• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از anathema :
سلام
بچه ها من تازه اين جا رو ميبينم. ايشاالله سره فرصت ميام جواب ميدم.
آقا روزبه ميزاشتي پست اوليت خشك ميشد بعد .... :cool:
خلا صه بگذريم .
من براي يه چيزه ديگه اينجام .
شايد درست نباشه يه چيزي كه مربوط به زندگي خودمه رو اينجا بگم ولي از اونجايي كه به دعا خيلي اعتقاد دارم خواستم تا بگم.
آقا ما يه زماني به سربازي ميخنديديم . ميگفتم اينا كه ميرن سربازي يه مشت آدم خنگ و خلن كه نميتونن تو كنكور قبول شن.
ولي خوب مثل اينكه اين شتره پيش ما هم اومده ديگه. خلاصه كه سربازي زندگي منو تويه مشت خودش گرفته و داره ذره ذره داغونم ميكنه.
قضيه ام اينه كه من ميخواهم يه چند ماهي مرخصي بگيرم ولي هيچكي مرخصي نميده.
وقراره كه فردا برم **** وظيفه و تير آخرم بزنم.
خواستم بگم اگه ميشه يه دعايي براي من بكنين كه ايشاالله به اميد خدا يه فرجي بشه.
لطف كنين اين كارو برا من بكنين. از همتون متشكرم. :happy:
من از ته دل از خدا میخوام به اونچه که میخوای برسی !
مخلص آقا امیر !

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
××عزيز جون منم دعا ميكنم البته اگه دعام بگيره و يهويي چپكي از آب در نياد كه خيلي
شانس آوردي ... نميدونم چرا بي اختيار ياد اين ضرب الامثل افتادم كه : " اين امامزاده
شفا كه نميده هيچ ... كور هم ميكنه !!!" :D
آناتماي عزيز من از ته دل برات دعا ميكنم ( اگه عواقبي داشت به من ربطي نداره ها ! ;) )
حالا عزيز به خدا انقدرا هم سربازي مشكل دار نيست ها ... تا اونجا كه ميتوني سعي خودتو بكن
ولي اگه نشد هم زياد به خودت سخت نگير .
قربانتو , هميشه موفق و مويد باشي :rolleyes:

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فهميدين چي شد :؟
اخبار گفت تمام كسايي كه دفترچشون مهر غيبت داره ميتونن يه سال مرخصي بگيرن .
دعا كار خودشو كرد.
ياسر جان و سبزينه جان دستتون درد نكنه.
××سبزينه جان كور كه نكردي هيچي شفاي همرم گرفتي :lol:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آدم بعضي اوقات بي اختيار كارها ديگه هم ميكنه :eek: . مراقب باش.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از anathema :
فهميدين چي شد :؟
دعا كار خودشو كرد.
××سبزينه جان كور كه نكردي هيچي شفاي همرم گرفتي :lol:
جان امیر که نه جان خودم خیلی خوشحال شدم ! ایشالله به همین ترتیب هم تو کنکور قبول شی !

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از fireboy8766 :
آدم بعضي اوقات بي اختيار كارها ديگه هم ميكنه :eek: . مراقب باش.
سلاک داش فایر خوبی عزیز ؟ این که گفتی رو نگرفتم ، یعنی چی ؟ ؟ ؟
کی باس مراقب چی باشه ؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Kako :
سلاک داش فایر خوبی عزیز ؟ این که گفتی رو نگرفتم ، یعنی چی ؟ ؟ ؟
کی باس مراقب چی باشه ؟

×× اي ي ي ي ي بابا :blink: . بي اختياري ... ديگه :D
54.gif

Sabzine

Registered User
لایک‌ها
142
به نقل از anathema :
دعا كار خودشو كرد.
××سبزينه جان كور كه نكردي هيچي شفا هم گرفتي :lol:
××) بله حرف داش فايرم قابل توجه هست ( فقط ايشون به من تيكه پرتاب نكرده بود كه اونم .... فاير اين دفعه ببينمت ...
با دفعه هاي قبلي ميشه 303 ميليون بار :D )
آناتماي عزيز راستش همون شبي كه اين خبر رو شنيدم خيلي برات خوشحال شدم :blush: ...
دعا هم كردم برات ... ولي به قول فاير جونم حالا چرا اين دفعه اي گرفته ! ... ديگه اون پاي حساب خود خود خداجونه !
بابا هرچي نباشه خدايي گفتن ... بنده اي گفتن ! ... كم الكي كه نيس كه ! كارش خيلي درسته شدييييييييييييييد ! :rolleyes:

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
والا من كه هيچي از حرفهاي شما سر در نميارم.
اول سبزينه بود و كاكو كه هي برا هم يه چيزايي مينوشتن و كلي حال ميكردن و هيچ كي هم هيچي نميفهميد(تاپيك عكسهاي خوب خوب از بازيگرا) :lol:
حالا هم كه سه نفري اين كارو ميكنين.
حالا بيشوخي من نفهميدم منظور فاير چي بود. :wacko:
××سبزينه جان باهات كاملا موافقم كه هيچ گره اي به دست هيچ كس باز نميشه جز خدا اصولا آدم مذهبي نيستم ولي اين بهم كاملا ثابت شد چون من براي اين قضيه پيش كلفت ترينهاي دولت رفتم و ازشون امضا گرفتم ولي هيچي به هيچي .
ولي وقتي از خدا خواستم (سره يه شب) درست شبه قبل از اعزامم كارم درست شد. :eek:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سربازي رفتن هم اينترنتي مي‌شود

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
۱۴ مهر ۱۳۸۳ - بعد از ظهر ۱۸:۲۹ تعداد بازديد : 1236 كد خبر : ۱۶۸۹۳

معاون وظيفه عمومي «ناجا» از مكانيزه شدن كليه مراكز وظيفه عمومي تا پايان مهر ماه خبر داد.
سردار بهمن كارگر در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينكه زمان ارسال برگه اعزام به خدمت از طريق پست بسيار طولاني است گفت: درحال حاضر انجام امور مربوط به خدمت 20 روز تا يك ماه به طول مي انجامد؛ اين درحالي است كه با مكانيزه و الكترونيكي شدن سيستم وظيفه عمومي تمام امور ظرف مدت 24 تا 48 ساعت انجام خواهد شد.
وي همچنين با بيان اينكه كليه مراكز استانها به سايت مركزي وظيفه عمومي متصل خواهند شد، افزود: در حال حاضر بيش از 90 درصد رسيدگي‌ها به امور مشمولان غيرحضوري و بصورت مكاتبه‌اي انجام مي‌شود.
سردار كارگر گفت: با اجراي سيستم الكترونيكي و مكانيزاسيون مراكز وظيفه عمومي «ناجا»، ارتباط با استانهاي ديگر نيز بصورت الكترونيكي صورت مي‌گيرد.
معاون وظيفه عمومي «ناجا» اعلام كرد: مشمولان **** وظيفه مي‌توانند از طريق اينترنت بدون مراجعه به پست با معاونت وظيفه عمومي ارتباط برقرار كنند و براي اين افراد فرم درخواست اعزام به خدمت از طريق اينترنت تكميل و ارسال مي‌شود.
وي تصريح كرد: با ارسال خدمات وظيفه عمومي از طريق پست، مراجعه حضوري مشمولان كاهش يافته است.
سردار كارگر پيش‌بيني كرد كه با مكانيزه شدن مراكز وظيفه عمومي «ناجا» و اتصال آنها به سايت مركزي، 20 ميليون از مراجعه حضوري كاهش يابد.
معاون وظيفه عمومي «ناجا» در پايان به خدمات ارائه شده‌ در نمايشگاه عمومي «ناجا» اشاره كرد و گفت: سي‌دي‌ قوانين وظيفه عمومي و اطلاعات مربوط به خدمت سربازي در اختيار مشمولان قرار مي‌گيرد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mehrdad1355 :
سربازي رفتن هم اينترنتي مي‌شود

۱۴ مهر ۱۳۸۳ - بعد از ظهر ۱۸:۲۹ تعداد بازديد : 1236 كد خبر : ۱۶۸۹۳

معاون وظيفه عمومي «ناجا» از مكانيزه شدن كليه مراكز وظيفه عمومي تا پايان مهر ماه خبر داد.
سردار بهمن كارگر در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينكه زمان ارسال برگه اعزام به خدمت از طريق پست بسيار طولاني است گفت: درحال حاضر انجام امور مربوط به خدمت 20 روز تا يك ماه به طول مي انجامد؛ اين درحالي است كه با مكانيزه و الكترونيكي شدن سيستم وظيفه عمومي تمام امور ظرف مدت 24 تا 48 ساعت انجام خواهد شد.
وي همچنين با بيان اينكه كليه مراكز استانها به سايت مركزي وظيفه عمومي متصل خواهند شد، افزود: در حال حاضر بيش از 90 درصد رسيدگي‌ها به امور مشمولان غيرحضوري و بصورت مكاتبه‌اي انجام مي‌شود.
سردار كارگر گفت: با اجراي سيستم الكترونيكي و مكانيزاسيون مراكز وظيفه عمومي «ناجا»، ارتباط با استانهاي ديگر نيز بصورت الكترونيكي صورت مي‌گيرد.
معاون وظيفه عمومي «ناجا» اعلام كرد: مشمولان **** وظيفه مي‌توانند از طريق اينترنت بدون مراجعه به پست با معاونت وظيفه عمومي ارتباط برقرار كنند و براي اين افراد فرم درخواست اعزام به خدمت از طريق اينترنت تكميل و ارسال مي‌شود.
وي تصريح كرد: با ارسال خدمات وظيفه عمومي از طريق پست، مراجعه حضوري مشمولان كاهش يافته است.
سردار كارگر پيش‌بيني كرد كه با مكانيزه شدن مراكز وظيفه عمومي «ناجا» و اتصال آنها به سايت مركزي، 20 ميليون از مراجعه حضوري كاهش يابد.
معاون وظيفه عمومي «ناجا» در پايان به خدمات ارائه شده‌ در نمايشگاه عمومي «ناجا» اشاره كرد و گفت: سي‌دي‌ قوانين وظيفه عمومي و اطلاعات مربوط به خدمت سربازي در اختيار مشمولان قرار مي‌گيرد

بازم تو داروگر !! :rolleyes:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به میمنت و مبارکی نجوا گر هم به صنف *** خورهای پی تی پیوست :) :) :)

najvagar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Getto and Proud In My 6Mbps Internet Cable!! :D
دوستان والا بلا...ما رو به زور دارن مي فرستن...اگر كسي راهي...چاهي براي خريد سربازي داره...بگه شايد منم همون 21 روزو برمو بيام...تمام قضيه اين بود كه ما نوبت مصاحبمون شده بود براي گرين كارت...گفتن پاسپورت نمي ديم...برو دفترچه رو بگير بعد در مورد 5 تا 15 ميليون وصيغه صحبت كنيم...ماهم با هزار آه و ناله رفتيم دفترچه گرفتيم به اضافه 3 ماه اضافه خدمت براي غيبت!...حالا جان نجواگر اگر كسي راهي بلده...هرچي...كه بشه از شر اين راحت شد بگه...من تا آخر عمر دعاتون مي كنم...چون من براي اين گيرن كارت فقط 6 ماه ديگه دارم...بعدش ديگه خودم بايد اقدام كنم...كه اونم ميره برا 3 4 سال ديگه!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از najvagar :
دوستان والا بلا...ما رو به زور دارن مي فرستن...اگر كسي راهي...چاهي براي خريد سربازي داره...بگه شايد منم همون 21 روزو برمو بيام...تمام قضيه اين بود كه ما نوبت مصاحبمون شده بود براي گرين كارت...گفتن پاسپورت نمي ديم...برو دفترچه رو بگير بعد در مورد 5 تا 15 ميليون وصيغه صحبت كنيم...ماهم با هزار آه و ناله رفتيم دفترچه گرفتيم به اضافه 3 ماه اضافه خدمت براي غيبت!...حالا جان نجواگر اگر كسي راهي بلده...هرچي...كه بشه از شر اين راحت شد بگه...من تا آخر عمر دعاتون مي كنم...چون من براي اين گيرن كارت فقط 6 ماه ديگه دارم...بعدش ديگه خودم بايد اقدام كنم...كه اونم ميره برا 3 4 سال ديگه!
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
نجوا گر!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

najvagar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Getto and Proud In My 6Mbps Internet Cable!! :D
به نقل از mehrdad1355 :
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
نجوا گر!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

هامممم؟...من؟...كي؟...كجا...
دادا به خدا منظورم وثيغه بود نه وصيغه...اشتباه شد!!!! منو اين حرفا!؟ شما كه منو خوب مي شناسيد آقا مهرداد...من اصلا اينكاره نيستم جان برادر... :blush:

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رفتم برم خدمت ولي گفتن تو كه از زندگي معافي از خدمت هم معافففففففففففففففففففففففف

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از najvagar :
هامممم؟...من؟...كي؟...كجا...
دادا به خدا منظورم وثيغه بود نه وصيغه...اشتباه شد!!!! منو اين حرفا!؟ شما كه منو خوب مي شناسيد آقا مهرداد...من اصلا اينكاره نيستم جان برادر... :blush:
اولا -وثیقه -هست!!!
دوما!!! فرید رو بن کردی!!!!!!!!!!!!!!تو فکر این نیستهی که یکی رو اونور صیغه کنی؟؟؟؟؟؟ ;) :happy: :happy:
خرید مرید که تعطیله اما میتونی لاغر بکونی مثل من معاف شی!

شما گمونم از بالاخانه هم معاف باشید :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من شرلوك معروف به هلمز سرباز فراري تشريف دارم!!البته يه زماني اسكاتلنديارد خدمت ميكردما ولي
ميگن اون حساب نيست!!منم گفتم Xون لغتون منم نميرم سربازي!! :D :D :D :
راستي كسي اينجا ميدونه متولدين 64 وضعشون چطوريه؟

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
تبریک فراوان بابت فراریت!
وضعیتشون روشنه. به احتمال قریب یه یقین یه یغبت خوردی به چه گندگی. ( بی شرف ها به خاطر14 رو غیبت منو فرستادند دادگاه تا معافیم صادر شد). ولی اگه به فرض دانشگاه قبول بشی کاریت ندارند می تونی ثبت نام کنی.

بالا