• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

aminhey

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان ما هم یه سوال پرسیدیم ...... هیشکی نبود جواب مارو هم بده ؟؟؟

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
تاجایی که می دونم معاف نمی شید!
یه برادر بزرگتر دارید!

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
سلام دوستان.
بنده متولد 73 هستم.کسری جبهه که دیگه به بنده تعلق نمیگیره.فقط یه خواهر دارم.مادرم هم شاغل هست و پدرم هم بازنشسته.پدرم سال 71 یک تومر مغزی عمل کرده طی یک عمل 48 ساعته :|
الان خداروشکر دو سالیه کلا دارویی مصرف نمیکنه و خوب هست حالش(الحمدالله)
راهی هست بنده معاف شم?

aminhey

Registered User
لایک‌ها
5
به هیچوجه نمیتونم کفالت مادرم رو بر عهده بگیرم ؟؟؟

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
دوستان به نظرتون امکانش هست که کسر خدمت جبهه رو یه دفعه سال دیگه بر دارند؟

درويش

Registered User
لایک‌ها
203
رفقا مثل اینکه بار علمیشون ماشالا خیلی‌ بالاست تو این زمینه. یه دستی‌ هم به ما برسونید دمتون گرم.
من پونزده سال پیش باید میرفتم خدمت ولی‌ یه مسائلی پیش اومد که قضیه جور نشد.
شیش هفت سال پیش پدرم عمرشو داد به شما، مادرم هم ازدواج نکرد بعد از اون مرحوم. خودم هم تک پسرم و متاهل.
الان تکلیف من چیه؟ فراری‌ام یا غایب یا از این چیزا گذشته؟ بعدش همین وضعیت بمونم یا امکانش هست معافی بگیرم اگه بیافتم دنبالش؟ زیاد برم مهم نیست جریان ولی‌ خوب بد نیست آدم تکلیف خودشو بدونه.

پیشاپیش ممنون بابت لطفتون.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
رفقا مثل اینکه بار علمیشون ماشالا خیلی‌ بالاست تو این زمینه. یه دستی‌ هم به ما برسونید دمتون گرم.
من پونزده سال پیش باید میرفتم خدمت ولی‌ یه مسائلی پیش اومد که قضیه جور نشد.
شیش هفت سال پیش پدرم عمرشو داد به شما، مادرم هم ازدواج نکرد بعد از اون مرحوم. خودم هم تک پسرم و متاهل.
الان تکلیف من چیه؟ فراری‌ام یا غایب یا از این چیزا گذشته؟ بعدش همین وضعیت بمونم یا امکانش هست معافی بگیرم اگه بیافتم دنبالش؟ زیاد برم مهم نیست جریان ولی‌ خوب بد نیست آدم تکلیف خودشو بدونه.

پیشاپیش ممنون بابت لطفتون.

سلام
با توجه به اینکه مدت غیبتت بیشتر از 8 ساله طبق قانون جدیدی که گذاشتن میتونی بخریدش (بین 20 تا 50 میلیون تومن!)، ولی قبلش پیگیر کفالت باش اگه غیبت داشتنت مشکلی ایجاد نکنه میتونی کفالت مادرت رو برعهده بگیری و معاف بشی.

درويش

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
با توجه به اینکه مدت غیبتت بیشتر از 8 ساله طبق قانون جدیدی که گذاشتن میتونی بخریدش (بین 20 تا 50 میلیون تومن!)، ولی قبلش پیگیر کفالت باش اگه غیبت داشتنت مشکلی ایجاد نکنه میتونی کفالت مادرت رو برعهده بگیری و معاف بشی.

ممنون از جوابت داداش. حقیقتش یه کم زورم میاد سی‌ چهل میلیون بدم بابت سربازی. یکی‌ دو بار خواستم پیگیر این جریان کفالت بشم که هر جا رفتم یه چیزی گفتن. سنی‌ هست آدم برسه بی‌خیالش بشن؟ مثلا ۲۰ سال از سربازی گذشته باشه یا بالای چهل سال باشی‌ یا یه چیزی تو این مایه ها؟

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
آقا یعنی امکان داره سال بعد کسر جبهه پدر رو واسه سال 74 هم تمدید کنن؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون از جوابت داداش. حقیقتش یه کم زورم میاد سی‌ چهل میلیون بدم بابت سربازی. یکی‌ دو بار خواستم پیگیر این جریان کفالت بشم که هر جا رفتم یه چیزی گفتن. سنی‌ هست آدم برسه بی‌خیالش بشن؟ مثلا ۲۰ سال از سربازی گذشته باشه یا بالای چهل سال باشی‌ یا یه چیزی تو این مایه ها؟

آره، یه سن خاص هم داره فکر کنم 40 سال به بالا باشه (اگه اشتباه نکنم)

sami40

Registered User
لایک‌ها
42
نه 40 سالگی هست. تو سایت **** وظیفه برید هستش. به اسم عفو *****

Last edited:

parsroid

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان
ی مشکلی دارم امیدوارم بتونید کمکم کنید
من سرباز نیرو هواییم و سنم 24 و متاهلم از شانسم با شرایط متاهلی افتادم جایی دور که نمیتونم به زندگیم برسم مشکل اصلیم هم خرج و مخارج زندگیمه که اصلا نمیتونم حتی ی ریالم کار کنم هفته ای یروز میرم خونم چه برسه به کار !!
اونجا که من افتادم به هیچ عنوان انتقالی نمیدنی هرچی صحبت کردم میگن نمیشه البته پارتی میخواد که ما نداریم!
الان به سرم زده برای اعتراضو این حرفا ی شب خود زنی کنم بلکه ی فرجی بشه
میگن خود زنی قضایی میکنن درسته ؟ ی توضیحی میشه بدین
امکان معافی نداره این قضیه ؟؟

بالا