• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان جهت مشارکت كاربران فروم براي بدست آوردن سریالهای محبوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله عزیز شما هم میتونید درخواست بدید
Azhy جان شما هم میتونید
فقط فعلا مثل اینکه مدیر این انجمن مسافرت تشریف دارند انگار باید فعلا صبر کنی
ولی صبر کنی در آینده نه چندان دور به شما هم میدهند ;)

مایه بسی خرسندی است :)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من فکر کردم که بد نیست یک لیستی از تمام پیشنهاداتی که تا الان داده شده اینجا بگم تا هرچی سریع تر به جمع بندی برسیم!
به علت طولانی شدن در چند قسمت این مطالب را ارائه میدهم
تا پایان صفحه چهارم
اين فراخوان با قضيه خريد و فروش فيلم در بازارچه تفاوت دارد .

قوانين :

1 - در اين تاپيك و در انجمن سينما در مورد تهيه مجموعه هاي سينمايي و سريالي تنها به شكل مشاركت كاربران مطلب ارسال مي گردد .

2 - هر گونه خريد و فروش در اين تاپيك و انجمن ممنوع است .

3 - با افرادي كه قصد انحراف تاپيك را داشته باشند و بخواهند از اين حركت مشاركتي سو استفاده كنند برخورد خواهد شد .

4 - اگر مشاهده شود كه كاربري به قصد دريافت يك مجموعه از طرح مشاركتي و فروش آينده آن در بازارچه وارد خريد مشاركتي شده است ؛ قطعا جريمه هايي براي كاربر ( كاربران ) خاطي در بر خواهد داشت .

5 - از كاربران فعال اين انجمن درخواست مي كنم براي حفظ آرايش انجمن و تداخل مشاركت هاي مختلف از ايجاد تاپيك هاي مشابه خودداري نماييد و هر گونه طرح مشاركتي در اين تاپيك مطرح گردد . به همين دليل تاپيك را Sticky مي كنم تا هميشه در اختيار دوستان باشد .

6 - اگر دوستان پيشنهاد / انتقاد در مورد قوانين داشتند لطفا در پي ام مرا در جريان بگذارند و از نوشتن در تاپيك خودداري نماييد .

7 - براي پيگيري هاي بعدي جناب Zirnevis اعلام آمادگي كرده اند .

8 - تاپيك هاي تكراري در اين مورد بسته خواهد شد .

دوستانی که سریال یا برنامه های تلویزیونی دارند و می خواهند به دیگر دوستان فروم برسانند در این تاپیک اعلام کنند و یا می توانند به صورت پیام خصوصی به من اعلام کنن و بگن آیا خودشان مایل به پخش آن هستن یا این امر را به کس دیگری محول می کنن . در ضمن دوستانی که مایل به داشتن برنامه های محبوب خود هستن لطف هم کنن یک لینکی بدن تا بدانیم کدام برنامه مد نظر شماست .
توضیح به دوستان اینکه تمام این سریالها به صورت رایگان (فقط هزینه dvd یا cd خام + ارسال) در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت . در مورد برنامه هایی که با جمع بندی اعضا قرار می شود خریداری شود متفاوت خواهد بود و درصد ناچیزی برای بازگشت سرمایه بانیان آن از کاربران اخذ و به بانیان این امر عودت داده می شود تا همه به یک میزان مشارکت کرده باشن .

من چند تا پيشنهاد هم دارم:D:

1- اگر همه موافق باشن، original هر سری رو به اولين پيشنهاد دهنده خريد (کسی که لينک خريد و غيره را پيدا ميکند) بدهيم.:)

2- خريد ها را در صورت به حد نساب رسيدن دوستان طوری که سهم معقولی به هر نفر بيوفته انجام بدهيم.:)

3- اين مسئله پيش ميآد که دوستانی که بعد از خريد يک سريال متوجه ميشن و آن سريال رو تقاضا ميکنن، به چه نحوی بايد سريال رو بهشون بديم؟ پيشنهاد من اينه که به نصف يا هر مقدار مناسب ديگه اي که مورد توافق همه هست ، به بقيه دوستان داده بشه، و اين پول بين دوستانی که در اول خريد مشارکت داشتن، تقسيم بشه!:) (البته فقط در حد پيشنهاد. بازم تاکيد ميکنم که بحث خريد و فروش اينجا مطرح نيست، فقط ميخواهيم از اجحاف شدن حق خريدارهای اول جلوگيری کنيم!):eek:

4- اگر با بند 3 موافق بودين، بهتره که يک نفر هم داوطلب پخش سريال ها بشه که همون يه نفر بتونه هساب و کتاب ها را نگه دارد.:)

من فکر کنم بهتره رای بگیریم .. چون اینجوری خیلی نظرات متنوع شده ...
mobile1.gif

من یک پیشنهادی دارم برای این که به تاپیک سر و شکل منظمی بدیم خیلیه خوب
هست که ما پست اول این تاپیک رو که جناب behrooz ارسال کرند در ادامه توضحات ایشون در پست
اول آخرین لیست از سریالهایی که تا به حال به اشتراک گذاشته شده رو به همراه فرمت وتعداد
Cd یا dvd و همچنین کاربرانی که در حال حاضر هر سریالی رو بین دوستان پخش می کنند
قرار داشته باشد. و با آپدیت لیست ایشون لطف می کنند پست اولشون رو ویرایش کنند.

مثلا لیستی به صورت زیر تهیه شود و در پست اول این تاپیک edit شود :

لیست سریال هایی که تا به حال به اشتراک گذاشته شده :

1. سریال the lost
تعداد Season و episode :
فرمت : vcd یا divx یا mpeg2 و....
حجم سریال : تعداد dvd یا cd
کاربران فعلی پخش کننده سریال :.....

2. سریال alias
تعداد Season و episode :.......
فرمت : .....
حجم سریال :....
کاربران فعلی پخش کننده سریال : .....
و
.
.
.
و به همین ترتیب هر سریالی که به لیست شیرینگ اضافه شد جناب behrooz لطف میکنند و در پست
اول تاپیک اضافه میکنند .
این طوری تاپیک از سر در گمی هم خارج می شود و در هر زمان مشخص هست که چه سریالهایی
تا به حال به اشتراک گذاشته شده و کاربران پخش فعلی سریال هم مشخص هستند.
در مورد کاربران پخش هر ماه یکسری از دوستان لطف می کنند و زحمت پخش سریال رو به دوستانی
که برایشون پیغام خصوصی می فرستند بر عهده می گیرند که می توانند از طریق پیغام خصوصی به
مدیران این قسمت داوطلب این کار بشوند.
و یک نکته هم هست این که آی دی کاربران پخش سریال حتما به انگلیسی درج شود .
به نظر شما این پیشنهاد مطلوب نیست؟؟؟

در مورد جمع آوری سریال هم اکثر دوستان pt فکر می کنم با سایت زیر آشنایی داشته باشند :

www.filmnama.com

در قسمت فروش سریالها در این سایت هر ماه چندین سریال با کیفیت عالی با فرمت divx اضافه می شه . که فکر میکنم قبل از اقدام به دانلود و یا خرید سریال ها از سایت های خارجی .
سریالهایی که در این سایت برای فروش گذاشته شده خریداری کنیم .

من هم یه نظری بدم!!!
البته مسولیتش سنگینه اما یکی بیاد یه بانک سریال درست کنه هر کس هر چی داره بده بهش!
اونم لیست کنه بزاره اینجا دیگه همه به یکی مراجعه کنن!
البته میتونیم شعبه هم بزنیم!!!!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اینطوری باید حتما لیست واحد درست کنیم و دوبلیکتور هم لازمه..

اگه انقدر حول نزنید یکی یکی سریالها رو پیش بریم شاید بشه 2-3 نفری حل کرد ولی هم تعدادمون زیاده هم تعداد مجموعه ها زیاد..

من هم یک پیشنهاد دارم
برای هر سریال هم یک نفر یا دونفز انتخاب کنیم که بچه ها رو با هم هماهنگ کنن!
مثلآ الان Daneel Olivaw برای سریال شرلوک هملز داره این کارو میکنه!
rax هم برای کلی سریال داره همین کار رو میکنه!
یک Deadline هم برای هر سریال بزاریم
بعد از اوان هر چند نفر شدیم بخریمش و به بعدی ها از طریق همین سیستم share میدیم!

البته بعنوان یه راه حل موقت همیشه می شه از تکثیر زنجیره ای هم استفاده کرد. یعنی مثلا هر کسی برای 2 نفر رایت کنه و بصورت هرمی زیاد بشه.

يه پيشنهاد:
واسه اينکه انرژي هدر نره يه چک ليست درست کنيد بعد به ترتيب و بنا بر تعداد تقاضا يک يا دو مورد رو براي شروع انتخاب کنيد و اين تاپيک هم باشه فقط براي فراخوانها.هر موردي که انتخاب شد تاپيک جدايي به همون اسم براش بزنيد و يه مدتي تعيين کنيد تا علاوه بر اونايي که اينجا قطعي شدن کساي ديگه هم بتونن بيان و تمام.
براي تهيه چک ليست هم ميشه به اين صورت عمل کرد که هر کس تعداد مشخصي(مثلآ 10 تا|) از مواردي رو که مايل به تهيشون هست رو ميگه و بيشترين تقاضا براي موارد بالاي مقدار مشخص به عنوان بيس مشخص ميشه و ار بين اين موارد راي گيري ميشه و انتخاب!
براي طولاني نشدن پروسه هم ميشه تعداد رو بالا برد.مثلآ 5 تا از بيشترين تقاضاها رو انتخاب کرد و...

من یه لیست Excel درست کردم که جمع بندی را برای مدیران بحث آسونتر می کنه. توجه کنین که در دو Sheet هست. البته هنوز جزئیاتش خیلی کار داره که اگه اطلاعاتشو دوستان بدن تکمیل می کنم. با اینکه مجبور شدم همه صفحه ها رو زیر و رو کنم ولی فکر کنم ارزششو داشت.:happy:

http://upload2.net/page/download/zX8bYpqWyV7tBMQ/PT+Serial.xls.html

این پایینی هم نسخه PDF برای دوستانی که احیانا فونت ندارن.
http://upload2.net/page/download/chZVvHhSyW8xbil/PT+Serial.pdf.html

من پیشنهاد می کنم برای اینکه اینجا کمتر شلوغ بشه، اگه مدیران صلاح بدونن برای درخواست یا اعلام داشتن سریالهایی که اسمشون توی لیست هست دیگه اینجا پست درخواست نزنین، به من PM بدین که من به لیست اضافه کنم( من هر روز Update می کنمش). فقط سریالهای جدید رو اینجا برای بار اول پست درخواست یا اعلام بزنیم. (بحث صحبت در موردشون جداست که باید تاپیک جدا زده باشه یا همینجا صحبت بشه) اینطوری خیلی ازدحام کمتر می شه.

.

بهتر است اول همه چيز قانونمند شود
فكر مي كنم اگر يك سريال انتخاب شود و تا زماني كه وضعيت آن سريال و همچنين تعداد دوستاني كه مي خواهند مشخص نشود سراغ سريال ديگري نرويم .

دوستان محبت كنند تا مشخص نشدن كامل روال SHARE كردن سريال ها و همچين مشخص شدن تعدادي از دوستان كه قبول زحمت كنند براي نظارت بر روال كار از درخواست سريال خودداري نمايند .

به نتيجه نهايي كه رسيديم پست هاي درخواست صفحات قبل را كنار مي گذاريم و كار را بر اساس روال تعيين شده ادامه مي دهيم .

موفق باشيد .

این هم قسمت دوم از اینجا به بعد پیشنهادات جدی تر میشه!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
یه نکته دیگه خیلی از مجموعه ها رو میشه از طریق تورنت پیدا کرد ولی چون ترکر های خصوصی دارن اونم یکم هزینه میبره..درکل خیلی کمتر هزینه میبره تا خرید سریال...پس قبل از خرید میتونیم روی اون قضیه هم مانور بدیم..

دوستان هم طرح تقسیم کار رو پیشنهاد کردن که میشه اونم نوبتی کرد..هر سریال رو یک نفر عهده دار بشه و اینطوری موازی کار کردن روی 2 سریال هم در صورت نیاز چندان سخت نیست..

پیشنهاد من اینکه اول از موجودی خودمون شروع کنیم بعد بسمت خرید سریال و یا سفارش دانلودش بریم..:)

پیشنهاد اول:
ایجاد بانک سریال: خب این کار دو مرحله داره یکی اینکه ما لیستی درستی کنیم از سریالهای موجود با صاحبان آن که کار ساده ای!
مرحله دوم تهیه سریالهای جدید هست
به طور کلی سریالهای بسیار زیادی در بازار موجود هست و خب هر کس با سطح سلیقه خودش خواهانه یک سریال است این کار رو سخت میکنه و فضا رو شلوغ!
اگر امکانش باشه جایی خارج از این فروم دوستان برن و درخواستهاشون رو بدن بعد وقتی درخواست دریافت سریالی بیشتر از حدی شد (مثلآ 5 تا) یک نفر مسئول تهیه اون بشه (مثل دانیل در حال حاضر برای سریال شرلوک هلمز)
و در این تاپیک برای تهیه اون فراخوان بشه طی مدت معینی مثلآ (3 هفته) کسی که مایل هستند اعلام آمادگی بکنن و با همون تعداد سریال تهیه و بین کسانیکه مشارکت کردند پخش بشه
در نهایت هم به بانک سریالهای موجود اضافه بشه!

تهیه اون صفحه اضافه کردن درخواستها کاره ساده ای هست اگر دوستان تقبل کنن بسازنش (اگر کسی نکرد خودم اینکار رو میکنم البته بعد از اینکه سرم یکم خلوت تر شد احتمالآ اون ور سال)

حالا سوال اینجاس کسانیکه در تهیه یک سریال شرکت میکنن به جز پول رایت سی دی ها و پست هزینه تهیه اون رو هم میدن پس باید یکسری امتیازات نسبت به کسانیکه فعالیتی در خرید سریالها نمیکنن داشته باشن!
این هم به نوعی قابل حل هست
همونطور که شما برای گرفتن وام از بانک باید دارای اعتبار باشید اینجا هم به کاربران اعتبار داده میشه!
به این ترتیب که هر کسی سریالی به مجموعه اضافه کرد اعتباری کسب میکنه هر کسی هم سریالی دریافت کرد اعتباری خرج میکنه!!!
در مورد نحوه کار اون هم میشه بعدآ توضیح داد.
یک مطلب دیگه حالا اومدیم و کسی سریالی خواست که موجود هست. نه سریالی برای ارئه داره نه علاقه ای به تهیه سریالهای دیگه! حالا تکلیف اون چی میشه!!؟
یا کسی که اعتبارش تموم شد و هنوز از لیست سریالهای موجود سریال میخواد!

البته باید قوانین طوری باشه که سوء استفاده نشه و واقعا هدف رسیدن به سریال و دیدنش باشه و طوری نباشه که فرداش طرف بیاد سریال رو توی بازارچه حراج کنه و ...

البته باید قوانین طوری باشه که سوء استفاده نشه و واقعا هدف رسیدن به سریال و دیدنش باشه و طوری نباشه که فرداش طرف بیاد سریال رو توی بازارچه حراج کنه و ...

اینم یک پیشنهاد از جانب بنده :

در مورد خریداری سریالها یک زمانی هست که یکی از دوستان میاد در این تاپیک اعلام می کنه من فلان سریال رو دارم و یک مدت زمانی رو تعیین می کنیم که افرادی که تمایل به گرفتن سریال اعلام شده دارند
بیایند و در تاپیک اعلام کنند و فردی رو هم مشخص می کنیم که آمار تقاضا دهندگان رو جمع آوری کند و در مجموع با توجه به قیمت سریال هزینه هر فرد مشخص میشه و سریال رو به مرحله تکثیر می رسونیم
مثلا الان میخواهیم سریال شرلوک هلمز رو از جناب شینوبی بگیریم تا به حال 14 نفر خواستار این سریال شدند قیمت این سریال هم در سایتی که قبلا لینکش رو دادم 13 هزار تومان هست با هزینه پستی کلا 14 تومان در میاد حالا ما این 14 هزار تومان رو سرشکن می کنیم بین 14 نفر هزینه که هر فرد بابت کپی رایت این سریال به جناب شینوبی باید بپردازه میشه فقط 1000 تومان که به این هزینه که ما اون رو حق کپی رایت آرشیو در نظر می گیریم. مبلغ دی وی دی خام و مبلغ ناچیزی برای تکثیر و ارسال با پست پیشتاز اضافه میشه . مثلا برای 4 عدد دی وی دی 4 تا 300 تومان هزنیه دی وی دی خام 4 تا 200 هزینه تکثیر بعلاوه 1000 تومان بابت کپی رایت و 1000 تومان هم بابت
پست پیشتاز یعنی مبلغ پرداختی هر فرد برای دریافت این سریال مشخص میشه فقط 4000 تومان اما اگر هر فرد بطور انفرادی می خواست این سریال رو تهیه کنه باید 14000 تومان هزینه می کرد .

اگر هم که میخواهیم سریالی رو از سایتی بخریم یا دانلود کنیم بازم وضع بر همین منوالی است که در بالا توضیح دادم یک مدت زمانی مشخص میشه فردی هم برای آمار گیری دوستان مشخص میشه در پایان مهلت مقرر با توجه به تعداد دوستان هزینه خریداری آرشیو تقسیم بر تعداد دوستان می شه وسریال خریداری و بین دوستان تکثیر میشه.
کلا برای هر سریالی که میخواهیم به اشتراک بگذاریم می تونیم مطابق همین روندی که در مورد سریال شرلوک هلمز توضیح دادم عمل کنیم کار چندان پیچیده ای نیست یک مقدار خودمون داریم سختش می کنیم.

حالا در مورد این که دوستان عنوان کردند که بعضی ها میان این سریالها رو با قیمت ناچیز دریافت می کنند
بعد در بازارچه اقدام به فروش آن می کنند اگر با همین آی دی که اقدام به دریافت سریال کرده اقدام کنه که کاملا قابل تشخیصه و در ادامه کار کلا از گروه طرد میشه . اگر هم بیاد آی دی عوض کنه که تجربه نشون داده هیچ وقت فروشنده ای که تعداد پست هاش کم باشه و تازه کار باشه و یک آرشیو محدود و موضعی برای فروش بگذاره کارش نمیگیره برای اثبات این امر می تونید به تاپیک ها خاک خورده ای در قسمت بازارچه مراجعه کنید که این گونه افراد زدند .

من يه پيشنهاد دارم :اينکه علاوه بر اصولي که در اين پست گفته شد، از روش اعتباري هم که يکي از دوستان گفتند استفاده بشه. يعني کسي که سريالي رو مي گيره از اعتبارش کم بشه و کسي که سريالي رو مي ده به اعتبارش اضافه بشه. و تعداد اعتباري که به کسي داده مي شه براي شير کردن سريال با بقيه، برابر با تعداد دي وي دي هايي باشه که اون سريال تو اونها رايت شده ( سريال حجيم تر=اعتبار بيشتر). براي شروع هم به هر کسي که وارد ميشه، چون چيزي نداره که با بقيه شير کنه، مقداري اعتبار مجاني داده بشه (مثلا 5 امتياز) تا بتونه کارشو شروع کنه. براي کساني هم که توي تهيه يک سريال همکاري مي کنند (اونو مي خرند يا به نحوي تهيه مي کنند)، تعداد چند برابر (مثلا ده برابر) اعتباري داده بشه که اگه فقط اون سريال رو براي بقيه مي فرستادند به اونها داده مي شد. اين طوري کار به صورت عادلانه تري تقسيم مي شه و همه با هم تو کار شير کردن سريالها نقش خواهند داشت.
نظرتون چيه دوستان؟:)

این تمام پیشنهاداتی بود که مطرح شده!
البته ممکنه که پیشنهادی رو جا انداخته باشم

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام خدمت شما

دوست عزیزم
این پیشنهاد را روز اول
خدمت استاد عزیزم
آقا بهروز
عنوان کردم
چه طور است اینجا هم بنویسم و نظرتان را بدانم

برای در اختیار گذاشتن سریالها و به منظور جلوگیری از آشفتگی در اینجا
و همچنین به منظور اینکه هر شخصی بداند که چه سریالی را در چه زمانی و از چه شخصی دریافت خواهد کرد
و دیگران هم بدانند که این سریالها در حال حاضر در اختیار چه اشخاصی هستند و چه کسانی آنها را خریداری می کنند

تاپیکی مجزا به منظور این کار در بخش بازارچه ایجاد کنیم
که در این تاپیک اخبار را عنوان کنیم
و در تاپیک بخش بازارچه به سفارش ها رسیدگی کنیم .

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:
:happy:

Shahnaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من مدتهاست دنبال بزبان اصلي ارتش سري روي دي-وي-دي هستم. با كيفيت دي وي دي و زير نويس دار انگليسي. كسي داره؟ روند گرفتنش به چه صورته؟

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من می خوام بدونم کسی سریال FRIENDS رو داره یا نه.اگر نداره بگیرمش.اصل اصل .نزدیک به 55 دی وی دی میشه.فرمتش هم دی وی دی هست نه divx .دیگه خودتون میدونین چیه دیگه؟؟؟:lol: :(

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
وقتی دوستان همچين کاری ميکنن، زيبايی کاره دوستان ديگه اي مثل برادر rax، برادر دنيل، لرد سياه، شينوبی و برادر امير رو که بدون هيچ چشم داشتی سريال ها رو بين دوستان پخش ميکنن، از بين ميبرن.:( اين کار از نظر اخلاقی درست نيست :f34r:

و راستش با اين حرفتون کاره منو هم شما بردين زير سوال؟! نميدونم فکر ميکنين برای من منفعتی داره که از اين سره دنيا به اون سره دنيا هر بار کلی dvd رايت کنم و بفرستم!:eek:
به من حق بدين که ناراهت بشم وقتی ببينم چيزی که من همه زحمتش رو کشيدم يه نفر ديگه بگه "من ميفروشم" :blink::blink::blink::hmm::hmm::hmm:

جالب نيست که چيزی که خوده من دانلود کردم و فرستادم ايران و از طريق يکی از برادران به دسته ايشون رسيده رو، ايشون بخوان به خوده من بفروشن؟؟؟!!!:eek::eek::eek:

اينا 2 تا از پيقام های ايشون هست که به yahoo messenger من فرستادن:blink::eek::
يا سريال جواهری در قسر که ايشون از برادر rax گرفتن!:blink:
شما اسم اين کارو چی ميزارين!؟:hmm:

من این وسط کاره ای نیستم. اما چون اسمم اومده خودمو انداختم وسط :D

دقیقا حق با شماست که از این برخوردها ناراحت بشید.

گذشته از کسانی که بعد از مشارکت در بخش اول شیرینگ (یعنی دریافت چیزی که میخوان) میرن جای دیگه اونو میفروشن خیلی مسایل دیگه ای هم هست که آزار دهنده هست

من دوست ندارم اینو بگم و تا بحال هم نگفته بودم. شاید هم نباید بگم
اما بعضی از دوستان واقعا خیلی بی انصافی میکنن و حتی گاهی ما بدهکار میشیم بهشون که این دیگه واقعا ...

یه دوست بزرگواری دارم که دراین مواقع میگه:
وظیفه من فرهنگ سازی بود که بخوبی انجام شد :lol:

نظر منم اینه:
تا وقتی این فرهنگ جا نیوفتاده وضع همینه. تا وقتی خودمون نخواهیم هم این وضع تغییری نمیکنه

angryvolcan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این وسط کاره ای نیستم. اما چون اسمم اومده خودمو انداختم وسط :D

دقیقا حق با شماست که از این برخوردها ناراحت بشید.

گذشته از کسانی که بعد از مشارکت در بخش اول شیرینگ (یعنی دریافت چیزی که میخوان) میرن جای دیگه اونو میفروشن خیلی مسایل دیگه ای هم هست که آزار دهنده هست

من دوست ندارم اینو بگم و تا بحال هم نگفته بودم. شاید هم نباید بگم
اما بعضی از دوستان واقعا خیلی بی انصافی میکنن و حتی گاهی ما بدهکار میشیم بهشون که این دیگه واقعا ...

یه دوست بزرگواری دارم که دراین مواقع میگه:
وظیفه من فرهنگ سازی بود که بخوبی انجام شد :lol:

نظر منم اینه:
تا وقتی این فرهنگ جا نیوفتاده وضع همینه. تا وقتی خودمون نخواهیم هم این وضع تغییری نمیکنه

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

تقدیم به شینوبی عزیز برای همه زحمات خالصانه اش و تقسیم بدون چشم داشت شادی هایش با دیگران

stary stary night

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوستان قرار بود چندتا پیشنهاد بدن که چه جوری ادامه بدیم!!!
297.gif

من با همین وضعیت یک سریال گرفتم و یک سریال هم به یکی از دوستان رسوندم!
238.gif
یکمی جدی تر بگیرید میتونیم به نتیجه برسیم

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
به نظر من هم اگرم كسي خواست فروش سريال ها رو داره حداقل به قسمت بازارچه مراجعه كنه و ديگه حداقل در تاپيك هاي اين بخش پيغام نده

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
راستي يه چيزي يادم اومد .
از اونجايي كه تعدادي از دوستان با همكاري هم قصد تهيه سريال شرلوك هلمز رو دارند مي خواستم بگم كه اگر يادتون باشه صدا و سيما چند سري از اين سريال پخش كرد . دوستان در صدد تهيه كدوم سري شرلوك هلمز مي باشند ؟ آخرينش كه من يادم هست به نام بازگشت شرلوك هلمز پخش مي شد .
در هر صورت اگر هزينش زياد نباشه منم پايه هستم .

internetman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

به نظر مي آيد هريك از دوستان به نوبت و به قصد كمك و پيشبرد كار نظرات و پيشنهاداتي
ارايه مي دهند راستش نمي خواهم من هم بر انبوه نظرات گفته شده مطلبي بيافزايم.
اما با خواند تاپيك سوالاتي پيش مي آيد كه فكر مي كنم ديگر دوستان هم با آن مواجه
شده اند.

2 مطلب اساسي در تاپيك موچود است يكي سريالهاي موجود و ديگري تهيه سريالهاي
مورد نظر و در واقع خريد دسته جمعي آنها براي اينكه هزينه ها سرشكن شوند.

در مورد سريالهاي موجود كه بعضي از كاربران آنها را در اختيار دارند و ديگر كاربران خواهان
آن هستند راستش با خواندن تاپيك متوجه نمي شوم كه آيا كسي توانسته سريال مورد
نظر خود را از دارنده سريال به همان صورتي كه قرار بوده ( يعني پرداخت هزينه مواد مصرفي
و هزينه پستي آن ) تهيه كند يا خير؟ البته بنظر مي آيد بين اعضاي فروم كه آشنايي قبلي
با هم داشته اند مبادلاتي صورت گرفته اما در كل نشان از انتظار كاربران براي دريافت سفارشاتشان
و شايد هم منتظر وضع قوانين مربوطه هستند.
در يكي يا چند تا از پست ها آنطور كه نوشته شده بود باز كننده تاپيك و يا تعدادي از دارندگان سريالها
منتظر تعداد پستها و بازديدكنندگان بيشتري مي باشند تا كار را شروع كنند . اما چرا؟
چرا كار را شروع و قدم اول را بر نمي داريد ؟ با حرف كار به عمل بر نيايد و پس ار مدتي باعث دلسردي
كاربران مي شود و ديگر به تاپيك مراجعه نخواهند كرد . بهترين تشويق براي بازديد بيشتر همان شروع
به عمل است و بازديد كننده اي كه اولين بار تاپيك را ديده و متوجه مي شود كه فقط حرف نيست
ديگران را نيز با خود خواهد آورد.
مطلب ديگر اينكه باز تعدادي از دوستان دارنده سريالها نگران از فروش سريالهايشان پس از اولين عرضه
در بازارچه و يا هر جاي ديگر مي باشند و از بابت هزينه و زحمتي كه كشيده اند نگران مي باشند.
خوب شما دوستي كه به ميل خود حاضر به اشتراك گذاري سريال خود شده ايد و بدون چشمداشتي
اين مطلب را اعلام كرده ايد و قصد منفعت مادي نداريد چرا به اين موضوع فكر مي كنيد ؟ بگذاريد بر
فرض هم كه بفروشد اشكالي دارد ؟ مگر از ابتدا قرار بر اشتراك نبوده ؟ آيا كسي به زور از شما خواسته
در اين كار شريك شويد؟ اگر قصد فروش يا يا كسب در آمدي از اين كار داريد ( كه البته هيچ اشكالي ندارد)
چرا در جاي ديگري از فروم اين قصد را آشكار نمي كنيد؟
در مورد سريالهايي كه بايد خريداري شوند منطقي است كه تعداد آنقدر شود كه هزينه به طور مناسبي
سرشكن شود البته اين كه مقدار هزينه چقدر باشد مي تواند توافقي بين كاربران خواهان آن سريال
باشد. در مورد خريد سريال گفته شده كه تكليف يك سريال مشخص شود سپس سريالي ديگر .
هر چند مي تواند در اين مورد منطقي باشد اما در مورد سريالهاي موجود چنين تصميمي اشتباه است
و بگذاريد هر كس هر سريالي را خواست از دارنده سريال تقاضا كند چه يك نفر چه چند نفر و خريدار هر
سريال طبق گفته يكي از دوستان موظف به تهيه و دادن آن به حداقل 2 نفر ديگر باشد تا بدين ترتيب
دارنده سريال وقت و زحمت زيادي متحمل نشود.
خلاصه مطلبي كه مي خواهم بگويم اين است كه كار را شروع كنيد دارنده سريال موجودي خود را
اعلام كند البته اگر كسي توان اين كار را ندارد و يا نگران فروش سريال خود و مطالبي از اين قبيل
مي باشد بهتر است قيد كار را بزند . اين صحبتها براي آن گفته شد كه اساس تاپيك بر اشتراك
گذاري بنا شده و ايراني جماعت دوست ندارد به بازي گرفته شود .

دوست عزيز shinobi آيا سريال Friends شما اصلي و با زيرنويس انگليسي و DVD مي باشد ؟
تعداد آن چند تا و هزينه كل براي پرداخت آن چقدر و چگونه به دست شما برسد ؟

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
فعلا باید صبر کنید تا بهروز خان برگردن و وضعیت مشخص بشه

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام و تشكر از اين همت و هدف عالي
از عزيزان تقاضا دارم در مورد سريال ماموران مخفي پليس كه يكشنبه شبها از كانال يك پخش ميشه و فكر كنم محصول نيوزلند يا استراليا هستش هم باشند اسم اصليش هم فكر كنم stingers باشه

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
منم با برادر شینوبی عزیز موافقم.فقط اینکه دوستان اگر کسی سریال Friends رو نداره من تهیش کنم تا در اختیار دوستان بذاریم.

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
راستي يه چيزي يادم اومد .
از اونجايي كه تعدادي از دوستان با همكاري هم قصد تهيه سريال شرلوك هلمز رو دارند مي خواستم بگم كه اگر يادتون باشه صدا و سيما چند سري از اين سريال پخش كرد . دوستان در صدد تهيه كدوم سري شرلوك هلمز مي باشند ؟ آخرينش كه من يادم هست به نام بازگشت شرلوك هلمز پخش مي شد .
در هر صورت اگر هزينش زياد نباشه منم پايه هستم .

اين 4 دي وي دي ، هم شامل سري اول و هم شامل مجموعه دومش(بازگشت شرلوك) ميشه. :happy:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام

خلاصه مطلبي كه مي خواهم بگويم اين است كه كار را شروع كنيد دارنده سريال موجودي خود را
اعلام كند البته اگر كسي توان اين كار را ندارد و يا نگران فروش سريال خود و مطالبي از اين قبيل
مي باشد بهتر است قيد كار را بزند . اين صحبتها براي آن گفته شد كه اساس تاپيك بر اشتراك
گذاري بنا شده و ايراني جماعت دوست ندارد به بازي گرفته شود .
علیکم سلام
با بخش زیادی از گفته های شما موافقم
البته کار شروع شده و این سیستم به صورت محدود جواب داده اما همه گیر کردن آن مسلتزم قوانینو ضوابطی هست خوشبختانه بهروز عزیز از سفر برگشته و احتمالآ به صورت جدی از چند روز دیگه این کار شروع میشه
در مورد فروخته نشدن آن در بازارچه اینجا کسی منفعت مالی نمیبره که نگران اون باش!!!!!
در مورد سریالهای موجود البته
اما به هر حال صاحبان اصلی مبلغ قابل توجهی صرف تهیه سریالها کردن و وقتی به صورت تقریبآ رایگان به دست دیگران میرسونن این نوعی کلاهبرداری هست که برن اون بفروشن!
قصد ما اینجا به اشتراک گذاشتن سریالها بین دوستداران اون هست نه سوداگران و دلالانی که قصد منفعت دارن!
اینجور افراد باید برن سریال رو از راههای دیگه تهیه کنن! فکر کنم منظورمون خوب بیان کرده باشم!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
با اجازه اساتید من هم سریالهایی که میخوام میگم شاید یکی پیدا شد و نیازم برطرف شد

1-خط قرمز
2-پس از باران

internetman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز منظورتون البته كه مشخص است چون همه به زبان فارسي صحبت مي كنيم
فقط اينكه قضيه به اين مي ماند كه شخصي پيشنهاد قابل توجهي داده كه از ابتدا به
مشكلات آن توجه نكرده و سپس از بيم مشكلات پا پس كشيده .
بهتر آن بود كه پيش از آنكه ديگران در جريان امر قرار بگيرند تمام جوانب سنجيده و قوانين
وضع سپس نتيجه كار عرضه مي شد.
آنچه كه مبهم است اينست كه اگر دارنده سريال قصد اشتراك گذاري دارد و در نتيجه با اين اشتراك
گذاري منفعت مادي نمي برد چرا نگران خريد و فروش ديگران است ؟ هر كس پاسخگوي اعمال
و وجدان خويش است. شايد هم بعضي ها بي وجدان باشند كه از دست رنج ديگران سود مي برند
كه باز هم به خودشان مربوط است . ما كه كليد دار بهشت و جهنم مردم نيستيم .
موفق باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا