شروع هم به هر کسي که وارد ميشه، چون چيزي نداره که با بقيه شير کنه، مقداري اعتبار مجاني داده بشه (مثلا 5 امتياز) تا بتونه کارشو شروع کنه. براي کساني هم که توي تهيه يک سريال همکاري مي کنند (اونو مي خرند يا به نحوي تهيه مي کنند)، تعداد چند برابر (مثلا ده برابر) اعتباري داده بشه که اگه فقط اون سريال رو براي بقيه مي فرستادند به اونها داده مي شد. اين طوري کار به صورت عادلانه تري تقسيم مي شه و همه با هم تو کار شير کردن سريالها نقش خواهند داشت.
نظرتون چيه دوستان؟:)

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام دوستان
راستش من تازه این تاپیک و دیدم
یه سوال داشتم
ببینم اگر کسی امکان تکثیر سی دی و دی وی دی نداشته باشه باز هم می تونه از الطاف شما در زمینه دریافت سریال بهره مند بشه :blush: یا باید حتما بتونه همکاری داشته باشه ( منظورم در زمینه رایت سی دی و دی وی دیه، در بقیه موارد امکان همه جور همکاری وجود داره :) )

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من متاسفانه هیچکدام از سریالها رو برای در اختیار گذاشتن سایر اعضا ندارم

ولی مجموعه یا مجموعه هایی هستن که بهشون نیاز دارم!

در کل من میتونم برای سریالی درخواست بدم؟؟

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
من متاسفانه هیچکدام از سریالها رو برای در اختیار گذاشتن سایر اعضا ندارم

ولی مجموعه یا مجموعه هایی هستن که بهشون نیاز دارم!

در کل من میتونم برای سریالی درخواست بدم؟؟

بله عزیز شما هم میتونید درخواست بدید
Azhy جان شما هم میتونید
فقط فعلا مثل اینکه مدیر این انجمن مسافرت تشریف دارند انگار باید فعلا صبر کنی
ولی صبر کنی در آینده نه چندان دور به شما هم میدهند ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا