Age baradaram ezdevaj kone chetor??
یعنی بنده هیچ زاهی برای فرار از سربازی ندارم؟؟ازدواج برادر ملاک نیست، معاف نمیشید.
فوت، بیماریهای ناجور، نقص عضو شدید، قطع عضو، عقب ماندگی ذهنی و ...یعنی بنده هیچ زاهی برای فرار از سربازی ندارم؟؟
شاید کم و زیاد کنن ولی برش نمیدارن...دوستان به نظرتون امکانش هست که کسر خدمت جبهه رو یه دفعه سال دیگه بر دارند؟
رفقا مثل اینکه بار علمیشون ماشالا خیلی بالاست تو این زمینه. یه دستی هم به ما برسونید دمتون گرم.
من پونزده سال پیش باید میرفتم خدمت ولی یه مسائلی پیش اومد که قضیه جور نشد.
شیش هفت سال پیش پدرم عمرشو داد به شما، مادرم هم ازدواج نکرد بعد از اون مرحوم. خودم هم تک پسرم و متاهل.
الان تکلیف من چیه؟ فراریام یا غایب یا از این چیزا گذشته؟ بعدش همین وضعیت بمونم یا امکانش هست معافی بگیرم اگه بیافتم دنبالش؟ زیاد برم مهم نیست جریان ولی خوب بد نیست آدم تکلیف خودشو بدونه.
پیشاپیش ممنون بابت لطفتون.
سلام
با توجه به اینکه مدت غیبتت بیشتر از 8 ساله طبق قانون جدیدی که گذاشتن میتونی بخریدش (بین 20 تا 50 میلیون تومن!)، ولی قبلش پیگیر کفالت باش اگه غیبت داشتنت مشکلی ایجاد نکنه میتونی کفالت مادرت رو برعهده بگیری و معاف بشی.
ممنون از جوابت داداش. حقیقتش یه کم زورم میاد سی چهل میلیون بدم بابت سربازی. یکی دو بار خواستم پیگیر این جریان کفالت بشم که هر جا رفتم یه چیزی گفتن. سنی هست آدم برسه بیخیالش بشن؟ مثلا ۲۰ سال از سربازی گذشته باشه یا بالای چهل سال باشی یا یه چیزی تو این مایه ها؟
نه فک نکنم....آقا یعنی امکان داره سال بعد کسر جبهه پدر رو واسه سال 74 هم تمدید کنن؟
آره، یه سن خاص هم داره فکر کنم 40 سال به بالا باشه (اگه اشتباه نکنم)