ینی شکمتو 17 سانت قارچ بدن ولی وقتی میری شورای زرشکی میگن 3 سانت کم داری معاف از رزميبه نقل از hwt :اقا يكي توضيح ميده معاف از رزم دقيقا يعني چي ؟![]()
به نقل از hwt :اقا يكي توضيح ميده معاف از رزم دقيقا يعني چي ؟![]()
به نقل از P.I.T.A :منم كه اول ارديبهشت 84 اعزامم :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow
به نقل از Reza364 :انشاالله به سلامتي بري و برگردي :happy:
به نقل از P.I.T.A :من فكر نكنم برگردم.
به نقل از Mirzaie :اگر اينطوري فكر كني احتمال اينكه همين موضوع سرت بياد زياد ميشه :blink: ... حالا از ما گفتن بود و از شما ...
به نقل از P.I.T.A :من فكر نكنم برگردم.
خودتو ناراحت نكن.زودي تموم ميشه.اينم يه شعر براي دل اونايي كه دل خوشي از سربازي ندارن:به نقل از hwt :گندش بزنن .
من اصلا نميرمممممممممممممممممممم![]()
:lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از electronic :خودتو ناراحت نكن.زودي تموم ميشه.اينم يه شعر براي دل اونايي كه دل خوشي از سربازي ندارن:
به سربازي نگشتم لحظه اي شاد
هميشه از عمر خود مي كنم ياد
زماني كه به پادگان رسيدم
صداي تبل و شيپور را شنيدم
به خط كردن تراشيدم سرم را
لباس نظامي كردن تنم را
لباس نظامي فانوسقه داره
دل سرباز هزاران غصه داره
ار بس خوردم غذاي سيب زميني
شدم سرباز نيروي زميني!
جناب سروان صدايم كرد دويدم
كمي ديرتر به پيش او رسيدم
چنان سيليي زد به گوشم
خيال كردم كه من سبزي فروشم
نگو خدمت بگو سرچشمه ي غم...
.
.
.
.
من پدرم در نبرد با اعراب شهيد شد و من معافم!به نقل از rax :داريوش جون بيشتر توضيح ميدي....
حالا شرمنده ، مواضب باش زير چيز ديگه نخوابيبه نقل از Nima-Pro :فراري
:f34r:
مرده شوره سربازي و كنكور سگ تو روحه جفتشون كه هر چي ميكشيم از اينهاست گند زدن تو جوونيمون
نارجك ببندم به خودم بخوابم زير ژيان تا راحت شم![]()
کار شرع کار درهم و دینار نیست.......!به نقل از Fereydoon8 :واي نگو سربازيييييييييييييييييييييييييييييييييي![]()
من تازه فوق ديپلم گرفتم 20 سالمه و يا بايد 100% بشينم برا ليسانس بخونم يا اينكه برم خدمت مقدس :wacko: تا 2 ماه ديگه ولي مي تونم تا 6 ماه هم دوباره تمديد كنم ولي يه خبراييي هست كه به خاطر امنيت ملي نمي گم كه چيكار ميخوام بكنم![]()
حولوحوش 3 تومن :happy: