hwt
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 15,954
- لایکها
- 2,415
پس با چي بگييريم ؟به نقل از fireboy :حالا چرا همه به فكر اينن كه با لاغري معافي بگيرن؟
پس با چي بگييريم ؟به نقل از fireboy :حالا چرا همه به فكر اينن كه با لاغري معافي بگيرن؟
بيشتر از كاهو و ميوه جات استفاده كن و همينطور كلا سبزيها.به نقل از athar :سلام
منم به جمعتون پیوستم.
قد و وزن رو بعدا دقیقا بهتون میگم. وزنم فکر میکنم 55 و قدم 183 باشه.
در ضمن من فعلا دانشجو هستم. میتونم درعین حال که دارم درس میخونم معافی بگیرم؟ چون واقعا بهش توی خیلی موارد نیاز دارم و اگه هیچی نباشه حداقل میخوام خیالم راحت باشه.
یه **** غذایی توپ بهم بگین. قابل ذکره که من در روز تقریبا دو وعده غذا میخورم جدیدا. صبحونه نمیخورم. به نوشابه علاقه (و البته اعتیاد شدید) دارم. چیکار کنم؟
راستی سونا رفتن هم تاثر داره دیگه؟
ممنونم از شما
بگو چي داري كه بهت بگم با چي ميتوني بگيري ، البته شايد بهتره بگم كه بگو چي نداريبه نقل از hwt :پس با چي بگييريم ؟
آقا اون اولي چيه؟ پرولاچيچيه قلب؟به نقل از hwt :پرولاپس قلب .
غلضت خون .
كمر درد ! ( قوس كمر زير 20 درجه ! )
زخم اثنا عشر![]()
به نقل از rax :قانونش رو بارها بچه ها توضيح دادن ولي حالا كه بحث شد بگم كه شما قانونن بايد 45 كيلو باشي تا معاف شي...
درسته فريد جان گفت ترازوشون مورد داره ولي اولا ميشه پاشنتو به ديوار وقتي فشار ميدي يه چند سانتي قدتو بلند كني و از همه مهمتر با قانون 15 وقتي ميري دو كيلو حداقل ارفاق داره......
من خودم هم با 175 قد و 42.5(تازه بقول فريد ترازو زياد نشون ميداد و در ضمن با لباس روي ترازو ميري) معاف شدم ولي يكي هم قد من با 48 هم معاف شد........
خلاصه منم اينطوري شد كه اشخور نشدم....
![]()
به نقل از t_mohsen :پرانتزی بودن پا چقدر تاثير داره يا به عبارت ديگر چقدر بايد پرانتز باشی؟ درجه داره؟
اگه بوقتش نرفتي الان ميخواي معاف بشي!. احتمالا" دادگاهي ميشي! چراشو بعدا" خودت ميفهميبه نقل از Mirzaie :فکر کنم ی 6 ماهی کار داره و دارم میگیرم.![]()
به نقل از كم پشت :اگه بوقتش نرفتي الان ميخواي معاف بشي!. احتمالا" دادگاهي ميشي! چراشو بعدا" خودت ميفهمي
به نقل از en2fa :آقا من فرمل محاسبه رو يادم رفته قدم فکر کن 178 هست وزن چقدر بايد باشه؟
به نقل از en2fa :آقا من فرمل محاسبه رو يادم رفته قدم فکر کن 178 هست وزن چقدر بايد باشه؟